کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب آلت تناسلی زنان (فرج)

دیدن آلت تناسلی زنان در خواب در تعبیر بدینگونه است که اگر کسی در خواب خود را مانند زنان دید، کاری را به رسوایی می کشاند. اگر دید با زنی همبستر شد که آن زن بیوه بود، تمایل به ازدواج با وی دارد. اگر در حالت زنان بود و کسی با او همبستر شد، خواسته ای از جانب آن شخص برایش برآورده می شود. اگر فرج زنش را در جای غیر متعارف دید، آن مرد از حلال و حرام پروائی ندارد.

امام صادق (ع) می فرماید: اگر ببیند که از فرج او مروارید یا گوهر بیرون آمد، دلیل که فرزند او عالم و پارسا گردد.

محمد ابن سیرین می گوید: اگر مردی به خواب دید که چون زنان فرج داشت، دلیل است خوار و رسوا شود. اگر ببیند کسی با وی مجامعت نمود، دلیل است حاجتش از وی روا شود. اگر دو زن در خواب ببینند ایشان را یک فرج بود، دلیل که ایشان زن یک مرد شوند.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر زنی درخواب ببیند که فرج او آهنین یا مسین باشد، دلیل است از مرادها ناامید شود. اگر مردی ببیند فرج زنش از پس بود، دلیل است آن مرد لواط کار است. اگر فرج خود را بریده ببیند، دلیل است دشمن بر وی ظفر یابد.

جابر مغربی می گوید: اگر زنی ببیند از فرج او ماهی بیرون آمد، دلیل است او را دختری آید. اگر ببیند که از فرج او موشی بیرون آمد، دلیل که دختری آورد نابکار. اگر ببیند که گربه از فرج او بیرون آمد، دلیل که فرزندی آورد دزد، اگر ببیند ماری بیرون آمد یا کژدمی، دلیل که فرزند او را دشمن شود.
اگر ببیند نان بیرون آمد، دلیل که مفلس شود. اگر زنی ببیند که کنجد از فرج او بیرون آمد، دلیل است شوهر او را دوست دارد. اگر ببیند که از فرج او خون بیرون آمد، دلیل است در حال حیض شوهر با او نزدیکی کند. اگر زنی به خواب ببیند که از فرج او دیو بیرون آمد، دلیل که فرزند او معلم خواهد بود، اگر ببیند که آب صافی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید صالح. اگر آب تیره، به خلاف این است.

حضرت دانیال می گوید: اگر ببیند که از فرج او آتشی بیرون آمد، دلیل است که فرزند او جهانگیر شود. اگر ببیند که شخصی فرج او را دید، دلیل است که از آن کس منفعت ببیند. اگر ببیند که فرج او موی بر آمده بود، دلیل که به سبب فرزندان اندوهگین شوند. اگر ببیند که فرجش آماسیده بود، دلیل که مال یابد. اگر به جای فرج قضیب بود و آبستن بود، دلیل که پسری آورد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

218 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

ارام

ارام : درود برشما، عرض ادب. ادينه خوش مهربانو

پاسخ
لینک۱۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۱:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام . عرض ادب متقابل. شما و دوستتان ار ثروت و دارایی تان برای هم می گویید و رک و پوست کنده راجع به اینکه شرایط مالی و اقتدارتان در چه اندازه است با هم حرف می زنید ولی شما ثروتتان را به رخ دیگران نمی کشید و چشم و دل سیر هستید. ضمن اینکه به هر کسی هم که در زندگی تان می آید زود دل نمی بندید و طول می کشد که کسی بخواهد شما را راضی کند و دلتان را به دست بیاورد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۰۹:۱۰
فاطمه

فاطمه : سلام،من خواب ديدم دارم فيلمي از يكسري افراد ميبينم كه فقط يكي از اون اقاها رو مي شناختم و در حال تظاهرات بودند و همش با خودم ميگفتم برم براي دوست پسرم تعريف كنم كه داستان اين تظاهرات چي بوده...بعد سريع اومدم تو اتاق و خواستم از التم عكس بگيرم،در خواب ميدونستم براي چه كاري دارم عكس ميگيرم اما الان يادم نيست،اول پشيمون شدم و اومدم درب رو باز كنم برم اما باز گفتم نه بزار عكس رو بگيرم و بدون اينكه شلورام را دربياورم التم مشخص شد و عكس گرفتم،به التم كه نگاه كردم ديدم بعضي جاهاش موي بيشتر داره و بعضي جاهاش كمتر و انگار كمي بزرگ شده بود،و يه لايه ي شيشه ايي پايين الاتم بود و نميدونم چي بود ولي تو عكسي هم گرفته بودم اون لايه معلوم بود و با خودم گفتم خوب شد اين مشخص شد ،معلومه كه من دختر پاك و تميزي هستم.ممنون از شما.

پاسخ
لینک۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۰:۱۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما شاهد این هستید که عده ای به خاطر نارضایتی هایشان از زندگی همسو و همجهت با هم دست به اعتراض می زنند ولی می خواهید امکانات مالی خودتان را هم بررسی کنید ببینید شرایط مالی شما چگونه است و اینکه آیا شما هم به استیصال می رسید یا از پس خودتان بر می آیید. شما هم مشکلات مالی دارید کم یا بیش و بعضی وقتها کمتر بعضی وقتها بیشتر. ولی برای حل این مشکلات مالی تان هرگز به خودتان اجازه نداده اید که از راههای اشتباه و گناه آلود ثروت اندوزی کنید و همیشه دیوار حمایتی از شر گناه را جلوی عفت و پاکی تان قرار داده اید. ترجیح می دهید که فقیر و پاک باشید تا ثروتمند و گناهکار. ( البته فقیر هم نیستید.) تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۰۷:۲۱
مدیا

مدیا : سلام خانم هراتی عزیز بازم ممنون

پاسخ
لینک۱۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۵۴:۳۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دختر وسطی عمویتان ثروت و دارایی اش را به رخ شما خواهد کشید و خواهر او هم از اینکه چقدر او و خواهرانش محبوب هستند و چقدر امنیت و گرمی و عشق و مهربانی نسبت به هم و خانواده هایشان دارند برایتان پُز خواهند داد. عدد ۸۰ در خوابتان به موفقیت و درک و تحقق اهداف ایشان اشاره می کند که چقدر در زندگی موفق هستند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۵۶:۳۴
Mahy

Mahy : سلام عزیزم " همونطور که راهنمایی کردین اون سنگ طلسم دار رو شکستم و دور ریختم. ممنون از تعبیر خوب و راهنمایی شما "  توی خواب قسمت تناسلی خودم رو می دیدم، رنگ سفید صورتی و پوست جوانی داشت بدون هیچگونه موی زائد. دهانه واژنم هر وقت اراده می کردم به مقدار خیلی خیلی زیادی باز میشد و بدون اراده ی من آب زلال و شفافی ازش بیرون میریخت. من با خودم میگفتم چقدر راحت دهانه واژن باز میشه پس اگر اینطور باشه زایمان باید خیلی آسون و بدون درد باشه!
توی تعبیر خواب دیدم که بیرون آمدن آب صاف از آلت تناسلی یعنی صاحب فرزند صالح شدن، ولی من و شوهرم متاسفانه هنوز مشکل داریم و جدا هستیم. این خواب چه معنایی میتونه داشته باشه؟ تشکر

پاسخ
لینک۱۸ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۰:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. آفرین. شما از نظر مسائل مالی احساس قدرت زیادی خواهید کرد و هر قدر بخواهید دستتان باز خواهد بود که خرج خودتان کنید و اختیاردار مسائل مالی خودتان خواهید بود. هیچ نگرانی از این جهت نخواهید داشت و شاد و خوشحال خواهید بود. آلت تناسلی شما به اقتدار مالی شما اشاره می کند و تعبیر خواب یک نسخه ی واحد ندارد که همه بتوانند از آن پیروی کنند کما اینکه اگر اینطور بود، اصلا معبر لازم نبود و می شد با خواندن تعابیر گذشتگان خوابها را تعبیر کرد. در حالی که تعبیر خواب بر حسب شرایط زندگی هر کس و ساختار روحیات و جامعه ای که شخص در آن زندگی می کند، می تواند معانی متفاوتی حتی برای یک خواب یکسان داشته باشد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۸ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۵۰:۴۲
مائده

مائده : سلام.. خواب دیدم استادم با یه خانمی هم خوابه شده که هم عورت زنانه داره هم آلت مردانه.. من در دنیای واقعی چادری نیستم.. ولی توی خواب چادر سرم بود و زیر چادر چیزی نپوشیده بودم.. وقتی با این صحنه مواجه شدم خیالم راحت شد که استادم به خانم ها تمایلی نداره و به دو جنسه ها جذب میشه.. پس با خیال راحت چادر رو بیقیدتر گرفتم روی سرم که باعث شد عورت من دیده بشه ولی همونطور که مطمئن بودم هیچ نگاه و کششی از جانب استادم به من نشد.

پاسخ
لینک۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۵۸:۵۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. استاد شما هم مثل یک زن احساساتی است و زنان را درک می کند و هم مثل یک مرد قوی و مقتدر است و مردان را درک می کند. او به تنهایی شخصیت کاملی دارد و نیازهای او متفاوت با دیگران است و به خاطر زن بودن کسی یا مرد بودن کسی با او در تعامل نیست بلکه انسانیت برای او حرف اول را می زند. شما افکاری دارید که نمی خواهید کسی از آن با خبر شود و با توجه به اینکه استاد شما درک بالایی دارد شما از اینکه احساسات واقعی خودتان را همانطور که هستید نشان دهید واهمه ای نخواهید داشت. ضمن اینکه استاد شما هم توانایی مالی بالا دارد و هم اقتدار و قدرتی که از پس خودش بر بیاید و او چشم به ثروت و مال شما هم ندارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۱ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۱:۰۷
arrr

arrr : باسلام خدمت خانم هراتی
من خواب دیدم خانمم که یک هفته پیش بامن طلاق گرفته بود اومد به خوابم ومن همینطور توخونه نشسته بودم گفت من پشیمون کردم تورودوست دارم واینا میخوام باهات زندگی کنم وبعد درخواست نزدیکی کرد ومن گفتم نه ماطلاق گرفتیم وبهم نامحرمیم ولی اون گوش نداد وبه زور کار خودشو انجام داد وهم من وهم اون توخواب ارضا شدیم وبعد گفت خیلی خوب بود ورفت
حالامیخواستم ببینم تعبیرش چیه

پاسخ
لینک۱۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۹:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. اگر شما در خواب واقعا ارضا شدید و از شما مایه منی خارج شده خوابتان باطل است اما اگر فقط خواب دیده اید که ارضا شدید و در بیداری اثری از ارضای جنسی شما نبوده، هم شما و هم خانم سابقتان از اینکه اینطور زندگی تان پیش رفت پشیمان و ناراحت هستید و در عین حال که از هم به شدت عصبانی هستید ولی دلتان هم به حال زندگی که از دست داده اید می سوزد و دلتنگ هم هستید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۳ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۴۳:۲۵
ninaa

ninaa : سلام. در خواب دیدم الت تناسلی یک زن جن را که در خواب، نقش مادرم را داشت، لیس می زدم( من مونث هستم)...با تشکر

پاسخ
لینک۶ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۰۶:۲۲:۳۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما از کسی الهام می گیرید و نصیحت می پذیرید و حرفش را قبول می کنید که شخصیتی منفی و بد طینت دارد و به اسم خوبی کردن به شما یا "مادری کردن" می خواهد روح شما را به سمت خودش سوق دهد و روحتان را تسخیر کند. او پول خرجتان می کند و به خاطر مسائلی کوچک شما را راضی نگه می دارد. ولی شما باید سعی کنید که دقیقتر و هوشمند تر عمل کنید و قبل از اینکه هر تصمیمی بر اساس پیشنهادات او بگیرید، به عواقب کارتان خوب فکر کنید. پیروی از نظریات این شخص شما را به جهنم راهنمایی خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۶ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۹:۴۰
Pariya

Pariya : سلام من خواب دیدم پرید شدم ولی جای خون یه مایع سیاه بیرون میزد ک بندم نمیومد خیلی ترسیده بودمو همش پامیشدم از جامو باز مینشسم

پاسخ
لینک۱۷ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۲۸:۰۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. انرژی منفی از وجود شما دفع خواهد شد. شما ممکن است در وجودتان احساس خطر، حس طرد شدن و نفرت و کینه توزی داشته باشید ولی همه ی این احساسات منفی از وجود شما دفع خواهد شد و به آرامش می رسید. مشکلاتتان حل خواهند شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۲:۱۳
Pariya

Pariya : سلام من خواب دیدم پرید شدم ولی جای خون یه مایع سیاه بیرون میزد ک بندم نمیومد خیلی ترسیده بودم همش پامیشدم

پاسخ
لینک۱۶ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۳:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب :
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۴۰:۲۲
yasin137364

yasin137364 : سلام خانوم هراتی امیدوارم خوب باشین.
من دیشب خواب دختر عمه الت تناسلیش گشاد شده بود،آبجیش داشت نگاه میکرد بهش میگفت خیلی زشت شده همین دوتا بچه بسه دیگه نیار بعدش دختر خاله شوهرش اومد پیشش کنار هم وایساده بودن دختر خاله شوهر ش هم هیکلش و هم قدش از دخترعمه من بزرگ تر و درشتر بود و بعدش دختر خاله شوهرش رفت توالت،بعد من دیدم دختر عمم صورتش یه شکلی شد یه شکل بد.
ممنون میشم تعبیر کنید
تو واقعیت دختر عمم دوتا بچه داره
دخترخاله شوهرش از بچگی به اسم شوهر دختر عمه ام بوده ولی با هم ازدواج نکردن.

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۱۵:۴۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. دختر عمه ی شما خیلی دست و دلباز است و پولش را زیاد خرج می کند و باید مراقب باشد تا اهدافش را تنظیم کند و برای هر چیزی ثروتش را حرام نکند. او از اینکه دختر خاله شوهرش را ببیند، احساس بدی پیدا می کند و پیش دختر خاله ی شوهرش وجهه ی خوبی ندارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۱۰:۵۷
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.