کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب آلت تناسلی مردان (ذکر، قضیب)

اگر کسی در خواب آلت تناسلی خود را مشاهده می کرد، آدمی بی چشم و رو و بی حیا است. ولی اگر اتفاقی نظرش به ذکر خود افتاد، و آن را بزرگ دید، به شهرت می رسد و اگر کوچک بود به حقارت می رسد. اگر کسی خواب ببیند از کنار آلت مردی او شاخه های درخت روئیده بود، صاحب فرزند خواهد شد.

اگر کسی ببیند از آلت او ماهی بیرون آمد، صاحب فرزند دختر، و اگر گربه بیرون آمد، صاحب فرزند پسر دزد و فاسد خواهد شد. بیرون آمدن موش از آلت مردی در خواب، تعبیرش فرزند دختری است که هیچ سودی به حال وی ندارد و بیرون آمدن مار، فرزند بد خواه و دشمن است.

اگر کسی خواب ببیند که آلت او توسط آدمی معروف بریده شد، تعبیرش این است که آن مرد زنا کرده است و اگر فضولات و سرگین از آلت او بیرون آمد، بیننده خواب به عمل لواط تمایل دارد. جدا شدن ذکر از بدن، ضرر مالی و یا از دست دادن فرزند تعبیر شده است. اگر کسی دید ذکر در داخل بدنش فرو رفت، در شهادت کتمان می کند. خون آمدن از ذکر، زیان مالی است و اگر دید گروهی به ذکر او ضربه وارد کردند، وضعش خراب می شود.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن قضیب در خواب بر هفت وجه است:
  1. فرزند،
  2. اهل بیت،
  3. مال،
  4. عزت،
  5. بزرگی،
  6. طاعت،
  7. گرو یافتن.

محمد ابن سیرین می گوید: بزرگیِ قضیب، دلیل بر فرزند و بزرگی و ناموری کند و کوچکیِ آن، دلیل بر حقارت و کم نامی وی. اگر ببیند که از قضیب، قضیبهای دیگری مانند شاخه درخت پدید آمد، دلیل کند بر بسیاریِ فرزندان. اگر ببیند که از قضیب او ماهی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی دزد و راهزن پدید آید. اگر ببیند که از قضیب او مرغی پدید آمد، تاویلش آن است که جواهرات یابد.
اگر ببیند که از قضیب او موش بیرون آمد، دلیل که او را دختری نابکار پدید آید، که در او هیچ خیر نباشد. اگر ببیند که از قضیب او مار یا کژدم بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید که دشمن او باشد. اگر ببیند که کرم و مور بیرون آمد، دلیل است فرزندش ضعیف و دون همت و فرومایه خواهد بود.
اگر ببیند که از قضیب او نان بیرون آمد، دلیل که مفلس و تنگدست گردد. اگر ببیند که کنجد بیرون آمد، دلیل که عیالش کسی را به پنهان دوست دارد. اگر ببیند که خون بیرون آمد، دلیل که با زنی حائض جماع کند. اگر ببیند که ریم بیرون آمد، فرزندی معلول خواهد آورد.
اگر ببیند که آب صافی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید مصلح و پارسا. اگر ببیند که آب تیره بیرون آمد، تاویلش به خلاف این است. اگر ببیند که منی بیرون آمد او را به قدر آن مال و خواسته حاصل شود. اگر ببیند که آتش بیرون آمد، یک نیمه به جانب مشرق و یک نیمه به جانب مغرب شد، دلیل که او را فرزندی آید که پادشاه مشرق و مغرب گردد، مانند ذوالقرنین. اگر ببیند که سرگین بیرون آمد، دلیل که میلش به لواط است.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که قضیب او راست گردید و سخت شد، دلیل است بخت و اقبال او قوی شود. اگر ببیند که قضیب او سخت دراز گردید، دلیل که او را فرزندان بسیار باشد. اگر ببیند که قضیب خویش را بدست گرفت و ازجای خویش بیرون آورد و باز به جای خود نهاد، چنانکه بود دلیل که فرزندش بمیرد و فرزند دیگرش به جای آید. اگر ببیند که بر قضیبش موی رسته است، دلیل است به جهت فرزندان شادمان گردد.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که قضیب از وی جدا شد، دلیل که فرزندش بمیرد یا مال او تلف شود و حرکت قضیب درخواب، دلیل بر فراخی نعمت و قوت بخت کند. اگر ببیند قضیبش در میان او شد، دلیل است که گواهی که داده، بازگیرد. اگر ببیند که قضیبش بشکافت و از وی خون بیرون آمد، دلیل بر زیان مال و مرگ فرزند است.
اگر ببیند که قضیبش آماس داشت، دلیل کند که مالش زیادت گردد. اگر ببیند که گرهی بر قضیب او زدند، دلیل است که عیش بر وی تباه شود. اگر ببیند که قضیب بر میان بسته است، دلیل است که گواهی که داند ندهد. اگر زنی ببیند که او را قضیب بود، اگر آبستن است پسری آورد، لیکن آن پسر نماند.
اگر آبستن نباشد و پسر ندارد، مالش زیاد شود. اگر ببیند که قضیب او باریک بود، همین دلیل باشد. اگرببیندکه برخی از قضیب او بریده است، دلیل است که او را فرزند آید کم، یا بعضی ازمال و جاهش کم شود. اگر ببیند که از سوراخ قضیب او مروارید بیرون آمد یا گوهر، دلیل کند که او را فرزند آید عالم پارسا.

حضرت دانیال می گوید: قضیب در خواب فرزند و بزرگی و ناموری است. اگر ببیند که او را دو قضیب است یا بیشتر، دلیل است که او را هم فرزند خواهد بود، هم بزرگی در میان مردم. اگر ببیند که ذکر او بریده شده، دلیل که فرزندش نباشد. اگر ببیند که قضیب خویش را ببرید، او را فرزندی نیاید. اگر ببیند که قضیب وی ضعیف است، دلیل که فرزندش بیمار گردد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

443 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

ariyadokht

ariyadokht : سلام خوبین،عذرخواهی میکنم ،لطفا خواب پنهان شود،هر تعداد خواب صلاح دونستین کم کنین

پاسخ
لینک۲۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۴۹:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. استدعا می کنم. شما شخصیتی با کرامت و پاک دارید و می خواهید اهدافتان را در زندگی به پیش ببرید. ولی دوست دارید که حواستان باشد که جلوی اشخاصی که درک و تجربه ی کافی از زندگی ندارند، جوری رفتار نکنید که احترام شما را نادیده بگیرند و نمی خواهید که خیلی با دیگران صمیمی شوید. شما نوعی سادگی و لطافت در رفتارتان دارید ولی باید یاد بگیرید که عزم و اراده تان را تقویت کنید تا مستقل و بی نیاز از دیگران باشید، روی پای خودتان بایستید و از خودتان حمایت و پشتیبانی کنید. شما در عین حال که دوست دارید که یک حامی و پشتیبان قوی در زندگی تان داشته باشید، متوجه می شوید که قوانین موجود به گونه ای هستند که هر کسی منوط به شرایط و روحیاتی که دارد، به نحو خاصی تحت فشار قرار میگیرد. کسی می خواهد نظراتش را به شما تحمیل کند و شما از این بابت احساس بدی خواهید داشت. شاید کسی در رابطه با یک کار اداری با شما بدرفتاری کند و شما را مجاب کند که هر چه که او می گوید انجام دهید تا کارتان به پیش برود. برای دفع شر صدقه بدهید. با مردم با سیاست رفتار کنید ولی خیلی هم با ملایمت و نرمی با کسی حرف نزنید چون امر به ایشان مشتبه می شود که شما را می توان اذیت کرد چون ذاتا" مظلوم هستید. خواب شما معادل 1789 کاراکتر و 3 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۳۴:۳۵
رخساره

رخساره : سلام شبتون بخیر.چهارشنبه(شب پنجشنبه)ا.لطفا نمایش داده نشه.

پاسخ
لینک۲۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۰۱:۰۹:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. مادر شما به خاطر حمایت از شما، ممکن است با شما تحکمی صحبت کند و بخواهد که نظراتش را به شما تحمیل کند و البته او از شما حمایت و پشتیبانی مالی هم می کند. مادر شما زود عصبانی می شود و زود هم از اینکه شما را ناراحت کرده پشیمان می شود و می خواهد همه چیز را رفع و رجوع کند. همسرتان هم همینطور است. مادر شما سعی می کند که رفتاری خوب و مهربان داشته باشد ولی در بیان بعضی از احساساتش به شما رک و پوست کنده حرف می زند. شاید مادرتان نگران است که ارتباطات زناشویی شما ناراحتی برای بارداریتان ایجاد نکند. جای نگرانی نیست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۳ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۳۱:۵۲
Ghoncheh

Ghoncheh : سلام من خواب دیدم جایی بودیم

پاسخ
لینک۱۸ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۰:۳۹:۳۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. برادر شما شخصیتی بی شیله پیله و بی ریا دارد و خونسرد و آرام است. احساسات و عواطفش را رک و پوست کنده به همه بیان می کند و تمایل دارد که هدفش را عملی کند. او چیزی برای مخفی کاری ندارد. تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱۸ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۶:۵۲
Allah lover59

Allah lover59 : سلام وتشکر خانم هراتی عزیز ،لطفا متن خواب نمایش داده نشه

پاسخ
لینک۱۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۳:۳۶:۴۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. استدعا می کنم. او دست به فعالیتی زده که اوضاع به نفع او تمام خواهد شد. می خواهد قدرت و اقتدار خودش را به رخ شما بکشد و ثابت کند که دور دور اوست و اوضاع به نفع اوست. شاید او مثلا تصمیم گرفته از شما علیه عدم تمکین شکایت کند تا به این وسیله دادگاه را مجاب کند که حق شما را به شما ندهند. زندگی با چنین مردی که اینطور غیر منصفانه با شما رفتار می کند هیچ ارزشی ندارد. حتی اگر یک چیزی هم دستی به او بدهید برود شرش از زندگی تان کم شود باز هم برنده هستید! تشکر از همراهیتون

پاسخ
لینک۱۱ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۱۵:۰۲
Allah lover59

Allah lover59 : سلام خانم هراتی عزیز من این خواب رو یکشنبه دیدم ممکنه تعبیرش برعکس باشه یا دقیقا همینه؟بسیار سپاسگذارم

پاسخ
لینک۱۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۲:۴۵:۲۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. بعید می دانم برعکس باشد. ولی احتمال کمی هم دارد که او بسیار عصبانیست و این خواب را دیده اید.

پاسخ
لینک۱۲ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۱۱:۱۲
Madar

Madar : سلام لطفا خوابم مخفی بماند

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۴۱:۲۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. او شما را امتحان می کند و شاید بخواهد با او صمیمی تر شوید و وانمود کند که خیلی به شما علاقه دارد. شما هم گول می خورید و می خواهید به علاقه ی او پاسخ مثبت بدهید. اما این رفتار شما هر چند که با مهربانی و شور و شوق باشد، باعث خواهد شد که برای همیشه از چشم او بیافتید و شما را دور بیاندازد! شما نباید به خاطر هیچ چیزی، نه برای عشق، نه برای ثروت، نه برای موقعیت، به هیچ دلیل نباید ارزش و احترام و شخصیت خودتان را زیر پا بگذارید وگرنه همان یکبار مصرف خواهید بود! تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۲۹:۲۷
mina

mina : سلام.خواب مخفی باشه

پاسخ
لینک۵ دی ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۱۶:۲۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما خویشتندار هستید و روی احساستان کنترل کاملی دارید. ولی او دلتنگ شماست و از شرایط موجود به شدت ناراحت است و استرس زیادی را تحمل می کند. عصبانیست و می خواهد نظراتش را با زور به شما تحمیل کند و شما با سکوتتان باعث می شوید که او دوران استرس زایی را تحمل کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۱۴:۲۹
 Nasim

Nasim : سلام. وقت شما بخیر.خواب میدیدم خوابم پنهان شه

پاسخ
لینک۲۳ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۸:۲۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. پسرعمه ی شما شرایط خوبی ندارد و از قدرت و اقتدار او کاسته شده است. او از زندگی خصوص خودش راضی نیست و به شما فکر می کند و یا اینکه شرایط مالی او تضعیف شده و امیدوار است که به ثروت بیشتری برسد. اما شما تحولی مثبت را در زندگی تان تجربه خواهید کرد و ارتباطات شما با اشخاص تازه ای که به زندگی تان آمده یا می آیند تقویت خواهد شد. محترمانه تر و مرفه تر از گذشته زندگی خواهید کرد. احترامتان بالاتر می رود و دوست سابقتان هم به شما فکر کرده و دلتنگ شما شده. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۴۵:۵۰
 Nasim

Nasim : ممنون از تعبیرتون. من یه ماهه با یه اقایی دوست بودم جدیدا قهر هستیم. امکان داره تعمیر مبل و اساس و خونه که گفتم و تقویت ارتباطی که گفتین به اون شخص مربوط باشه؟

پاسخ
لینک۲۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۰۸:۲۳:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : استدعا می کنم. بله ممکن است به آن شخص مربوط شود.

پاسخ
لینک۲۵ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۶:۴۲
Parisa

Parisa : سلام وقت بخیر پنهان باشد،

پاسخ
لینک۲۴ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۱۱:۵۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. خواهر شما در خوابتان در تعبیر، جنبه ای از خودتان است و بازتابی از خود شما و شخصیت شماست. او تمایل دارد که با شما ارتباط داشته باشد ولی دوست ندارد که مستقیما این مسئله را ابراز کند. اما می خواهد که خودتان این مسئله را درک کنید. او احتمالا قدرت و توانایی مالیش کم است و یا اختیار و اجازه ی تصمیم گیری برای آینده اش را به تنهایی ندارد و هر چند که در ظاهر، به نظر می رسد که او شخصیتی قوی دارد و می تواند از خودش بخوبی حمایت کند و مجرب است، اما در واقعیت اینطور نیست. او مستاصل است که چگونه باید به تنهایی از پس زندگی خودش بربیاید و البته دوست هم ندارد که این ضعف ها را به صورت روشن و واضح به شما بگوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۲۳:۳۶:۳۲
Parisa

Parisa : سلام وقت بخیر پنهان باشد،

پاسخ
لینک۲۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۳:۱۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. طبق قوانین سایت هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در هر 24 ساعت و در هر کامنت است و شما هم از این قانون مستثنی نیستید. مضافا به این که خواب اول شما شامل 819 کاراکتر ( با حذف بخشی که نوشته اید دو خواب است)، که معادل 2 حق خواب است می باشد و دیگر حق خوابی برای تعبیر خواب دومتان باقی نمی ماند. لذا در صورتی که تمایل به تعبیر خواب دومتان داشته باشید می توانید بعدا آن را مجزا ارسال کنید. ضمن یادآوری اینکه شما فقط باید خوابتان را در صفحه ی مربوط به خودش ثبت کنید تا مانع گم شدن خوابهایتان شوید. تعبیر خواب اول شما این است که شما می خواهید ذهنتان آرامش داشته باشد و افکارتان را خوب جمع و منظم کنید تا بتوانید با چالشی که در زندگی با آن روبرو هستید، مقابله کنید. شما یک سری افکار منفی و خشم و حسادت را در ذهنتان تملبار کرده اید که اصلا نیازی به این افکار ندارید و باید منطقی باشید و آرامشتان را حفظ کنید. نسبت به کسی که او را رقیب عشقی خودتان می دانید حساس هستید و نمی توانید حضور او را در کنار خودتان تحمل کنید ولی پسرخاله ی شما اصلا توجهی به این خانم ندارد و با شما احساس صمیمیت بیشتری می کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۴ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۳۷:۳۸
smamb

smamb : سلام وقت بخیر.خواب دیدم خونه ی نامزدم.ممنون میشم خوابم نمایش داده نشه

پاسخ
لینک۳۰ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۲۶:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما تلاش می کنید که به او ثابت کنید که می توانید مثل یک مرد، روی پای خودتان بایستید و روی حرفتان ثابت قدم باشید. شما نشان می دهید که از او چیزی کم ندارید. خونسرد و آرام هستید، می توانید دنیای خودتان را بسازید و خواسته های خودتان را بدست بیاورید. نامزدتان از این بابت افسرده و غمگین می شود ولی این حق شماست که زندگی خودتان را داشته باشید و نه اینکه بازیچه ی او شوید. چند سال بعد که به همین صورت با او ادامه دهید، او می رود پی زندگی خودش ولی برای شما ازدواج در سن بالاتر، خالی از مشکل نخواهد بود! کار درستی کردید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۵۲:۱۲
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.