تعبیر خواب ابر
-
امام صادق(ع) می فرماید: ابر بر نه وجه است:
- حکمت،
- ریاست،
- پادشاهی،
- رحمت،
- پرهیزگاری،
- عذاب،
- قحطی،
- بلا،
- فتنه.
ابن سیرین می گوید: اگر کسی خواب ببیند که تکه ای از ابر را گرفت و خورد یا در سینه و لباس خویش پنهان کرد، با علما یا بزرگان، مصابحت پیدا می کند یا از فهم و دانش بهره مند می شود و یا مالی بدست می آورد که بزرگی سبب بدست آوردن آن می شود. اگر پادشاهی خواب ابر را ببیند، سفیران و خبر آورانی را به اطراف کشور خود می فرستد.
تعبیر خواب ابر سفید، سیاه
از دانیال نبی نقل است که دیدن ابر در خواب به شش گونه امکان پذیر است. ابر سفید، سیاه، زرد، سرخ و ابر بارنده و ابر خشک یعنی ابری که باران ندارد. اگر کسی خود را زیر ابر سفید بارنده ببیند بسیار خوب است و این خواب، خبر از خیر و برکت می دهد یا علم و دانش فرا می گیرد. ابر زرد بیماری است و بعضی معبران نوشته اند که بیننده خواب، زنی می گیرد که آن زن به او رنج و بلا می رساند و چنان چه ازدواج کرده باشد از سوی زنی به او زیان می رسد.
تعبیر خواب ابر سرخ
ابر سرخ مصیبت و بلا است. ابر سبز خرمی و بزرگی و امارت و فرمانروائی است. ابر سیاه نیکو نیست و نشانه خشم الهی و تندی سرنوشت است. ابر با برق تنها، عذاب است و ابر با رعد بیم و هراس می تواند باشد. چنان چه دیدید ابری از جانب دریا به سوی شما آمد غنیمتی است که نصیب شما می شود و از جایی سود می برید که انتظارش را ندارید. ابری که باران ندارد خوب نیست بخصوص اگر ابر تاریک و گسترده باشد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ایلیا : سلام.خواب دیدم باچند نفر از خانواده شوهرم بودیم که یک دفعه خواهر شوهر وشوهرم دادزدند که مادرشون گم شده ولی من همچین احساسی نداشتم واورا در جایی بطور ساکن ایستاده میدیدم.دیدم اونا دنبالش میگردند منم همینکار رو کردم تا دیدم از یه جایی اومد وبه همه گفت من اونو کتک زدم(یعنی به همین خاطر ول کرده رفته)ولی کلی قسم خوردم که کتکش نزدم وفقط دستم رو برای آرامشش روی کمرش گذاشته بودم،ولی فایده نداشت ،خیلی ناامید ومستاصل سرمو رو به آسمون کردم ودر حالیکه با صدای خیلی بلند خدا رو صدامیکردم وازش کمک میخواستم دیدم آسمون به رنگ سرخ وخاکستریه وچندتا ابر هم یه گوشه بود ،بعد که کلی ناله کردم وباخدا درد ودل کردم هواتاریک شد ،سرخی آسمون رفت وابرا سیاه شدندوسیاهیش سایه انداخت رو زمین جایی که این اتفاقات افتاده بود ومن وقتی این تغییرات رو دیدم دست از ناله وفریاد برداشتم وبی رمق دو دستم رو به زمین گذاشتم وسرمم رو به زمین بود(حس کردم خداجواب کمک خواهیمو داد)تعبیرش چی میش؟ممنون.
فریبا هراتی
: سلام. بین خواهر شوهر و شوهر شما و مادرشان مسائل و حساسات حل نشده ای وجود دارد که آنها مادرشان را تایید نمی کنند و نمی توانند همدیگر را درک کنند. شما در حالی که اصلا چنین حسی نسبت به مادر شوهرتان ندارید، در صحبت ها پابه پای دیگران می نشینید و به آنها گوش می دهید و شاید به شوهرتان ابراز می کنید که بله تو درست می گویی و... شاید حتی حرفی بزنید که شوهر شما فکر کند که از مادرش در مورد خاصی حمایت هم کرده اید! شما حق گویی را با حمایت یکی نمی دانید و می گویید من فقط این حرف را جهت آرام کردن بحث و موضوع مطرح کردم ولی دعوا راه می افتد و شما بسیار دل شکسته و عصبانی خواهید شد. ولی بعد افسردگی و خشم شما فوران می کند و عاجز و مستاصل احساس خواهید کرد که فقط خدا می تواند جواب قضاوت های اشتباه دیگران را بدهد. این خواب به منزله هشداری به شماست !!! در چنین مواردی فقط سکوت کنید و در بحث ها هم نظر ندهید.
کاظمی : سلام من خواب دیدم از پله ها رفتم بالا وارد یه مزون مانتو فروشی شدم که خیلی شیک بود و آدمای اونجا رو نمیشناختم جای عجیبی بود مثل اینکه این مزون توی یه جای باستانی مثل مثلا کوه قرار داشت بعد رفتم از پله ها بالا و ابرای سفید اومدن پایین روی سرم هوای مه آلود و خنک بود و انگار من به ابرا میرسیدم ولی ابرا خودشون اومدن پایین روی سرم. چه تعبیری داره
فریبا هراتی
: سلام. شما برای رسیدن به مقام بالایی نزد خداوند تلاش می کنید و دنبال بختی هم هستید که درستکار و نزد خداوند محبوب باشد. در زندگی به مقام بالایی خواهید رسید و خوشبختی و رحمت و ثروت خودش به دلیل ایمان شما، به شما خواهد رسید.