تعبیر خواب آب تنی
اگر خواب ببینید در آبی زلال آب تنی می کنید، شادیهای بسیار ولی زودگذر وارد زندگی شما خواهد شد. شنا کردن در آب گل آلود، اندوه و غم است.
اگر کسی خواب ببیندکه به داخل آب زلال فرو می رود، تعبیرش روشنی و خوشبختی و رسیدن به ثروت و سلامتی است. اگر کسی ببیند داخل آب آلوده و کثیف شد، تعبیرش بر عکس است.
یوسف نبی علیه السلام می گوید: دیدن خود در آب روشن، تندرستی است. اگر کسی خود را در آب تیره دید، صدقه دهد.
حضرت دانیال می گوید: اگر کسی ببیند که به داخل آب می رفت و یا در آب است، نشانه سلامتی و قوت بدن اوست و اگر ببیند که در آب صافی رفت و تن او پوشیده بود، دلیل بر قوت دین او است و توکل کردن بر ایزد تعالی و استقامت وی در کاری که انجام می دهد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Abbas : باسلام دیشب خواب دیدم در مکانی حضور دارم و مشاهده میکردم از دل کوه آب زلال ببرون میزد ودر میان دشتی که حضور داشتم از دل زمین آب فراوان و زلال آبی فوران میزد ودشت را سراسر آب زلال فرا گرفته و موجب شادی من وایرانی که نمی شناختم میشد .ولی یه دوستی کنارم بود و میگفت این آب به زمین حاصل نمی دهد وبه زمین فرو نمیرود که حاصلی بدست بیاد من هم نگران شدم وزمینی که آب فرا گرفته بود رو میکنم ببینم آب در دل زمین فرو نشسته یا نه ودر همین حال خوب دولت از خواب بیدار شدم ولی احساس خوب فراوانی آب ودشت پر آب همراهم بود وهم ترس آب بی حاصل .
لطفا تعبیر این خواب رو بفرمائید. متشکرم.
فریبا هراتی
: سلام. زندگی شما وارد یک فاز جدیدی می شود و انفجار احساسات مثبتی را در زندگی تان تجربه خواهید کرد. شفا و دانش و معنویت زیاد به زندگی تان جاری می شود. اما احساسات منفی که به خاطر عدم مشاهده ی مهربانی در دل انسانها به وجود آمده، انها را نسبت به بهبود شرایط بدبین کرده است و کمتر کسی است که بتواند اجازه دهد این تغییر مثبت شرایط، او را گول بزند و یا بتواند این تغییرات را با نگاهی خوش بینانه باور کند. تشکر از همراهیتون.
Ali : سلام و ادب
دیروز دوشنبه صبح بعد از نماز خواب دیدم که یک اتوبوس سوار هستم که رسیدیم به یک پلی که از رودخانهای در وسط تهران رد میشد. آب رودخانه اومده بود بالا و کمی از لباسهای من که در صندلی انتهای اتوبوس بودم خیس شد. وقتی رفتیم بالای پل از بالا نگاه کردم دیدم با اینکه آب رودخانه بالا اومده بود و زمینها و دشتهای اطراف پر از آب شده بود ولی مردم خوشحال بودند و مشغول ماهیگیری و تفریح بودند. آب صاف و آرام و خیلی زلال بود. وقتی رسیدیم اونور پل یک دروازهی بستهای بود که میگفتند دروازه ورود اصفهان هست. بعد من داشتم برای دیگران توضیح میدادم که این آب زاینده رود هست که ابتدا از وسط تهران عبور میکنه و چون اصفهانیها جلوی ورود آب را بستهاند آب در تهران جمع شده و بالا آمده است.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما می خواهید روشمند باشید و مانند جماعت به پیش بروید و همرنگ جماعت شوید. می خواهید زندگی تان را متحول کنید و چشم انداز تازه ای در زندگی تان ایجاد شود. به خاطر شرایط موجود شاید تا اندازه ای احساساتی شده و نگرانید. اما این شرایط کم کم بهتر خواهد شد. نگرش های تازه ای به ذهن مردم می رسد و ذهنشان شفافتر از گذشته فکر خواهد کرد. سختی ها تمام خواهد شد. دوران بهبود و بازسازی فرا می رسد و احساس مثبت در بین مردم جریان می یابد. تشکر از همراهیتون.
Eli : سلام خانم هراتی جان خواب دیدم تو خونه قدیمی خودمان هستم تو زیرزمین مثل همون وقتها فرش قرمز پهن بود ولی زیرزمین بزرگتر بود و فرش کامل اون رو نپوشانده بود بعد دیدم مقداری آب کنار فرش روان شد زلال و سفید بود من یک طرف فرش رو جمع کردم که خیس نشه ولی آب بیشتر از تصور من بود و به فرش رسید از پنجره زیرزمین تو حیاط را نگاه کردم دیدم از دیوار خونه همسایه انگار لوله آب ترکیده باشه داره آب میاد تو حیاط.من هم رفتم تو حیاط پشت در تو کوچه جلوی در خونه ما یکسری وسایل نو هست تلویزیون و میز و یک مجمعه استیل نو من مجمعه رو برداشتم گذاشتم تو حیاط.در خونه همسایه کناریمون که از دیوارش آب میومد و ته کوچه بود باز بود چند تا مرد رفت و آمد داشتن.انگاروسایل مال اونها بود و نمیخواستند نگاهم به تلویزیون بود ولی فکر کردم خودم دارم.بیدار شدم ۷صبح بود من مجردم
فریبا هراتی
: سلام. زندگی همسایه ی شما متحول خواهد شد و اتفاقاتی برایشان می افتد که شما به خاطر آن تحت تاثیر قرار خواهید گرفت و فکرتان مشغول خواهد شد. اگر لوله آب تمیز بوده، اتفاقات خوبی رخ داده که شما بشدت از آن با خبر می شوید. به هر جهت روش زندگی همسایه تان عوض خواهد شد و شما نمی توانید نسبت به او بی تفاوت باشید. این که اب زلال در زیرزمینتان بوده انشالله خبرهای خیلی خوشی می شنوید. شاید کسی از آنان ازدواج می کند و جهاز می دهند. تشکر از همراهیتون.
Elahe : سلام خانم هراتی فراموش کردم بنویسم ما بیست سال پیش از آن خونه بلند شدیم و هیچ خبری از اون همسایه نداریم و نکته دیگه اون وسایل جلوی خونه ما بود و اون مجمعه نو رو من گذاشتم تو خونه خودمون.این تاثیری تو تعبیر داره
فریبا هراتی
: سلام. من نمی دانم شما راجع به چه صحبت می کنید. کامنت شما باید زیر خوابی باشد که راجع به آن نوشته اید و الان شما زیر کامنت خودتان ننوشته اید. ولی به طور کلی وقتی خواب کسی را می بینید که از او خبری ندارید، تعبیر به خودتان بر می گردد و اتفاقاتی که در تعبیر توضیح داده ام در زندگی خودتان رخ خواهد داد. تشکر.
فروغ : سلام خانم هراتی عزیز .من قصدم جسارت به شما نبود نیت من از شرح زندگی و گفتن مطالب ، فقط اگاهی دادن به شما در جهت تعبیر خواب بود مامان چون تو شمال زندگی میکنه همه تو اون منطقه همو میشناسن .برای همین گفتم پشت سر داداشم ، خانمشو .. میگن مریض بوده علتش اینه که همه همو میشناسن و میدونن اینطور نبوده در مورد ازدواج خودمم گله نکردم از شما ، که چرا شما نمیدونستید .گفتم برای اینکه، احساس کرددم شاید با دانستن این موضوع تعبیر دیگه ای باشه که من باید بدانم . من در تمام زندگیم برای هیچ کس بد نخواستم و همیشه برای دیگران بیشتر از خودم در هر زمینه ای نگران بودم .اول عرایضم گفتم برادرم فوت شده و مامانم تو خواب چیزهایی رو که دیده مثل این بوده که مربوط به چند سال پیش که ما کوچیک بودیم بوده و تو خواب یادش نبود این خانواده ، خانواده خانم برادر مرحومم هستن .
فریبا هراتی
: سلام عزیزم متوجه هستم. ولی شما همچنان متوجه ی عرض بنده نشدید. شما نوشته بودید مادر خانم برادرم که فوت شده. من فکر کردم که فوت شده اطلاق به مادر خانم برادرتان است و البته برادرتان!! هیچوقت انسان نمی تواند با نگارش مطلبی احساسش را بخوبی انتقال دهد. و با توجه به صدها خوابی که هر روز ارسال می شود من هرگز نمی توانم جزییات خوابهای کاربران عزیز را به یاد بیاورم. به هر جهت از توضیحات شما تشکر می کنم.
فروغ : سلام . خانم هراتی جان براتون نوشته بودم که داداشم فوت شده و مامانم خواب دیده بود که خانمی که الان مادر خانم برادرم هستن . تو خواب مامان همه میگفتن خبلی قران خونه و دختراش اب کثیف تو شیشه دستشون بود و ما هم بچه بودیم از مامانم خواستیم و مامانم یکمرتبه بیدار . شما فرمودی اون خانم خانم با خدا و خوبیه . غیبتش نباشه اما به خودشم گفتم البته با احترام . بعد از فوت داداشم خیلی این خانم و دختراش که یکیش خانم برادرم هست حرف زدن که برادرم مریض بوده و ما نگفتیم و .. در حالیکه اینطوری نبوده . برای همین داداشم به خواب ما اومده که نمیخوام کسی بفهمه زنده ام . سرتونو درد اوردم . قصدم از اینها این بود که من ازدواج کردم شما اخرین خوابمو که یکمیشو بالا گفتم ، گفتید من قصد ازدواج دارم و نباید چیزی از خدا به زور بخوام . بچه ها بزرگن . تعبیر دیگه ای نداره . .
فریبا هراتی
: سلام. فروغ عزیزم شما قطعا می دانید که من علم غیب ندارم که تمام مردم کره ی زمین را از بر بشناسم و به زندگی های خصوصی شان آگاه باشم. اگر شما در توضیحاتی که برای تعبیر خوابتان، برای من ارسال می کنید، از توضیح در خصوص زندگی تان مانند همین الان که نوشته اید مثلا متاهل هستید پرهیز کنید، یا خصوصیات دیگری را که لازم است بدانم را ننویسید، قطعا در تعبیر اشتباه خواهد شد چون من خواب شما را بر اساس کلام شما و نوشته هایتان و مفاهیمی که در خوابتان دیده اید تعبیر می کنم! من که سهل است اگر یوسف نبی هم الان در اینجا حی و حاضر و زنده بودند، هرگز به زندگی مردمان علم غیب نداشتند چون اگر ایشان غلم غیب داشتند، هرگز از کسی که یوسف به ایشان گفت که از من نزد عزیز مصر یاد کن، کمک نمی خواستند!! ( طبق قصه ی قرآن یوسف از کسی کمک خواست و چون جز به خداوند به کسی دیگری رو انداخته بود، 10 سال بیشتر در زندان ماند). پس شما نباید از من انتظار داشته باشید که یک زنی آنطرف خط نشسته و همه ی زندگی تان را از حفظ می داند. این را جهت ازدواج شما عرض کردم! اما در خصوص زندگی برادرتان، آب کثیفی که در شیشه بوده، همان تعبیری را دارد که عرض کردم. شما نوشته اید (طوری که این خانم مادر خانم برادرمه که فوت شده اما مامان تو خواب نمیدونسته - من استنباط کردم که مادر خانم برادرتان فوت شده!! ) دقت داشته باشید که موقع نوشتن همیشه باید طوری خواب را بنویسید که کسی که از زندگی تان با خبر نیست هم بفهمد که چه می گویید! این خانم به هر جهت از این که دخترش بی شوهر شده ناراحت است و فکر می کند که شما می دانستید که او بیمار است ولی چیزی نگفتید. من فکر کردم که این خانم ( که خیال کردم فوت شده) دیده که شیشه ی آب کثیفی هست!! و چون ارواح از زندگی و حقایق زندگی با خبر هستند، نوشتم که او چون خیلی قران میخواند و همه او را دوست دارند ولی دیده که آب کثیف است، پس با ایمان است ولی ناراحت است. اگر شما متاهل هستید خواب در واقع می خواهد به شما بگوید که نسبت به مردم جوری تفکر و قضاوت کنید که دوست دارید شما را قضاوت کنند. تشکر از همراهیتون.
فروغ : سلام . سال نو مبارک . برادزم یکسال پیش فوت کرده . مامانم تو خواب میبینه که در مورد یه خانمی همه صحبت میکردن که چون خیلی قرآن میخونه همه دوستش دارن . تو خواب یادش نبود و انگار این موضوع چند سال پیش بوده . طوری که این خانم مادر خانم برادرمه که فوت شده اما مامان تو خواب نمیدونسته . مامانم میره به سمت همین خانم میبینه دختراش که یکیش خانم برادرمه ولی باز مامان یادش نبودو میبینه دست دوتا خواهرا شیشه های بلندی که مثل شیشه آبلیمو اما بلندتر دستشونه و توش اب کثیفیه ، مامان میگه اینها چرا انقدر ابشون کثیفه ، ظاهرا من بچه بودم و به مامانم میگم برای منم بگیر مامان میگه حرفی نیست اما ببین چقدر ابش کثیفه ولی من میگم اشکالی نداره . مامان میخواست بره به سمت بازار که ساعتش برای نماز صبح زنگ میزنه و بیدار میشه میبینه صدای اذان میاد .
فریبا هراتی
: سلام. سال نوی شما هم مبارک. روحشان شاد. مادر خانم برادرتان شخصیت خوب و پاکی دارد ولی متاسفانه دخترانش مرتکب گناه می شوند و یا تعبیر دوم این است که متاسفانه زندگی دخترانش با مشکلاتی مواجه می شود که زندگی شان را تلخ می کند. شما هم تمایل دارید که ازدواج کنید ولی لطفا هرگز چیزی را با زور از خداوند نخواهید و همیشه بگویید خدایا آنچیزی را به من بده که برایم بهترین است و نه آنچیز که من صرفا آرزویش را دارم. تا هم زندگی تان خوب باشد و هم اینکه به سختی و گناه مبتلا نشوید. تشکر از همراهیتون.
ساناز : سلام بانوی ماه سپاسگزارم ماه بانوی الهی.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. آفرین به شما. روح پدرتان شاد. درسهای زیادی هست که هنوز در این خصوص شما باید بیاموزید. کسی در زندگی شما سعی می کند خودش را خیلی عاقل و با ایمان جلوه دهد. او در ابراز احساساتش مشکل دارد. شما سعی می کنید در مقابل چنین شخصی، احساس خودتان را کنترل کنید و برعکس او رفتار کنید، شما معتقدید که می توانید او و دیگران را ریز ریز، رام و مطیع خودتان کنید تا به شما وابسته شوند و آنوقت شما بتوانید با نیروی مثبت خودتان همه را تابع خودتان کنید. خواب شما معادل 1135 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
Gandom : من هم ممنون هستم از محبتای همیشگیتون خانم هراتی عزیزم، شما لطف دارید. خوابی ثبت نکردم. فقط از لحظه تحویل سال به یادتون بودم و شارژ کردم که پیام تبریکمو بفرستم.
فریبا هراتی
: تشکر از محبت و ابراز لطف قشنگتون <3
Gandom : سلام خانم هراتی عزیزم
سال نوتون مبارک. خانم هراتی تو سالی که گزشت شما و مطالب سایتتون برای من مثل فرشته راهنما بودید. هیچ جور نمیتونم اثر خوبی که بر راه و رسم زندگیم گزاشتید را جبران کنم، فقط بدونید که تا اخر عمرم دعای خیر براتون دارم و بهترینهارو برای وجود مهربونتون آرزو میکنم. امیدوارم سالی پر از خیر، شادی و موفقیت پیش رو داشته باشید. بووسسس
فریبا هراتی
: سلام. عزیزم. سال نوی شما هم مبارک. تشکر از محبت هاتون. عزیز دلم هستید شما. اگر به همراه این کامنت سرشار از محبت خواب ثبت کرده اید، لازم می دانم عرض کنم که هیچ خوابی از شما به همراه این کامنت ثبت نشده عزیزم. نباید بین خوابتان و کامنت فاصله بیاندازید و نباید به سر خط بروید چون فقط کامنت اولتان ارسال می شود و نه خوابتان . بووس