تعبیر خواب آلت تناسلی مردان (ذکر، قضیب)
اگر کسی در خواب آلت تناسلی خود را مشاهده می کرد، آدمی بی چشم و رو و بی حیا است. ولی اگر اتفاقی نظرش به ذکر خود افتاد، و آن را بزرگ دید، به شهرت می رسد و اگر کوچک بود به حقارت می رسد. اگر کسی خواب ببیند از کنار آلت مردی او شاخه های درخت روئیده بود، صاحب فرزند خواهد شد.
اگر کسی ببیند از آلت او ماهی بیرون آمد، صاحب فرزند دختر، و اگر گربه بیرون آمد، صاحب فرزند پسر دزد و فاسد خواهد شد. بیرون آمدن موش از آلت مردی در خواب، تعبیرش فرزند دختری است که هیچ سودی به حال وی ندارد و بیرون آمدن مار، فرزند بد خواه و دشمن است.
اگر کسی خواب ببیند که آلت او توسط آدمی معروف بریده شد، تعبیرش این است که آن مرد زنا کرده است و اگر فضولات و سرگین از آلت او بیرون آمد، بیننده خواب به عمل لواط تمایل دارد. جدا شدن ذکر از بدن، ضرر مالی و یا از دست دادن فرزند تعبیر شده است. اگر کسی دید ذکر در داخل بدنش فرو رفت، در شهادت کتمان می کند. خون آمدن از ذکر، زیان مالی است و اگر دید گروهی به ذکر او ضربه وارد کردند، وضعش خراب می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن قضیب در خواب بر هفت وجه است:
- فرزند،
- اهل بیت،
- مال،
- عزت،
- بزرگی،
- طاعت،
- گرو یافتن.
محمد ابن سیرین می گوید: بزرگیِ قضیب، دلیل بر فرزند و بزرگی و ناموری کند و کوچکیِ آن، دلیل بر حقارت و کم نامی وی. اگر ببیند که از قضیب، قضیبهای دیگری مانند شاخه درخت پدید آمد، دلیل کند بر بسیاریِ فرزندان. اگر ببیند که از قضیب او ماهی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی دزد و راهزن پدید آید. اگر ببیند که از قضیب او مرغی پدید آمد، تاویلش آن است که جواهرات یابد.
اگر ببیند که از قضیب او موش بیرون آمد، دلیل که او را دختری نابکار پدید آید، که در او هیچ خیر نباشد. اگر ببیند که از قضیب او مار یا کژدم بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید که دشمن او باشد. اگر ببیند که کرم و مور بیرون آمد، دلیل است فرزندش ضعیف و دون همت و فرومایه خواهد بود.
اگر ببیند که از قضیب او نان بیرون آمد، دلیل که مفلس و تنگدست گردد. اگر ببیند که کنجد بیرون آمد، دلیل که عیالش کسی را به پنهان دوست دارد. اگر ببیند که خون بیرون آمد، دلیل که با زنی حائض جماع کند. اگر ببیند که ریم بیرون آمد، فرزندی معلول خواهد آورد.
اگر ببیند که آب صافی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید مصلح و پارسا. اگر ببیند که آب تیره بیرون آمد، تاویلش به خلاف این است. اگر ببیند که منی بیرون آمد او را به قدر آن مال و خواسته حاصل شود. اگر ببیند که آتش بیرون آمد، یک نیمه به جانب مشرق و یک نیمه به جانب مغرب شد، دلیل که او را فرزندی آید که پادشاه مشرق و مغرب گردد، مانند ذوالقرنین. اگر ببیند که سرگین بیرون آمد، دلیل که میلش به لواط است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که قضیب او راست گردید و سخت شد، دلیل است بخت و اقبال او قوی شود. اگر ببیند که قضیب او سخت دراز گردید، دلیل که او را فرزندان بسیار باشد. اگر ببیند که قضیب خویش را بدست گرفت و ازجای خویش بیرون آورد و باز به جای خود نهاد، چنانکه بود دلیل که فرزندش بمیرد و فرزند دیگرش به جای آید. اگر ببیند که بر قضیبش موی رسته است، دلیل است به جهت فرزندان شادمان گردد.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که قضیب از وی جدا شد، دلیل که فرزندش بمیرد یا مال او تلف شود و حرکت قضیب درخواب، دلیل بر فراخی نعمت و قوت بخت کند. اگر ببیند قضیبش در میان او شد، دلیل است که گواهی که داده، بازگیرد. اگر ببیند که قضیبش بشکافت و از وی خون بیرون آمد، دلیل بر زیان مال و مرگ فرزند است.
اگر ببیند که قضیبش آماس داشت، دلیل کند که مالش زیادت گردد. اگر ببیند که گرهی بر قضیب او زدند، دلیل است که عیش بر وی تباه شود. اگر ببیند که قضیب بر میان بسته است، دلیل است که گواهی که داند ندهد. اگر زنی ببیند که او را قضیب بود، اگر آبستن است پسری آورد، لیکن آن پسر نماند.
اگر آبستن نباشد و پسر ندارد، مالش زیاد شود. اگر ببیند که قضیب او باریک بود، همین دلیل باشد. اگرببیندکه برخی از قضیب او بریده است، دلیل است که او را فرزند آید کم، یا بعضی ازمال و جاهش کم شود. اگر ببیند که از سوراخ قضیب او مروارید بیرون آمد یا گوهر، دلیل کند که او را فرزند آید عالم پارسا.
حضرت دانیال می گوید: قضیب در خواب فرزند و بزرگی و ناموری است. اگر ببیند که او را دو قضیب است یا بیشتر، دلیل است که او را هم فرزند خواهد بود، هم بزرگی در میان مردم. اگر ببیند که ذکر او بریده شده، دلیل که فرزندش نباشد. اگر ببیند که قضیب خویش را ببرید، او را فرزندی نیاید. اگر ببیند که قضیب وی ضعیف است، دلیل که فرزندش بیمار گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
roksana : سلام خانم هراتی عزیز
فریبا هراتی
: سلام. آنها شما را دوست دارند و تمایل دارند که توجه شما را به خودشان جلب کنند. در واقع شاید عزت نفسشان پایین است و نشان دهند که خیلی از شما خوششان آمده. از جهتی ممکن است که آنان توقعات و تقاضاهای زیادی هم از شما داشته باشند. در هر دو صورت چه آنان اعتماد به نفس کمی داشته باشند و شما حس کنید که آویزان تان شده اند و چه آنان انتظارات زیادی از شما داشته باشند و فکر کنید که در رابطه با آنان انگار فقط دهنده هستید و چیز زیادی عایدتان نمی شود، هم شما ممکن است خودتان را تحت استرس و فشار ببینید و هم آنان. تشکر از همراهیتون
Amir ali : یادم رفت بگم ، بعد از دیدن گرگها و حضور در یک مکانی که دور تا دورش دیوار بود و حصار محسوب میشد و داخل آنجا احساس امنیت می کردیم و برای دوست پدرم بود ، دیدم که یک اسلحه بهم دادن و من گلوله های آنرا چک کردم و ۳ گلوله دستم بود و می دونستم که داخل آن زیادتر از اینهاست و رنگ آنها مشکی براق بود.
فریبا هراتی
: سلام. شما به شدت از احساسات خودتان محافظت می کنید تا در سختی ها قویتر باشید. تشکر از همراهیتون
Amir ali : سلام خانم هراتی گرامی :مجددا تشکر میکنم
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شما شخصیتی با اعتماد به نفس، مغرور، مرموز و نجیب و زیبا دارید که تنهایی را به این ترجیح می دهید که دور و برتان پر باشد از اشخاصی که با شما رفاقتی ندارند. شما می توانید در همه ی بالا و پایین های اجتماعی، آرامشتان را بخوبی حفظ کنید و با شرایطی که برایتان پیش می آیند، خودتان را منعطف و منطبق کنید. اگر با موانع و مشکلاتی در زندگی تان مواجه شوید و احساس خصومت دیگران را تجربه کنید، می توانید بسیار خصمانه و با سیاست و آبزیرکاهانه مشکلاتتان را حل کنید. شما بسیار شجاع و موفق هستید و نگاهی مثبت به زندگی دارید. در سخت ترین ساعات و حالات زندگی، همیشه امیدوار هستید که همه چیز خوب خواهد شد و سعی می کنید که خردمندانه رفتار کنید و مانند مرحوم پدرتان ( روحشان شاد) اگر لازم باشد، عرصه را به خودتان تنگ کنید، به خودتان سخت بگیرید، نظم و دیسیپلین تان را حفظ کنید و از منطق تان تبعیت کنید و نه از هوای دلتان. شما در صورت لزوم می توانید از اقتدار و توانایی ها و آن وجهه ی منفی خودتان؛ استفاده کنید تا نشان دهید که شخصیت و احترام شما و خانواده تان برایتان از همه چیز مهم تر است و هرگز قصد سو استفاده از دیگران را ندارید. تشکر زا همراهیتون
معبودی غیرخدانیست : سلام خانم هراتی بنده کافربودم کفرمیکردم مشروب میخوردم دختربازی زن بازی میکردم.تریاک میکشیدم معتادسکس بودم بعدازیه اتفاق بد.توبه کردم شروع کردم به نمازوقرآن خوندن.الان۳یا۴بارشبها خواب شیطان میبینم که پشت درمیخادبیادپیشم که باذکراعوذبالله من الشیطان رجیم دورش میکنم خواب دیدم توی حموم بودم بعدشیطان اومددرجلدآدمیزادبهم میوهای رنگی دادچندنفربهم گفتن که میوهاروبگیرم خندیدم بهشون نگرفتم.ازحموم رفتم توی اتاق بعدیه خانم که علاقه زیادی بهش دارم .......(ممکنه شیطلان بوده باشه اون زن) بعدش رفتم شهربازی داشتیم باتوپهای رنگی بازی میکردیم یه زن اومدگفت میتونی حاملم کنی.بدون آمیزش جنسی دست گذاشتم روشکمش حامله شد. باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که شیطان به پاکی شما حسادت می کند و سعی می کند که به شما اثبات کند که شما خوب نشده اید. راه چاره این است که اگر فرصت دارید سعی کنید که دعای جوشن کبیر را حداقل یک بار تا سه بار ولی در سه شب مختلف یعنی هر شب فقط یک بار، بخوانید. شیطان از این دعا بسیار عصبانی می شود و شما ممکن است وسط دعا خوابتان بگیرد یا اتفاقات عجیب غریبی را مشاهده کنید که تمرکزتان بهم بریزد ولی نباید از خواندن این دعا دست بکشید چون خداوند با شماست و با خواندن این دعا شیطان از شما بشدت دوری خواهد کرد. کار دومی که باید انجام دهید این است که شبها قبل از خواب 7 بار ذکر نام حضرت فاطمه س را به این صورت بگویید: یا فاطمت بنت محمد رسول الله. این ذکر تمام انرژی های منفی ناراحتی ها و تمام افکار منفی شیاطین و جنیان را از شما بشدت دور می کند. حتی اگر نصفه شب بیدار شدید و خواستید دوباره بخوابید این ذکر را بگویید. یا در روز هر وقت احساس کردید که تمایل به گناه دارید، یا کسی هست که ناراحت یا عصبانی تان می کند، این ذکر را بگویید و اثرات معجزه آسایش را مشاهده کنید. شما می خواهید از ناراحتی ها و گناهان پاک شوید و شیطان سعی می کند که شهوت را در وجودتان بیدار کند تا فریب بخورید. البته تمایلات جسمانی و غریزی تان هم ممکن است باعث شود که در خواب حس شهوت را تجربه کنید چون سیستم مغز به گونه ایست که همانطور که گرسنه می شوید تا به خودتان انرژی برسانید، گاهی هم حس تمایلات جنسی را در خواب تجربه می کنید چون در بیداری از این تمایلات پرهیز می کنید و گاهی بدنتان خودبخود در خواب ارضای جنسی را تجربه می کند و این از کنترل شما خارج است. شما باید سعی کنید که زمانی را هم برای ریلکس شدن و آرامش خودتان صرف کنید و خوش باشید. توجه داشته باشید که بازی کردن با احساسات دیگران باعث می شود که آنان غصه بخورند و این اتفاق ممکن است بین شما و یک خانم رخ دهد. پس اگر قصد ندارید که ارتباطی قوی با کسی ایجاد کنید، با احساسات او هرگز بازی نکنید و جوری رفتار نکنید که خیال کند به او علاقه دارید. تشکر از همراهیتون
Sara : سلام هراتی عزیز لطفا خوابم نمایش داده نشود .ممنونم ازتون.
فریبا هراتی
: سلام. شما به او اجازه می دهید که نظرات خودش را به شما تحمیل کند و نیاز دارید که کسی باشد که احساسات شما را بفهمد. اما عزت نفس شما به شدت پایین است و هر چه او به شما با تحکم و قدرت صحبت می کند، شما باز آویزان او می شوید و احساس می کنید که بدون او تهی و خالی هستید. از این بابت هم شما ناراحتید و هم او. خصوصا شما نمی توانید با این موضوع کنار بیایید. او شما را دوست ندارد و برایتان احترامی قائل نیست. تشکر از همراهیتون
Sara : ممنون از تعبیرتون خانم هراتی لطفا متن کامنت نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: استدعا می کنم. خیر در تعبیر تاثیری ندارد. تعبیر بنده کاملا درست است.
Hediye : سلام.من۸هفته ،صبح خواب رو نمایش ندین.
فریبا هراتی
: سلام. بخش اول خوابتان دو تعبیر متفاوت می تواند داشته باشد. اول اینکه شما شخصیتی قوی و مقتدر از خودتان نشان می دهید و سعی می کنید که حرف خودتان را به پیش ببرید و نشان دهید که می توانید مستقل و خودمختار و موفق زندگی کنید ولی در عین حال می خواهید که این احساستان را به دیگران بروز ندهید. تعبیر دوم خوابتان این است که فرزندی که شما در رحم دارید، یا یک پسر است و یا دختری است که مثل پسرها سعی می کند که اقتدار و قدرت و توانایی های خودش را به همه اثبات کند و شما مجبور می شوید که او را وادار کنید که ملایمتر رفتار کند. در بخش دوم خوابتان تعبیر این است که زندگی شما بشدت مورد توجه دیگران است و همه سعی می کنند که اعمال و رفتار شما را مورد بررسی قرار دهند و از این جهت، شما نگران هستید که حریم خصوصی تان شکسته شود و سعی دارید که فاصله تان را از مردم حفظ کنید و رازدار خودتان باشید. ضمن اینکه شرایط مالی شما بهتر خواهد شد و از این جهت هم فامیلتان شما را مورد بررسی قرار می دهند و رویتان قضاوت می کنند. تشکر از همراهیتون.
مینا : سلام خواب دیدم تو خونه باغی و قدیمی و خیلی ساده یکی از پیرزنهایی که دوست خواهرم هست هستیم انگارمن و خواهرم مهمون خونشون بودیم ولی خودش تو خونه نبود ولی خدمتکاراش بودن بعد دیدم مادر خدابیامرزم انگار خیلی جوان شده بود یه پیرهن بلند با گلهای ریز به تن داشت و شادو سرحال کنار ما بود بعد دیدم هرکدوم تو یه اتاق خواب خوابیده بودیم بعد دیدم انگار پسر دوستمون که موهاش سفید بود ولی خیلی مسن نبود از خارج امده بوددیدم تو حیاط وایساده و داره اطراف و نگاه می کنه من یه دفه انگار هنوز خواب تو سرم بود بلند شدم و رفتم باهاش سلام علیک کردم ولی تو دلم خجالت می کشیدم گفتم الان با خودش می گه مادرم خونه نیست اینا امدن مهمونی
بعد دیدم تو اتاق خواب رو تخت دراز کشیده بودم دیدم از لای نردهای پنجره اتاق خواب یه ...وارد اتاق شد و شروع کرد به ادرار کردن با تعجب گفتم یعنی کی این کارو کرده ولی با خودم فکر می کردم پسر صابخونه است با خودم گفتم شاید فکر کرده اینجا توالته و اینجا باید ادرار کنه من خیلی معذب بودم فکر می کردم اون اقا از بودنمون ناراحته بعد دیدم که سر سفره نشستیم و انگار مادرم داشت غذارو می کشید تو بشقابهاواون اقا شروع کرد به صحبت کردن بعد متوجه شدم انگار زیاد از بودنمون ناراحت نیست
فریبا هراتی
: سلام. شما راجع به دوست خواهرتان صحبت می کنید و یا به نحوی از شرایط زندگی او با خبر خواهید شد. روح مادرتان شاد. او در شرایط خوبی در دنیای باقی به سر می برد و رفتار او مهربان و با پرستیژ و با کرامت بوده و به همین دلیل در شرایط کنونی هم احساس آرامش می کند. پسر دوستتان تجارب زیادی در زندگیش کسب کرده و به روابط مادرش با اشخاص مختلف و جایگاه خودش در زندگی مادرش فکر می کند. شما ممکن است بار احساسی منفی را از کسی روی خودتان احساس کنید. پسر دوستتان بشدت ناراحت است و نه بخاطر شما بلکه بخاطر اینکه صمیمیت و رفاقتی را که در ایران وجود دارد را با سفرش به خارج از کشور از دست داده. شاید شرایط مالی او بهتر شده باشد ولی این بار احساسی منفی در وجود او به خاطر بی تفاوتی مردم نسبت به یک مهاجر غریبه وجود دارد. تشکر از همراهیتون
سحرم : سلام خانم هراتی عزیز متنم مخفی بشه
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی با فرهنگ دارید و می خواهید به آرزوهایتان برسید ولی در زمانهایی که با محدودیت ها و شرایط سخت مواجه شوید، اجازه می دهید که دیگران نظرات خودشان را به شما تحمیل کنند و نمی توانید از خودتان دفاع کنید. شما در موقعیتی در زندگی تان احساس می کنید که مجبور هستید که حکم سلطه گرانه ی کسی را که می خواهد قدرت و اقتدارش را به شما اثبات کند را در زندگی تان بپذیرید. شما باید قوی باشید و از خودتان با جدیت و قدرت و جرات زیاد دفاع کنید و تمام سعی تان را بکنید که علیه این خشونت و سلطه خودتان را بیرون بکشید و بر سختی ها غلبه کنید. تشکر از همراهیتون
IRAN : سلام خواب دیدم با کسی فکر میکنم استادم بودند(ایشون مجرد هست و اخیرا من از نحوه تدریسشون پیش کسی گلایه کردم و گویا به گوششون رسوندن و مشخصه از من ناراحت هستند) داشتم با ایشون چت میکردم و ازشون سوالی راجع به کار و درس میپرسم یهو ایشون با عرض معذرت عکس... رو برام میفرستند من خیلی ناراحت میشم فکر میکنم گریه هم میکنم چشمامو رو هم میفشارم که عکس رو نبینم و میگم من ازتون کمک میگرفتم این چه کاری بود کردید دوباره دیدم خونمونم یه آقا با دختر پسر کوچیکشون اومده خونمون برای پسر بچه شکلات نوتلا تو یه لیوان میریختم روشم خامه قنادی و کاکائو میدادم بهشون خواهره گفت منم میخوام ته ظرفم دادم به اون خودمم دستتم شکلاتی بود و میخوردم فکر میکنم و دقت میکردم پدر بچه ها ببینه که من دارم به بچههاش خوراکی میدم ممنون از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خوابتان این است که او از شما به شدت ناراحت است و هر چند که زورش نمی رسد که کار شما را تلافی کند ولی اگر کمکی از او بخواهید، او هم با سیاست رفتار می کند و کمترین میزان کمک را به شما ارائه خواهد کرد چون اگر با کسی آنقدر صداقت نداشته باشید که اشتباه و ایراد کار او را مستقیما و به روشی محترمانه به خودش بگویید، و پشت سر او به غیبت او بپردازید، نمی توانید انتظار داشته باشید که رفتارتان را نادیده بگیرد و مثل همیشه به شما خدمات و سرویس ارائه کند. شما منبعد سعی می کنید که چه از بُعد کار و یا چه از نظر احساسی، با کسانی که با شما تعامل دارند، با خوبی و خوشی رفتار کنید تا آنان هم از شما بیاموزند و متقابلا به شما خوبی کنند. ( همانطور که با رفتار بدی که ابتدای خواب از آن ذکر کردید، متقابلا رفتار استادتان با شما بد شده. ) تشکر از همراهیتون.
Tala : سلام وقتتون بخير،من اين خاب رو حدود ساعتاي ٣-٣/٣٠ صبح ديدم
من با توجه به اينكه به فردي علاقه دارم و ايشون مهاجرت كردن و تقريبا بهشون ابراز علاقه كردم ولي ايشون رد كردند، خواب ديدم در رستوراني خارج از كشور هستم و شخصي كه دوستش دارم جدا از من نشسته و من اصلا بهش توجه نميكنم و اون خودش كم كم مياد رو صندلي جلوي من ميشينه و من بازم بهش توجه نميكنم و وسايلمو جمع ميكنم و ميرم، موقع حساب كردن پدرم مياد و چون من اطلاعات شماره تماسمو داده بودم به صندوق پدرم جنجال به پا ميكنه كه نبايد ميدادي و اون فرد هم براي حمايت، سريع ميره سراغ پيشخوان و يكسري اطلاعاتو برميدار (براي اينكه مثلا اونا نتونن سو استفاده كنن) من به حالت حرص يك هين ميكنم و ميام بيرون، اونم دنبالم مياد و من ميدوم و فرار ميكنم ولي اونم مياد و من به گريه ميفتم و چيزايي رو كه ناراحتم كرده بود رو با گريه بهش ميگم، مياد بغلم ميكنه و ازم بخاطر حرفايي كه زده عذرخواهي ميكنه، من روي پاهاش نشسته بودم كه آلتش بزرگ شده بود و به بدن من برخورد ميكرد و من ٣بار خواستم برم نذاشت ولي در آخر بلند شدم و رفتم. اما عذرخواهيشو قبول كردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که زندگی تان دچار هرج و مرج شده، می خواهید چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید. شما احساس می کنید که زیر بار فشار تصمیمات و انتخابهایی که باید در زندگی تان بگیرید دارید له می شوید و نیازمند حمایت روحی دیگران هستید. شما به شرایط او فکر می کنید و او به شما بی توجه است. شما از اینکه احساسات و شرایط خودتان را با او مطرح کرده اید، پشیمان هستید و احساس می کنید که اشتباه کرده اید ولی او قصد سو استفاده از شما را ندارد. شما می خواستید که او حامی شما باشد ولی او نظرات خودش را به شما تحمیل کرده و شما مجبور هستید که تابع شرایط موجود باشید. حالا حتی اگر او به شما فکر کند و از اینکه ناراحت تان کرده پشیمان باشد هم، کاری از دستش برای تغییر شرایط بر نمی آید ولی متاسف است که شما را ناراحت کرده. شما از فکر او تدریجا بیرون خواهید آمد. تشکر از همراهیتون.