کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب آلت تناسلی مردان (ذکر، قضیب)

اگر کسی در خواب آلت تناسلی خود را مشاهده می کرد، آدمی بی چشم و رو و بی حیا است. ولی اگر اتفاقی نظرش به ذکر خود افتاد، و آن را بزرگ دید، به شهرت می رسد و اگر کوچک بود به حقارت می رسد. اگر کسی خواب ببیند از کنار آلت مردی او شاخه های درخت روئیده بود، صاحب فرزند خواهد شد.

اگر کسی ببیند از آلت او ماهی بیرون آمد، صاحب فرزند دختر، و اگر گربه بیرون آمد، صاحب فرزند پسر دزد و فاسد خواهد شد. بیرون آمدن موش از آلت مردی در خواب، تعبیرش فرزند دختری است که هیچ سودی به حال وی ندارد و بیرون آمدن مار، فرزند بد خواه و دشمن است.

اگر کسی خواب ببیند که آلت او توسط آدمی معروف بریده شد، تعبیرش این است که آن مرد زنا کرده است و اگر فضولات و سرگین از آلت او بیرون آمد، بیننده خواب به عمل لواط تمایل دارد. جدا شدن ذکر از بدن، ضرر مالی و یا از دست دادن فرزند تعبیر شده است. اگر کسی دید ذکر در داخل بدنش فرو رفت، در شهادت کتمان می کند. خون آمدن از ذکر، زیان مالی است و اگر دید گروهی به ذکر او ضربه وارد کردند، وضعش خراب می شود.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن قضیب در خواب بر هفت وجه است:
  1. فرزند،
  2. اهل بیت،
  3. مال،
  4. عزت،
  5. بزرگی،
  6. طاعت،
  7. گرو یافتن.

محمد ابن سیرین می گوید: بزرگیِ قضیب، دلیل بر فرزند و بزرگی و ناموری کند و کوچکیِ آن، دلیل بر حقارت و کم نامی وی. اگر ببیند که از قضیب، قضیبهای دیگری مانند شاخه درخت پدید آمد، دلیل کند بر بسیاریِ فرزندان. اگر ببیند که از قضیب او ماهی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی دزد و راهزن پدید آید. اگر ببیند که از قضیب او مرغی پدید آمد، تاویلش آن است که جواهرات یابد.
اگر ببیند که از قضیب او موش بیرون آمد، دلیل که او را دختری نابکار پدید آید، که در او هیچ خیر نباشد. اگر ببیند که از قضیب او مار یا کژدم بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید که دشمن او باشد. اگر ببیند که کرم و مور بیرون آمد، دلیل است فرزندش ضعیف و دون همت و فرومایه خواهد بود.
اگر ببیند که از قضیب او نان بیرون آمد، دلیل که مفلس و تنگدست گردد. اگر ببیند که کنجد بیرون آمد، دلیل که عیالش کسی را به پنهان دوست دارد. اگر ببیند که خون بیرون آمد، دلیل که با زنی حائض جماع کند. اگر ببیند که ریم بیرون آمد، فرزندی معلول خواهد آورد.
اگر ببیند که آب صافی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید مصلح و پارسا. اگر ببیند که آب تیره بیرون آمد، تاویلش به خلاف این است. اگر ببیند که منی بیرون آمد او را به قدر آن مال و خواسته حاصل شود. اگر ببیند که آتش بیرون آمد، یک نیمه به جانب مشرق و یک نیمه به جانب مغرب شد، دلیل که او را فرزندی آید که پادشاه مشرق و مغرب گردد، مانند ذوالقرنین. اگر ببیند که سرگین بیرون آمد، دلیل که میلش به لواط است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که قضیب او راست گردید و سخت شد، دلیل است بخت و اقبال او قوی شود. اگر ببیند که قضیب او سخت دراز گردید، دلیل که او را فرزندان بسیار باشد. اگر ببیند که قضیب خویش را بدست گرفت و ازجای خویش بیرون آورد و باز به جای خود نهاد، چنانکه بود دلیل که فرزندش بمیرد و فرزند دیگرش به جای آید. اگر ببیند که بر قضیبش موی رسته است، دلیل است به جهت فرزندان شادمان گردد.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که قضیب از وی جدا شد، دلیل که فرزندش بمیرد یا مال او تلف شود و حرکت قضیب درخواب، دلیل بر فراخی نعمت و قوت بخت کند. اگر ببیند قضیبش در میان او شد، دلیل است که گواهی که داده، بازگیرد. اگر ببیند که قضیبش بشکافت و از وی خون بیرون آمد، دلیل بر زیان مال و مرگ فرزند است.
اگر ببیند که قضیبش آماس داشت، دلیل کند که مالش زیادت گردد. اگر ببیند که گرهی بر قضیب او زدند، دلیل است که عیش بر وی تباه شود. اگر ببیند که قضیب بر میان بسته است، دلیل است که گواهی که داند ندهد. اگر زنی ببیند که او را قضیب بود، اگر آبستن است پسری آورد، لیکن آن پسر نماند.
اگر آبستن نباشد و پسر ندارد، مالش زیاد شود. اگر ببیند که قضیب او باریک بود، همین دلیل باشد. اگرببیندکه برخی از قضیب او بریده است، دلیل است که او را فرزند آید کم، یا بعضی ازمال و جاهش کم شود. اگر ببیند که از سوراخ قضیب او مروارید بیرون آمد یا گوهر، دلیل کند که او را فرزند آید عالم پارسا.

حضرت دانیال می گوید: قضیب در خواب فرزند و بزرگی و ناموری است. اگر ببیند که او را دو قضیب است یا بیشتر، دلیل است که او را هم فرزند خواهد بود، هم بزرگی در میان مردم. اگر ببیند که ذکر او بریده شده، دلیل که فرزندش نباشد. اگر ببیند که قضیب خویش را ببرید، او را فرزندی نیاید. اگر ببیند که قضیب وی ضعیف است، دلیل که فرزندش بیمار گردد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

443 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Somy

Somy : سلام. وقت بخیر.
خواب دیدم برادرم در بیمارستان است و میخواهند آلتش را ببرند و این کار را هم کردند و او بسیار درد میکشید و ناراحت بود در عالم خواب میدانستم که خودش مسبب این امر است و احساس میکردم قبلا به او تذکر داده م و خودش بی توجهی کرده و انگار همه پذیرفته بودند که باید این اتفاق بیفته و من هم نمیتوانستم مانع شوم.

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۹:۴۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواب شما 2 تعبیر می تواند داشته باشد. اول اینکه برادر شما باید یک سری از عادت های خودش را در رابطه با مسائل جنسی از زندگی اش بریده و حذف کند. او نمی تواند به اندازه ی کافی روی امیال خودش تسلط داشته باشد و بلکه برعکس، این امیال شهوانی او هستند که روی مغز او تاثیر گذار هستند و او را وادار می کنند که به صورتی غیر عاقلانه و افراطی رفتار کند. تعبیر دوم این است که برادر شما مشکلات مالی دارد که روی اعتماد به نفس و اقتدار او تاثیر منفی گذاشته است. برادرتان امیدوار است که این مشکلات مالی از بین بروند و او بتواند اقتدار و شخصیت حمایتگرایانه و مردانه ی خودش را در همه ی زمینه ها اثبات کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۳:۳۵
Mehdi

Mehdi : خوردن الت عمو توسط برادرزاده پسر

پاسخ
لینک۱۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۷:۳۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : لطفا خوابتان را درست تعریف کنید . سن برادر زاده ی پسر و نیز عمو مهم است. شرایط جانبی خواب در تعبیر موثر است و ممکن است اشتباه در تعبیر بوجود بیاید. بابت این کامنت از شما حق خواب کسر نشد. تشکر.

پاسخ
لینک۱۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۰۴:۴۰
Minoo1370

Minoo1370 : سلام من خواب دیدم تو خونمون من اصلا ب این مسایل قبل خواب فکر نکرده بودم...

پاسخ
لینک۲۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۴:۰۷:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما اهداف و وظائفی در دست دارید که نمی توانید به همه ی آنها همزمان برسید و شاید گاهی کارها برایتان خوب پیش نروند. اما وقتی که روی کارتان تمرکز می کنید، به موفقیت می رسید. همسر شما می خواهد شما او و توانایی های او را تحسین کنید و قدرت او به چشمتان بیاید. شما هم از او تعریف و تمجید خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۲۸:۵۷
رعنا

رعنا : سلام نازنین، نماز روزتون قبول باشه. من دیشب خواب اقای جوانی از اشنایان رو دیدم که روی تخت کنار من دراز کشیده بود و عضو مردانه بدنشون برهنه بوو من تعجب کردم چون این اقا در واقعیت خیلی لاغره و باخودم می گفتم اونم در وضعیت نرمال! (در خوابم تحریک یا حالت جنسی ای وجود نداشت) ممنونم عزیزدلم

پاسخ
لینک۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۲۲:۰۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام عزیزم. تشکر همینطور برای شما. او می خواهد که با شما همفکری کند و رک و پوست کنده تمام احساس و نظرش را در مورد موضوعی با شما مطرح کند. او زورگو نیست ولی مقتدر است و حرفش را به پیش می برد. اقتدار و قدرت مالی او هم احتمالا بالاست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۵۶:۴۵
Reza

Reza : سلام خيلي ميبخشيد ،در خواب ديدم ،،باعرض پوزش و با تشكر

پاسخ
لینک۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۵:۲۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید که نگرانی های گذشته تان را از بین ببرید و شروعی تازه داشته باشید. شما می خواهید که از نظر مالی خیلی قوی باشید تا از شرایط تان راضی باشید و به شدت تلاش می کنید که مشکلات مالی تان را حل کنید. ممکن است حتی شما احساس بی ارزش بودن داشته باشید و به خودتان خیلی به دیده ی یک شخص قوی و توانا از نقطه نظر مالی، حساب نکنید. شما به ثروتی خواهید رسید ولی خیلی هم این ثروت ماندگاری نخواهد داشت بلکه آن را خرج خودتان می کنید تا از خودتان حمایت و پشتیبانی کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۳۸:۱۲
Reza

Reza : سلام ،خيلي عذر ميخوام

پاسخ
لینک۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۱۸:۱۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب :
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۲۷:۳۳
zahra

zahra : سلام روزتون بخیر
خواب دیدم همسرم با نزدیک ترین دوستم میخاد نزدبکی کنه بعدمن دوستم رو بغل کرده بودم در حالی که شده بود یه دختر بچه ومنتظر بودم همسرم کارشو انجام بده والت شوهرم رو میدیدم که سفت شده بود و انگار بتادین روش ریخته بودن واز خواب بیدارشدم این ینی چی

پاسخ
لینک۱۷ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۰۶:۵۷:۲۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. خواب شما چند تعبیر می تواند داشته باشد. اول اینکه ممکن است شوهرتان از بعضی رفتار دوستتان بدش می آید و می خواهد نظرات خودش را به او تحمیل کند و او را متقاعد کند که اشتباه می کند و دوستتان در مقابل شوهرتان احساس می کند که اعتماد به نفسش کم است ( خودش را باور ندارد و یا کم عقلی می کند) و نیاز به حمایت شما دارد. تعبیر دوم این است که همسرتان می خواهد از منابع مالی دوست شما استفاده کند و از او کمک بگیرد. دوست شما به خاطر شما حاضر می شود این کمک را به او بکند. همسر شما چه در مورد اول و چه در مورد دوم نیت بدی ندارد. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱۷ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۳:۳۵
Rozz

Rozz : سلام وقت بخیر خواب دیدم روبروی همسرم نشستم وهمسرم میگه بیا التمو با قیچی ببر قیچی رونزدیک بردم ترسیدم وگفتم اگر قیچی کنم بر اثر خونریزی میمیری واینکارو نکردم

پاسخ
لینک۲۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۷:۴۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. همسر شما می داند که اگر شما از او جدا شده و با او قهر کنید، تمام قدرت و توانایی ها و مردانگی او ( احساس غرور و قدرتش) به خطر می افتد و شما حاضر نیستید که او را تحت فشار و استرس زیاد قرار دهید. تعبیر دوم این است که شما از اینکه او به قدرت و ثروت برسد ناامید نیستید و اجازه نمی دهید که همسرتان هم ناامید و افسرده و منفی باف باشد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۳۷:۵۸
طاهره

طاهره : سلام خانم هراتی.خواب دیدم وارد مکانی شدم مادر شوهر وخواهر شوهرم ساکت و چادر مشکی به سر به دیوار تکیه دادن وسرشان را پایین انداختند ودر وسط همان مکان همسردوم شوهرم محزون وساکت وچادر سیاه به سر تنهانشسته تا او را دیدم به سمتش رفتم واو را تکان میدادم ووبا او انگار دعوا کردم که زندگی ام راتو خراب کردی او هیچ تکان نمیخورد وعکس العملی نشان نمیداد مثل یه مجسمه بود. بعد که ولش کردم رو به مادر شوهرم یادم نیست که چی گفتم وبه انها ارام میخندیدم وخوشحال بودم که من مقصر نیستم. بعداحساس کردم روی همسرم نشستم وآلتش را دیدم که بلند وباریک وراست و بدون مو وپوستش تیره رنگ نبود بلکه روشن بود من تعجب کردم از این تصویر.

پاسخ
لینک۲۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۱:۲۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما الان برگ برنده را دارید و این رفتار شما باعث شده که مادر شوهر و خواهر شوهرتان هاج و واج بمانند که باید چه عکس العملی داشته باشند. همسر دوم شوهرتان هم احساس استیصال و درماندگی می کند. نمی داند چطور باید با استرس ناشی از وجود شما کنار بیاید. شما الان حرفتان به همسرتان سر است و کم کم خواهید دید که تسلط بیشتری به زندگی تان و به رفتار او دارید. خوشرفتار و ملایم باشید!! همسر شما به زودی احساس خواهد کرد که پیش شما کم می آورد و می ترسد که نتواند از پس هزینه های زندگی بربیاید. او در ظاهر ادعای قدرت می کند ولی ته دلش نگران است که نتواند مسائل را به خوبی حل کند. در حالی که اگر شما می رفتید، او تمام قدرتش را خرج زندگی همسر دومش می کرد و شما بازنده ی ماجرا می شدید. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۲۳ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۱۶:۵۹
z

z : با همسرم
لطفا خواب نمایش داده نشود

پاسخ
لینک۱۴ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۲۷:۰۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. همسر شما برای رسیدن به ثروت و مال دنیا، حرص و جوش می خورد و گاهی طمع می کند و می خواهد که پولدار شود و پولش را خرج شما کند. اما شما دوست ندارید که همسرتان به جمع آوری پول از روی حرص و طمع و خدای نکرده گناه و حرام مشغول باشد. می خواهید که ثروت او پاک باشد و جوش سر آلت او اشاره به ناپاکی و حرص و جوش برای کسب مال دنیا اشاره می کند. فشار دادن این جوش و خروج آب و چرک اشاره به این دارد که شما برای اینکه مالتان پاک شود باید بخشی از آن را صدقه بدهید و بیرون ببخشید! در این کار هم به هیج وجه حست نکنید تا خداوند گناهانتان را ببخشد. همسرتان می خواهد که گشایش کار پیدا کند و نمی خواهد که شر کارش گردنش را بگیرد. برای رسیدن به ثروت و گشایش کار، کم فروشی گرانفروشی نکنید و از اینکار پرهیز کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۳:۱۰:۲۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.