تعبیر خواب آباد کردن
اگر در خواب ببینیم که مشغول آباد کردن جائی که ویرانه است هستیم و یا به ساختن ساختمانی مشغولیم، نشانه خیر و صلاح است. اگر زمینی را که احساس می کنید به خودتان تعلق دارد می سازید و آباد می کنید، بخصوص اگر در آن کشت می نمائید، تعبیرش عشق و ازدواج در زمانی نزدیک است. اگر ازدواج کرده باشید، در زمینه حرفه و شغل خود، کاری انجام می دهید که سود بخش است.
در نفایس الفنون آمده: اگر خود را در ده یا روستا یا شهرستانی آباد ببینید امنیت و آرامش می یابید. اگرکسی خواب ببیند که در دهی گم شده نشانه شرو فساد و بدی است. اگر ببیند که زمینی خراب از خود آبادان می کرد، چون سرا و دکان و مانند این، خیر و فایده این جهان به او رسد و اگر ببیند که جایگاه آبادان بیفتاد و خراب شد، دلیل کند که به اهل آن جایگاه، بلا و مصیبت رسد.
جابرمغربی می گوید: اگر کسی خویشتن را در خواب، در جایگاهی آبادان مقیم ببیند، به قدر آبادانی که دیده بود خیر و منفعت یابد و اگر به خلاف ببیند، به او ضرر می رسد.
تعبیر خواب آبادانی
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن آبادانی به خواب بر چهار وجه است:
1) صلاح کارهای این جهانی.
2) خیر و منفعت.
3) داد و کامرانی.
4) گشایش کارهای بسته.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند که محل خرابی را آباد می کرد، چون مسجد و مدرسه و خانقاه و آن چه راکه مربوط به دین می باشد، تعبیرش این است که بر صلاح دین و خرد و ثواب آخرت کار انجام می دهد. اگر ببیند که زمینی خراب مانند خانه و یا دکان و مانند اینها را آبادان می کرد، خیر و فایده این جهان یابد و اگر ببیند که جایگاه آبادان بیفتاد و خراب شد، به اهل آن جایگاه، بلا و مصیبت رسد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ali : سلام خانم هراتی.از تعبیر خواب قبلی که تعبیرش درست و عالی بود سپاسگزارم.نزدیک صبح بود که خواب دیدم.فلاکس آب جوش که درش باز بود دستم بود داشتم می رفتم از آشپزخانه به سمت بیرون که مقداری آب جوش از فلاکس روی زمین ریخت.من خودمو جمع و جور کردم تا روی من نریره یا پاهام نسوزه.البته روی پاهام آب نریخت و نسوختم.
فریبا هراتی
: سلام. استدعا می کنم. شما احساس استرس و یا هیجانات شدیدی را در وجود خودتان تلمبار کرده اید و به مسئله ای که به شما نگرانی می بخشد، مدت زیادی چسبیده اید اما راجع به آن با کسی صحبت نکرده اید تا امنیت و گرمی و آرامش کسی مختل نشود. ولی بالاخره شما هم انسان هستید و گاهی ناخواسته کنترل احساساتتان از دستتان در می رود و نشان می دهید که عصبانی یا مضطرب هستید. اما این ابراز احساسات به صورت سطحی، مانع رسیدن شما به اهدافتان نخواهد شد و استقلال شما را در عملکردتان مختل نخواهد کرد. تشکر از همراهیتون
عبدالله یزدانی : سلام. دوستم در باره من خواب دیده دیروز قبل نماز ظهر (قیلوله). خواب دیدند که من و پدرم با لباس عربی سفید لب دریا ایستادیم و در اب پر ماهی بود و من دنبال قلاب برای ماهی گرفتن بودم. اب دریا صاف و اسمان صاف بود. ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب ایشان این است که شما شخصیتی با فرهنگ و خردمند، با احساس و با کرامت دارید و می خواهید پاسخ سوالی را پیدا کنید تا به خودتان یا به کسی بتوانید قوت قلب بدهید. شما می خواهید چشم انداز تازه و نگاهی مثبت به زندگی داشته باشید و علیرغم همه ی سختی ها، امیدوار هستید که نتیجه ی مثبتی از جریانات موجود عایدتان شود. نگرش های تازه ای به ذهنتان می رسد و می خواهید پاسخ سوالتان را به چنگ بیاورید ولی باید توجه داشته باشید که با توجه به شخصیت احساساتی تان، ممکن است برای انجام کاری فریب بخورید یا کسی بتواند شما را گول بزند که دروغی را باور کنید. مشکلاتتان حل خواهد شد و به آرامش خواهید رسید. تشکر از همراهیتون
Vahideh : سلام خانم هراتی گل
وقتتون بخیر و شادی (قلب)
دیشب خواب میدیدم طبقه۲یا۳ مدرسهای هستم(یا راهنمایی بود یا دبیرستان) کفش رو آب گرفته بود. در حد ده سانت.آب هم تمیز بود.بابام داشت با تی آبها رو این طرف و اونطرف میکرد که آبها جمع بشن. آقایی رو هم میدیدم که اونجا داره کار میکنه. من لباس و شال و شلوار و حتی کفش سفسد درخشانی تنم بود. در همین حین که پیش بابا بودم برگشتم دیدم استاد طراحیم از پلهها اومد بالا.انگار اونجا رو سپرده بود دست من و من داشتم سامانش میدادم. و استادم میدونست که کارش رو دست خوب کسی سپرده(این توضیح رو هم اضافه کنم که استادیار مجموعه طراحی هستم و استاد همیشه از کارم تعریف کرده)
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. تشکر. شما نسبت به گذشته بسیار خردمندانه تر رفتار می کنید و درکتان از زندگی بالاتر رفته. شما بسیار روشنفکر و با کرامت، آرام و مهربان و خردمند هستید. سعی می کنید که همیشه خرد و عقلانیت تان را در زندگی تان اعمال کنید و خلاقیت های بیشتری از خودتان بروز داده و در زندگی به مراتب بالاتری پیشرفت کنید. انشالله همیشه موفق باشید گلم و (قلبهای) بیشتر!! تشکر از همراهیتون.
Lia : و هوا بسیار تمیز بودو برگا ریخته بود زمین
Lia : با سلام خدمت خانم هراتی عزیز ان شاالله که شاد و سلامت در پناه الهی باشید.خواب دیدم ی خونه ای هست ک شبیه ب هیچ جایی نیست ک در واقعیت میشناسم اما احساس میکنم که ویلای پدریم میتونه باشه یا خونه ای ک متعلق ب خودم باشه.بعد پدرم ک در واقعیت فوت کردن میان پیش من و هشدار میدن که بیرون خونه اب رودخونه بالا زده و رو زمین داره اب راه میفته.رفتم سمت پنجره الومینیومی بیرون رو دیدم.دیدم تقریبا پاییزه برگها رو زمینن و خونه وسط جنگله و اب بسیار تمیز ک زیاد هم نبود مثل نهرداشت بسمت خونه جاری میشد.یادم نمیاد ولی احتمالا دست ب ی اقدامی میزدم ک جلوی اب رو بگیرم.البته خونه سالم بود و هیچ جاش اب نگشیده بود. قبلا از تعابیر خوبتون سپاسگزارم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما هویت تازه ای به خودتان می گیرید و از نظر احساسی بالغانه تر و خردمندانه تر رفتار می کنید تا خیالتان راحت تر باشد. روح پدرتان شاد. مسائل احساسی در زندگی شما در جریان است و شما می خواهید چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید. می خواهید چیزهایی که برایتان با ارزش است را در زندگی تان حفظ کنید حتی اگر از نظر دیگران، این مسائل خیلی مهم و با ارزش نباشند. خیال شما راحت خواهد شد. بخشی از زندگی شما در حال اتمام است و شما شروعی تازه خواهید داشت. شما چیزهایی را از دست داده اید و تحولات تازه ای در زندگی تان ایجاد شده که با این وجود، از اینکه این چیزها را از دست داده اید ناراحت نیستید. شما حاضرید با یک سری مسائل احساسی مقابله کنید ولی به شرایط گذشته برنگردید. تشکر از همراهیتون
نرگس : سلام خواب میدیدم مدیر یک ساختمان بلند مثل ساختمان خونمون شدم،تو انتخابات ساختمان بدون اینکه اسم بنویسم،بعد. برای اینکه همه حساس بودن روی این قضیه میگفتم من دوماه دیگه میرم،همه حسودی میکردن چرا من مدیر شدم،بعد اب گرفتم با کمک یه نفر ساختمان رو بشورم،اون کارگر بود میشست ساختمان رو،داخل ساختمان کثیف بود و بیرونش تمیز بود
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما می توانید شرایط مالی یا اقتصادی موقعیتی را به خوبی مدیریت کنید و تعادل را در رابطه با آن موقعیت ایجاد کنید. شما توانایی های خودتان را خیلی زیاد می دانید و معتقدید که باید برایتان احترام زیادی قائل باشند. سعی می کنید که روی ذهن و جسمتان کار کنید و شخصیتی قوی و بی ایراد از خودتان بسازید ولی در عین حال، در مرحله ی عمل، صرفا حفظ ظاهر می کنید و نمی توانید مشکلات را در پایه و اساس، از بین ببرید. تشکر از همراهیتون
نرجس : سلامخانم هراتی عزیزدلم. وقتتون به خیر.لطفا مخفی بمونه.
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که در تمام صفحات تعبیر خواب ذکر شده است هر 750 کاراکتر معادل یک حق خواب است و خواب شما شامل 1875 کاراکتر و 3 حق خواب و از حد مجاز طولانی تر است. لطفا یک خواب شارژ کنید و بفرمایید تا تعبیر شود. نوبت شما محفوظ خواهد بود تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خوابتان این است که شما می خواهید چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید و تصمیم خودتان را به عشقتان اعلام خواهید کرد. او شخصیتی منطقی دارد ولی از نظر احساسی، محجوب است و نمی تواند احساسات خودش را به شما آزادانه ابراز کند. او ترجیح می دهد که امنیت و آرامش ذهنی شما فراهم باشد. اما در عین حال، خودش به شدت از شما ناراحت خواهد شد. او به یک نقطه ای خواهد رسید که اوج احساساتش را مشاهده می کنید!! او پیش خودش فکر می کند که شما از نظر معنوی بسیار پاک هستید و اینکه حقیقت را از او کتمان کرده اید و به او نگفته اید که وام را در چه راهی می خواهید خرج کنید، بشدت باعث ناراحتی او خواهد شد. شما مواجهه و کشمکشی را با او تجربه می کنید، در احساسات منفی تان غوطه ور می شوید و فکرتان خراب می شود. هر چند که او خیلی سعی می کند که جلوی خودش را بگیرد و به شما کمک کند که مسیر درستی را انتخاب کنید ولی از درجه ی اعتبار شما پیش او کاسته می شود. شما خودتان را زیر بار فشار احساسات تان مشاهده می کنید. به هر جهت او شما را رها نمی کند و تا آخر ماجرا با شماست و شما سعی می کنید که او را خونسرد و آرام نگه دارید که اعتمادش را نسبت به خودتان دوباره برگردانید. احتمالا از تصمیمتان پشیمان خواهید شد. و البته در هر صورت، مخفی کردن این تصمیم از او اصلا عاقلانه نیست. اگر هم می خواهید از این وام برای هدف خودتان استفاده کنید با او صادقانه این را مطرح کنید. خوابتان شامل 3 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
Reza : بعداولش من یکی بودهرکارمیکردم میگفت نه تونمیری توآب اگه رفتی خیس میشی لباست میچسبه بدنت منونزاشت برم
یه پسربودولی چهرش یادم نیست
بعدکه رفتیم یکم اونطرف تراجازه دادگفت اینجاپسرانمیبیننت
بعدکه میرفتم توآب پسرااذیت دخترامیکردن
یه پنجره بودپسرامیومدن داخل زنونه
ولی وقتی اونامیومدن کلاازمن دوربودن من اونامیدیدم
اونانمیدیدنم
یه پسردیگع بودهرکارمیکردن زورش نمیکردن میومدداخل زنونه بعددختراهم دورش بودن
ولی اون مرده وقتی اون پسره میومدتواون قسمت زنونه جلومن میومدمی ایستادتاپسره نتونه بیادطرف من
بعدخیلیاوقتی ازآب میومدن بیرون گلی بودن کثیف بودن ولی بازاون پسره نمیزاشت من جاهای کثیف برم
رض راستی قبل این که حالابریم سمت اون آبه یه بچه بودخونوادش نمیخواستنش من اون بچه برداشته بودم دنبال شیربودم ک شیربهش بدم
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که شما می خواهید به انجام کاری متعهد شوید که دیگران تمایلی به انجامش ندارند ولی شما حاضرید با جان و دل برای پیشبرد اینکار از خودتان مایه بگذارید. عزم و اراده ی شما برای اینکه به اهدافتان برسید قویست ولی تمایلی ندارید که احساساتی رفتار کنید و این رفتار شما توسط دیگران، دیده شود و از شما سو استفاده شود. شما می خواهید نگرانیهایتان را بشویید برود و شروعی تازه داشته باشید. دوست ندارید درگیر مسائل احساسی شده وفکرتان را ناراحت کنید. مثل خیلی از زنها و دخترها که اینکار را می کنند نیستید و مراقبید که اشتباه نکنید. تشکر از همراهیتون
یاسمن : سلام خانم هراتی عزیز
خواب دیدم دراز کشیدم چشمانم رو بستم و محمد در کنارم دراز کشیده و لبم رو می بوسید چشمم رو باز کردم و گفتم بزار بدونه که بیدارم با خودم گفتم اینکارمون اشکالی نداره
خواهرش به خواستگاریم امد ولی محمد خودش نبود و نامه ای خواهرش به من داد نوشته بود که من در فلان لحظه عاشق تو شدم و تک زنگ بهت زدم و تو از روی ناز جوابم رو ندادی و رفتار شیرین منشانه ای داری
در یک طبقه از اپارتمان در حال ساخت خانواده من و محمد زندگی می کردیم طبقه بزرگی بود و واحدهامون روبروی هم بود محمد و مادرش از خونشون بیرون امدن و مادرش من رو به محمد نشون داد و گفت زهرا ایشونه و محمد شیرینی از کنجد رو میخورد
بعد دیدم خونه خودمون افتاب از پنجره به خونه می تابه و سراسر خونه فرش دستباف بود که اب باز بود و شلنگ آب روی فرش بود به مادرم گفتم اینجا فرش رو نشور
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که محمد عاشق شماست و شما هم تمایل دارید که به عشق او پاسخ مثبت بدهید. او به خواستگاری شما خواهد آمد و قلبا شما را دوست دارد. تحولات تازه ای در زندگی شما در جریان است. شما روی ذهن و جسمتان کار می کنید و شخصیت های قویتری از خودتان می سازید. خانواده هایتان همدیگر را بهتر درک می کنند و شرایط مالی محمد بهتر از گذشته خواهد شد. شما امیدوار هستید که اتفاقات خوبی برایتان رخ دهد. شخصیتی اصیل و با فرهنگ دارید. احساس مثبت به زندگی تان جاری خواهد شد و شما از عملکردتان راضی هستید و نمی خواهید که تغییری در زمینه ی زندگی تان ایجاد کنید. تشکر از همراهیتون
Sheema : سلام خانم هراتی عزیز دیشب تا سحر حرم امام رضا بودم وقتی برگشتم و خوابیدم بین خواب و بیداری احساس کردم از یه جایی یه مشت آب خیلی لطیف و نرم و خنک بهم پاشیده شد. مثل این که از حوض بخوان آب بپاشن به شوخی. طوری که چشامو باز کردم ببینم.
فریبا هراتی
: سلام. زیارت قبول. شما حاجت روا خواهید شد و چشم و دلتان روشن می شود. خبر های خوش می شنوید و انرژی مثبت به زندگی تان جاری می شود. تشکر از همراهیتون