تعبیر خواب آفتاب
دیدن آفتاب در خواب، تعبیرش روشنی و اصلاح امور دنیوی است و اگر به هر صورتی مانعی برای تابش نور آفتاب پدید آمد، دلیل بر ایجاد وضعی ناگوار است که برای بیننده خواب و یا مردم آن دیار واقع خواهد شد. اگر ببینید که ابری چهره آفتاب را تاریک کرده، غمی پیدا می شود که شما را می آزارد.
اگر بیننده خواب ببیند که آفتاب را گرفته و به مالکیت خویش در آورده یا اگر ببیند خودش به خورشید مبدل گردیده و نور افشانی می کند، به جاه و مقام بالا می رسد. چنان چه ببیند بین او و آفتاب جنگی در گرفته با یک قدرت برتر رو در رو قرار می گیرد و کارش به مبارزه و جدال می رسد. اگر ببیند که خورشید کم رنگ بود و جای خودش قرار نداشت، قدرت برتر به او محتاج می شود.
اگر کسی طلوع آفتاب را دید آرزوی وی بر آورده می شود و تعبیر غروب آفتاب بر عکس است.
امام صادق (ع) می فرماید: تعبیر دیدن آفتاب بر هشت وجه است:
1) خلیفه.
2) پادشاه یا سلطان بزرگ.
3) رئیس.
4) عامل و مامور امور ارزاق و توشه.
5) عدل پادشاه.
6) سود و منفعت مردم.
7) زن برای مرد و شوهر برای زن.
8) کار روشن و نیکو.
و اگر ببیند که به آفتاب سجده می کرد، پادشاه او را مورد محبت و احسان قرار می دهد و به خود نزدیک می کند و کارش بالا می گیرد. و حاکم آنجا عادل خواهد شد. اما به خواب دیدن شعاع آفتاب (تابش انوار) بر عکس آنچه گفته شد می باشد.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی در خواب ببیند میان آفتاب نقطه سیاهی قرار دارد، نگرانی بزرگان آن دیار است و اگر ببیند مابین آفتاب و ماه جدالی پیش آمد، میان دو قدرت همسایه جنگ می شود.
ابن سیرین می گوید: آفتاب در خواب شاه است، ماه وزیر اوست، زهره ملکه و همسر شاه است.
جابر مغربی می گوید: آفتاب در خواب پدر است و ماه مادر با آشاره به آیه شریفه در سوره مبارکه یوسف.
در نفایس الفنون نیز آفتاب، شاه و بزرگ نوشته شده و ذکر گردیده که تابش آفتاب بر خانه ها در واقع مهر و قهر شاه است که شامل عموم مردم می شود.
برخی از معبران نوشته اند: آفتابی که بر دیوار و حیاط خانه شما تابیده است می تواند یک زن برجسته باشد که سر راه شما قرار می گیرد و اگر جوان هستید گویای یک عشق و ازدواج درخشان و پر شکوه است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
احترام :
سلام. خواب دیدم که داشتن مردم رو امپول میزدند و من از ترس امپول ها به دخترانم میگفتم دور هم جمع شوید و در رو باز نکنید تا شماها را امپول نزنند و پسرم میگفت در هوا یک بیماری است و به خاطر همین مردم رو امـپول می زنند تا این بیماری ریشه کن شود و من هم میگفتم خوبه و بعد من میدیدم که خورشید به خانه ما می تابید و من میگفتم این خورشید است که این همه قشنگ است.
فریبا هراتی
: سلام. انشالله مشکلات مردم حل خواهد شد و امپول شفای بیماری و درد است. ترس شما رسیدن به ایمنی است و خورشید امیدو آرامش و خوشبختی است که به زندگی تان می آید.
الیاس : سلام
من تو خواب خورشیدو دیدم که ماه اونو گرفته بود .بعدش خورشید اومد بیرون ولی بر خلاف خورشیدگرفتگی ،علاوه بر خورشید ،ماه هم نور کامل داشت. بعدش یهو خورشید با یه حرکت مخروطی دور شد. وقتی به یه نقطه رسید ،هردوتاشون نور زیادی دادن ،مخصوصا خورشید که دور تر بود .
خیلی ممنون میشم تعبیرشو بگید.
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که ناراحتی موقتی و نگرانی برای شما پیش آمده ولی نگرانی ها برطرف خواهد شد و خورشید (کسی که نگرانش هستید) از همیشه بیشتر خواهد درخشید. ماه (شخص نگران) نیز بسیار شاد می شود. خورشید و ماه در خواب به پدر و مادر هم تعبیر می شوند و مشکل رفع شد موجب شادی هر دو خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
Sadaf : با عرض سلام و خسته نباشيد، من به خواب ديدم كه در حال نگاه كردن به آسمان هستم و تمام آسمان را رنگين كماني درخشنده پر كرده بود كه به يكباره از ميان رنگين كمان خورشيد ظهور كرد و رنگين كمان با آمدن خورشيد ناپديد شد سپس خورشيد تبديل به سيمرغي عظيم الجثه طلايي رنگ كه بسيار چشمها مجدوب آن ميشدند شد و شروع به بال زدن به سمت پنجره اتاقم كرد و به نزديك من كه پنجره را گشوده بودم آمد و بالهاي خود را گشوده و درخشش طلايي رنگ آنرا به من نشان داد و سپس به آسمان رفت ودوباره تبديل به خورشيد شد.قبل از هر چيز، ممنون از تعابير زيباي خوابهايي كه براي همگي ما انجام ميدهيد.
فریبا هراتی
: سلام. سلامت باشید. کارهای خوبی در شرف وقوع است و امور امیدوار کننده ای در جریان است. انشالله عدل و داد در جهان ظهور خواهد کرد و بزرگی و عظمت او به زندگی شما نور امید و جلوه ای زیبا و سرشار از موفقیت و ثروت خواهد بخشید. باعث سربلندی من هست که افتخار خدمت برای شما عزیزانم را از خدای بزرگ دریافت کرده ام.
Fatemeh : سلام خسته نباشید عرض ادب و احترام.
برادرم خواب دیده که خواهرم از در میاد تو برادرم به آسمون نگاه میکنه که انگار آسمون ابریه از خواهرم پرسیده هوا ابریه میخواد بارون بیاد خواهرم گفته نه هوا فقط گرد و غباره. بعد داداشم دوباره به آسمون نگاه میکنه میبینه اینقدر آسمون گرد و غباریه خورشید با رنگ نارنجی و قرمز به سختی معلومه و خورشید در سمت شمال غربی آسمونه. آیا تعبیری داره؟ خیلی ممنون.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم عرض ادب متقابل. اوضاع بزرگان رو به وخامت خواهد رفت و از پیشرفت و تعالی مطلق رو به زوال می روند. برادر شما خوش بین است و انتظار دارد اوضاع اقتصادی مردم بهتر شود ولی خواهرتان خلاف نظر او را فکر می کند. مشکلات عدیده ای برای مردم پیش خواهد آمد که روز زندگی آنان اثر بدی می گذارد و موجی از خواسته های اولیه مردم برای تشکیل زندگی و لذت از آن و عدم برآورده شدن این خواسته ها منجر به عصبانیت و اخلاق تند مردم خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
بیتا : با سلام
من در خواب دیدم که در خانه ی فامیلی در تهران مهمان هستم از پنجره به بیرون نگاه میکنمکه افتاب طلوع میکند و پرنده گان در حال پرواز هستن باگریه دخترم را که مشکلی در کارش دارد یعنی امسال پشت کنکور هست دعا میکردم و از خدا میخواستم که نجاتش دهد
ممنون میشم تعبییرش را لطف کنید
فریبا هراتی
: سلام. آفتاب روشنایی است و گریه خوشحالی انشالله موفق خواهد شد.
صبا : سلام استاد. من شب خواب ديدم دارم قرآن ميخونم و سوره اي كه ميخوندم يادم نيست اما معني خوبي داشت بعد دو تا دختر بچه ديدم كه دارن تاب بازي مي كنند. و بعد ديدم يه دسته زينبيه ي شهرمون ميخواد شروع شه و من ميخوام برم دسته اما قبلش ميرم دستشويي و مدفوع ميكنم و خودمو تميز شستم تا تميز به دسته برم. بعد ديدم خونمون هستم و نور آفتاب از پنجره ها به داخل همه اتاق ها تابيده انقدر درخشان بود كه چشمامو اذيت ميكرد و هر اتاق ميرفتم ميتابيد تو صورتم و گرماشو احساس ميكردم و به زور چشمامو باز ميكردم. احساس كردم نور فقط به صورت من ميتابه. برادرم هم از كربلا اومده بود و كلي پارچه چادري و روسري سوغات آوردن بود من هم قبل اين كه كسي به اونها دست بزنه پيش مادرم بردم گفتم اول شما اون چادري كه خوشت مياد بردار بعد به بقيه ميدم و مادرم هم يه پارچه چادري سبز با گل هاي درشت برداشت.
فریبا هراتی
: سلام دوست عزیز. شما مورد لطف خداوند قرار گرفته اید و آینده ای درخشان و سرشار از ثروت در انتظار شماست. پول زیادی به شما می رسد و نورچشمی پدرتان هستید. برادرتان ثواب زیادی کرده و بخت و بالین خوبی در انتظار شماست. مادرتان هم ایمانی قوی دارد و هم اینکه پدرتان عاشق اوست.
ناشناس : خانم هراتی ، این چه حرفیه ؟ مسخره چیه ! شما همین که زحمت میکشین و جواب سوالات مارو میدین باید خیلی قدردان زحمت های شما باشیم . فقط من نیستم که به من جواب میدین. شاید روزی صدتا خواب را تعبیر میکنید و پاسخ میدین . اگه حرفای من شما را ناراحت کرده شما را به خدا ما رو ببخشید .
ایشالله در دنیا و اخرت سعادتمند باشین.
ولی در خواب خودم اون لحظه ای که داشتم با پدر و برادرم توی اتاق حرف میزدم فضای تاریک و گرفته بود.بعد که اومدم تو اتاق خودم ، بعد از یک مدتی نور خورشید از لای پنجره وارد شد و خورد به صورت و چشمهای من طوری که من برای یک لحظه چشمهای خودم را از شدت نور بستم .ممنونم ممنونم ممنونم . هزاران بار ممنونم
فریبا هراتی
: دوست عزیز متاسفم که عصبانی شدم ولی خوابی که شما نوشتید اینه:
من تو این لحظه میام تو اتاق خودم ( دوست نداشتم با اونا کار کنم ) . وقتی که تو اتاق خودم دراز کشیدم بعد از یک کمی دیدم که از لای پنجره نور آفتاب اومد تو خورد به صورتم . به نظرتون تعبیرش چیه ؟
شما اصلا از اینکه فضای اتاق تاریک و گرفته بود چیزی نگفتید. در واقع اصلا اگر این را از همان اول گفته بودید می گفتم که بارقه امید در حال آمدن به زندگی شماست. ولی نصفه نیمه که تعریف می کنید، و از جهتی هم می گویید که اگر خواب بعد از ظهر تعبیر ندارد( حرفی که اصلا از دهان من خارج نشد) باعث شد من حس کنم که واقعا حرف هایم را غیر قابل باور می دانید. ضمنا، لطفا در خوابهای بعدی خود بنویسید که مجرد هستید یا متاهل خانم هستید یا آقا... تشکر
ناشناس : سلام خانم هراتی . از اینکه خوابهای مارو به بهترین شکل تعبیر میکنید ممنونم . خواستم بگم اگه خوابهای بعدازظهر تعبیر نداره پس چرا من خوابهای بدی که دیدم در گذشته همه برای من اتفاق افتاد و من دچار بدبختی شدم . ولی الان که نوری از خورشید از لای پنجره به من تابید تعبیری نمیتونه داشته باشه . بعضی موقع فکر میکنم تعبیر خواب به این سادگی ها هم نیست . یعنی خیلی عوامل ناشناخته دیگه هم در این امر دخالت داره . ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز من نه غیب گو هستم نه جادوگر. برای تعبیر خواب از منابعی استفاده می شود که بر حسب آن نکات کلیدی خواب رمز گشایی می شوند و خواب تعبیر می شود. مگر من به شما گفتم که خوابهای بعداز ظهر تعبیر ندارد؟؟؟؟؟ من فقط گفتم این خواب شما تعبیر ندارد. دلیل آنهم این است که شما رفته اید استراحت کنید نور تابیده. این چیزی است که بخواهید بگویید تعبیر دارد؟ اگر نور از تاریکی به شما تابیده بود به معنی امید و رسیدن مژده بود. شما خواب دیده اید روز روشن کمی آفتاب می تابد. گذشته از این برای تعابیر خوابها همانطور که گفتید خیلی فاکتورها لازم است. مثلا اینکه مرد هستید یا زن، شکم تان پر بود ه یا خالی، مجرد هستید یا متاهل. شما فقط می نویسید ناشناس. بنده هم باید هم اصول خواب را به دلیل حفظ حریم انتخاب نام شما نپرسم چون ناشناس هستید. حالا می دانید ده ها نفر خود را به عنوان ناشناس معرفی می کنند. ولی کسی نیست بگوید که این بنده خدا از کجا بداند که کدام تعبیر خواب را ناشناس قبلی گفته و کدام را ناشناس بعدی ؟!!! خواب ها باید معنی داشته باشند . اینکه خواب دیدم نفس میکشم. خواب دیدم خندیدم خواب دیدم آب دهنم را قورت دادم که خواب نیست یا شما معنی خواب را نمی دانید یا بنده را مسخره خود کرده اید!!! از این به بعد هم خوابهای بی محتوا به هیچ وجه تایید نخواهند شد.
ناشناس : نمیدونم خواب دیدن در خواب بعداز ظهر درسته یا نه . در هرصورت من خواب دیدم که با پدرم و برادرم در اتاق نشستیم و برادرم با پدرم دارن حرف میزنن و میگن که بریم شلتوک برنج بیاریم برای انباری گاوها . من تو این لحظه میام تو اتاق خودم ( دوست نداشتم با اونا کار کنم ) . وقتی که تو اتاق خودم دراز کشیدم بعد از یک کمی دیدم که از لای پنجره نور آفتاب اومد تو خورد به صورتم . به نظرتون تعبیرش چیه ؟
فریبا هراتی
: خواب شما تعبیر ندارد دوست عزیز.