تعبیر خواب آلت تناسلی مردان (ذکر، قضیب)
اگر کسی در خواب آلت تناسلی خود را مشاهده می کرد، آدمی بی چشم و رو و بی حیا است. ولی اگر اتفاقی نظرش به ذکر خود افتاد، و آن را بزرگ دید، به شهرت می رسد و اگر کوچک بود به حقارت می رسد. اگر کسی خواب ببیند از کنار آلت مردی او شاخه های درخت روئیده بود، صاحب فرزند خواهد شد.
اگر کسی ببیند از آلت او ماهی بیرون آمد، صاحب فرزند دختر، و اگر گربه بیرون آمد، صاحب فرزند پسر دزد و فاسد خواهد شد. بیرون آمدن موش از آلت مردی در خواب، تعبیرش فرزند دختری است که هیچ سودی به حال وی ندارد و بیرون آمدن مار، فرزند بد خواه و دشمن است.
اگر کسی خواب ببیند که آلت او توسط آدمی معروف بریده شد، تعبیرش این است که آن مرد زنا کرده است و اگر فضولات و سرگین از آلت او بیرون آمد، بیننده خواب به عمل لواط تمایل دارد. جدا شدن ذکر از بدن، ضرر مالی و یا از دست دادن فرزند تعبیر شده است. اگر کسی دید ذکر در داخل بدنش فرو رفت، در شهادت کتمان می کند. خون آمدن از ذکر، زیان مالی است و اگر دید گروهی به ذکر او ضربه وارد کردند، وضعش خراب می شود.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن قضیب در خواب بر هفت وجه است:
- فرزند،
- اهل بیت،
- مال،
- عزت،
- بزرگی،
- طاعت،
- گرو یافتن.
محمد ابن سیرین می گوید: بزرگیِ قضیب، دلیل بر فرزند و بزرگی و ناموری کند و کوچکیِ آن، دلیل بر حقارت و کم نامی وی. اگر ببیند که از قضیب، قضیبهای دیگری مانند شاخه درخت پدید آمد، دلیل کند بر بسیاریِ فرزندان. اگر ببیند که از قضیب او ماهی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی دزد و راهزن پدید آید. اگر ببیند که از قضیب او مرغی پدید آمد، تاویلش آن است که جواهرات یابد.
اگر ببیند که از قضیب او موش بیرون آمد، دلیل که او را دختری نابکار پدید آید، که در او هیچ خیر نباشد. اگر ببیند که از قضیب او مار یا کژدم بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید که دشمن او باشد. اگر ببیند که کرم و مور بیرون آمد، دلیل است فرزندش ضعیف و دون همت و فرومایه خواهد بود.
اگر ببیند که از قضیب او نان بیرون آمد، دلیل که مفلس و تنگدست گردد. اگر ببیند که کنجد بیرون آمد، دلیل که عیالش کسی را به پنهان دوست دارد. اگر ببیند که خون بیرون آمد، دلیل که با زنی حائض جماع کند. اگر ببیند که ریم بیرون آمد، فرزندی معلول خواهد آورد.
اگر ببیند که آب صافی بیرون آمد، دلیل که او را فرزندی آید مصلح و پارسا. اگر ببیند که آب تیره بیرون آمد، تاویلش به خلاف این است. اگر ببیند که منی بیرون آمد او را به قدر آن مال و خواسته حاصل شود. اگر ببیند که آتش بیرون آمد، یک نیمه به جانب مشرق و یک نیمه به جانب مغرب شد، دلیل که او را فرزندی آید که پادشاه مشرق و مغرب گردد، مانند ذوالقرنین. اگر ببیند که سرگین بیرون آمد، دلیل که میلش به لواط است.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند که قضیب او راست گردید و سخت شد، دلیل است بخت و اقبال او قوی شود. اگر ببیند که قضیب او سخت دراز گردید، دلیل که او را فرزندان بسیار باشد. اگر ببیند که قضیب خویش را بدست گرفت و ازجای خویش بیرون آورد و باز به جای خود نهاد، چنانکه بود دلیل که فرزندش بمیرد و فرزند دیگرش به جای آید. اگر ببیند که بر قضیبش موی رسته است، دلیل است به جهت فرزندان شادمان گردد.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند که قضیب از وی جدا شد، دلیل که فرزندش بمیرد یا مال او تلف شود و حرکت قضیب درخواب، دلیل بر فراخی نعمت و قوت بخت کند. اگر ببیند قضیبش در میان او شد، دلیل است که گواهی که داده، بازگیرد. اگر ببیند که قضیبش بشکافت و از وی خون بیرون آمد، دلیل بر زیان مال و مرگ فرزند است.
اگر ببیند که قضیبش آماس داشت، دلیل کند که مالش زیادت گردد. اگر ببیند که گرهی بر قضیب او زدند، دلیل است که عیش بر وی تباه شود. اگر ببیند که قضیب بر میان بسته است، دلیل است که گواهی که داند ندهد. اگر زنی ببیند که او را قضیب بود، اگر آبستن است پسری آورد، لیکن آن پسر نماند.
اگر آبستن نباشد و پسر ندارد، مالش زیاد شود. اگر ببیند که قضیب او باریک بود، همین دلیل باشد. اگرببیندکه برخی از قضیب او بریده است، دلیل است که او را فرزند آید کم، یا بعضی ازمال و جاهش کم شود. اگر ببیند که از سوراخ قضیب او مروارید بیرون آمد یا گوهر، دلیل کند که او را فرزند آید عالم پارسا.
حضرت دانیال می گوید: قضیب در خواب فرزند و بزرگی و ناموری است. اگر ببیند که او را دو قضیب است یا بیشتر، دلیل است که او را هم فرزند خواهد بود، هم بزرگی در میان مردم. اگر ببیند که ذکر او بریده شده، دلیل که فرزندش نباشد. اگر ببیند که قضیب خویش را ببرید، او را فرزندی نیاید. اگر ببیند که قضیب وی ضعیف است، دلیل که فرزندش بیمار گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Asman : سلام من خواب دیدم داخل حمام الت تناسلی مردانه دارم که داشتم خودارضایی میکردم و اب منی از من خارج شد چه تعبیری دارد
فریبا هراتی
: سلام. شما مانند یک مرد می توانید از پس خودتان بربیایید و کسب درآمد کنید و برای راحتی زندگی تان اقدام کنید. به ثروت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
الياس : سلام خانم هراتي
من خواب ديدم دختري رو كه دوست دارم تو دانشگاه پنهاني زير نظر دارم بعد وقتي كه من غافل دراز كشيده بودم اون رفته بود بعد همه چيز عوض شد انگار به پدرم گفتم كه ميرم حمام عمومي و تو يه جا مثل حمام استخر ظاهر شدم حمام مختلط بود انگار بازم دنبال اون دختر بودم آخرش مي رسيد يه جاي جدا يه مردي اونجا بود كه وسايل زيادي با خودش آورده بود و انگار ميشناختمش كه آدم بد و ثروتمنديه و حس مي كردم اون هم به دنبال همون دختر هست حس زنانگي داشتم انگار زشت بود اون سمت حمام مي كردم برگشتم به اين سمت يه دختر داشت تو سمت ديگه راهرو حمام مي كرد حس كردم براي اينكه وقتي لباسمو در ميارم آلت منو نبينه رفت توي يكي از حموما منم رفتم يه حموم نزديك ترين به اون محل جدا بود به آلتم دست زدم بعد ديدم آلتم سفت و خيلي بلند شده بالاش يه خميدگي شكستگي مانند بود كه با دست فشارش دادم تا صاف بشه درست شد
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید اوضاع زندگی تان را تحت کنترلتان بگیرید ولی در مورد این دختر، احساس می کنید که کنترل اوضاع دستتان نیست و با پدرتان هم شاید مشورت کنید و بخواهید که مثل همه مردم سعی کنید که از غم فارغ شده و خونسرد باشید. شما احساس می کنید که اعتماد به نفستان کم است و شاید خودتان را خیلی شایسته این نمی بینید که دل او را به دست آورید و فکر می کنید که او دنبال یک مرد پولدار است. شمااز غم فارغ خواهید شد و بسیار مقتدر و توانا وثروتمند می شوید و این شکست جزئی در زندگیتان را جبران خواهید کرد. روزی می رسد که شما بسیار ثروتمند و قوی می شوید. تشکر از همراهیتون.
masuumee : سلام.خسته نباشید.عذر خواهی میکنم بابت کلماتی که مجبورم برای خوابم بیان کنم.من خواب دیدم فرد احساسیم پسری که باهمیم و دوسش دارم باهم خوابیدیم.و آلت ایشون رو میدیدم ولی خودم پوشیده بودم و مثل ایشون آلتم دیده نمیشد.و آلتشو میزد به آلت من که یعنی از روی شلوار من.یه هو دیدم دست زدم به آلتش و دیدم چند برابر شد آلتش بسیار بزرگ و کشیده و خیلی خیلی بلند و سفت و شق شد.
فریبا هراتی
: سلام. کسی که شما دوستش دارید احساس قدرت مالی خواهد کرد و توانایی مالی او بسیار زیاد خواهد شد یا احساس قدرت خواهد کرد. تشکر از همراهیتون
Mahy : سلام خانم هراتی بزرگوار. روزتون بخیر و خسته نباشید. من میخواستم راجع به خوابی که دیروز تعبیر کردید سوال کنم. امروز سوالم رو گذاشتم که آمار سایت به هم نریزه.
خوابم توی همین صفحه هست به اسم Mahy
شما وقتی تعبیر خواب رو گفتید من فهمیدم چه نکاتی مهم بودن توی خواب.
شما فرمودید چون من به سکس ادامه ندادم یعنی تمایلی به جدا شدن از همسرم ندارم. ولی در مورد همسرم خوابمچیزی رو نشون نمیده که کلا قید منو زده یا نه.
راستش من دقیق راجع به ایشون نگفتم چون نمی دونستم در تعبیر شما مهم هستش.
در مورد ایشون می خواستم بگم که وقتی به آلت همسرم که خیلی کوچک شده بود دست زدم (خیلی عذر میخوام و شرمنده ام) سفت شد بعد بهش گفتم سکس کنیم، ایشون عمدا بی توجهی میکرد و تمایلی نداشت بعد از اینکه من سه چهار بار گفتم دیدم با غرور و لبخند سرش رو به نشونه تایید تکون داد گفت باشه. ولی باز هم سکس نکرد و تمایلی نشون نداد و من هم همونطور که دیروز گفتم عذاب وجدان گرفتم و ادامه ندادم.
می خواستم ببینم همونطور که ایشون هم تمایلی نداشتن به این کار به این معنی نیست که ایشون هم به جدایی راضی نیستن؟
عذر میخوام مجدد سوال کردم چون خوابهای من دقیق تعبیر میشن برام مهم هست. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. بله ایشون هم مایل به جدایی نیستند. هر چند اول وانمود می کنند که برایشان اوکی هست . تشکر از همراهیتون.
Mahy : سلام و احترام خدمت خانم هراتی عزیزم. پیشاپیش عذرخواهی میکنم بابت خوابی که تعریف میکنم امیدوارم مثل همیشه با تعبیرتون امیدوارم کنید. من و شوهرم اختلاف داریم و من برای نگه داشتن زندگیمون همیشه غرورم رو زیرپا گذاشتم و ایشون فقط از گذشت من سواستفاده کردن. اینبار تصمیم گرفتم صبر کنم شاید ایشون بی حرمتی هاش رو جبران بکنه. ساعت سه تا ۴ بعدازظهر با ناراحتی دعا کردم و از خدا خواستم راه درست رو جلوی پام بذاره چون هیچ کار دیگه ای به ذهنم نمیرسه و فقط توکل بر خدا کردم. خوابم برد و خواب دیدم که آلت تناسلی همسرم خیلی کوچک شده هم کوتاه و هم مثل بادکنکی که باد نداشته باشه کوچیک. انگار فقط پوست بود. توی خواب برام عادی بود. بهش دست میزدم و خیلی ببخشید فکر کنم حتی توی دهنم کردم خیلی عذر میخوام، سفت شد ولی خیلی کوتاه و کوچک شده بود. بعد به همسرم گفتم سکس کنیم اون هم با لبخند قبول کرد انگار ازینکه من بهش پیشنهاد داده بودم احساس غرور میکرد و خوشحال بود ولی اون موقع احساسم توی خواب این بود که باهاش سکس کنم گناهه انگار که همسرم، برادرم باشه برای همبن یه احساس عذاب وجدان داشتم. دیگه سکس رو توی خواب ندیدم چون از خواب بیدار شدم.
خانوم هراتی عزیز اون چه احساسی داره، قید منو زده یا فقط به خاطر غرورش عذرخواهی نمیکنه؟
الان کناره گیری من و حفظ عزت نفسم درست هست؟
این خواب اثر خوابهای قبلی رو منتفی میکنه؟ چون قبلا بهم گفتید اون قصدش آشتی هست و به توافق میرسیم.
ببخشید که زیاد سوال کردم. بی نهایت از شما ممنونم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست خوبم او احساس می کند که از نظر مالی و غرور و توانایی مردانگی اش ضعیف شده است. احساس قدرت خصوصا از نظر مالی ندارد و شما هم که به سکس با او ادامه نداده اید یعنی تمایلی ندارید که از او جدا شوید. اینکه شما دیده اید که در حال کوچکی آلت او کمی سفت شده یعنی هنوز عصبانی است که روی شما تسلطی ندارد. خواب شما از اینکه قیدتان را زده باشد چیزی نمی گوید. ولی اجازه دهید نکته مهمی را خدمتتان عرض کنم. بیشتر خوابهایی که در رابطه با اشخاص می بینیم، خوابهایی هستند که منوط به شرایط زمانی و روحیات افراد تعبیرشان می تواند به مرور زمان عوض شود. مثلا شما الان خواب دیده اید که آلت او کوچک است بنده هم تعبیر کردم از نظر مالی ضعیف است. ولی این به این معنی نیست که تا ابدا الاباد او از نظر مالی ضعیف است! شاید فردا از نظر مالی شرایط او عوض شد. ولی الان ضعیف است. همینطور وقتی گفته ام که او تمایل به آشتی دارد معلوم نیست که تا ابدالاباد تمایل به آشتی داشته باشد. اما وقتی مثلا خواب می بینید که بر اسب سفیدی سوار هستید این یعنی تا ابدالاباد شما خوش شانس خواهید بود چون در رابطه با فرد خاصی نیست! احساس انسان ها در هر روز از زندگی شان می تواند متفاوت از روز بعد و قبل باشد و به همین دلیل است که انسانها بابت عملکردشان مجازات شده یا پاداش می بینند چون آزادی عمل دارند. اما تقدیر وقتی مطرح باشد، آزادی عملی در اصل موضوع در کار نیست. مثلا هر کسی که به دنیا می آید، در تقدیرش این بوده که در ر حم زن خاصی که مادر او باشد به دنیا بیاید و این را از قبل خداوند می داندکه چه کسی در رحم چه کسی به دنیا خواهد آمد ( در قرآن هم این موضوع آمده است). این تقدیر است اما عملکرد اشخاص، تحت جبر و تقدیر نیست و هر کسی آزادانه عمل خودش را انجام می دهد و چیزی که شما در خوابتان در مورد اشخاص می بینید، منوط به عملکرد و افکار آنان، می تواند به مرور زمان عوض شود. امیدوارم توضیحات بنده برایتان روشن بوده باشد. تشکر از همراهیتون.
Mahy : بله متوجه شدم.
من هم مشابه خواب اسب رو که شما فی المثل فرمودید دیدم، مثلا خواب لباس سفید و بلند رو دیدم که شما به سفید بختی و خوشبختی و بخت بلند تعبیر کردید که عاقبت رو به طور کلی بیان میکنه و مقطعی نیست. ان شاالله خواب لباس سفیدی که دیدم به مشکلات الان من هم مرتبط باشه و عاقبت این قضیه هم به خیر باشه. توکل به خدا.
ممنونم از توضیحات دقیقتون. ان شاالله همیشه سلامت باشید خانم هراتی عزیز.
فریبا هراتی
: تشکر.
Mb : ممنونم، یعنی فقط معنی دوری من و اونو میده؟ و چون با هم قهریم معنی اینو نمیده که به من فکر میکنه؟
فریبا هراتی
: دورید از هم ولی به هم فکر میکنید.
صبا : سلام و خسته نباشید
خواب دیدم با یه مردی داخل حموم هستم انگار نامزدم بود و داشتم حموم میکردم و اون از پشت بغلم کرد. آلت تناسلیش سفت و خیلی بلند بود طوری که من تعجب کردم. بعد دیدم خونمون هستم و انگار عید هست و کلی شکلات و گز هست و دارم با چایی میخورم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما گشایش کار می یابید و افکار منفی و ناراحتی هایتان را می شویید میرود. به شدت حمایت مالی می شوید و ثروتمند شده و به خوشی و شادی و جشن خواهید رسید. دوستی و محبت در خانواده تان زیاد می شود. تشکر از همراهیتون.
sara : با سلام خانوم هراتى خسته نباشيد امروز صبح خواب ديدم كه با پسرعمويم روى تخت خودم در حال عشق بازى هستيم كه او به من گفت آلتش را بگيرم و من گرفتم او يك آلت بسيار دراز داشت كه من بسيار متعجب بودم بعد آلت اورا خوردم آب منى كه از او خارج شد بالا آوردم و قورت ندادم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. اگر در هنگام خواب تمایل به سکس داشتید و یا در خواب ارضای جنسی شدید خوابتان باطل است. اما اگر کاملا بی احساس خوابیدید و در خواب هم ارضا نشده باشید، پسر عموی شما به ثروت بسیار زیادی می رسد که ثروتش را به رخ شما می کشد ولی به شما چیزی از آن ثروت نمی رسد. تشکر از همراهیتون.
Sayyed : سلام خانم هراتی عزیز.وقتتون بخیر.من خواب دیدم شوهرم داخل دسشویی نشسته و آلتش اینقدر بلند شده بود که از دستشویی بیرون اومده بود و ادرارش میریخت بیرون از دستشویی .این خواب میتونه چه تعبیری داشته باشه؟؟؟!
فریبا هراتی
: سلام. او به شدت قوی و پولدار و متمول و با اعتبار خواهد شد و ثروتش را خرج خانواده اش می کند. تشکر از همراهیتون.
ترانه : سلام خانم هراتی عزیز ببخشید بابت کلماتی که مجبورم استفاده کنم خواب دیدم پسری که شناخت خیلی دوری ازشون دارم خودش با باباش اومده پیشم وبهم میگه دلیل این که من تک فرزند هستم مشکلی که بابام داشته ومن میترسم من هم همین مشکل و داشته باشم بعد آلتشو نشونم داد وبه یه گودی که روش داشت اشاره کرد ومن دست زدم رو اون گودی و گفتم نمی دونم که مشکل داره یا نه ولی هیچ حس نداشتم و احساس میکردم که ما محرمیم
فریبا هراتی
: سلام. خواهش می کنم. او مشکل مالی یا کمبود مالی در زندگی اش دارد و بنابراین نمی تواند به راحتی به خواسته های خودش برسد و مجبور است کارهایش را به آرامی و یکی یکی پیش ببرد. شاید او به شما فکر می کند که خوابش را دیده اید. تشکر از همراهیتون.