تعبیر خواب آتش
اگر کسی در خواب ببیند که برای رفع حوائج مانند طبخ غذا یا گرم شدن، آتشی افروخت، و آن آتش به کسی زیانی نرساند، دست به کاری می زند که سودبخش است. اگر پس از انجام کار خود، آتش را خاموش کرد، فتنه ای را فرو می نشاند و اگر آتش را به حال خود رها کرد، آتش نفاق در دوروبرش روشن می شود. اگر به آتش افروخته مقداری باد وزید و دامنه آتش وسعت یافت، در اثر سهل انگاری وی، در مورد اطرافیان فتنه ای پدید می آید.
اگر کسی خواب ببیند که با آتش افروخته شده لباسش سوخت زیانی به او می رسد و اگر دستش سوخت به یکی از اعضا بدنش آسیب می رسد. اگر در خواب ببینید که کنار آتش نشسته اید ولی از شدت حرارت آتش چنان گرم شده اید که احتمالا می سوزید و خود را کنار کشیدید نشان آن است که پشت سر شما بد می گویند و اینجا و آن جا از شما عیب جویی می کنند.
اگر ببینیم که آتش برمی داریم و ما را نمی سوزاند، به اوج موفقیت می رسیم. اگر کسی خواب ببیند که او را در آتش افکندند و از هول و هراس بیدار شد نشان آن است که از قدرتی به او ستم می شود.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر کسی در خواب ببیند که پاره های آتش می خورد، مال یتیمان می خورد.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی در خواب آتش افروزد، قوی می شود و آتش بی دود، به معنی شروع اوج گرفتن قدرت ولی آتش با دود، تعبیرش پادشاه ستمگر و غم و اندوه وزیان است. اگر ببیند که آتش برافروخت تا گرم شود، یا کسی دیگر بدان گرم شود، دلیل که چیزی طلب می کند که از آن منفعت یابد و اگر ببیند که بی فایده آتشی برافروخت، بی سبب جنگ و خصومت کند. اگر ببیند که آتشی برافروخت تا چیزی بریان کند، تعبیرش این است که به دلیل حرف مردم، اقدام به جستجو در احوال کسی می کند.
اگر ببیند که از آن بریان بخورد، دلیل کند که به قدر آن، روزی به وی رسد، با غم و اندوه. اگر ببیند که به زیر دیگ آتش می افروخت، و در دیگ گوشت بود یا چیزی دیگر، دلیل که کاری بسازد که از آن کار کدبانوی خانه را منفعت رسد. اگر ببیند که در آن دیگ هیچ طعام نبود، دلیل کند که از آن کار او را غم و اندوه رسد. اگر ببیند که آتشی برافروخت تا حلوا بپزد، تعبیرش این است که در باره او حرف های نیکو گفته می شود. اگر ببیند که برای روشنایی آتشی برافروخت تعبیرش این است که با توضیح در مورد کاری، آن را به حجت و برهان روشن گرداند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند در جایگاهی آتشی برافروخت تا اهل آن جایگاه را بسوزاند، غیبت اهالی آنجا را می کند و از آنها بدی می گوید. اگر ببیند آتش را در تنور یا در آتش دان می افروخت بی آن که طعام پزد، دلیل کند که بامردی از خویشان و یا اهل بیت او جنگ و خصومت افتد. اگر ببیند که می خواهد تا برای منفعت خویش آتش برافروزد، و آن آتش روشن نمی شد، از علم خویش برخورداری یابد. اگر این کس پادشاه باشد، عز و جاه و دولتش افزون گردد، و اگر ببیند آن آتش که افروخته خاموش شد، دلیل کند که هلاک گردد.
جابرمغربی می گوید: اگر ببیند که در بیابان آتش می افروخت که مردمان از نور آن آتش راه می یافتند، و هر کس به موضع و مقام خویش می رفتند، از علم و حکمت او بهره یابند و راه راست گیرند. و اگر ببیند که آن آتش فرو می رود و نور او زایل می گردد، دلیل کند که احوالش متغیر باشد و از دنیا رحلت کند.
اگر ببیند که آن آتش در بیابان افروخت، نه به راه راست، دلیل که علم او مردمان را به راه ضلالت برد. اگر ببیند که آتشی در موضعی برافروخت، تا آن موضع را بسوزد، و آتش آن را بسوخت و از بازرگانان بود، دلیل که خرید و فروخت به نفاق کند و مالش حرام خواهد بود. اگر ببیند که از خانه همسایه آتش می برد، دلیل کند که مالی حرام به او رسد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ازيتا : سلام خواب ديدم من و دختر داييم دم يك ساختمان بلند ايستاده ايم كه تقريبا نيمه ساخته است از درون خونه دختر داييم يك ميله خيلي بلند افتاد كه گفت مال كابينته ناگهان خونشون اتش گرفت و محوطه پايين هم اتش گرفت من سعي كردم با پتو اتش رو مهار كنم از مردم هم ميخواستم به اتش نشاني زنگ بزنن همه پتو ها مال خودمان بود پتو هاي قديمي منزل مادرم و تقريبا موفق شدم دختر داييم گفت اشتباه كردم نبايد كابينت ميزدم
فریبا هراتی
: سلام. زندگی دختر دایی شما متاسفانه با مشکلاتی همراه است و نیمه کاره، کاری را رها می کند و خوشبختی خود را به ناراحتی تبدیل می کند. اگر متاهل هستند به جدایی و اگر مجرد است به عدم وابستگی عاطفی او ختم خواهد شد.
اسدالله : خواب دیدم توی اشپزخونه داشتم رو اجاق گاز کاری میکردم ( انگار یک میله داغ میکردم ). بعد یادم که میله داغ افتاد روی شلنگ گاز که وصل میشه به اجاق . بعد شلنگ با حرارت میله سوراخ شده و گاز داخل شلنگ آتیش گرفت که من خیی ترسیدم و به هاج واج افتادم و سریع آتش را خاموش کردم . به نظرت تعبیر داره این خواب ؟ ممنونم .
فریبا هراتی
: تعبیر خواب شما این است که می خواهید قدرت خود را به رخ کشیده و نشان دهید که عزم و اراده تان تا چه اندازه است و این کار را درحالی که عصبانی هستید انجام می دهید. در نتیجه کنترل اعصابتان را از دست خواهید داد و حرفی می زنید که کسی که باعث گرمی و نشاط زندگی شماست ضربه روحی خواهد خورد و مثلا همسرتان دلشکسته خواهد شد و این یعنی آغاز یک دعوای وحشتناک که می تواند به انفجاری عظیم ختم شود. و شما متوجه می شوید که باید آرامش خود را حفظ کرده و آتش درونتان را خاموش کنید. لطفا موقعی که عصبانی هستید خودتان را کنترل کنید همه چیز 2 ساعت بعد به روال عادی برمیگردد. به روزهای خوب گذشته فکر کنید و نگذارید حرف ها و یا اعمال زشتی از شما سر بزند که کل زندگی تان را به هوا ببرد!!
خدیجه : سلام، توو خواب همه اعضای خانوادمو با قیافه های غریبه میدیم ولی میدونستم که برادرم و خواهر وپدر و مادرم هستند، توو خونه ی پدرم بودم توو اشپزخونه داشتم با داداش و ابجیم حرف میزدیم اومدیم توو حال دیدیم هوا پر از گردوخاکه توو اتاق رو نگاه کردم دیدم مادر و خواهرام نشستن گردو خاک موها و صورتشون رو کاملا پوشونده و چهره شون خیلی غمگینه، بابام اومد توو گفتم اینا دارن خفه میشن درو پنجره هارو باز کن رفت بیرون بعد از کمی دیدم هوا داره تمیز میشه، رفتیم حیاط دیدم یک مرد غریبه چاق با بلوز ابی یه عالمه چوب کنار پنجره چیده رو هم و اتیش زده و دود زیادی بلند شده، به مامانم و بقیه میگم اجازه دادین اینجا کنار سیمهای برق اتیش روشن کنه الان همه جا اتیش میگیره پنجره هارو ببندید دود نره خونه، رفتم پنجره ها رو ببندم دیدم داخل یه دیگ بزرک سیاه که رو اون اتیش تؤوحیاط گذاشتن نشستم و کمی غذا تهش چسبیده با قاشق جمع میکنم میخورم خیلی خوشمزه ست دارم فکر میکنم که زیر این دیگ روشن ولی چرا من گرمیش رو نمیفهمم و منو نمیسوزونه و همینطور دارم از اون غذا میخورم.
فریبا هراتی
: سلام. طرز فکر شما و اعضای خانواده تان با هم خیلی فرق می کند. مادر و خواهر شما به ثروت رسیده و خوشحال خواهند بود. کسی با دروغ و حیله سعی خواهد کرد دشمنی به وجود آورد و شر به پا کند. حسادت مردم باعث می شود تا بخواهند اساس زندگی شما را بر هم بزنند. شما به بزرگی و ریاست خواهید رسید و شر و بدیها را به خیر تبدیل خواهید کرد و می توانید اوضاع را کنترل کنید.
زهرا : سلام
زن داداش من خواب دیده که همه خانواذه بیرون هستیم وشوهرمن داخل ساختمان هست که معلوم نیست کجاست واونجا آتش ودودوشوهرم میگه نجات نجات وما ازبیرون نگاه میکنیم ومن داد میزنم که تقصیر فاطمه دخترم وهمش داد میزنم
واین خواب زنداداشم در مورد ما دیده
تعبیرش چیه لطف کنید بگید؟
فریبا هراتی
: سلام. شوهر شما متوجه نفاقی خواهد شد که در زندگی شما پیش خواهد آمد و موجب ایجاد دعوا و دشمنی خواهد شد. در واقع دختر شما کاری می کند که در فامیل شما دعوا راه می افتد. لطفا برای جلوگیری از وجود شر و اختلاف صدقه بدهید و مراقب حفظ آرامش خود باشید.
ساناز : با سلام خواب دیدم آتیش روشنه و شوهرم داره به من اسکناس می ده و من می ریزم تو منقل آتیش می سوزن
فریبا هراتی
: سلام. زندگی شما روشن و گرم شده و یکی یکی مشکلاتتان خواهد سوخت.
سلیمان : اگه میخواست بخت باشه ، من باید میدیدم که دمپایی را دوستم آورده برام؟
فریبا هراتی
: یه دمپایی که یه گوشه افتاده که تعبیر زن نیست. اگر دمپایی نو می خریدید یا براتون میاوردن تعبیر زن گرفتن بود.
سلیمان : از قبل که مال خودم بوده باشه یا نه را نمی دونم . یعنی ابتدای خواب من روی همون تخت که سوخته بود و زیرش زغال آتشین بوده را دیدم که دوستم اومد و دست منو گرفت و من دمپایی را دیدم که قرار بود بپوشم و همراش برم .
فریبا هراتی
: نه این بخت نیست.
سلیمان : من از خواهر همین دوستم خواستگاری کرده بودم .نمیتونه به این موضوع ربط داشته باشه ؟
فریبا هراتی
: چرا میتونه . ولی اگر دمپایی خودتان بوده از قبل نه.
سلیمان : آره .من این دوستم را خیی دوست دارم . انسان شریف و دوست داشتنیه . دمپایی اینجا چه معنی میده ؟
فریبا هراتی
: دمپایی شغل یا کاری است که شما خواهید داشت و از فقر و بیکاری دور خواهید بود. دمپایی به بخت هم معنا می دهد ولی در خواب شما امورمالی است.
سلیمان : سلام و وقت بخیر
چند وقت پیش خواب دیدم که توی یک جایی مثلا گوشه ای از یک جنگل هستم و روی یک جایی که با چوب درست شده نشستم . بعد دیدم که زیر جایی که نشستم پر از زغال آتیشه . و من اصلا نمی سوزم . فهمیدم که باید از اینجا برم . یک جفت دمپایی کنار این تخت چوبی بود و دوستم اومد دست منو گرفت که ببره .تعبیرش چی میتونه باشه ؟ ممنونم .
فریبا هراتی
: سلام. وقت شمام به خیر. به بهانه دوستی و محبت سعی دارند سر شما را کلاه بگذارند و فریبتان دهند می خواهند ثروتتان را به حرام از دستتان در آورند و طعمه آتش و سختی سازند اما موفق به اینکار نخواهند شد. دوست شما در خواب، واقعا دوست شما در بیداریست. تشکر از همراهیتون.