یوتاب گلچینی از بهترین ها

خمیر و نان شیرین تارت و پای

برای تهیه تارت ها و پای های شیرینی، یکی از مهمترین بخش ها، خمیر آن است که باید در عین خوشمزگی، خورد نشده و یکدست باشد. برای پختن تارت ها و پای های خوشمزه، این خمیر عالی را امتحان کنید.

خمیر شیرین تارت و پای

زمان آماده سازی : 25 دقیقه به اضافه 2 ساعت استراحت در یخچال و 1 ساعت استراحت در فریزر
زمان پخت : 35 دقیقه
مناسب برای : 8نفر یا یک قالب 23 سانتیمتری

    مواد لازم:
  • آرد
    190 گرم
  • شکر
    170 گرم
  • کره سرد و بی نمک
    135 گرم
  • نمک
    1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ
    1 عدد
    طرز تهیه:
  1. آرد، شکر و نمک را در یک غذاساز ریخته و کره را با چاقو به قسمت های کوچکی خورد کنید و روی مواد خشک بریزید. دستگاه را روشن کنید و چند پالس بزنید تا کره به قطعات خیلی ریزی خورد شود. استفاده از دستگاه غذاساز این حسن را دارد که حرارت دست شما به کره نمی خورد و باعث گرم شدن آن و آب شدن کره نمی شود.
  2. زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هر بار به اندازه 10 ثانیه پالس بزنید تا مواد حالت خمیری بگیرند. کم کم سفیده را نیز اضافه کنید و با پالس های 10 ثانیه ای ادامه دهید تا خمیر به شکل توده به دست آید. اضافه کردن سفیده باعث می شود که خمیر یکدست تر شده و به هنگام وردنه زدن پاره نشود!
  3. سپس خمیر را از دستگاه بیرون آورده و روی یک سطح تمیز خمیر را به مقدار کمی ورز دهید تا قطعات خشک خمیر که احیانا هنوز با سایر قسمت ها مخلوط نشده اند، با سایر قسمت های خمیر مخلوط شده و خمیر یک دست شود.
  4. خمیر به دست آمده را در یک کیسه فریزر قرار داده و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خنک شود.
    نکته!
    شما می توانید این خمیر را درون کیسه فریزر تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید و اگر تمایل داشته باشید، این خمیر به مدت 2 ماه در فریزر قابل نگهداری است. اگر خمیر را فریز می کنید، باید اجازه دهید تا خمیر بیرون فریزر و با حرارت اتاق یخ زدایی شود و سپس مانند مراحل بعدی عمل کنید.
  5. خمیر را از یخچال بیرون آورید. یک نایلون زیر خمیر و یک نایالون روی آن قرار دهید و خمیر را با وردنه به اندازه قطر 30 سانت به آرامی باز کنید به صورتی که ضخامت خمیر حدود 1 سانت و 3 میلی متر باشد. دقت کنید که خمیر پاره نشود.
  6. کف و دیواره های یک قالب با قطر 23 سانتیمتر را با کمی کره چرب کنید. با کمک فویل نایلونی زیر خمیر، خمیر را بلند کرده و آن را به صورت وارونه روی قالب قرار دهید. خمیر را داخل قالب فرو کنید و وقتی کاملا کف قالب از خمیر پوشیده شد، دیواره های قالب را با خمیر بپوشانید.
    لبه های خمیر را که از قالب بیرون می آید، به داخل قالب برگردانید و به این صورت، دیواره های قالب، خمیری به ضخامت و کلفتی 2 برابر کف قالب را خواهد داشت.
    با چنگال کمی دیواره های قالب را فشار دهید تا خمیر به دیواره ها چسبیده و فرم شیارهای قالب را بگیرد. دقت کنید که خیلی محکم خمیر را فشار ندهید که سوراخ نشود. با کمک نوک چنگال در کف و دیواره های خمیر سوراخ های ریزی به وجود آورید. این کار باعث می شود هنگام پخت خمیر باد نکرده و پاره نشود.
  7. قالب محتوی خمیر را به مدت 1 ساعت در فریزر نگهداری کنید. فریزر کردن مجدد خمیر به ثابت بودن فرم خمیر کمک می کند و باعث می شود تا در فر زیاد باد نکند.
  8. فر را از 20 دقیقه قبل از پختن خمیر با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
  9. روی یک فویل آلومینیومی با قطر 30 سانت را با کمی کره چرب کنید و فویل را از روی قسمت چرب آن داخل قالب خمیر قرار دهید و روی خمیر بچسبانید. قالب را روی پنجره وسط فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا خمیر بپزد. فر را خاموش نکنید!
  10. قالب را از فر بیرون آورده و به آرامی فویل آلومینیومی را از روی خمیر بردارید. اگر قسمت هایی از خمیر پف کرده بود، به آرامی با پشت قاشق کمی خمیر را فشار دهید تا به قالب بچسبد.
    قالب را مجددا به داخل فر برگردانید و اجازه دهید تا خمیر حدود 10 دقیقه دیگر پخته و روی آن قهوه ای طلایی شود. دقت داشته باشید که حتما باید روی خمیر حالت رنگ قهوه ای طلایی را به خود بگیرد. یک خمیر رنگ پریده، عطر و طعم لازم را نخواهد داشت. خمیر کاملا پخته کمی سفت و قهوه ای طلایی خواهد بود.

نویسنده :

0 دیدگاه

دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.