تعبیر خواب آب دادن به کسی
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی خواب ببیند که رایگان آب به مردم می داد، در دنیا و آخرت خیر او به مردم برسد و جایگاه خراب را آبادان کند.
حضرت دانیال می گوید :آب دادن به مردمان ، دلیل بر دین و دیانت و کردارهای نیک و پسندیده است.
تعبیر خواب آب چشمه
آبی که از زمین می جوشد، به معنی رسیدن یک خوشحالی غیرمنتظره است.
تعبیر خواب آب خروشان
دیدن موج درخواب سختی، رنج و کارهای خطر آفرین است که برشما وارد می آید. ولی چنانچه موجی برخاست و شما را ازجای کند و به ساحل افکند، پس از چندی تحمل ناراحتی به نجات و آسودگی می رسید.
آب روان ولی زیاد و خروشان مشروط بر اینکه شاهد تماشای آن باشید نه درون آن، نشانه قدرتی است که با آن رو برو می شوید. اگر درون چنین آبی غوطه ور بودید، با شخصی قوی، دست و پنجه نرم می کنید که احتمالا زیانی به شما نمی رساند ولی تمام نیرویتان را صرف می کند و می گیرد.
تعبیر خواب آب رودخانه
اگر از چنین آبی مانند رودخانه و نهر خروشان یا سیلابی که در مسیل و بستر محدودی روان است عبور کردید و به پایاب مقابل رسیدید از هول و هراس رهایی می یابید.
اگر از آب رودخانه یا سیل نوشیدید و آن آب کثیف بود، مال و بهره است که از طریق نا مشروع و نادرست نصیب شما می گردد و آب روشن ثروتی است که از راه پسندیده به دست می آورید. اگر بیننده خواب، آب جاری دید که باید از آن عبور می کرد، و به ناگاه پلی یا راهی بر روی آب دید، مشکلات را به سلامت پشت سر می گذارد.

تعبیر خواب آب خوردن
نوشیدن آب خنک در خواب به معنی خوشبخت شدن است. اگر کسی ببیند که از دریا، آب گوارا می خورد، تعبیرش این است که به قدر آن، از پادشاه یا شخص بزرگی مال و نعمت می یابد و اگر ببیند که همه آب دریا را خورد، تعبیرش این است که پادشاهی یا قدرت بر همه جهان را در دست بگیرد و بعضی گویند که به قدر آن که از آب دریا خورده بود وی را بزرگی و مال و نعمت حاصل شود، چون آب روشن و صافی را خورده است.
نوشیدن آب زلال از دست کسی که او را نمی شناسید، نشانه این است که از غریبه ای به شما سودی خواهد رسید. اگر در آب خس و خاشاکی دیده شد، شخصی که به ظاهر مصلح است اما در باطن خائن، خطری را برای بیننده خواب خواهد داشت.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند که از آب صاف گوارایی بسیار می خورد، دلیل کند که عمرش دراز باشد و معشیت وی خوش می گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که آب صافی را در پیاله، مانند سگی می خورد دلیل کند که زندگانی اش به عیش و عشرت می گذراند، اما کاری کند که بلا و فتنه به او خواهد رسید، که مال جمع را اندک اندک به مردمان بخشد و به خیرات خرج کند.
نوشیدن آب گرم در خواب خوب نیست و نشانی از بیماری یا سختی یا آزار است که باید مراقب صحت و سلامت خود باشید. اگر دیدید شما روی کسی آب گرم ریختید، در حق کسی ستم می کنید. جوشاندن آب فتنه انگیزی است. سماور پر از آب جوش همسر بد خلق و خشمگین است.
تعبیر خواب نوشیدن آب از لیوان یا کاسه
اگر در خواب دیدید که با لیوان یا کاسه آب می خورید در جشنی شاد آور شرکت می کنید که جشن و سرور به شما تعلق ندارد و احتمالا مثل مهمان از آن سهم می برید. اگر دیدید یکی در مقابل شما با لیوان یا کاسه و یا ظرف دیگری آب می نوشد مجذوب کاری می شوید که فکر می کنید انجام آن به سود شما می تواند باشد.
تعبیر خواب آب راکد و تیره
آب راکد و تاریک، اندوه وغصه و بیماری است و آب لجن آلود، ابتلا به امور دست و پاگیر است که زحمت و گرفتاری بوجود می آورند.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی خواب ببیند که از آب تیره می آشامد، ثروتی بزرگ اما همراه با رنج و سختی و بیم و ترس برایش حاصل می شود.
حضرت دانیال در تعبیر خواب آب ریختن می گوید: اگر کسی آب تیره بر وی ریخت، دلیل کند که از آن شخص شر و بدی به او می رسد.
یوسف نبی علیه السلام می گوید: دیدن آب تیره غم و ناراحتی است و دیدن آب تیره روان به معنی رسیدن ظلمی براهل زمین است.
جابر مغربی می گوید: اگردرسال فراوانی، کسی خواب ببیند که در خانه وی آب تیره ایستاده باشد، سالی سخت و دشواری در انتظار اوست.
تعبیر خواب آب روشن و صاف
دیدن آب صاف و روشن در خواب، شادی و خوشی و عمر دراز است. بهترین نوع آب در خواب آب روشن و صاف و کم عمق است که در جوی روان باشد .آب جوی بهتر از آب راکد در برکه یا آبگیر است زیرا جریان روشن آب، جریان روشن زندگی بیننده خواب را نشان می دهد. اگر همراه آب روشن و صاف که در جوی روان است راه بروید ، کامروا می شوید.
یوسف نبی علیه السلام می گوید: دیدن آب روشن دولت و خوشبختی است. دیدن آب روان و روشن به معنی سفر با نعمت و برکت و دیدن آب ایستاده روشن به معنی رسیدن به میراث و ثروت است.
تعبیر خواب آب جمع شده روی زمین
اگرآب بر زمین ریخته شود و جمع شده باشد به طوری که بدون آلودگی پا، نتوانید از آن عبور کنید، به شما ثروتی می رسد که انتظار آن را نداشتید. اگر در خواب اکراه داشتید و نمی خواستید از آن محل آب گرفته بگذرید کاری پیش می آید که دست و پاگیر است ولی اگر با اشتیاق خواستید از آنجا بگذرید کاری سرگرم کننده سر راهتان قرار می گیرد که در پایان بی ضرر یا کم ضرر است.
تعبیر خواب آب شور
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند که از آب شور بسیار می خورد، تعبیرش این است که عمرش کوتاه و معشیت وی بد خواهد بود.
تعبیر خواب آب کوزه
تعبیر دیدن کوزه یا سفال پر از آب در خواب، دوستی مهربان است. اگر کوزه ای پر از آب داشتید و شکستید و آب آن به زمین ریخت در حق دوستی مهربان، ناسپاسی می کنید و نعمتی را از دست می دهید.
تعبیر خواب آب ناودان
آب ناودان اگر روشن باشد رحمت است و اگر گل آلود و کثیف باشد زحمت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
لیلا : سلام.من دیشب خواب دیدم که دارم پیاده به مدرسه میرم(محصل نیستم).یکدفعه آقایی که دوستشون دارم(ولی باهم رابطه ای نداریم)رو میبینم که با شلنگ دارن به درختهای خیابان آب میدن.مثل همیشه خوش تیپ بود ولی سرتاپا مشکی پوشیده بود. ایشون با فاصله نسبت به درختها ایستاده بود و با فشار آب رو پای درختها میریخت. هر عابری که رد میشد سر شلنگ رو پایین میگرفت تا خیس نشن.من جوری وانمود کردم انگار ندیدمش ولی همینکه میخواستم رد شم ایشون منو خیس کرد.بعد من ناچارا بهش سلام دادم و ایشون هم جواب داد.وقتی رسیدم مدرسه دیدم تکالیفمو انجام ندادم ولی خوشبختانه معلم متوجه نشد.زنگ تفریح رفتم دستشویی و صورتمو چندبار با وسواس و دقت شستم.در آینه خودمو دیدم که مقنعه رنگ روشن سرمه و عینک زدم(در واقعیت عینکی نیستم) و خودمو بسیار زیبا دیدم.
ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید کم کم و به آهستگی درسهای لازم را از زندگی تان بیاموزید و تجربه کسب کنید. کسی که دوستش دارید برای زنده نگه داشتن آرمانهایش تلاش می کند و احساس مثبتی نسبت به عملی کردن اهدافش دارد. او مغرور است و سعی می کند که با کسی صمیمی نشود و فاصله اش را حفظ کند. اما رفتار او باعث می شود که شما احساساتی شوید و یا او احساسات خودش را با رفتارش به شما القا می کند. شما هنوز تجارب کافی را در رابطه با مسائل احساسی کسب نکرده اید و اعتماد به نفستان کم است ولی خوشحال هستید که کسی ( یا شخص احساسی تان) از این ترس و عدم اعتماد به نفس شما آگاه نیست. شما سعی می کنید که اشتباهاتتان را شسته و شروعی تازه داشته باشید. تصویر ذهنی شما از خودتان این است که روشن فکر هستید و بینشی قوی دارید. شما به خودتان افتخار می کنید و از روش تعاملتان با دیگران خوشحالید. تشکر از همراهیتون.
Elahe : سلام خانم هراتی فراموش کردم بنویسم ما بیست سال پیش از آن خونه بلند شدیم و هیچ خبری از اون همسایه نداریم و نکته دیگه اون وسایل جلوی خونه ما بود و اون مجمعه نو رو من گذاشتم تو خونه خودمون.این تاثیری تو تعبیر داره
فریبا هراتی
: سلام. من نمی دانم شما راجع به چه صحبت می کنید. کامنت شما باید زیر خوابی باشد که راجع به آن نوشته اید و الان شما زیر کامنت خودتان ننوشته اید. ولی به طور کلی وقتی خواب کسی را می بینید که از او خبری ندارید، تعبیر به خودتان بر می گردد و اتفاقاتی که در تعبیر توضیح داده ام در زندگی خودتان رخ خواهد داد. تشکر.
Goli : سلام .متن خواب تو سایت نذارین
فریبا هراتی
: سلام. شما به خاطر این جریانات احساساتی شده اید ولی نمی خواهید که غرق در احساسات منفی شوید بلکه تلاش می کنید که منطقی باشید. خواستگار شما سعی می کند که اشتباهات گذشته اش را شسته و پاک کند و برای آینده برنامه ریزی کند. مادر او می خواهد که شما هم رفتار بچه گانه و اشتباه خواستگارتان را ببخشید و مراقب باشید که حرفهای نیشدار و تند و تیز به زبان نیاورید تا رابطه تان با دیگران خراب نشود. او از خدای بزرگ خواسته که به شما آرامش ببخشد و رابطه تان را ترمیم کند. خواهر او هم شاید خیلی تند و تیز حرف می زند ولی ذاتش بد نیست. تشکر از همراهیتون.
محمد : سلام خانم هراتی عزیز
همین امروز که ماه رمضونم هست واسه سحری بیدار شدم و نماز خوندم و بعد طرفای ساعت ۸ حدود یک ساعتی خواب رفتم.. خواب دیدم تو هیئت سینه زنی آقا امام حسینم نشسته بودیم رو زمین چون هیئت حرکت نمیکرد و نشسته سینه میزدیم.. یه جوونی کنارم بود و موبایلشو گذاشته بود رو زمین و میخواست یخورده از حرکت دست خودش و سینه زن ها فیلمم بگیره و منم دقت میکردم حرکت دست هام تو فیلمش بیاد که مشخص باشه هیئته... یهو یکی از بانی های مسجدمون که خیلی وقته ازش یخورده دلخورم هستم اومد بالا سرم و تو یه لیوان شیشه ای تمیز و شفاف آب زلال و نه سرد نه گرم بهم داد و منم تا دیدم ایشونن خوشحالم شدم وبلند شدم و آب رو ازش گرفتم و خوردم و تشکر کردم و قبول باشه گفتم بهش وایشونم خوشحال شد ومنو معرفی کردن به اطرافیانشون و یادمه میگفت آره از بچه های مسجدمون بودن و فلان
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما برای حل مشکلاتتان متوسل به امام حسین ع می شوید ولی لازم نیست که به هیئت بروید و یا در جلسات خاصی شرکت کنید. بلکه در همانجایی که هستید، زیارت عاشورا بخوانید، ثواب زیارت امام حسین ع برای شما و تمام کسانی که مثل شما ایشان را زیارت می کنند، نوشته می شود و در درگاه خدا، تلاش شما برای ارتباط نزدیک با امام حسین ع ثبت خواهد شد. مضافا به اینکه مشکلی که فکر می کنید حل نمی شود و فکرتان را ناراحت کرده است، حل خواهد شد و قطعا حاجت روا می شوید. امام حسین ع هرگز راضی نیستند که شما خودتان و دیگران را به خطر بیاندازید و با ریسک کرونا در عزاداری های دسته جمعی شرکت کنید. خداوند به انسان عقل و شعور داده و کسی نمی تواند بگوید به حق امام حسین ع و با توسل به او، از یک ساختمان 10 طبقه میپرم پایین و سالم می مانم چون به خدا توکل کرده ام!! توکل به خداوند یعنی عقلی را که خداوند به شما داده است را به کار گیرید و از شعور و عقلانیت تان در کنار توکل به خدا استفاده کنید. شرکت در مراسمی که خطر بیماری دارد دقیقا به همان اندازه خطرناک است که پریدن از بالای یک ساختمان به نیت رضایت امام حسین ع!! اگر مرگ انسان در راهی باشد که خاصیتی داشته باشد آن مرگ مثال شهادت است ولی اگر مرگ انسان به خاطر هیچ وپوچ و حماقت انسان شکل بگیرد، آن مرگ خودکشی است! برای همین دیده اید که در هیئت نشسته اید و حرکت نمی کنید. ذات کار و عبادت شما همان هیئتی است که دیده اید و نشستن شما یعنی بنشینید در منزلتان. این خواست امام حسین ع است که در خواب دیده اید. تشکر از همراهیتون.
محمد : تشکر خیلی محبت کردین
فریبا هراتی
: استدعا می کنم.
خاطره : سلام. این خواب رو همکارم به من دیده. یه پسر کوچک به اسم سوشیان داره.
دیشب بعد سحر خوابتو دیدم.خواب دیدم خونتون تو باغ خیلی بزرگیه منو دعوت کرده بودی هی میگفتی انگشتری داشتم خیلی خوشگل و خوش یمن بوده گمش کردم.
یهو انگار سوشیان (پسر دو و نیم ساله شون هست) داشت پای درخت تو باغتون رو میکند دیدم انگشتر خیلی خوشگل با نگین سبز خیلی خیلی براق آورد به من بده تو انگار دنیارو بهت دادان گفتی محبوبه این انگشتر چندساله گم شده. بعد از خوشحالی همه جا شیرینی دادی. من و مامانت باقلوا درس کردیم. به خدا هنوز شیرینی باقلوا رو احساس میکنم.
فریبا هراتی
: سلام. شما آرزویی دارید که فکرتان را مشغول کرده و بخاطرش غصه می خورید و نیاز به حمایت و دعای خیر دوستانتان دارید. اما گشایش کار خواهید یافت و دعای دوستتان در حق شما مستجاب خواهد شد. انشالله به آرزویی که دارید می رسید و کار یا عشقی که نسبت به آن - یا او، احساس تعهد می کردید را بدست خواهید آورد. انشالله شیرینکام می شوید و شیرینی پخش خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
خاطره : خواب سه شنبه ۳۱
من در واقعیت میخوام انتقالی به تهران بگیرم. در خواب انگار بازهم خواب میدیدم که از طرف اجنه تهدید شدم که اگر بری دنبال انتقالی تا یکماه دیگه میبینی چکارت میکنیم! انگار خیلی ترسیدم و اونا گفتن فلان خانم همکارت توی روستاست و ببین چقدر موفقه؟! وقتی از اون خواب بیدار شدم متوجه شدم همکار من اصلا روستا نیست! انگار از خواب بیدار شدم و دخترعمو مادرم خونه ما بود و بهم گفت خاطره یه آیه بهت میدم تا برای مطالعه هرچی حواست رو پرت میکنه از مغزت بکشه بیرون و کلا متمرکز بشی روی مطالعه! منم انگار گفتم وای خدای من آره من این آیه رو خیلی نیاز دارم! بعد یهویی گفتم راستی عمه یه خواب دیدم و بعد خوابم رو برای دخترعمو مادرم که تعبیرخواب بلده، تعریف کردم. ایشان گفتن لابد مادرت حق داشته بهت گفته اینجا بهتره! منم گفتم مادرم نگفته که! اجنه تهدیدم کردن! بعد ترسیدم اجنه صدامو بشنون منم با خودم فکر کردم اونا از موبایل سر در نمیارن و تصمیم گرفتم کل خوابم رو دقیق با پیامک برای عمه م تعریف کنم و اونم اگر سوالی داره از طریق پیامک بهش بگم فقط با پیام بپرس تا اجنه متوجه نشه من خوابم رو برات تعریف کردم! خواب تقریبا مابین ساعت شش و چهل پنج دقیقه تا هفت و دقیقه صبح امروز که یهویی با صدای جیغ از خواب بیدار شدم آخه توی خواب و بیداری یه نفر من رو اذیت کرد انگار از کنار دستم و بینی ام نیشگون با دندون و دست گرفت، خیلی اوقات اینجور میشم که معمولا پدر یا مادرمو با جیغ صدا میزنم تا بره و بعد از خواب بیدار میشم!
من حدود دوازده روز هست که فایل پاکسازی و شفای چاکراها گوش میدم و امروز بعدنماز صبح تا ساعت شش و چهل و پنج دقیقه گوش دادم بعد بمدت بیست و پنج دقیقه خوابیدم که این خواب رو دیدم!
فریبا هراتی
: سلام. شما نوعی ترس درونی را تجربه می کنید و فکر می کنید که توانایی های لازم را ندارید، به اندازه ی کافی خوب و قوی نیستید یا مظلوم هستید و نمی توانید خودتان را با شرایط سخت و جدید وفق بدهید به همین دلیل هم به صورت ناخوداگاه از انتقالی گرفتن می ترسید. همکار خانم شما خودش را با شرایط وفق داده است. شما ایده ی تازه ای به ذهنتان می رسد و از مسائل جدیدی آگاه می شوید. به این فکر می کنید که با دعا می توانید طرز فکرتان را عوض کنید و آگاهی تان را بالاتر ببرید. شما ته دلتان به خاطر همان ترسهایی که به خاطر ناکافی بودن یا مظلومیت تان دارید، فکر می کنید که عمه تان شما را تصدیق می کند و معتقد است که روستا برایتان از شهر بهتر است. تهدید اجنه همان ترسهای درونی شماست. شما سعی می کنید که احساس و افکارتان را به عمه تان انتقال بدهید تا او هم بتواند شما را درک کند. من نمی دانم فایلی که شما گوش می دهید چیست اما یک راه حل تضمینی و درست و حسابی برای دفع تمام افکار منفی و شیاطین و جنیان وجود دارد و آن این است که در این ایام ماه رمضان 3 بار در روزهای مختلف هر روز یک بار، دعای جوشن کبیر را بخوانید و شبها قبل از خواب 7 بار ذکر نام حضرت فاطمه س را به این صورت بگویید: یا فاطمت بنت محمد رسول الله. این ذکر در دفع جنیان بسیار مجرب است. هر شب قبل از خواب هم یک آیت الکرسی برای دفع جنیان از زندگی تان بخوانید و قطعا فرشتگان خداوند شما را از شر تمام نیروهای منفی حفظ خواهند کرد. تشکر از همراهیتون.
خاطره : سلام. من دوتا خواب دیدم.
این خواب چندروز پیش هست.
در خواب دیدم چهار خودکار خریدم. دو تاش رنگ آبی و یک قرمز و یک مشکی؟؟
البته در واقعیت هم نیاز به خودکار داشتم و رفتم دوتا آبی تهیه کردم.
به نظرتون تعبیرش چیه؟؟
یک خواب دیگه م که امروز سه شنبه ۳۱ فروردین دیدم.
اینکه من در واقعیت میخوام انتقالی به تهران بگیرم. در خواب انگار بازهم خواب میدیدم که از طرف اجنه تهدید شدم که اگر بری دنبال انتقالی تا یکماه دیگه میبینی چکارت میکنیم! انگار خیلی ترسیدم و اونا گفتن فلان خانم همکارت توی روستاست و ببین چقدر موفقه؟! وقتی از اون خواب بیدار شدم متوجه شدم همکار من اصلا روستا نیست! انگار از خواب بیدار شدم و دخترعمو مادرم خونه ما بود و بهم گفت خاطره یه آیه بهت میدم تا برای مطالعه هرچی حواست رو پرت میکنه از مغزت بکشه بیرون و کلا متمرکز بشی روی مطالعه! منم انگار گفتم وای خدای من آره من این آیه رو خیلی نیاز دارم! بعد یهویی گفتم راستی عمه یه خواب دیدم و بعد خوابم رو برای دخترعمو مادرم که تعبیرخواب بلده، تعریف کردم. ایشان گفتن لابد مادرت حق داشته بهت گفته اینجا بهتره! منم گفتم مادرم نگفته که! اجنه تهدیدم کردن! بعد ترسیدم اجنه صدامو بشنون منم با خودم فکر کردم اونا از موبایل سر در نمیارن و تصمیم گرفتم کل خوابم رو دقیق با پیامک برای عمه م تعریف کنم و اونم اگر سوالی داره از طریق پیامک بهش بگم فقط با پیام بپرس تا اجنه متوجه نشه من خوابم رو برات تعریف کردم! خواب تقریبا مابین ساعت شش و چهل پنج دقیقه تا هفت و دقیقه صبح امروز که یهویی با صدای جیغ از خواب بیدار شدم آخه توی خواب و بیداری یه نفر من رو اذیت کرد انگار از کنار دستم و بینی ام نیشگون با دندون و دست گرفت، خیلی اوقات اینجور میشم که معمولا پدر یا مادرمو با جیغ صدا میزنم تا بره و بعد از خواب بیدار میشم!
امروزم که از خواب بیدار شدم خیلی ترسیدم و تا نزدیک ظهر ترس داشتم! تعبیرش چیه یعنی؟؟؟
ناگفته نمونه من حدود دوازده روز هست که فایل پاکسازی و شفای چاکراها گوش میدم و امروز بعدنماز صبح تا ساعت شش و چهل و پنج دقیقه گوش دادم بعد بمدت بیست و پنج دقیقه خوابیدم که این خواب دومی رو دیدم!
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز طبق قوانین سایت که قبلا هنگام ثبت نام در اختیارتان گذاشته شده شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در هر کامنت هستید و نه بیشتر. مضافا به اینکه فقط یک حق خواب باقی داشتید و با آن نمی توانید همه ی خوابهایتان را یکجا تعبیر کنید. تعبیر خواب چند روز پیشتان این است که شما می خواهید همه جوره در زندگی تان تاثیرگذار باشید و در مورد مسائل مادیگرایانه بسیار قوی و موفق عمل کنید. می خواهید آرام و خونسرد، خردمند و عاقل، پر شور و شوق و در عین حال، مرموز و با عزت نفس رفتار کنید. خواب 31 فروردینتان را جداگانه ارسال کنید و هر 750 کاراکتر یک حق خواب محسوب می شود. تشکر از همراهیتون.
خاطره : سلام
امروز دخترعمه م بهم زنگ و چندین سال یکبار هم همدیگرو نمیبینیم چون عمه از باباش طلاق گرفته.
امروز بهم که زنگ زد گفت به من خواب دیده.
خوابش این بوده که انگار خودش یه شعری از حافظ یا مولانا(دقیق نمیدونست از کی بوده) به من توی خواب گفته و منم در جوابش شعری از همون اشخاص گفتم. و دخترعمه م به من گفته آفرین و احسنت. که پدر من که این لحظات رو دیده انگار به دخترعمه م گفته: دختر من باهوشه.
این خواب انگار دیشب یعنی شنبه شب دیده شده و امروز یکشنبه برای من تعریفش کرد.
خواستم ببینم تعبیر خواب چیه؟؟
فریبا هراتی
: سلام. دختر عمه تان شخصیتی فرهیخته و با ادب دارد ولی در واقع شما می توانید با کلام و لفظی ایده آل تر و قویتر نظراتتان را بیان کنید و می توانید بهتر از او خطوط ارتباطی تان را با دیگران بهبود ببخشید. هارمونی و هماهنگی به زندگی شما و او راه پیدا می کند و پدرتان شما را تحسین خواهد کرد ( یا به خاطر خردمندی و عقلانیت تان مورد تحسین قرار می گیرید.) تشکر از همراهیتون.
ساناز : سلام بانوی ماه سپاسگزارم ماه بانوی الهی.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. آفرین به شما. روح پدرتان شاد. درسهای زیادی هست که هنوز در این خصوص شما باید بیاموزید. کسی در زندگی شما سعی می کند خودش را خیلی عاقل و با ایمان جلوه دهد. او در ابراز احساساتش مشکل دارد. شما سعی می کنید در مقابل چنین شخصی، احساس خودتان را کنترل کنید و برعکس او رفتار کنید، شما معتقدید که می توانید او و دیگران را ریز ریز، رام و مطیع خودتان کنید تا به شما وابسته شوند و آنوقت شما بتوانید با نیروی مثبت خودتان همه را تابع خودتان کنید. خواب شما معادل 1135 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.
somaye farahani : سلام خانم هراتی عزیز،دیشب خواب دیدم که فرشهای خونمون همه پهن هست و اینگار آب دریا مثل جزرومد شده و بالا اومده و آب تا روی فرشهای خونه منو گرفته و من به همسر و مادرم میگفتم که نکنه اب باعث بشه فرش ها رنگ بده ولی اونا میگفتن نه....از یه طرف تو ذهنم اومد اگه اب دریا شور باشه رنگ فرش رو خراب میکنه...
بعد ما فرشهارو کشیدیم این طرف تر که از توی اب در بیاد و خشک بشه
و دیدم که آب خودش جمع شد...اینگار وسط اونجا یه چاه داشت که اب جمع شد و مادرم مدعی بود که اب از توی این چاه زده بود بالا.....
مادرم هم یه پیراهن گیپور سفید تنش بود که روی دامنش یه چاک بلند داشت،، که من بهش گفتم مامان اگه از این پارچه سه متر داری به منم بده که منم یه پیراهن چیندار ازش بدوزم.
در ضمن این هم قابل ذکر هست که من خونم تهران هست ولی همسرم قصد دارد یه شعبه کالای خواب هم در لاهیجان بزند...
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران هستید که احساسات منفی به زمینه ی زندگی تان نفوذ کند و راحتی و آرامشتان به هم بریزد. شما شاید نگرانیها و احساسات منفی تان را در خودتان حبس کرده اید و مدتهاست که راجع به آن حرف نزده اید و حالا این احساسات به شدت بالا گرفته و نمی توانید از بیانشان خودداری کنید. شما سعی می کنید که آرام باشید و غم به دلتان راه ندهید. مادر شما شخصیتی با کرامت و با فرهنگ و سنتی دارد که در عین حال که به نظرات دیگران احترام می گذارد اما احساس خودش را هم با سیاست نشان می دهد. شما می خواهید از مادرتان بیاموزید که چطور با وقار و با کرامت حرفتان را بزنید و بهترین رفتار را داشته باشید. نگرانی شما بی مورد است. تشکر از همراهیتون.