تعبیر خواب اتومبیل
اگر خواب ببینید مشغول رانندگی هستید، در کار و زندگی خود تغییری می دهید و این تغییر باعث نشاط و خوشحالی شما می شود. اگر هنگام رانندگی، ماشین شما خراب و متوقف شد، دلالت برآن دارد که خوش گذرانی به آن حدی که شما انتظار دارید، ادامه نمی یابد. اگر دیدید از مقابل ماشینی که در حال حرکت است فرار می کردید، از رقابت و چشم و هم چشمی پرهیز می کنید.
اگر زن جوانی ببیند به جستجوی اتومبیلی می گردد، برای جلب حمایت فردی تلاش می کند، اما موفق به جلب حمایت او نمی شود. اگر سوار اتومبیل کسی شدید و او رانندگی میکرد، از نظر فکری با او همراه هستید یا او کنترل موضوعی که شما نیز در آن دخیل هستید را به عهده دارد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ad0rina : سلام، خواب دیدم ممنون میشم خوابم نمایش داده نشود
فریبا هراتی
: سلام. شما به صورتی روشمند رفتار می کنید و سعی می کنید که برای رسیدن به خواسته ها و اهدافتان تلاش کنید. شخصیتی خردمند و مجرب دارید و بینش شما قویست. رئیس شما نمی تواند نقشش را در زندگی یا کارش درست ایفا کند و به هویت و احترام او لطمه ای وارد خواهد شد. شاید او خودش را دست کم می گیرد و اعتماد به نفسش کم شده و رازش برای عده ای بر ملا شده است. شما روش زندگی خودتان را دارید و در کار کسی دخالتی نمی کنید. تشکر از همراهیتون .
ali : عذر میخام بابت پیام نادرست ،،،خواب دیدم در کنار جاده ای که نزدبک روستای ماست ایستادم و مقصدم هم روستا هست اتوبوسی با مسافر ی پر در حال رد شدن بود دست تکان دادم و من هم سوار کرد و به مقصدم که همان روستای خودمون بود رسوند ومن را پیاده کرد و دور زو رفت .راننده اتوبوس از اشنایان بود و تند هم میرفت ...باز هم پوزش میخوام خانم هراتی
فریبا هراتی
: سلام. خواهش می کنم. شما می خواهید منطبق با ضوابط و قوانین به هدافتان برسید و تابع جماعت می شوید و مطابق با آنان رفتار می کنید. راننده اتوبوس در تصمیم گیریهایش عجولانه رفتار می کند و این تابع جماعت بودن همیشه هم خوب نیست. شما باید تفکر و عقلانیت خودتان را همیشه مستقلا به کار ببرید و در غیر اینصورت اگر کورکورانه از مردم تبعیت کنید و به خاطر قضاوت نادرست دیگران لطمه ببینید، مقصر اصلی خودتان هستید!! تشکر از همراهیتون.
b1 : سلام .
وقت بخیر خانم هراتی .
خواب دیدم با داماد دوستم ( دوستمیک خانمه) سوار یک ماشینه شاسی بلند مشکی هستیم و اون راننده هست . راجب ماشین ازش چنتا سوال میپرسیدم . به نظرم ماشینش مارکهیوندای میومد ولی خودش میگفت جکه. تو مسیری که میرفتیم تماما اسفالت بود و سر بالا پایینی هم داشتیم . من توی مسیر معذب بودم و ماشین دست انداز میزد من بالا میپریدم حتی یجایی پاهامو به داخل ماشین بند کرده بودم تا جابجا نشم . یجایی رسیدیم دوراهی که مسیرش باز نبود ولی من میدیدم و بهش راهنماییکردم . نا رسیدیم به یک مقصدی که به نظر خارج از شهر میومد . دروازه ایی میله ایی آهنی میانباز مثل میله های زندان داشت که آهنش زیاد کلفت نبود و خودش از ماشین پیاده شد . من تو ماشین بودم دیدم ماشین خودش اروم آروم شروع به حرکت کرد . دروازه بسته رو با فشار باز کرد و واردش شد . منسعی کردم ماشین رومتوقف کنم و دراز کشیدم و با دست ترمز پایی رو فشار دادم دیدم سرعت گرفت کمی که بیخیال شدم .
تشکر بابت وقتی که میزارید
فریبا هراتی
: سلام. اگر با داماد دوستتان در بیداری ارتباط دارید، تعبیر این است که او سعی می کند که اختیار و کنترل کارهای دوستتان را با قدرت و پرستیژ بدست بگیرد و شما در کاری او را همراهی می کنید و یا از او تبعیت می کنید. اگر با او ارتباطی ندارید، رفتار دوستتان با شما، بر اساس راهنمایی های دامادش است. شما در مقابل او احساس می کنیدکه جاپای قرص و محکمی ندارید و خودتان را شاید دست کم بگیرید ولی در واقع، بینش و خرد شما قویتر از اوست. برای رشد و موفقیت این آقا یا دوستتان در کاری که انجام می دهند، آنها باید از الگوی خاص و قالب خاصی که بر اساس آن کار می کنند، بیرون بیایند و محدودیت ها را کنار بزنند. شما از یک جایی به بعد، جهت زندگی دوستتان یا دامادش عوض می شود و آنها برنامه های تازه ای برای پیشبرد زندگی شان در نظر می گیرند. شما مجبور می شوید که کنترل بیشتری روی کارها داشته باشید و مسئولیت عملکردتان را بپذیرید. موفقیت در کارها در نهایت، شاید منوط به عملکرد شماست. تشکر از همراهیتون.
Forough : سلام خواب دیدم نامزد سابقم یه ماشینخارجی سفید دستم امانت داده از یه شهر دیگه اومدم و ماشین رو در خونمون پارک کردم بعد رفتم تو حیاط دیدم بارون شدید میاد رفتم نگاه کنم ماشین جاش خوبه دیدم ماشین رفته زیر خونمون و سقف ماشین خراب شده رفتم بابام رو صدا کردم بیاد ماشین رو در بیاریم دیدم ماشین نیست و دنبال ماشین میگشتم یهو دیدم نامزد سابقم ماشین رو صحیح و سالم برد و خدا رو شکر کردم ماشین چیزیش نشده
فریبا هراتی
: سلام. نامزد سابق شما، دلش پیش شما بوده و تحت تاثیر احساسات منفی شدیدی در زندگی قرار گرفته. شما او را نادیده گرفته اید و آرمانهای خودتان را به آرمانهای او اولویت داده اید. شما نمی توانید برای کاری که در گذشته انجام شده، چاره ای بیاندیشید ولی او خودش، روحیه ی خودش را دوباره ترمیم کرده و دلش را از شما پس گرفته است. تشکر از همراهیتون.
زیبا ماهری : خواب دیدم یه نفر دو میلیون به من بدهکاره بعد بهم گفت که بیا به جای بدهیت یه ماشین پراید سفید بهت بدم.من خیلی شوکه شدم از اینکه میخاد به من به جای دو میلیون یه ماشین بده و به شدت هم خوشحال بودم و باورم نمیشد قراره به همین راحتی ماشین دار بشم.
فریبا هراتی
: سلام. شما نتوانسته اید کشمکش درونی تان را نسبت به موضوعی حل و فصل کنید. فکر می کنید که کسی از شما زیاده طلب کرده و به شما بدهکار است. در حالی که او می تواند راهنمای شما باشد تا بتوانید کنترل زندگیتان را بدست بگیرید. شما باور نمی کنید که این شخص بتواند به این اندازه راهگشای شما باشد و از او منتفع شوید! تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام خانم هراتی عزیز
دوستم نیلوفرخوابم رو دیده:
تو خواب یه پسر قدبلندی بوده.استایلش مثل بازیگرسریال میخواهم زنده بمانم(پدرام شریفی-که گویا اونجا معلمه!)خیلی من رو میخواسته و مصمم بوده در این مورد.پسرخیلی خوب و معقول و مودب و مسئولیت پذیری بوده و درکل مرد زندگی. بعد شب بوده حدود ساعت٧:٣٠-٨ که اومد دم خونهء ما دنبالم.زنگ زد و اومد بالا تا پشت در آپارتمان که بریم بیرون.بابام کنار در نشسته بوده و مادرم هم بوده.من از در اومدم بیرون و باهاش رفتم.پدر و مادرم هم درجریان بودن کاملا و هیچ مشکل و مخالفتی نداشتن. انگار که ما داشتیم مراحل آشنایی رو طی میکردیم.بعد رفتیم سوارتاکسی شدیم.که تو تاکسی هم چندتا مرد دیگه نشسته بودن و پر شد.نیلوفر هم با خودش گفته چقدر خوب که وحیده با اون ماجرای قبلی کنار اومده و داره به خودش یه فرصت دیگه میده
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی قویتر، با کرامت تر، مصمم تر و مستقل تر و همینطور، زیرک تر و با سیاست تر از خودتان بروز می دهید و سعی می کنید که از خودتان در برابر همه ی مردم محافظت کنید. شما شخصیتی کامل و معقول و مودب دارید. می خواهید روحتان قوی باشد و نسبت به مردم خیلی خودتان را درگیر نکنید بلکه سطحی تر با آنان تعامل کنید تا به موفقیت برسید. می خواهید جوری باشید که کسی شما را ضعیف و شکننده حساب نکند و نخواهد که از شما سو استفاده کند. نیلوفر با این بُعد جدید شخصیت شما آشنا می شود و از اینکه شما دیگر مثل سابق ضعیف و شکننده نیستید خوشحال خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
مهراوه : سلام روزتون بخیر و خدا قوت . لطف کنید خواب پنهان بمونه .
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما در مسیر زندگی تان در خصوص خواهر زاده تان با کسی صحبت می کنید و از مسائلی با خبر می شوید که شما را در جریان آن قرار نداده اند چون فکر می کنند که این مسائل ربطی به زندگی شما ندارد. برادر شما نسبت به خواهر زاده تان احساس تعهد می کند و دوست دارد که او بسیار خوشبخت باشد و اوضاع به نفع او به پیش برود. پول در خواب شما الزاما به "پول" تعبیر نمی شود بلکه می تواند به بالا بردن اعتبار خواهر زاده تان تعبیر شود و یعنی برادر شما سعی می کند که خواهرزاده تان را کمک کند تا اعتبار و ارزش او پیش همسرش بالاتر برود. برادر شما خواهر زاده تان را در این خصوص که "چطور می تواند دل همسرش را به دست بیاورد و صمیمیت و روابط نزدیکتر و درستی با همسرش داشته باشد که متقابلا همسرش با او همفکر و یکدل شود"؛ راهنمایی می کند. و بنابر این دوست ندارند که این صحبت ها را شما که خانم هستید بشنوید!! جهیزیه ی همسر او هم به منابع داخلی او و به اصطلاح به جربزه و شجاعت برای ابراز عشق و روابط نزدیک با همسرش معنی می دهد. یعنی همسر خواهر زاده تان در ابتدای زندگی اش خیلی بلد نیست دلبری کند و شوهرش را جذب خودش کند پس شاید در ابتدا کمی روابط آنان سرد بوده ولی خوب خواهد شد. البته که شما دوست نداشتید اینطوری اعتبار خواهر زاده تان را بالا ببرید!! :))))))) تشکر از همراهیتون.
Gandom : سلام خانم هراتی عزیزم. این خوابو دیروز حدود ساعت پنج عصر دیدم. داخل اتوبوس در حال حرکت و کنار پنجره بودم. مامان و خواهرمم کنارم بودن. بعد انگار اقای ایکس از پشت پنجره (چسبیده به پنجره) دائم با لبخند و حس خوب در حال نگاه کردن به من بود و من سعی میکردم طوری باشم که یعنی متوجه ایشون نیستم. بعد اتوبوس وایساد و از همونجا شروع به سلام و احوال پرسی با مامانم اینا کرد (لباس مردونه سفید تنش بود). بعد انگار قرار بود بیاد تو اتوبوس و یه لحظه از جلو چشمم رفت (منتظر بودم از در اتوبوس که کنارمه وارد بشه) و اما دیدم که از در اتوبوس که مقابلم بود وارد شد (یه کیف کولی همراش بود و کت چهار خونه ریز مشکی سفید پوشیده بود که جلو کت را با دستش رو هم جمع کرده بود). نشست رو صندلی تک نفره رو به روم. ( انگار یه خانم رو صندلی کنار من بود و پشتم به راننده بود). و انگار چشمام ضعیف شده بود و اول درست نمیدیدمش و بعد که دیدمش متوجه شدم کمی لاغر شده. داشت تعریف میکرد که کل مدت داشته از پنجره منو نگاه میکرده و من هم گفتم که متوجه شدم و ایشون باور نمیکرد. فداتون و ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که در شرایط حاضر، مسیر زندگی خودتان را بپیمایید و خیلی به او نشان ندهید که به او فکر می کنید. اما او به شما توجه کامل دارد و می خواهد ارتباطش را با خانواده تان در وهله ی اول، حفظ کنید. سپس او می خواهد قبل از اینکه تصمیمی برای زندگی اش با شما بگیرد، به دقت در مورد تمام جوانب مثبت و منفی که در موقعیت خودش با آنها مواجه است خوب فکر کند. شما شاید نتوانید مسئله را خوب درک کنید یا بینشتان در این خصوص ضعیف باشد ولی او همه ی حواسش به شماست. او از اعتبار و ارزش خودش پیش شما کم کرده و خودش هم احساس استیصال می کند. تعبیر احتمالا با تاخیر خواهد بود. تشکر از همراهیتون.
Yaseman : سلام خانم هراتی عزیزم. هفته تون به خیر و سلامتی ان شاءلله. لطفا نمایش ندید.
تشکر ازتعبیر خوابتون.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما ذهنتان و قلبتان خسته است و نیاز به شفا و آرامش روحی دارید. احساس می کنید که چیزی در زندگی تان کم است و مانع از این می شود که بتوانید به سمت اهدافتان به خوبی پیشرفت کنید. شما تمایل دارید که کارهایتان برایتان روانتر به پیش بروند و نیاز دارید که عشق و دلسوزی بیشتری در زندگی تان داشته باشید. مادر شما سعی می کند که بخشی از این عشق و دلسوزی را به شما بدهد و خواهرتان هم به همین صورت با محبت خودش نیاز عاطفی شما را فراهم می کند. اما پدرتان به احساسات شما اهمیت نمی دهد. او به همه کمک می کند و ادعا دارد که می تواند راهنما و کمک رسان همه باشد و در خصوص سردی روابط دیگران و ترمیم این روابط اظهار نظر می کند. اما به شما توجهی ندارد. اگر هم توجهی به شما داشته باشد سبک رفتارش دوستانه و با مهربانی و عشق نیست. او از اینکه شما با مادرتان بیشتر از او تعامل می کنید حسادت می کند. خواب شما معادل 820 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون
Z : سلام وقت بخیر
این خواب خالمه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خاله تان خوابشان را بسیار خلاصه گفته اند و از اینکه جلو نشسته است یا عقب ماشین و به کجا می رفته اند چیزی نگفته. ولی با همین اندازه که توضیح داده اند، 2 تعبیر متفاوت می توانم عرض کنم. اول اینکه خاله تان حاجتی دارد که دعاهای خیر پدر و مادر بزرگ او ( روحشان شاد) پشت سر اوست و با این دعاها خاله تان به مقصد و هدفش خواهد رسید و شوهر خاله تان باید در خصوص امور مالی خاله تان را حمایت کند تا به آرزوهایش برسد. تعبیر دوم این است که جان خاله تان در خطر است و پدر و مادر بزرگ می خواهند به این وسیله به خاله تان بگویند که باید مراقب سلامت خودش باشد و همسرش باید برای دفع شر، برای سلامتی خاله تان اندازه ی وسعش قربانی کند و مرغ یا گوسفند قربانی کند و گوشتش را به فقرا ببخشد و اصلا از آن نخورند و برای شادی روح پدر و مادر بزرگ هم باید خیرات برایشان بدهند. تشکر از همراهیتون.