تعبیر خواب آب بینی
حضرت دانیال می گوید : اگر کسی خواب ببیند از بینی او آب می آید، صاحب فرزند یا ثروت خواهد شد.
ابراهیم کرمانی می گوید : اگر کسی ببیند که از بینی او آب می آید، وامش داده شود و از رنج و سختی و غم نجات پیدا می کند و یا اگر بیمار بود، شفا یابد.
محمد ابن سیرین می گوید: آب بینی در خواب، به معنی صاحب فرزند شدن است. اما اگر کسی ببیند که آب بینی بر اندام وی افتاد، صاحب فرزند پسر خواهد شد و اگر ببیند که آب بینی اش بر زمین افتاد، صاحب فرزند دختر خواهد شد. اگر ببیند که آب بینی اش را بر زن خویش انداخت، زن او آبستن گردد، ولیکن فرزند را بیفکند و اگر ببیند که زن بر وی آب بینی افکند، دلیل کند که او را پسری آید.
اگر ببیند که آب بینی در سرای همسایه افکند، دلیل کند که با زن همسایه خیانت کند، و اگر ببیند که آب بینی خود را در بستر مردی افکند، همین معنی خیانت را دارد. اگر ببیند که آب بینی خود را می خورد، صاحب فرزند خواهد شد. اگر ببیند که آب بینی او سیاه و تیره است، دلیل کند که فرزند او را اندوه و مصیبت رسد و اگر ببیند که آب بینی او زرد است، تعبیرش این است که فرزندش بیمار گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Babak : با عرض سلام... خواب دیدم با یکی از دوستانم رفتیم جایی، یکی از دوستان قدیمی دیدیم که مدتی پیش فوت شده بود.. خیلی خوش حال شدم.. بعد من یک لیوان آب از پارچ ریختم به دوست قدیمی مون که فوت شده دادم.. خورد.. بعد مدتی احساس بدی کردم به دوستم گفتم بریم اینجا نمونیم. گفت نه بابا خبری نیست.. بعد فهمیدم کسی دنباله مونه. دوستمم متوجه شد.. قایم شدیم. بعد فرار میکردیم. دنبالمون میومد خیلی دنبالمون اومد اون طرفی که نمیدونستیم کی هست. خیلی فرار کردیم و ادامه داشت.. اخر سر از یک دیوار پریدیم اونطرف و بعد ما سقف دیوار بسته شد و اون دیگه نتونست بیاید دنبالمون.. اخرش فهمیدم یک لیستی دستشه و میگه تعداد مرده ها 9 از 9.(ما داخلش بودیم و لیسته 11 از 9 بوده که ما رفتیم اون طرف شده 9 از 9).یک چیز اینطوری...
فریبا هراتی
: سلام. روح دوستتان شاد. شما بر مشکلاتتان غلبه خواهید کرد و عمرتان به دنیاست. ۹ نمادی از طول عمر، احیا، تولد دوباره، الهام بخش بودن و تهذیب است. بلا از شما دور خواهد شد. خیرات دوستتان و برای سلامتی خودتان مقداری صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
Bahar : سلام .ببخشید چند روز پیش خوابم را نوشتم اما تعبیرش را هنوز ندیدم.راهنمایی بفرمایید لطفا
فریبا هراتی
: سلام. بهار عزیز ضمن ابراز تاسف از اینکه با مشکل مواجه شدید، احتمال قوی به دلیل اختلالات سرعت اینترنت خوابتان ثبت نشده بوده چون من هیچ خوابی را به هیچ وجه بی پاسخ نمی گذارم و حداکثر تاخیری که تا حالا در تعبیر خواب بوده بیشتر از 24 ساعت نبوده است. لطفا خوابتان را مجددا ثبت و ارسال کنید. تشکر از همراهیتون.
حسنا : سلام
من خواب دیدم افتادم توی آب(نمیدونم رودخونه بود یا دریاچه)و دست و پام هم انگار بسته بود.آبش اول مواج و تیره بود ولی یهو آروم و زلال شد.
فریبا هراتی
: سلام. مسائل احساسی برای شما پیش خواهد آمد که احساس استیصال و گرفتاری می کنید و ناراحتتان می کند ولی خیلی زود شرایط عوض می شود و نه تنها مشکلات حل می شود به خوشی و ثروت هم خواهید رسید.
mmd : سلام لطفا منظورتون رو بدون خوردن آب داغ بیان کنید که آب داغ فقط رسوب کتری را از بین ببرد ممنون
فریبا هراتی
: لطفا مجددا بخوانید چه نوشته ام!!! اگر آب خنک بود هم که روزی پاک و حلال و آرامش نصیبتان خواهد شد.
mmd : سلام .من خواب دیدم که کتری آبی را روی حرارت گذاشتم و آب داغ آنرا در لیوان می ریختم (یادم نمی آید از آب داغ خوردم یا نه به هر حال لطفا تعبیر هر دو شو بزارید) بار سوم دیدم که رسوب های کتری کنده شد و داخل لیوان ریخته شد ولی مطمئنا از لیوان آب داغ رسوبی نخوردم
فریبا هراتی
: سلام. شما کار بزرگ و بسیار پر زحمتی پیش رو دارید. احساساتی تند و تیز دارید که باید به آن توجه کنید و نمی توانید نسبت به احساستان بی اهمیت باشید و یا از آن چشم پوشی کنید. اگر از آب جوش خوردید، عصبانی و ناراحت خواهید شد یا خدای نکرده ممکن است بیمار شوید. اگر آب خنک بود هم که روزی پاک و حلال و آرامش نصیبتان خواهد شد و شما بدی ها و نا پاکی ها را از روزی خود جدا خواهید کرد و فقط از رزق حلال استفاده می کنید.
mmd : سلام . من خواستم پیشنهاد این را بدم که امکان تاریخچه برای خواب های تعبیر شده برای کاربران اضافه کنید و خیلی ممنون از تعبیرهاتون
فریبا هراتی
: سلام. با توجه به حجم عظیم کاربران که روزانه از سایت دیدن می کنند و گاها به چند ده هزار نفر هم میرسند امکان تهیه فایل برای ایشان میسر نیست!!! لطفا خودتان برای خودتان فایل بسازید و خوابهایتان را در آن ذخیره کنید. تشکر از همراهیتون.
raha : سلام .. خواب دیدم که میخوام آب بخورم ولی هر چ تلاش میکنم نمیتونم آب قورت بدم مادرم و خاله م پیشم بودن برام گریه میکردن ولی شوهرم اصلا براش مهم نبود و منم همه ش فریاد میکشیدم
فریبا هراتی
: سلام. شما از گذشته خشم سرکوب شده ای در وجودتان دارید که نیاز به ابراز شدن دارد و آرامش خاطر و صلح ذهنی و شفای شما را سرکوب کرده است. شما در مورد قصد همسرتان مطمئن نیستید و نمی توانید او را درک کنید. اگر در بیداری هم واقعا فریاد می کشید بزرگترین اشتباه را مرتکب می شوید چون هر چه فریاد بلندتر باشد، فاصله شما از همسرتان بیشتر خواهد شد و شما به نظر نامعقول تر جلوه می کنید حتی اگر حق با شما باشد. همیشه سعی کنید قاطع ولی با آرامش حرف خود را پیش ببرید.
.Bahaarr : سلام روز خوش. خواب ديدم با آقايي كه قبلا دوست بودم توي ماشين نشستم به اصرار ايشون،بعد انگار با ماشين فرو رفتيم توي يه اقيانوس يا دريا و من پريدم بيرون ولي اون آقا توي عمق آب بود و من از زاويه ديد ايشون ميديدم كه كجاها ميره.دو بار اين صحنه رو ديدم.بعدشم ديدم كه انگار آب خريد و فروش ميشه و پدرم ظرفاي آب پر ميكرد براي فروش.و مادرم ترشي درست ميكرد براي فروش و توش آب هم ميريخت.ممنونم از تعبيرتون
فریبا هراتی
: سلام. دوست قبلی شما می خواهد شما از احساسات او با خبر باشید و شما نمی خواهید که او زندگی شما را وابسته به خودش کرده و خراب کند. او از اینکه به خواسته هایش راجع به شما نرسیده پشیمان است. سعی می کند احساس استقلال خود را حفظ کند. پدر شما گاهی طرفدار احساسات است و گاهی منطقی رفتار می کند و مخالف احساساتی رفتار کردن است و مادر شما از مشکلاتی که برای شما ممکن است پیش بیاید دلش شور می زند و نگران است و سعی می کند به زندگی اش احساسات مثبت را القا کند و بدبین نباشد. تشکر از همراهیتون.
نازی : سلام خواب دیدم رفتم یه شهری که انگار کف اون پراز آب بود مردم تا زانو تو آب بودن و عادی زندگی میکردند آبه خیلی زلال نبود خواهرم اومد وسط زمین گودالی کند که همه آبه اون شهرو گودال مکید تو خودش .
مردم به جنب وجوش اومدن همهمه شد و بعداز مدت کوتاهی بازم شهر پراز آب شد وباز مردم توی اون آب به زندگی ادامه میدادند این مساله برای من عادی نبود منتظر اتفاق خاصی بودم که شنیدم رهبر دستور داده تو ایران هیچ کس حق نداره عذاداری کنه خیلی خرسند بودم عده ای از سران مملکت به زبان کردی محلی ما صحبت میکردند همه جا به شکل خاصی روشن وپرنور بود و با تور تزیین کرده بودند بعداز پایان صحبتها همگی چند بار صلوات فرستادند
فریبا هراتی
: سلام. مردم احساساتی شده اند و غصه خوردن برایشان عادی شده است. مدتی به دلائل اتفاقاتی که در دنیا رخ می دهد ناراحتی ها فروکش خواهد کرد ولی باز دوبازه احساسات منفی در شهر جریان می یابد و به صلاح دید مردم است که منفی فکر نکنند و منفی بافی نکنند.
parsa : سلام
چهارشنبه (97/05/10) ساعت (8:39 تا 8)
در اتاقی حوض سفید رنگ پر از آب ساکن تمیز و زلال و شفاف بود که من یک طرف حوض ایستاده بودم و برادرم در طرف دیگه حوض روبروی من ایستاده بود، من مارمولکی رو دیدم همون موقع اومدم مارمولک رو بکشم که توی آب پرید و در حال شنا فرار کرد بعد دوباره خواستم اون رو بکشم ولی به سمت من اومد من ترسیدم برادرم بهم گفت روی بازوی من اومده که بهش نگاه کردم و برادرم میخواست بکشتش که نتونست و در نهایت مارمولک روی لبه دیوار حوض حرکت کرد که باز هم نتونستم بکشمش و از دور چشم های مارمولک درشت(از کاسه چشم بزرگ) شدن.
ببخشید این خواب دوم رو بایستی دیروز میفرستادم جایی بودم، ولی سر فرصتی حتما برام تعبیرش کنید.
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز. این بار استثنائا این کار را انجام می دهم ولی چنانچه در ادامه بیشتر از یک خواب در 24 ساعت ارسال کنید ( به هر دلیل) از پاسخگویی به آن معذور خواهم بود زیرا اینکار خلاف مقررات سایت است حتی برای من. تعبیر خواب شما این است که شما و برادرتان سر امورمالی و احساسی تان به توافق و تائید هم خواهید رسید و به تصمیمی که باید بگیرید پاسخ مثبت خواهید داد. جا پای شما محکم است و چشمتان روشن خواهد شد.