تعبیر خواب آلت تناسلی زنان (فرج)
دیدن آلت تناسلی زنان در خواب در تعبیر بدینگونه است که اگر کسی در خواب خود را مانند زنان دید، کاری را به رسوایی می کشاند. اگر دید با زنی همبستر شد که آن زن بیوه بود، تمایل به ازدواج با وی دارد. اگر در حالت زنان بود و کسی با او همبستر شد، خواسته ای از جانب آن شخص برایش برآورده می شود. اگر فرج زنش را در جای غیر متعارف دید، آن مرد از حلال و حرام پروائی ندارد.
امام صادق (ع) می فرماید: اگر ببیند که از فرج او مروارید یا گوهر بیرون آمد، دلیل که فرزند او عالم و پارسا گردد.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر مردی به خواب دید که چون زنان فرج داشت، دلیل است خوار و رسوا شود. اگر ببیند کسی با وی مجامعت نمود، دلیل است حاجتش از وی روا شود. اگر دو زن در خواب ببینند ایشان را یک فرج بود، دلیل که ایشان زن یک مرد شوند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر زنی درخواب ببیند که فرج او آهنین یا مسین باشد، دلیل است از مرادها ناامید شود. اگر مردی ببیند فرج زنش از پس بود، دلیل است آن مرد لواط کار است. اگر فرج خود را بریده ببیند، دلیل است دشمن بر وی ظفر یابد.
جابر مغربی می گوید: اگر زنی ببیند از فرج او ماهی بیرون آمد، دلیل است او را دختری آید. اگر ببیند که از فرج او موشی بیرون آمد، دلیل که دختری آورد نابکار. اگر ببیند که گربه از فرج او بیرون آمد، دلیل که فرزندی آورد دزد، اگر ببیند ماری بیرون آمد یا کژدمی، دلیل که فرزند او را دشمن شود.
اگر ببیند نان بیرون آمد، دلیل که مفلس شود. اگر زنی ببیند که کنجد از فرج او بیرون آمد، دلیل است شوهر او را دوست دارد. اگر ببیند که از فرج او خون بیرون آمد، دلیل است در حال حیض شوهر با او نزدیکی کند. اگر زنی به خواب ببیند که از فرج او دیو بیرون آمد، دلیل که فرزند او معلم خواهد بود، اگر ببیند که آب صافی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید صالح. اگر آب تیره، به خلاف این است.
حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند که از فرج او آتشی بیرون آمد، دلیل است که فرزند او جهانگیر شود. اگر ببیند که شخصی فرج او را دید، دلیل است که از آن کس منفعت ببیند. اگر ببیند که فرج او موی بر آمده بود، دلیل که به سبب فرزندان اندوهگین شوند. اگر ببیند که فرجش آماسیده بود، دلیل که مال یابد. اگر به جای فرج قضیب بود و آبستن بود، دلیل که پسری آورد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آسمان : سلام. خواب دیدم
تشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران هستید که نکند از درون زیبا و خواستنی نباشید. خودتان را تنبیه می کنید و مشتاق نیستید که خودتان را ببخشید ولی این نگرانی های شما بیجاست. خداوند به شما زیبایی درون و روح بزرگی داده که مراقب رفتارتان هستید. تشکر از همراهیتون.
arash : باسلام.خواب ديدم واژن نامزدم و زير بغلش پر مو هست و من تعجب كرده بودم كه چرا انقدر نامرتب هست،بعد ابي از واژنش بيرون اومد كه اب ارگاسم شدن نبود.ميشه تعبيرش را بگيد.
فریبا هراتی
: سلام. توجه به زیر بغل نامزدتان اشاره به توجه شما ، در رابطه با ارتباط او نسبت به دیگران دارد. به نظر شما موضوعی وجود دارد که بودار!!! است. نگرانی های مالی یا مشکلاتی برای او وجود دارد؛ ضمن اینکه شما به صداقت او اعتماد ندارید. عفونت واژن به افکار منفی شما و نگرانی هایتان در مورد عدم صداقت و پاکی ایشان اشاره می کند. اگر رنگ آب تیره یا عفونی باشد، نشانه ی نگرانی ها و اگر شفاف باشد نشانه ی دلشوره ی بیجای شماست. تشکر از همراهیتون.
hamed kamali : سلام وقتتون بخير
من در خواب ديدم كه زنى كه از اقوام هست به يك بهانه خودش را به من ميماليد و الت خودش را بمن نشان داد
و با ايما و اشاره ميخواست كه با من رابطه جنسى برقرار كند البته دور از چشم همسرش،من هم در خواب تمايل زيادى داشتم تا با او رابطه برقرار كنم
فریبا هراتی
: سلام. اگر قبل از خواب به ایشان یا به سکس فکر کرده و خوابیده اید خوابتان باطل است. در غیر اینصورت، شما به ثروت خواهید رسید و البته تمایل زیادی هم دارید که به ثروت برسید. تشکر از همراهیتون.
arrr : سلام من خواب دیدم خواهر زادم که عروسه اومد کنارم وباهم درمورد خانمم که میخواد ازمن طلاق بگیره حرف میزدیم که بعد یه دفعه گفت سکس داشته باشیم که شروع کردیم هنوز داشتم خودمو بهش میمالیدم که ارضا شدم واز خواب پریدم والان عذاب وجدان دارم که این چه خوابی بود
فریبا هراتی
: سلام. خواهر زاده شما از بعضی از خصلت ها یا افکار شما که در رابطه با خانمتان دارید، خوشش نمی آید و مخالف شماست از جهاتی اما شما را تایید می کند. شما ممکن است برای او کادویی بخرید و پول خرج او کنید. تمایلات جنسی شما به خاطر جدایی تان از خانمتان سرکوب شده و در این رابطه ذهنتان در خواب اصلی تان دخیل شده و حمایت و یا مخالفت خواهر زاده تان را در غالب سکس دیده اید تا جبرانی باشد برای کمبودهای نیازهای فعلی شما. تشکر از همراهیتون.
arrr : سلام تو عالم بیداری خانمم با دوستم رابطه ای ندارند وفقط رابطمون در حد رفت امد خانوادگیه اون رابطه ای که باهم باشن نیست چون دوست خودمم متاهله ولی از وقتی که من باخانمم کارم به مشکل خورده هروز درتلاشه که کارمون به طلاق نرسه همین
فریبا هراتی
: سلام. در این صورت خواب شما ربطی به خانمتان ندارد و صرفا از این می گوید که دوست شما اقتدار و قدرت مالی یا اجتماعی اش بسیار کم شده و در مورد شما هم کاری از دست او بر نمی اید. از این جهت او ناامید و عاجز است. که بتوانند با قدرت و اختیار کاری انجام دهد. تشکر از همراهیتون.
arrr : باسلام خدمت شما
راستش من ده روز به عروسیم بانامزدم بحثم شد والان داریم میریم برا طلاق تااین که دیشب خواب دیدم بادوست صمیمیم کنار هم خوابیدیم والت تناسلیش مثل الت تناسلی زنان شده وبه من گفت دست بزن من دست زدم که مثل زن ارضا شد حالا میخواستم ببینم تعبیرش چیه وایا به داستان منو همسرم ربط داره یا نه
ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دوست صمیمی شما احساس می کند که کاری از دستش بر نمی اید و فکرش عاجز است از این که بتواند با قدرت و اختیار و اقتدار عملی را انجام دهد. اینکه به همسر شما این خواب ربط دارد یا نه بستگی به رابطه ی شما و دوستتان و همسرتان در بیداری دارد. با توجه به عدم شناخت من از شما و رابطه ی شما 3 نفر با هم در بیداری، بدون اینکه خودتان اطلاعی در این مورد در اختیارم بگذارید بنده هم قادر نیستم بیشتر از این بگویم. چون خوابتان بیشتر از این نمی گوید. اگر میخواهید در تعبیر اشتباه نشود و کاملا متوجه شوید که مضمون خوابتان چیست نباید حقایق را در مورد خودتان و رابطه دوستتان و همسرتان از بنده مخفی کنید چون من به هیچ وجه جادوگر نیستم و علم غیب هم ندارم. تعبیر خواب شما بر مبنای واقعیاتی انجام می شود که شما می نویسید. تشکر از همراهیتون.
melika : سلام ،من فکر کنم بعد از نماز صبح بود که خوتب دیدم بچه ام که شیر خشکی هست
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما باطل است.
ندا : سلام من نمیدونستم این خوابو تو کدوم قسمت باید نوشت این موضوع آلت تناسلی رو انتخاب کردم چون موردی پیدا نکردم که به خوابم بخوره ... من ۱۷ روزه که از دوست پسرم جدا شدم .یعنی اون رابطه رو تموم کرد.. دیشب خواب دیدم که تو یه روستا بودم تو یه خونه که یهو اومد از پشت بغلم کرد و انگار منت کشید آشتی کردیم این اوایلشو خیلی واضح یادم نیست بعد منو برد تو یه قسمت دیگه ی خونه که رابطه ی جنسی برقرار کنیم یهو دیدم یکی از دوستان مشترکمون که خانومشم دوست مشترکمونه و تازگیا ازدواج کردن هم هست و اون آقا شروع کرد به گرفتن آلت تناسلی دوست پسرم البته خودش اشاره کرد که آلت منو بگیر انگار نمیخواست من ببینم تو اون لحظه بعد آلت من خورد و لیس زد من خیلی عصبی بودم یه چند دقیقه اجازه دارم اینکارو بکنه یهو بلند شدم با عصبانیت به دوست پسرم گفتم تو فکر کردی من کی ام؟ بعد به من میگی چرا ازدواج رو جدی تر از رابطه ی دوستی میبینی؟ چون شوهر من انقدر منو خار و ذلیل نمیکنه یه یه مرد دیگه رو بیاره تو رابطه ی جنسیمون و بذاره واژن منو بخوره من دختر خانواده داری هستم چندین بار هم اینکارو کردی تحمل کردم (انگار توی خواب قبلا هم اینکارو کرده بود) بعد گفت مگه چیه خیلیا این کارو میکنن پیرمردا هم اینکارو میکنن(منظورش از پیرمردا رو نفهمیدم) گفتم غلط میکنن اونا هم با دختری مثل من اینکارو نمیکنن با یه دخترای دیگه میکنن ..اونم چهرش یه جورایی میخ کوب و پشیمون بود و انگار انتظار نداشت من این واکنشو نشون بدم ..اینم بگم موقعی که منو بغل کرده بود هوا روشن تر بود ولی موقع رابطه جنسی هوا تاریک شده بود .. و اینکه آماده بود باهام رابطه جنسی رو شروع کنه بعد از خوردن واژنم که توسط اون دوستمون داشت انجام میشد ولی قبل از اینکه رابطه برقرار شه من بلند شدمو قاطی کردم حسابی .. بعدش یهو نمیدونم چی شد دیدم با مامان بابام رفتیم خونه ی دختر خاله م و تو خوابم انگار خواهرم کوچیک بود و دختر خالم هی بوس میکرد خواهرمو .نمیدونم تعبیر خوابم چیه .. در دنیای واقعی من خیلی با اون دوستم و شوهرش رابطه ی خوبی دارم و در ارتباطیم و دوست پسرم فکر میکنه چون اونا ازدواج کردن من گفتم ازدواج خوبه.. و اصلا توی خواب شوهر دوستمو تو اون وضعیت دیدن هم باعث خجالت من شده با اینکه فقط یه خواب بود .
فریبا هراتی
: سلام. دوست پسر شما از شما عصبانی است. او می خواهد درددل کند. می خواهد بگوید که استطاعت مالی او کم است و نیاز دارد که کسی او را از این جهت قوی کند و به تنهایی قادر نیست اقتدار مالی داشته باشد و شما نیز نیاز دارید که از لحاظ مالی حمایتتان کنند!! شما هم وقتی می خواهید ازدواج کنید انتظار دارید که کسی باشد که شما را تامین کند. وقتی او این استطاعت را ندارد، باید به چه کسی رو بیاورد که شما را تامین مالی کند؟ شما این را در خوابتان به صورت رابطه جنسی دوستتان با دوست پسرتان و خودتان دیده اید. اینکه شما اجازه نداده اید که این رابطه ادامه پیدا کند به خاطر این است که شما شخصیت مادی و پولپرستی ندارید و او هم این را کم کم خواهد فهمید. دوست پسر شما هنوز خیلی اعتماد به نفسش بالا نرفته و برای همین زود از کوره در رفته است. صبور باشید اگر دوستتان داشته باشد، خودش به شما بر می گردد. شما هم باید خونسرد باشید. خواهرتان هم کم تجربه است و دختر خاله تان سربه سر او می گذارد یا از او حمایت می کند. همه ی این مشکلات از سر بی تجربگی است. نگران نباشید. تشکر از همراهیتون.
Sahar : سلام خسته نباشید
این خوابم با تغییر جزییات همش تکرار میشه خواب دیدم تو یه خونه ای دوست پسرم منتظر من هست انگار یه جایی برای تفریح اجاره کردیم شبیه هتل که مدل خونه بود بعد من که میرسم دوست پسرم طبقه بالا بوده وسایلمو میزارم کنار تخت میرم رو تختی که خیلی مرتب و تمیزه با ملافه ی سفید دراز میکشم دوست پسرمم میاد کنارم دراز میکشه عورتمو میمالونه انگار میخواد ارضام کنه..
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما می خواهید که هویت و عادات قدیمتان را کنار بگذارید و زندگی و روحیه تازه ای بدست بیاورید. شما می خواهید در کنار دوست پسرتان باشید می دانید که او هم همینطور مثل شما فکر می کند و می خواهید به آغوش او بروید و در کنار او به آرامش برسید. نیازهای جنسی شما در بیداری برآورده نمی شود و مغز شما جبران این نیازها را در خواب به شما نشان می دهد چون بدنتان به ارضای جنسی و گرفتن آرامش از جانب دوست پسرتان نیاز دارد. تشکر از همراهیتون.
تینا : خانم هراتی عزیز سلام وقتتون بخیر
دیروز عصر خواب دیدم که توی یه دفتر شیک که یه میز بزرگ وسطش هست و روش هم تنقلات و میوه و پیش دستی هست با تعدادی از همکارهای شرکت هستیم قراره جلسه کاری داشته باشیم من خیلی توجه نمیکنم در همین حال بود که یکهو زلزله شد و به شدت زمین تکون میخورد من رفتم گوشه ای پناه گرفتم و بعد دیدم یه خانم اومده و چند تا کلاه آهنی دستشه من فورا یکی میگیرم و سرم میزارم که از ضربه به سر در امان باشم . تکونها تمام میشه و من از ساختمان خارج میشم که متوجه شدم اون دفتر داخل یک هواپیما بوده و هواپیما به سلامت فرود اومده کنار یه ساختمان بزرگ ظاهرا اون زلزله خرابی نداشته و بعد دیدم خانمی که در واقعیت مدیر یه بخش از شرکت هست میاد و از من سراغ رییس شرکت رو میگیره من اونو میبرن داخل هواپیما و اون میز رو بهش نشون میدم میگم همشون اینجا بودن و بعد از زلزله دیگه ندیدمشون و دیدم که اون خانم داره چیپس روی میز رو میخوره و من داشتم فکر میکردم رییس شرکت هم گم شده بود .
وقتی بیدار شدم گفتم چون ظهره و در واقعیت روز قبل من با چند تا از همکارهام و رییس شرکت سر یه پروژه دعوا کرده بودم ،خوابم باطله .
ولی دیشب باز هم خواب دیدم که موهای روی آلت تناسلیم اولا خاکستری شدن دوما مدام در حال بلند شدن هستن بعضی هاش بقدری بلند بودن که زیر پام گیر میکردند هر چقدر هم سعی کردم اونها رو بکنم نشد برای همین اونها رو دور دستم پیچیدم و با قیچی کوتاه کردم.
من مجردم و فرزندی هم ندارم.
ممنون میشم برام تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما فکر می کنید که شرایط مالی شرکتتان عالیست و بر هر مشکلی می توانید مقاومت کنید و شرایط را مثبت ارزیابی می کنید ولی اوضاع اقتصادی شرکت شما تحت تاثیر بالا پایین های اجتماعی متزلزل خواهد شد و هر چند که شما از گزند خطرات در امان هستید و از شما حمایت می شود و نباید فکرتان را ناراحت کنید ولی خانم مدیر شرکت شما معتقد است که شما نسبت به شرایط خیلی ساده لوحی به خرج می دهید. باید دقت داشته باشید که شرایط خیلی متزلزل است و شما باید خودتان را بیشتر کنترل کنید و خیلی فکر نکنید که اوضاع خوب است چون ممکن است همه چیز خورد شود. رئیس شرکت شما ممکن است نتواند کارهایش را به خوبی انجام دهد و یا کارش را از دست بدهد. شما باید مراقب شرایط بد اقتصادی باشید و ولخرجی نکنید. در یک خواب هم دو خواب ننویسید. تشکر از همراهیتون.