تعبیر خواب آرائیدن
لوک اویتنهاو می گوید: آرائیدن در خواب تعبیرش پیش آمدن موقعیت بسیار خوب است. اگر خواب ببینید برای جشن جایی را با گلهای رنگارنگ می آرایید، تغییرات مطلوب و خوشایندی در زندگیتان پدیدار می شود. اگر خواب ببینید قبر یا تابوتی با گلهای سفید آراسته شده است، از زندگی خود لذت بسیار خواهید برد و به اهداف مورد علاقه خود دست خواهید یافت.
تعبیر خواب آرایش کردن
اگر خواب ببینید صورت خودتان را آرایش می کنید یا کسی صورتش را آرایش کرده ، به میران غلظت آن آرایش، ناراحتی به شما خواهد رسید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
amir reza : سلام.
خواب دیدم برادرم آرایش کرده و روسری سر کرده،بهش گفتم چرا این شکلی شدی؟گفت وقتی به همسرم می گم این طوری باش نمی شه خودم این طوری نباشم( یعنی با حجاب).بعد با همسر من رفتن داخل یه فروشگاه برای خرید.
فریبا هراتی
: سلام. برادر شما عصبانی است و مجبور است جنبه ای از خودش را بپوشاند و پنهان کند. او نمی خواهد احساس واقعی و خشمش را کسی ببیند و نمی خواهد افکارش را برای کسی بیان کند. او وانمود می کند که روشنفکر است ولی به استیصال رسیده . او از نظر احساسی و ذهنی خسته است و به انتخاب های پیش رویش نگاه می کند. تشکر از همراهیتون.
Mah11111 : سلام خانم هراتی. روز بخیر
خواب دیدم همراه پدر و مادرم داشتیم میرفتیم سر قبر اموات. وقتی رسیدیم تو ورودی یکی از فامیلا را دیدیم که اونا هم داشتن میرفتن همونجا. پدرم گفتن بیاین بریم سر قبرا میبینیمشون و سلام میکنیم، ولی مادرم گفتن زشته بیاین همینجا سلام کنیم. موقع احوالپرسی خیلی گرم با دخترشون که خیلی از من بزرگتره، بهم گفت من خیلی خوشحالم که دوستی مثل تو دارم، چی شده آرایش نداری؟ تو مسیر همگی رفتیم خونه یکی از دوستان. بعد من رفتم تو آینه نگاه کردم که چشمام بدون آرایش خیلی بیحاله. شروع کردم به کشیدن خط چشم مشکی. خیلی این کار برام سخت و وقت گیر شده بود و تمام لوازم آرایشی مشکی رنگ را امتحان کردم. حتی وقتی کشیدم بعدا تو آینه باز دیدم چشم راستم پاک شده و دوباره کلی وقت گذاشتم که با وسایل آرایش تو کیفم درستش کنم ولی یا وسیله آرایشی از تو کیفم پیدا نمیکردم یا وقتی خط یا سایه چشم میکشیدم درست رنگ نمیداد به چشم راستم. هر از گاهی بقیه میومدن رد میشدن میدیدن که من ایستادم آرایش میکنم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید انرژی منفی را از زندگی تان دور کنید و باید به همین دلیل دقت عمل داشته باشید و آدمهای اطرافتان را خوب بشناسید. دیگران شما را انسانی خوب می دانند ولی شما دقت عملتان کم است و توجهتان نسبت به دیگران کم است و نسبت به وقایع هم خیلی دقت نمی کنید. هر بار هم سعی کنید که نسبت به محیط تان دقیق باشید باز انگار بی خیال می شوید و یادتان می رود. خلاصه که باید خیلی سعی کنید تا بتوانید روی محیط اطرافتان دقت داشته باشید و اصلا هم اینکار را دوست ندارید. ترجیح می دهید نگرشی بی خیال و ساده داشته باشید و به خاطر چیزی اصلا ناراحت نشوید و فیلم بازی نکنید بلکه خود واقعیتان را نشان دهید. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خانم هراتی...دیشب خواب دیدم میخام برم عروسی و برای درست کردن موهام رفتم آرایشگاه...آرایشگر موهام درست کرد ..موهای من بلند و پر هستش...اما تو خواب هم بلندتر شده بود هم پرتر و هم مشکی تر....و موهامو به صورت باز درست کرد و مجعدی موهامو داشت هنوز...قرار شد مامانم لباسم بیار و یادم رفت بگم بهش لوازم آرایشی واسم بیار .داخل همون آرایشگاه ناخن هایم را لاک زدند همون رنگی که دوست دارم ..و یکی از دوستام هم بعدش اومده بود آرایشگاه اونم موهاش بلند بود اما برای به صورت گیس درست کرده بود ..بهش گفتم وسایل آرایش را به من میدی ، خیلی انگار راضی نبود انگار ولی گفت باشه..منم بهش گفتم من اهل آرایش نیستم ممکنه یه رژلب بزنمو یکم چشام درست کنم ..که فکر کنم همونم انجام ندادم...میشه تعبیرش لطف کنید
فریبا هراتی
: سلام. شما عزت و احترامتان بسیار بالاتر خواهد رفت و رازدارتر و مرموزتر از قبل برخورد می کنید. عزم و اراده تان قوی می شود و فکرتان منظم تر از قبل خواهد شد. مجبور نیستید تظاهر و ظاهر سازی کنید فقط کمی دقتتان را بیشتر خواهید کرد و باید روی کاری که انجام می دهید تمرکز بیشتری داشته باشید تا به موفقیت برسید. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خواب دیدم صورتم آرایش ملایم داره میخوام برم بیرونهرکار می کنم رژ گونه ام پاک نمیشه شوهرم میگه چرا نمیای میگم آدایشم پاک نمیشه رژلب هم داشتم لطفا تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که همه احساس خود را همیشه بروز ندهید و تا اندازه ای با سیاست رفتار کنید و هر حرفی را نزنید و گاهی بنا به مصلحتی که خودتان تشخیص می دهید دروغ بگویید. اما دلتان در اصل نمی خواهد که ریاکاری کنید و دروغ بگویید. تشکر از همراهیتون.
مینا : سلام روزخوش
چندسال پیش تو یه ارایشگاه دوره ارایشگری دیدم خواب دیدم که دارم موهای مربیم رو شنینون می کنم و نگران بودم خداکنه خوشش بیاد موهای مشکی وفر داشت ومن تمام تلاشم و می کردم که خوشش بیاد انگار می خواست مردد بود که بره مسافرت یا یه جلسه کاری درست نمیدونم کی رو ولی در مورد بجه های اقوامش که انگار تو یه جزیره زندگی می کردن صحبت می کرد انگار اخر خوابم خودم هم تو ساحل جزیزه بودم ویه تعداد ادم که همون مربی و فامیلاش بودن از دورتر می دیدم دقیقا کنار اب بودن ومن کمی دورتر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما سعی می کنید به افکار کسی فرم دهید و او را نصیحت می کنید. او مرموز و انسانی پیچیده است و راحت با کسی درددل نمی کند. او احساس می کند که دیگران از او سو استفاده می کنند و برایش تصمیم می گیرند. اما دلش می خواهد به رفاه و راحتی برسد و شما به او کمک فکری می دهید تا به خواسته اش برسد و شما از دور نظاره گر موفیت او خواهید بود. تشکر از همراهیتون.
زهره : سلام خانم هراتی عزیزببخشیدمن متوجه نشدم چون دخترمن ۶سال بیشترنداره یعنی چی که من خودموجای اون میذارم وقضیه روازدیداون برسی میکنم ممنون میشم توضیح بیشتری بدید
فریبا هراتی
: دوست خوبم لطفا وقتی خوابتان را می نویسید دقیق از شرایط خودتان بگویید چون بنده بر حسب نوشته های شما تعبیر می کنم و علم غیب ندارم. فکر کردم دختر شما بزرگسال هستند. شما باید چشم هایتان را باز کنید و یک موضوع با دید مثبت نگاه کنید. فرچه کثیف یعنی اینکه دید منفی نداشته باشید. باید با دقت بیشتری به قضایا نگاه کنید تا بر حس شایعات منفی که از چیزی برای شما تعریف کرده اند، نظر ندهید و صداقت و شهرتتان را زیر سوال نبرند.
زهره : سلام وقتتون بخیردوهفته پیش خواب دیدم مژه هامو ریمل زده بودم یه ریمل خیلی غلیظ که زیباهم شده بودبعددیدم ریملی که به مژه هام زده بودم همون ریملی بودکه توبیداری دخترم کثیفش کرده بودوفرچشوبه همه جامالونده بودازاین موضوع یه کم ناراحت شدم که چرااین ریملوبه مژه هام زده بودم
فریبا هراتی
: سلام. شما چشمهایتان را باز خواهید کرد و به یک رابطه یا موقعیت توجه بیشتری نشان خواهید داد. خودتان را جای دخترتان می گذارید و قضیه را از دید او هم بررسی می کنید. شما نباید مانند او به قضایا نگاه کنید باید دقیقتر باشید تا شهرت شما با شایعات زیر سوال نرود. تشکر ازهمراهیتون.
چکاوک : خیلی از تعبیرهاتون خوشم میاد کوتاه و پرمفهوم ....اصل قضیه رو میگید ....ممنون از نگاه خاصتون
چکاوک : سلام خانم هراتی عزیز ....و ممنون از لطفتون برای تعبیر خواب .....لطفا این خواب رو هم برام تعبیر بفرمایید ....من خواب دیدم خالم منو برد به یه آرایشگاه برای اصلاح ابرو ...آرایشگر مرد جوان قد بلند با چشم وابرو و ریش مشکی ...کلا مرد بسیار زیبا و خوش قد و بالایی بود ...اما خالم له اون مهلت نداد و خودش شروع کرد به برداشتن ابروی من ..حتی ابروی یه مشتری رو هم برداشت ..آرایشگر فقط به خالم نگاه میکرد خالم ابروی سمت چپم رو برداشت تو آینه نگاه کردم ماتم برد از ابروم فقط چند تا مو تو تاج ابرو مونده بود همشو کنده بود !!!!آرایشگر منو برد اتاق بغلی خوابوند روی تخت بزرگی و جوری روی من قرار گرفت که نیمه ی راست بدنش بروی نیمه ی راست بون من بود سرش رو تو گودیه گردنم فرو کرد و شروع کرد به برداشتن ابروی سمت چپ ...اولش خجالت میکشیدم ولی بعد این نزدیکی امنیت و آرامش عجیبی بهم داد کارش که تموم شد ابرومو نگاه کردم کاملا پرشده بود مثل دوران قبل برداشتن بقولی بکر شده بود ...سه تا خانم چادری تو اتاق بودن شاگرداش بودن اونارو برای آموزش برد به اتاق دیگه که من بیدار شدم....با تشکر فراوان
فریبا هراتی
: سلام. خاله شما ، شما را انسانی بی احساس جلوه می دهد و یا باعث می شود که شما ضرر مالی کنید ولی شما گشایش کار خواهید یافت و آبرو و احترام و ثروتتان حفظ خواهد ماند. تشکر از همراهیتون.
Sheyda : باسلام و عرض ادب
خانم هراتی عزیز،خواب دیدم؛
پارکینگ خونمون که سالهاست دیگه موزاییک نیست، دو سومش موزاییکهای بزرگ و سفید شده و من و مادرم و یسری از فامیلهامون توو پارکینگ خونه نشستیم ( در قسمتی که هنوز موزاییک نبود ) و میخواستیم برای رفتن به یه مراسمه شادی اماده بشیم، دیدم زنعمو و عمه ام هم با بچه هاشون اومدن و بمن میگن اگه میشه مارو هم اماده کن ( در دنیای واقعی هم دوره های زیبایی رو گذروندم )
وقتی اینو گفتن یکم عصبانی شدم و گفتم شما باید از قبل با من هماهنگ میکردین و الان فقط ۳ساعت تا مراسم مونده و من فقط فرصت میکنم مامانمو عروسمونو و خودمو اماده کنم، بعد که دیدم یکم ناراحت شدن گفتم خیلی خوب از هر خانواده فقط یک نفرتونو اماده میکنم، بعد شروع کردم به برداشتن ابروی عمه ام با نخ که خیلی هم پر بوده.
در همین لحظه یه پیام به گوشیم رسید، بازش کردم و یه نگاه سریع و سرسری بهش انداختم تا فقط ببینم چیه، یادمه نوشته بودم جواب تست ارگونومی اومده و نتیجه اش اینه که تست دهنده بسیار انسان پاک و مهربونی هستن!
ممنون میشم تعبیرشو بگید.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. به شما ثروتی می رسد که ذهنتان آرامش می یابد و سعی می کنید وجهه ی بهتری از خودتان و خانواده تان به دیگران نشان دهید و آنها را در موفقیت های خود سهیم کنید. عمه شما به اندازه کافی ابراز احساسات نمی کند و شما به او یاد می دهید که نظرش را بگوید و باعث می شوید که حرفش را بزند و احساسات نشان دهد. شما قادر هستید خانواده تان را با همان ویژگی ها و شرایطی که دارند، با کار و شرایط خودتان هماهنگ کنید و نیازهای انسانی همدیگر را به راحتی درک کنید و به هم کمک کنید. تشکر از همراهیتون.