کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب آتش

اگر کسی در خواب ببیند که برای رفع حوائج مانند طبخ غذا یا گرم شدن، آتشی افروخت، و آن آتش به کسی زیانی نرساند، دست به کاری می زند که سودبخش است. اگر پس از انجام کار خود، آتش را خاموش کرد، فتنه ای را فرو می نشاند و اگر آتش را به حال خود رها کرد، آتش نفاق در دوروبرش روشن می شود. اگر به آتش افروخته مقداری باد وزید و دامنه آتش وسعت یافت، در اثر سهل انگاری وی، در مورد اطرافیان فتنه ای پدید می آید.

اگر کسی خواب ببیند که با آتش افروخته شده لباسش سوخت زیانی به او می رسد و اگر دستش سوخت به یکی از اعضا بدنش آسیب می رسد. اگر در خواب ببینید که کنار آتش نشسته اید ولی از شدت حرارت آتش چنان گرم شده اید که احتمالا می سوزید و خود را کنار کشیدید نشان آن است که پشت سر شما بد می گویند و اینجا و آن جا از شما عیب جویی می کنند.

اگر ببینیم که آتش برمی داریم و ما را نمی سوزاند، به اوج موفقیت می رسیم. اگر کسی خواب ببیند که او را در آتش افکندند و از هول و هراس بیدار شد نشان آن است که از قدرتی به او ستم می شود.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر کسی در خواب ببیند که پاره های آتش می خورد، مال یتیمان می خورد.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی در خواب آتش افروزد، قوی می شود و آتش بی دود، به معنی شروع اوج گرفتن قدرت ولی آتش با دود، تعبیرش پادشاه ستمگر و غم و اندوه وزیان است. اگر ببیند که آتش برافروخت تا گرم شود، یا کسی دیگر بدان گرم شود، دلیل که چیزی طلب می کند که از آن منفعت یابد و اگر ببیند که بی فایده آتشی برافروخت، بی سبب جنگ و خصومت کند. اگر ببیند که آتشی برافروخت تا چیزی بریان کند، تعبیرش این است که به دلیل حرف مردم، اقدام به جستجو در احوال کسی می کند.
اگر ببیند که از آن بریان بخورد، دلیل کند که به قدر آن، روزی به وی رسد، با غم و اندوه. اگر ببیند که به زیر دیگ آتش می افروخت، و در دیگ گوشت بود یا چیزی دیگر، دلیل که کاری بسازد که از آن کار کدبانوی خانه را منفعت رسد. اگر ببیند که در آن دیگ هیچ طعام نبود، دلیل کند که از آن کار او را غم و اندوه رسد. اگر ببیند که آتشی برافروخت تا حلوا بپزد، تعبیرش این است که در باره او حرف های نیکو گفته می شود. اگر ببیند که برای روشنایی آتشی برافروخت تعبیرش این است که با توضیح در مورد کاری، آن را به حجت و برهان روشن گرداند.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند در جایگاهی آتشی برافروخت تا اهل آن جایگاه را بسوزاند، غیبت اهالی آنجا را می کند و از آنها بدی می گوید. اگر ببیند آتش را در تنور یا در آتش دان می افروخت بی آن که طعام پزد، دلیل کند که بامردی از خویشان و یا اهل بیت او جنگ و خصومت افتد. اگر ببیند که می خواهد تا برای منفعت خویش آتش برافروزد، و آن آتش روشن نمی شد، از علم خویش برخورداری یابد. اگر این کس پادشاه باشد، عز و جاه و دولتش افزون گردد، و اگر ببیند آن آتش که افروخته خاموش شد، دلیل کند که هلاک گردد.

جابرمغربی می گوید: اگر ببیند که در بیابان آتش می افروخت که مردمان از نور آن آتش راه می یافتند، و هر کس به موضع و مقام خویش می رفتند، از علم و حکمت او بهره یابند و راه راست گیرند. و اگر ببیند که آن آتش فرو می رود و نور او زایل می گردد، دلیل کند که احوالش متغیر باشد و از دنیا رحلت کند.
اگر ببیند که آن آتش در بیابان افروخت، نه به راه راست، دلیل که علم او مردمان را به راه ضلالت برد. اگر ببیند که آتشی در موضعی برافروخت، تا آن موضع را بسوزد، و آتش آن را بسوخت و از بازرگانان بود، دلیل که خرید و فروخت به نفاق کند و مالش حرام خواهد بود. اگر ببیند که از خانه همسایه آتش می برد، دلیل کند که مالی حرام به او رسد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

269 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Yasi

Yasi : سلام روزتون بخیر
خواب دیدم خونمون آتش گرفته و همه وسایل و خونه سوخت البته خونه ای که الان توش (توی بیداری ) زندگی میکنیم نبود ولی از افراد خانواده آسیبی ندیدن

پاسخ
لینک۲ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۵:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. زندگی شما متحول می شود ولی شما هنوز برای این تغییر و جنگیدن آماده نیستید. شما احساس می کنید که امنیت و نیازهای اولی و ارزشهای شما به خطر افتاده است. افکار و ایده های قدیمی تان را عوض می کنید و با استرس و نگرانی هایی روبه رو می شوید که قابل حل هستند و هیچ ضرری متوجه شما نخواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۴۴:۰۴
hoseiny

hoseiny : سلام خانم هرانی
من صبح خواب دیدم که به کارگاهم مشتری امده من به کارگرها گفتم حواسشان باشد تاجایی اتش نگیردو به اطراف مشعل و بخاری سر کشی بکنند من خودم هم جهت برسی به قسمتهای دیگر کارگاه جهت سرکشی رفتم ولی دیدم یک قسمت از روکش های چوب اتش گرفته رفتم تا خاموش کنم دیدم که وسعت اتش سوزی به بزرگی شاید بیست هزار متر بود اتش بدون دود بود چون روکش ها خشک شده بودند به کارگران گفتم به اتش نشانی زنگ بزنند من به اتش نگاه میکردم بدون اینکه داد بزنم یا اینکه گریه بکنم من فقط تعجب کردم به موجودی انبارم که اتش گرفته بود چون در واقعیت کارگاهم پانصد متر است ولی موجودی و وسعت انبارمن که اتش گرفته بود شاید پانزده الی بیست هزار متر میشد
با تشکر ببخشبد که خوابم طولانی شد

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۳۰:۴۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. کار شما بالا خواهد گرفت و پیشرفت می کنید. شما در کارتان نیاز به حمایت دارید و می خواهید که با هیجان و شورو شوق بیشتری کار کنید. نگرانی های شما رفع می شود و مشکلات و موانع کاری شما ناپدید و حل و فصل خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۰۷:۱۷
masi

masi : سلام خانم هراتی عزیز چند شب پیش خواب میدیدم کل شهر داره اتیش مبگیره ساختمونای بزرگ تو اتیش میسوزن ودود از همشون بلند میشه خونه ماهم یه ساختنون بلندو بزرگه داره اتیش میگیره
در اصل خونه ما این شکلی نیست
من سربع میرم تو خوته یه ساک لباس و طلاهامو برمیدارم ولی میبینم
اتیش تموم شد وکل ساختمونا سوختن وپودر شدن ولی خونه ما سالم مونده بود وهیچی نسوخته بود حتی میرم نگاه میکنم میبینم
زیر خونمون چندتا سگ بزرگ ساکت ومظلوم خوابیدن و هیچیشون نشده ولی تعدادشون زیاد بود
عدر میخام احساس میکردم تو خواب روی گوشت سگا نمک میزدن ولیس میزدن تا یه چیزی پاک بشه ولی نفهمیدم چیه ومن با چندش نگاه میکردم

پاسخ
لینک۱۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۳۴:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. شما بر خلاف بسیاری از مردم که عصبی و نگران هستند، آرامش خواهید داشت و در امنیت کامل خواهید بود زیرا زیربنای زندگی تان با اعتماد، حقیقت و فداکاری بنیان نهاده شده و از این جهت شانس به شما رو می آورد و مورد حمایت پروردگار قرار دارید. دوستان شما هم که از شما اعتماد و حقیقت و فداکاری بیاموزند، خداوند گناهانشان را پاک می کند و از شر افسردگی و تنش های عصبی مصون و محفوظ خواهند ماند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۷:۱۳
Azadi

Azadi : خانوم هراتی خواب من مشکلی داشت که جواب ندادین ؟ :( اخه جواب بقیه رو ی ساعت پیش دادین

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۲:۳۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : شما در نوبت هستید جواب هیچ کسی خارج از نوبت داده نمی شود مگر اینکه کامنت بعد از خوابشان را نوشته باشندو کامنتش را پاسخ دهم.

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۲۴:۲۳
Azadi

Azadi : با سلام خانوم هراتی عزیز
با بابام رفتیم ی چیزی رو از شهری ک بابام زندگی میکرد بگیریم برای بابام .بابام تو خیابان با دوستش راه میرفت منم رفتم طرفش ددیدیم اون مغازه بستس برگشتیم خونه بابام منم باهاش بودم رو اون دفتر (پسر داییم) ی اتیش کوچولو روشن بود وقتی خاکستر شد از پنجره انداختمش بیرون تو کوچه یهو دیدم بزرگ شد و منم محبور شدم برم بیرون و خاموشش کنم بقیه هم گفتن تو اتیش روشن کردی منم گفتم ندونستم و ی دفترم نصفه سوخت و بابام یرزنشم کرد بهش گفتم خب ساعت ۷ شد تا شب نشده بریم اون چیزیو ک خاستی بگیریم و متو برگردون جایی ک اومدم گفت الان دیره دگ فردا میریم منم گفتم من از کنار تو عذاب میکشم و واقعا هم اذیت میشدم و نمیدونستم چیکار کنم اونم گفت زمانه بدی شده

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۲:۳۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. پدر شما از نظر احساسی و ذهنی خسته است و کلی ایده های فکری تازه به ذهنشان می رسد و به انتخاب های پیش روی خودش نگاه می کند. شما می خواهید به او کمک کنید. پدرتان با دوستش درددل می کند. امکاناتی که پدرتان منتظر است به آن برسد، برای او فعلا مقدور نیست. پسر دایی شما سر مسئله ای استرس و تنش عصبی دارد یا پدر شما به خاطر رفتار پسر دایی تان عصبانی است ( یک مرتبه وسط زمین و هوا نوشته اید رو دفتر پسر داییم اتش بود- نقش پسر دایی شما این وسط چیست و اصلا دفتر منظورتان اداره است یا دفتر مشق- لطفا توضیح راجوری بنویسید که بنده هم که در ذهن شما نیستم بفهمم چه می گویید). شما مشکلاتی که مربوط به پسر دایی تان هست را از ذهن خودتان و پدرتان دور می کنید و نمی خواهید به آنها فکر کنید. بی توجهی شما به خواسته های او دعوا و شر را بیشتر می کند و عده ای نگرانی او را از چشم شما می بینند. شما سعی می کنید پدرتان را از لحاظ روحی قوی کنید ولی پدرتان ناامید و نگران است و فکر می کند در شرایط حاضر بهبودی برای کار او به وجود نمی آید. شما به خاطر پدرتان ناراحت هستید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۰:۴۴
پیمان

پیمان : سلام وقت بخیر
تو خواب دیدم سوار یک موتور سیکلت شدم با کلیدم روشنش کردم موتور رو بعدش فهمیدم این موتور من نیستش و صاحبش اومد اسم دزد رو من گذاشت هرچقدر بهش گفتم بابا اشتباه شده موتور تو با کلید موتور من روشن شده کلیداش بهم میخورن قبول نکرد اونقدر افتادم دنبالش تا آخرش جان مادرم رو قسم خوردم قبول کردش.
بعدش دیدم یجایی هستش سیگار گرفتم دستم سر سیگارم بارون بارید خیس شدش دستم رو دراز کردم رو ی آتش خیلی ریز و خواستم روشنش کنم که سیگارم تا نصف سوخت بعدش کنار دستم نان دیدم که یکی میگفت فردا نان داریم اینا رو میخوریم.
خواب عجیبی بود برام !!!

پاسخ
لینک۱۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۲۲:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما احساس آزادی می کنید و استحقاق این آزادی را هم دارید. شما نمی خواهید که پایتان را از گلیمتان درازتر کنید و حق کسی را از او سلب کنید ولی دوست دارید در زندگی خودتان به سرعت به اهدافتان برسید و مسئولیت های زیاد و سنگین را نپذیرید. نسخه هم برای کسی نمی پیچید که بخواهید مثل شما زندگی کند. شما گاهی الکی خودتان را ناراحت می کنید و زمینه ی مثبتی پیش می آید که ناراحتی شما کم می شود و به ثروت خواهید رسید و آینده ی خوبی خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۱۶:۰۲
عبدالرسول

عبدالرسول : سلام - خواب دیدم که خواهر کوچکم در خواب ناله میکنه و من با شتاب به سمتش رفتم و در گوش چپش بلند گفتم بیا بیرون و از گوشش یه پول 5000 تومانی آوردم بیرون و از خواب بیدار شدم ساعت 1:47 دقیقه بود تقریبا که بیدار شدم -- ممنون

پاسخ
لینک۱۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۴۶:۰۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهر شما می خواهد که مسیر زندگی اش را تغییر دهد ولی نمی داند چطور این کار را با موفقیت بکند و نگران است و حس می کند که کارها برایش خوب پیش نمی رود. شما او را نصیحت می کنید و نگرانی او را از سرش بیرون می کنید و او قادر خواهد بود که با حواس پنجگانه اش هماهنگ تر باشد و حساس تر رفتار کند و تغییر مثبتی در زندگی او به وجود خواهد آمد یا کلا از تصمیمش منصرف خواهد شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۵۵:۵۷
sarajam

sarajam : سلام وقت بخیر
پدر همسرم خواب دیدن که یک سری لباس در حال آتش گرفتن است و من ایشون با هم خاموشش کردیم تعبیرش چی می تونه باشه؟

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۲:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. لباس رفتاری است که شخص از خودش به دیگران ابراز می کند و کسی یا اشخاصی هستند که به شدت استرس می گیرند و عصبی می شوند و شما سعی می کنید که آنان را آرام کنید و باعث شوید تا خونسرد باشند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۷:۳۹
وفا

وفا : با سلام و خسته نباشید من دیشب خواب دیدم پراید بابم رو واسه پارک بردم تو یه خیابون خیابون خلوت بود ولی واسه جا پارک اینور اونور میکردم کنار خیابون یه ساختمان یا سالن با طول زیاد بود فک کنم مدرسه بود جلوش سکو داشت یهو ماشینم که رو سکو بود منم پشت ماشین هلش میدادم که نیوفته پایین بهرحال با طنابی چیزی ماشینو مهار کردم ولی انگار داشتیم تعمیرش میکردیم چند نفر دیگه هم بودن یه وسلیه یی بود شبیه ذوب لحیم ولاستیک و اینا واسه تعمیر از طرف گرفتم خودم تعمیر کنم که یهو پلاستیکی بهش گیر کرد و اون ابزار که به لوله های گاز متصل بود آتش گرفت آتش در لوله های گاز پیش میرفت و لوله هارو منفجر میکرد من هی داد میزدم فلکه ی گازو قطع کنید ولی خودم جرات نداشتم جلو برم آتش به اون ور خیابون و محله ی های دیگه هم رسید و فقط میدیدم که مردم دارن فرار میکنن من خودم جاییم نسوخت تو خواب ماشینم نمیدونم فک نکنم آتیش گرفته باشه،از ترس بیدار شدم. با تشکر

پاسخ
لینک۱۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۱۶:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما تمایل دارید به آرامش برسید ولی درگیر یک سری عادات بیی نتیجه شده اید و احساس می کنید که مضطرب و بی قرار هستید و دوست دارید بتوانید مسیر زندگی تان را عوض کنید. در کاری که مربوط به شما نیست کنجکاوی و دخالت می کنید. می خواهید ذهنتان آرامش پیدا کند و در مورد یک موقعیت یا ربطه در زندگی تان دوباره ارزیابی و فکر می کنید. می خواهید از این موقعیت سخت بیرون بیایید و روی خودتان کار می کنید ولی به شدت عصبی می شوید و نمی توانید جلوی این تنش های حاصله از روابطی که با بعضی اشخاص دارید را بگیرید و نگرانی شما به دیگران هم سرایت می کند. مدیریت این تنش های عصبی برای شما سخت است... برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۱۳:۱۷
ریحانه

ریحانه : سلام خانم هراتی جان ان شاءالله که حالتون خوب و خوشه، من دیشب یه خواب خیلی ترسناک دیدم،خواب دیدم خونه پدربزرگ پدریم هستیم که توی حیاطشون نخل داره، یهو یه نفر که دقیق یادم نمیاد کی بود فکر کنم بابام بود رفت با آبرگرمکنشون ور رفت و یه کاری کرد که آتش خیلی وحشتناکی ازش پخش میشد مثل گوله های آتش و هر بار به یه جا میخورد، تو حیاطشون چهارتا نخل هست، این گلوه ها با صدای خیلی زیاد به آسمون میرفت و هر بار رو سر یکی از این نخلا میومد پایین و نخلا رو تا نصفه میسوزوند، چهاربا این اتفاق افتاد که من توی خونه بودم خیلی ترسیده بودم و هربار فکر میکردم گوله بعدی میخوره به خونه، از پنجره که اومدم بیرونو نگاه کنم دیدم اتاقی که من توش بودم بلند شده و تو آسمونه و از اون فضای آتیش دورشدم، ولی چون میترسیدم از بالا به شدت بخورم زمین بردم اتاق رو یه جوری هدایت کردم که روی یه دریاچه، یا رودخونه اومد پایین و من از توش شنا کردم و به خشکی رسیدم ولی وقتی اومدم تو خشکی انگار هیچی لباس تنم نبود فقط لباس زیر داشتم، اون جایی که فرود اومدم شهر خودمون نبود یه جای زیارتی مثل کربلا بود مثل اطراف حرف تو کربلا، یه جایی بود مثل بازرسی های تو خیابونای کربلا، به یکی از این بازرسی ها که رسیدم دو تا خانم غریبه و یه آقای غریبه رو دیدم که تو خواب میدونستم اینا میخوان منو گیر بندازن که اون آقا بهم تجاوز کنه، که یه دفعه شوهرم رو دیدم و بهش پناه بردم و قضیه رو براش تعریف کردم که اینا دنبالمن اونم منو برو تو یه اتاق که مخفی بشم تا اون برن، اینجا یه دفعه از خواب پریدم ولی خیلی ترسیده بودم

پاسخ
لینک۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۱۰:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. تشکر.پدر شما راجع به یک سری مسائل خانوادگی بسیار عصبانی می شود و نمی تواند خشم درون خودش را کنترل کند. استرس شدید باعث سلب آرامش شما می شود ولی شما به خدای بزرگ پناه می برید و اجازه نمی دهید که این استرس دامان زندگی شما را هم درگیر خودش کند. شما هر چه که در دلتان هست بی پرده برای همسرتان می گویید و امام حسین ع هم از دل شما با خبر هستند. ایمان شما و عشق همسر شما به شما، مانع از این می شود که استرس زیادی به شما غلبه کند و در زندگی شکست بخورید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۵۷:۲۵
ریحانه

ریحانه : ممنون خیلی محبت کردین

پاسخ
لینک۱۳ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۰۲:۴۳
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.