تعبیر خواب آب بینی
حضرت دانیال می گوید : اگر کسی خواب ببیند از بینی او آب می آید، صاحب فرزند یا ثروت خواهد شد.
ابراهیم کرمانی می گوید : اگر کسی ببیند که از بینی او آب می آید، وامش داده شود و از رنج و سختی و غم نجات پیدا می کند و یا اگر بیمار بود، شفا یابد.
محمد ابن سیرین می گوید: آب بینی در خواب، به معنی صاحب فرزند شدن است. اما اگر کسی ببیند که آب بینی بر اندام وی افتاد، صاحب فرزند پسر خواهد شد و اگر ببیند که آب بینی اش بر زمین افتاد، صاحب فرزند دختر خواهد شد. اگر ببیند که آب بینی اش را بر زن خویش انداخت، زن او آبستن گردد، ولیکن فرزند را بیفکند و اگر ببیند که زن بر وی آب بینی افکند، دلیل کند که او را پسری آید.
اگر ببیند که آب بینی در سرای همسایه افکند، دلیل کند که با زن همسایه خیانت کند، و اگر ببیند که آب بینی خود را در بستر مردی افکند، همین معنی خیانت را دارد. اگر ببیند که آب بینی خود را می خورد، صاحب فرزند خواهد شد. اگر ببیند که آب بینی او سیاه و تیره است، دلیل کند که فرزند او را اندوه و مصیبت رسد و اگر ببیند که آب بینی او زرد است، تعبیرش این است که فرزندش بیمار گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
فاطمه : سلام خانم هراتی من خواب دیدم تو یه استخری هستم و یه بند وسطش کشیده شده که اون سمتش مواج هست و این سمتش اروم و من تو قسمت اروم شنا میکردم و یه لحظه از قسمت اروم رد شدم رفتم اون سمت بند تو قسمت مواج ولی زود برگشتم ...ولی هی تو قسمت اروم شنا میکردم و اصلا دلم نمیخواست از اب بیام بیرون و دوستم هی میگفت بیا بریم دیر میشه اخر سر با اینکه دلم خیلی میخواست شنا کنم ولی اومدم بیرون آبشم خوب و زلال بود....من چند ماهه حدود 4 5 بار خواب استخر و شنا کردن تو آب شفاف بودن میبینم...مامانمم یه بار دیده تو آب شفافی تو خونمون دام شنا میکنم پاسیومون پر آب شفاف بوده و من توش بودم
فریبا هراتی
: سلام. شما به آرامش، تجمل و راحتی می رسید . ثروت و احساسات پاک و مثبت به زندگی تان راه می یابد و سعی می کنید برای خودتان درگیریهای عصبی پیدا نکنید. ضمن اینکه لطفا هرگز در یک خواب چند خواب را تحت عنوان خوابهای مربوط به هم ارسال نکنید چون اینکار خلاف مقررات سایت است. تشکر از همراهیتون.
زهرا : سلام . من خواب دیدم تو خونمون آب اومده بود غمش تقریبا زیاد بود من و مامانم انگار از یه سطج شیبدار مثا نردبون پایین اومدیم تا از آب رد شیم و به حیاط بریم اما نتونستیم رد شیم و مجبور شدیم دویباره از نرده بوم بریم بالا اما من نم تونستم برگردم بالا و وحشت کردم و ناامید شدم یهو دیدم آب زیادی که توی خونمون جمع شده تماما فروکش کرد. تعبیرش چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران هستید و مسائلی احساسی با زور به زندگی شما رخنه کرده است و احساس می کنید که به خاطر عموم مردم یا کسانی که برایتان در روابط عمومی تان آشنایی دارند، غصه می خورید. اما عاقلانه این است که سعی کنید که شرایط خودتان را بدتر از اینکه هست نکنید و مادر شما سعی می کند که روحیه خودش را بالا نگه دارد ولی شما خیلی نگران هستید. اما همه ی مشکلات به یک باره تمام خواهند شد و شما نباید خودتان را آزار دهید. سختی ها به ته خواهند رسید و مشکلاتتان حل می شود. تشکر از همراهیتون.
Mohammad : سلام قبل از نماز صبح خواب دیدم ک در باغ یکی از اهالی مردم ب قصد سرگرمی شیر و گوزن را باهم ب جنگ انداختند ک شیر یکی از گوزنهای باردار رو شکار کرد و دیگری آمد تا نجاتش بده از خواب بیدار شدم و نمازم صبحم رو خوندم.
ممنون از راهنماییتان
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز شما باید هر خواب را در تعبیر خواب مربوط به خودش ثبت کنید این صفحه تعبیر خواب آب است و ربطی به خواب شما ندارد. چنانچه در ادامه خوابتان را در صفحات بیربط به آن ثبت کنید، خوابتان صرفا حذف خواهد شد. مردم نسبت به کنترل اعصابشان ضعیف شده و نمی توانند خویشتنداری کنند و این عدم تسلط بر نفس آنان موجب می شود که اوضاع به ضررشان تمام شود. در واقع آنان به جای حل مسائل، موجب می شوند که مسائل جدیدی به وجود بیاید و ثروت های بیشتری حرام شود. هر کسی به ضرر دیگری کار می کند و این اوضاع را بدتر می کند، مگر اینکه بتوانند درست فکر کنند و حالت تهاجمی و غرورشان را کنار بگذارند. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام دیروز خواب دیدم ک یک ابگیر است و اب صاف و زلالی داره و کنارش سرسبزه و خواهرم ازش اب میگیره و کنار ابگیر نماز گزاران نشستند و من و خانوادم هم تو صف نمازگزاران هستیم و منتظر امام جماعتیم و انگار شخصیت مهم مثل رهبر میخواد نماز بخونه میبینم خواهرم داره با آفتابه اب میده ب خانمی که وضو بگیره و من در عین حال آب میخورم از افتابه و خانمه ناراحت میشه که چرا دارم اب میخورم بهش میگم این برای خواهرم و اگه من راضی نباشم وضوت باطله ممنون میشم تعبیرشو بگید
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما در شرایط احساسی قرار خواهد گرفت و خیلی از مردم هستند که آرزوهای زیاد دارند و نشسته اند تا به خواسته هایشان برسند. خواهر شما به کسی محبت خواهد کرد که ناراحتی او از بین برود و به شما هم محبت می کند و کسی حسادت می کند که چرا خواهرتان به شما محبت می کند ( حکایت مهمان مهمان را نمی تواند ببیند است!!) بعضی ها دوست دارند فقط به خودشان محبت و خوبی شود و چشم دیدن خوشبختی دیگران را ندارند. تشکر از همراهیتون.
maria : سلام عززم وقت بخیر.
قبل خواب آیه نورو میخوندم و از خدا میخواستم رویای صادقه ببینم و یا راهنمایی. تو کل خوابم حس خیلی خوبی داشتم.از خدا راهنمایی خواستم برای پیشرفت تو زندگی و نجات ازین وضعیت بیکاریم.
خواب دیدم که تو خونه عمم بودم و هوا روشن و آفتابی بود و منم عینک آفتابی زدا بودم عینکو درآوردم یهو گفتم نه عینکو باخودم داشته باشمش چون یکی از فامیلای شوهرم باخانوادش دارن میان.رفتم اون سر حیاط.بعدش حیاط خونه کلا با آب روشن پوشیده بود و یه چیزی مسطح روی آب شناور بود من روی اون نشسته بودم و بااون ازین سر حیاط میرفتم اون سر حیاط.داشتم تو اینترنت گوشی موبایلمو ریجستری میکردم یهو دیدم اون خانواده اومد و من ازشون در مورد یه خانومی که بچش سقط شده بود پرسیدم و اونا گفتن حالش خیلی خوبه.بعد بهم گفتن تو برو اون سر حیاط و تو راه از علمت به این بگو و مواظبش باش.حالا این چی بود؟یه هشت پا اما شبیه هشت پاهایی که میشناسین نبودا کلا اندازه کف دست شاید بود و پاهای خیلی باریک و بلندی داشت.من ازش مورمورم شد ولی یهو اومد چسبید به دستم و باهام حرف زد گفت از علمت بگو و اینا منم دیگه ازش بدم نیومد بعد که رسیدیم اونور گفتم بمون پیشم مواظبت باشم گفت نه دیگه ممنون لازم شد میام .و بعد دوتا بودن هردوشون رفتن.من ازون چیز شناور پیاده شدم و رفتم بیرون.تو یه قسمتی از خوابم پسرعممو هم دیدم که همچنان تو فکر من بود اخه تو بیداری قدیما میخواست باهاش ازدواج کنم و من ازش بدم میومد و میاد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما نمی خواهید که افکارتان را کسی که دیده اید از فامیل شوهرتان است بداند. شما احساساتی فکر می کنید و سعی می کنید که ارتباطات خودتان را داشته باشید. اینکه کسی سقط جنین کرده اگر در واقعیت اینطور نیست و صرفا در خواب دیده اید، رابطه ی شما با او خوب نیست و نتوانسته با شما رابطه ی دوستانه ای برقرار کند. شما ذهنتان درگیر یک موضوع سخت می شود که نمی دانید که قضاوتتان درست است یا خیر. شما باید به ایده تان بچسبید و تمام توجه شما معطوف به آن خواهد شد باید از روی علم و عقل به پیش بروید. دو اختاپوس به رابطه ای وابسته به شما اشاره می کند. فامیل شوهرتان شما را قضاوت می کنند و می خواهند از کارتان سر دربیاورند. شما در نهایت احساساتی بودن را کنار می گذارید و منطقی فکر خواهید کرد. پسر عمه تان هنوز هم به فکر شماست. تشکر از همراهیتون.
Maryam : سلام خانم هراتی
دیشب خواب دیدم با خواهر و برادرم رفتیم سفر با یه ماشین قدیمی مدل آریا، یه جا رسیدیم که تاریک بود و رودخونه خیلی وسیعی داشت که قبلنم تو خواب دیده بودمش درست با همون وضعیت، من خوشحال شدم و گفتم کجاست داداشم به شوخی گفت کرخه منم خوشحال که دارم کرخه رو میبینم. بعد انگار صبح شده بود خواهر و برادرم تعریف کردن که تو که خواب بودی دیشب ما رفتیم یه کافه نزدیک رودخونه و خیلی بهمون خوش گذشته، منم ناراحت شدم که چرا منو نبردن. بعد رفتیم لب همون رودخونه دیدم رودخونه کم عرض ولی خیلی عمیقیه که مردم دارن توش راه میرن و آب از سرش میگذره، حتی سگاشون رو مینداختن تو آب و من فکر میکردم اینا یا حموم ندارن یا این آب مقدسه. بعد خودم کفش و جورابمو درآوردم و پامو کردم تو آب و دیدم آبش خیلی زلاله. اسم رودخونه رو پرسیدم ولی الان یادم نیست فقط یادمه تو اسمش جیم داشت.
ممنون ازتون،
سلامت و شاد باشید.
فریبا هراتی
: سلام. شما و خواهر و برادرتان احساس می کنید که امکانات تان برای رسیدن به اهدافتان کافی نیست و زندگی امروزتان در هرج و مرج قرار دارد. احساس می کنید که دیگران برای شما تصمیم می گیرند و می خواهید موقعیت خودتان را عوض کنید. اگر شما در شمال ایران یا شمالی تر از کرخه زندگی می کنید و به سمت کرخه رفته اید، مسائلی احساسی در پیش است که شما را ناراحت می کند ولی اگر در جنوب زندگی می کنید صرفا مسائل احساسی برایتان پیش می آید. شما احساس می کنید که راجع به یک سری مسائل از خواهر و برادرتان آگاهی کمتری دارید. روابط اجتماعی آنان از شما قوی تر است و مجرب تر از شما هستند. ولی ایده های تازه ای به ذهن شما خواهد رسید. همه ی مردم احساسی برخورد می کنند و شما هم می خواهید به آرامش برسید. تشکر از همراهیتون.
masoumeh : سلام وقتتون بخیر من خواب دیدم باشوهرم میرم سفر تو اون شهر یه کانال که طولانیه و اب خیلی سرد و زلالی داره که سریع جریان دارهمن میرم توآب کفشام وجورابامو درمیارم و پای برهنه توآب راه میرم تعبیر خوابم چیه؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و همسرتان احساس می کنید که دیگران برای شما تصمیم می گیرند و از شما سو استفاده می کنند. از لحاظ احساسی، هردوی شما احساسات پاک و خالصی نسبت به هم دارید ولی روحتان سرد و خسته شده است. اگر آب خیلی سرد نبود، نگرانی های شما تمام می شود و خوشبختی را حس می کنید اما اگر آب خیلی سرد است، شما می خواهید به آرامش برسید و ناراحتی هایتان را بشویید برود ولی رفتار سرد همسرتان باعث می شود که شما حس کنید که اعتماد به نفستان کم می شود یا جاپای خودتان را قرص ندانید. سو تفاهمات و فقر یا بی تحرکی شما را ناراحت می کند. تشکر از همراهیتون.
Naqar nikneya : سلام روز بخیر من خواب دیدم داخل یه ابی بودم که اون اب دمای خیلی خوبی داشت و من داخل اون اب دراز کشیده بودم و خیلی حس خوبی داشتم ولی تو خواب حس میکردم اب معمولی نیس ولی داخل اون اب خیلی ارامش داشتم لطف کنید تعبیرشو بهم بگید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. احساسات مثبت به زندگی شما راه می یابد و شادی و خوشی و خوشبختی و عمر دراز خواهید داشت. اتفاقات خوبی برایتان می افتد که خوشحالتان می کند. تشکر از همراهیتون.
Shadi : سلام وقت بخیر یکی دوماه پیش درفکر خرید دستبندی بودم و میرفتم طلافروشی ها میدیدم و یکبار در یک طلافروشی با یکی از مشتریان صحبتی درباره نگهداری و امنیت طلا در خانه شد. یک شب خوابی دیدم این بود : دستبندو خریده بودمو اومدم خونه پوشیده بودم که خانواده ببینن اما ییکهو متوجه شدم طلاهای دیگه ای ک داشتمو دزد برده و این یکی دستمه. تو خواب خیلی آشفته شدم.تعبیرش چیست؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. چون در بیداری راجع به امنیت نگهداری صحبت کرده اید، خوابتان بازتابی از زمینه ی ذهنی شما در بیداری است و به احتمال قوی باطل است. اما اگر تعبیر داشته باشد، تعبیر این است که چنانچه مجرد هستید، عشق به زندگی تان می آید و شما متعهد به کسی می شوید که موفقیت های جانبی و اختیار شما را از شما می گیرد! هر چیزی بهایی دارد. و چنانچه متاهل هستید، خوابتان می گوید که با خرید طلا، شما دارید نادانسته متضرر می شوید و خودتان خبر ندارید! چون ارزش واقعی چیزی که می خرید متاثر از تورم است و سرتان کلاه می رود. تشکر از همراهیتون.
Pariya : سلام دیشب خواب میدیدم یه جاایی رفتیم ک دیوار خیلی بلندی داشت پااینش همه اب بود اب خییلی زیاد؛کلی ترسیده بودم خودمو چسبونده بودم ب دیوار ک پایین نیفتمو کمک میخواستم ؛ک اطرافیان اومدن کمکم ولی خودم کم کم از کنار دیوار اومدمو نجات پیدا کردم...این خواب نقل قول از مادرم بود مرسی
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما بر موانعی که در زندگی اش وجود داشته غلبه کرده و به عادات ها و روشهای قدیمی خودش عادت کرده ولی نگران است که روش زندگی اش عوض شود و احساس منفی به زندگی اش راه پیدا کند یا از کسی آسیب ببیند. او کم کم یاد می گیرد که چطور مستقل عمل کند و موفقیت خودش را حفظ کند. تشکر از همراهیتون.