تعبیر خواب آب دادن به کسی
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی خواب ببیند که رایگان آب به مردم می داد، در دنیا و آخرت خیر او به مردم برسد و جایگاه خراب را آبادان کند.
حضرت دانیال می گوید :آب دادن به مردمان ، دلیل بر دین و دیانت و کردارهای نیک و پسندیده است.
تعبیر خواب آب چشمه
آبی که از زمین می جوشد، به معنی رسیدن یک خوشحالی غیرمنتظره است.
تعبیر خواب آب خروشان
دیدن موج درخواب سختی، رنج و کارهای خطر آفرین است که برشما وارد می آید. ولی چنانچه موجی برخاست و شما را ازجای کند و به ساحل افکند، پس از چندی تحمل ناراحتی به نجات و آسودگی می رسید.
آب روان ولی زیاد و خروشان مشروط بر اینکه شاهد تماشای آن باشید نه درون آن، نشانه قدرتی است که با آن رو برو می شوید. اگر درون چنین آبی غوطه ور بودید، با شخصی قوی، دست و پنجه نرم می کنید که احتمالا زیانی به شما نمی رساند ولی تمام نیرویتان را صرف می کند و می گیرد.
تعبیر خواب آب رودخانه
اگر از چنین آبی مانند رودخانه و نهر خروشان یا سیلابی که در مسیل و بستر محدودی روان است عبور کردید و به پایاب مقابل رسیدید از هول و هراس رهایی می یابید.
اگر از آب رودخانه یا سیل نوشیدید و آن آب کثیف بود، مال و بهره است که از طریق نا مشروع و نادرست نصیب شما می گردد و آب روشن ثروتی است که از راه پسندیده به دست می آورید. اگر بیننده خواب، آب جاری دید که باید از آن عبور می کرد، و به ناگاه پلی یا راهی بر روی آب دید، مشکلات را به سلامت پشت سر می گذارد.

تعبیر خواب آب خوردن
نوشیدن آب خنک در خواب به معنی خوشبخت شدن است. اگر کسی ببیند که از دریا، آب گوارا می خورد، تعبیرش این است که به قدر آن، از پادشاه یا شخص بزرگی مال و نعمت می یابد و اگر ببیند که همه آب دریا را خورد، تعبیرش این است که پادشاهی یا قدرت بر همه جهان را در دست بگیرد و بعضی گویند که به قدر آن که از آب دریا خورده بود وی را بزرگی و مال و نعمت حاصل شود، چون آب روشن و صافی را خورده است.
نوشیدن آب زلال از دست کسی که او را نمی شناسید، نشانه این است که از غریبه ای به شما سودی خواهد رسید. اگر در آب خس و خاشاکی دیده شد، شخصی که به ظاهر مصلح است اما در باطن خائن، خطری را برای بیننده خواب خواهد داشت.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر ببیند که از آب صاف گوارایی بسیار می خورد، دلیل کند که عمرش دراز باشد و معشیت وی خوش می گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که آب صافی را در پیاله، مانند سگی می خورد دلیل کند که زندگانی اش به عیش و عشرت می گذراند، اما کاری کند که بلا و فتنه به او خواهد رسید، که مال جمع را اندک اندک به مردمان بخشد و به خیرات خرج کند.
نوشیدن آب گرم در خواب خوب نیست و نشانی از بیماری یا سختی یا آزار است که باید مراقب صحت و سلامت خود باشید. اگر دیدید شما روی کسی آب گرم ریختید، در حق کسی ستم می کنید. جوشاندن آب فتنه انگیزی است. سماور پر از آب جوش همسر بد خلق و خشمگین است.
تعبیر خواب نوشیدن آب از لیوان یا کاسه
اگر در خواب دیدید که با لیوان یا کاسه آب می خورید در جشنی شاد آور شرکت می کنید که جشن و سرور به شما تعلق ندارد و احتمالا مثل مهمان از آن سهم می برید. اگر دیدید یکی در مقابل شما با لیوان یا کاسه و یا ظرف دیگری آب می نوشد مجذوب کاری می شوید که فکر می کنید انجام آن به سود شما می تواند باشد.
تعبیر خواب آب راکد و تیره
آب راکد و تاریک، اندوه وغصه و بیماری است و آب لجن آلود، ابتلا به امور دست و پاگیر است که زحمت و گرفتاری بوجود می آورند.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی خواب ببیند که از آب تیره می آشامد، ثروتی بزرگ اما همراه با رنج و سختی و بیم و ترس برایش حاصل می شود.
حضرت دانیال در تعبیر خواب آب ریختن می گوید: اگر کسی آب تیره بر وی ریخت، دلیل کند که از آن شخص شر و بدی به او می رسد.
یوسف نبی علیه السلام می گوید: دیدن آب تیره غم و ناراحتی است و دیدن آب تیره روان به معنی رسیدن ظلمی براهل زمین است.
جابر مغربی می گوید: اگردرسال فراوانی، کسی خواب ببیند که در خانه وی آب تیره ایستاده باشد، سالی سخت و دشواری در انتظار اوست.
تعبیر خواب آب روشن و صاف
دیدن آب صاف و روشن در خواب، شادی و خوشی و عمر دراز است. بهترین نوع آب در خواب آب روشن و صاف و کم عمق است که در جوی روان باشد .آب جوی بهتر از آب راکد در برکه یا آبگیر است زیرا جریان روشن آب، جریان روشن زندگی بیننده خواب را نشان می دهد. اگر همراه آب روشن و صاف که در جوی روان است راه بروید ، کامروا می شوید.
یوسف نبی علیه السلام می گوید: دیدن آب روشن دولت و خوشبختی است. دیدن آب روان و روشن به معنی سفر با نعمت و برکت و دیدن آب ایستاده روشن به معنی رسیدن به میراث و ثروت است.
تعبیر خواب آب جمع شده روی زمین
اگرآب بر زمین ریخته شود و جمع شده باشد به طوری که بدون آلودگی پا، نتوانید از آن عبور کنید، به شما ثروتی می رسد که انتظار آن را نداشتید. اگر در خواب اکراه داشتید و نمی خواستید از آن محل آب گرفته بگذرید کاری پیش می آید که دست و پاگیر است ولی اگر با اشتیاق خواستید از آنجا بگذرید کاری سرگرم کننده سر راهتان قرار می گیرد که در پایان بی ضرر یا کم ضرر است.
تعبیر خواب آب شور
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند که از آب شور بسیار می خورد، تعبیرش این است که عمرش کوتاه و معشیت وی بد خواهد بود.
تعبیر خواب آب کوزه
تعبیر دیدن کوزه یا سفال پر از آب در خواب، دوستی مهربان است. اگر کوزه ای پر از آب داشتید و شکستید و آب آن به زمین ریخت در حق دوستی مهربان، ناسپاسی می کنید و نعمتی را از دست می دهید.
تعبیر خواب آب ناودان
آب ناودان اگر روشن باشد رحمت است و اگر گل آلود و کثیف باشد زحمت است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
eli : سلام روز و روزگارتون به خوشی و شادی خواب دیدم از دماغم و چشمام آب میاد مثل شیر آب دستم رو گرفتم جلو بینیم نریزه پر توی دستم شد اونیکی دستتم گرفتم زیر بینیم سریع رفتم بیرون که روی فرشا نریزه همین که رفتم تو حیاط خیالم راحت شد که اگه ریخت اشکال نداره داشتم میرفتم یذره استرس داشتم چون پریود شده بودم و فقط یه دستمال گذاشته بودم و انگار فقط یه لباس زیر تنم بود نه چیز دیگه ای تم کنار روشویی صورتم رو تمیز کردم از خواب بیدار شدم
ممنون از لطفتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما نیاز دارید که روی کارهایی که انجام می دهید مجددا فکر کنید و تاثیر آن کارها را روی اطرافیانتان بررسی کنید. خیلی حرفها هست که نزده اید و حالا می توانید که آزادانه نظراتتان را ابراز کنید. شما از غم فارغ خواهید شد و فکرتان باز شده خیالتان راحت می شود. شما نگرانی های گذشته تان را می شویید می رود و شروعی تازه خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
farzanee : سلام خواب دیدم.که درجایی مثله چشمه فرورفتم یعنی خودم رفتم داخلش یکی دونفرم بودن اول فکر میکردم سرد. باشه ولی وقتی رفتم داخلش دیدم دماش خیلی مناسبه قشنگ اب تا سینه ام اومده بود به اونام میگفتم بیاید سرد نیست...ممنون.بعد خانم هراتتی عزیز من تازه با سایت یوتاب اشنا شدم خیلیم عالیه که شما خوابهای ما رو تعبیرمیکنید..مثلا اتفاق میوفته این خوابها که تعبیرش میکنید
فریبا هراتی
: سلام. شما با احساسات مثبت زیادی روبرو خواهید شد که قلبتان به آرامش می رسد. به جمع دوستان من خوش آمدید عزیزم. تشکر از همراهیتون.
mahsa : سلام خواب دیدم پسری روکه دوستش دارم و مدتی هست منو ترک کرده یه لیوان اب پر بهم داد و من فقط اندازه یه قلوپ ازش خوردم .
فریبا هراتی
: سلام. لیوان پر از آب به شفا و انرژی مثبت اشاره می کند و احتمالا او می خواهد که دوباره با شما دوستی اش را آغاز کند ولی شما خیلی به او اعتماد ندارید. تعبیر دوم این است که او از شما تعریف مثبت می کند ولی شما فقط جرعه ای از دوستی او را نوشیده اید و فقط مقدار کمی انرژی مثبت از جانب او دریافت کرده اید. تشکر از همراهیتون.
زهرا : عرض سلام و تشکر از زحمات شما، لطفا این متن نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. دوست شما با شما ارتباط دارد و می خواهد که شما بدانید که او در پناه خدای بزرگ و در نور و آرامش زندگی می کند و در تماس و پناه خداوند بزرگ و مقرب به اوست. تشکر از همراهیتون
Mari : سلام، تشکر از زمانی که میذارین... صبح خواب دیدم یه لیوان شیشه ای که توش آب خنک و زلال داشت دستم بود... داخل یه هتل خیلی مجلل بودیم و هر کسی رو اونجا راه نمی دادنو قرار بود ما برای مدتی اونجا زندگی کنیم، اتاق ما مثل یه سوئیت بزرگ بود رفتم داخل اتاق دیدم خواهرم اونجاست و از شنیدن یه موضوعی شُکه شده بود که من آبی که دستم بودو از پنجره ای که باز بودو کنارش بود پاچیدم بیرون که حواسشو پرت کنم، بعد از اتاق اومدم بیرونو دیدم روی دیوارمون یه تابلو بسیار بزرگ و بسیار زیبا که از دیدنش متحیر شده بودم زده بودنو من مدام میگفتم این تابلو نشون میده که آینده قشنگی در انتظارمون هست...یه تابلو برجسته بود.. شاید از جنش مسو برنج.. دقیق نمیدونم...
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید تغییر هویت داده و عادات منفی و قدیمی تان را کنار بگذارید. می خواهید مثبت اندیش باشید و دوستان واقعی دوروبرتان باشند. روحیه شما عوض خواهد شد و زندگی تان متحول می شود. شما سعی می کنید که با صرف انرژی خودتان برای دیگران، احساس مثبت را به زندگی خواهرتان برگردانید و به او بقبولانید که مشکلات او پیش مشکلات دیگران هیچ است. شما ایده های نابی برای آینده تان دارید و می خواهید با قدرت و استحکامی که در کارها و اراده تان دارید به خواسته های خودتان برسید. تشکر از همراهیتون.
نرجس : سلام خانم هراتی عزیزم.
خواب دیدم (طبق معمول) در بالکن ایستاده ام منتظرم اذان بگه. غروب بود و باد میوزید. هوا کم کم داشت تاریک میشد ولی خبری نبود از اذان.خاله م هم در بالکن ایستاده بود. با خود فکر میکردم کاش اینجا نبود مه موقع اذان راحت دعا کنم.پایین رو دیدم که چیزهایی سیاهی از سمت مسجد دارن بر میگردن.چون خیلی از بالا داشتم بیرون رو نگاه میکردم برام قابل تشخیص نبود که اینا آدم هستن یا گلوله های سیاهی که باد داره روی زمین حرکت میده.اولش تعجب کردم که چرا هنوز اذان نگفته، مردم نماز نخونده برمیگردن.بعد دیدم این اجسام سیاه جنسی پوست پیازی دارن و به محض برخورد با ساختمان ما خرد و نابود میشن.
خیلی احساس تشنگی میکردم.رفتم آشپزخونه یک پارچ کامل آب خوردم.آب به نظر سرد میامد اما وقتی میخوردم با خودم گفتم به اندازه کافی سرد و دلچسب نیست(خنک بود البته).با خوردن یک پارچ باز سیراب نشدم و یک لیوان دیگه هم اب خوردم.هم پارچ و هم لیوان پلاستیک شفاف بودن و درب سبز داشتن.
هنوز هم حواسم به اذان بود ولی یادم نمیاد که شنیدم یا نه(در واقعیت هم مدام حواسم به اذان هست)
با تشکر از تعبیر و وقتی که برام میذارین.
فریبا هراتی
: سلام. شما منتظر هستید که تحولی مثبت خبری تازه و شروعی تازه و اتفاقات خوش به زندگی تان بیاید. کم کم دارید نگران می شوید که نکند اتفاقات مثبتی در جریان نباشد. تمام نگرانی های شما انشالله از بین خواهد رفت. باید ذهنتان را از افکار منفی پاک کنید و مثبت فکر کنید. شما سعی می کنید که ظاهری آرام از خودتان به دیگران ارائه کنید. خوابتان بیشتر احساس امروزتان را مطرح می کند تا چیز دیگری به جز اینکه این خود شما هستید که باید انرژی مثبت را به زندگی تان تزریق کنید و خودتان را دوست داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
Shamim : سلام روز بخیر
امروز ظهر خواب دیدم دارم از بطری آب میخورم،آب سرد و تگری بود بعد یکم خوردم دیدم بقیه ش یکم نیمه یخ هست ولی بازم ازش خوردم ولی اصلا اذیت نمیشدم.بعدش گفتم آب بهشتی که میگن اینه.
بعد دیدم تو حیاط خونمون بودم ،خواستم برم داخل خونه پدرم گفت که کنجد از تو باغچه بردار برا شیرینی که میخوای درست کنی.منم چند جای باغچه رو نگاه کردم دیدم بوته کنجد تازه سبز شده و محصول نداره ولی یکیش بزرگ شده بود و یکم کنجد سبز داشت همونجا رو چیدم
ممنون واسه تعبیر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر احساس بسیار مطلوب و انرژی مثبت به زندگی شما وارد خواهد شد. به ثروت بسیاری خواهید رسید و زندگی برایتان شیرین می شود. هر روز از روز پیش انشالله بیشتر ثمر و بار مثبت خواهید یافت. تشکر از همراهیتون.
Shamim : سلام روز بخیر
امروز ظهر خواب دیدم دارم از بطری آب میخورم،آب سرد و تگری بود بعد یکم خوردم دیدم بقیه ش یکم نیمه یخ هست ولی بازم ازش خوردم ولی اصلا اذیت نمیشدم.بعدش گفتم آب بهشتی که میگن اینه.
بعد دیدم تو حیاط خونمون بودم ،خواستم برم داخل خونه پدرم گفت که کنجد از تو باغچه بردار برا شیرینی که میخوای درست کنی.منم چند جای باغچه رو نگاه کردم دیدم بوته کنجد تازه سبز شده و محصول نداره ولی یکیش بزرگ شده بود و یکم کنجد سبز داشت همونجا رو چیدم
ممنون واسه تعبیر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. احساس بسیار مطلوب و انرژی مثبت به زندگی شما وارد خواهد شد. به ثروت بسیاری خواهید رسید و زندگی برایتان شیرین می شود. هر روز از روز پیش انشالله بیشتر ثمر و بار مثبت خواهید یافت. تشکر از همراهیتون.
ساره : ممنون از تعبیرتون ولی مادر من الان در شرایط مالی خوبی نیست به خاطر یکسری مشکلاتی که پیش اومده حتی دسترسی به حقوق ماهیانش نداره و به خاطر همینم ناراحته. یه نکته که تو خوابم جلب توجه کرده بود اون قسمتش بود که گفتم آب نطلبده مراده این اشاره به رسیدن به حاجت یا آرزویی داره؟
فریبا هراتی
: آلت تناسلی زن شرایط مالی اوست. اینکه او می خواست بی پرده آلتش را نشان دهد تعبیر به خوب بودن شرایط کردم. اما با تعاریف شما مشخصا او می خواهد که شما شرایط او را درک کنید و شاید نیاز به کمک مالی شما دارد که همکارتان هم اهمیتی نمی دهد. خیر تعبیر ندارد چون اولا خودتان در خواب گفته اید که آب می خواهید و آب نطلبیده نبوده دوما که این تصویر ذهنی شما از حرف او در خاطراتان مانده بوده و همان را خواب دیده اید.
ساره : سلام خانم هراتی عزیز
چند شب پیش خواب دیدم پشت میزم در کنار رئیس قبلیم که تازه برکنار شده نشستم روبه هم داریم حرف می زنیم. (ایشون با من ارتباط خوبی داشت و ازم حمایت می کرد) بعد به یکی از همکارام که آقا هستن گفتم برام آب بیار اونم با یه بطری شیشه به رنگ برنز دودی تیره برام آب آورد ریخت توی لیوان شیشه ای ، تعجب کردم که چرا با اون بطری بی رنگ آب نیاورده. بعد آب خوردم و گفتم آب نطلبیده مراده.(توی واقعیت یه بار که براش آب آوردم خودش همین گفت). در ادامه خوابم دیدم که من و همکارم پایین کاناپه کنار هم نشستیم و مادر روی کاناپه در حالتی که عورتش معلومه و پاهاش بازه نشسته. عورتش بزرگ بود و چندتا دونه مو هم روش بود خیبی پاهاش باز بود و ما از پایین کاناپه دهانه واژنشو می دیدیم. همکارم بی خیال بود انگار اتفاقی نیفتاده ولی من هی حرص می خوردم که مامان زشته پاشو برو یه چیزی بپوش. آخرش مامانم بلند شد بره یه چیزی بپوشه. ممنون می شم خوابمو تعبیر کنید.
فریبا هراتی
: سلام. شما شرایط رئیس قبلی تان را ارزیابی می کنید و از او حرف می زنید. همکار شما هر چند که می خواهد با شما رابطه ی خوبی داشته باشد ولی به آن شفافیت و خلوصی که رئیس قبلی تان با شما رفتار می کرد، نسبت به شما فکر نمی کند. اما سعی می کند که دوستانه رفتار کند. مادر شما از لحاظ مالی غنی است و می خواهد ثروتش را به رخ همه بکشد. اما همکارتان به این کارها کاری ندارد و شما هم دوست ندارید که مادرتان اینطور رفتار کند. تشکر از همراهیتون.