تعبیر خواب اتومبیل
اگر خواب ببینید مشغول رانندگی هستید، در کار و زندگی خود تغییری می دهید و این تغییر باعث نشاط و خوشحالی شما می شود. اگر هنگام رانندگی، ماشین شما خراب و متوقف شد، دلالت برآن دارد که خوش گذرانی به آن حدی که شما انتظار دارید، ادامه نمی یابد. اگر دیدید از مقابل ماشینی که در حال حرکت است فرار می کردید، از رقابت و چشم و هم چشمی پرهیز می کنید.
اگر زن جوانی ببیند به جستجوی اتومبیلی می گردد، برای جلب حمایت فردی تلاش می کند، اما موفق به جلب حمایت او نمی شود. اگر سوار اتومبیل کسی شدید و او رانندگی میکرد، از نظر فکری با او همراه هستید یا او کنترل موضوعی که شما نیز در آن دخیل هستید را به عهده دارد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
عبدالله یزدانی : سلام. امروز صبح خواب دیدم با خانواده پادشاهی یکی از پادشاهان اروپا هستم. من به دختر پادشاه علاقه داشتم. این دختر پیراهن توری شفاف سفید پوشیده بود که سینه بند ایشان به رنگ سفید از پشت لباس معلوم بود. این دختر برای روز استقلال کشورش ترانه آرام میخواند و در جا با حرکت موزون رقص بسیار آرامی میکرد. در صحنه ای دیگر همه با هم در اتوبوسی هستیم و جایی می رفتیم. راننده اتوبوس یکی از همکاران من بودند که در شرکت سمتشون نگهبانی هست. در واقعیت خیلی آدم ساده سواد کم و با ایمانی هستند. وقتی رانندگی میکرد دیدشون ضعیف بود ولی با این همه سعی میکرد رانندگی کنه و موفق می شد.
فریبا هراتی
: سلام. شما تمایل دارید به درجات بالا در زندگی تان برسید و بسیار ثروتمند شوید. اما سبک زندگی شما سنت گرایانه است و شیوه های فکری شما قدیمیست و با وجودی که ایمانتان قویست، اما بینش شما نسبت به بعضی مسائل در زندگی ضعیف است و شما سعی می کنید که دقت عمل داشته باشید و درکتان را نسبت به مسائل مختلف بالاتر ببرید. شما روشمند و تابع قانون هستید و می خواهید در زندگی تان به هارمونی و هماهنگی برسید. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام عزیزم
دیشب خوابی دیدم که فقط همین یادمه: ماشین نیمشاسی پارک بود کنارخیابونی که فکرکنم بالاشهر بود.گویا طوسی متالیک بود.درعقب رو بازکردم،اول خواهرشوهر سابق سوارشد و بعد مادرشوهر سابق،بعدم من.(یعنی هر٣عقب نشستیم)بابا پشت فرمون بود باپیرهن آبی نفتی.و انگارجوانتر بود(یا اندامش لاغرتر،شبیه برادرم)کنارش هم مادرم بود که یاشبیه من بود یاکمی کمسنتر و سفیدپوش.و یه لحظه برگشت اون مادر و دخترو نگاه کرد.مادرشوهرم سوارشدنی باهیجان چیزی به دخترش گفت.انگاربخاطر سوارشدنِ ماشین خارجی یاوضع مالی پدرم بود،هیجان داشتن که سوار میشدن!بعد بابا رانندگی کرد،جلوش ازاین استوانههای باریک پلاستیکی و نارنجی که تو خیابون هست بود،چندتا پشت سرهم.که البته تو خوابم صورتی پررنگ(شبرنگ)بودن.بابا رفت سمت اونا و از روی اونا رفت!که من گفتم چرا اینجوری میری؟مراقب باش
فریبا هراتی
: سلام خانم گل. خواب شما گویای این است که مادر و خواهر شور سابقتان، به این فکر می کنند که چه لعبتی را از دست داده اند! خانواده ای با شخصیت و با پرستیژ، مادرتان با کرامت و زنده دل، پدرتان متمول و با پرستیژ و امروزی، شما تابع خانواده و اهل زندگی، ولی علیرغم تمام این مسائل، پدر شما حاضر نشده که از محدودیت ها و موانعی که در مسیر زندگی شما، به نام عشق و دلسوزی، بوجود آمده است؛ تبعیت کند. او هر چه را که مانع پیشرفت و خوشبختی شما در زندگی باشد را از میان بر می دارد و حامی سرسخت شماست. شاید آنها فکر می کرده اند که الان پدر و مادر خودتان به خاطر طلاق با شما مخالفت می کنند و می گویند که باید بروی با شوهرت مدارا کنی و از اینکه آنها به شدت از شما حمایت کرده اند، شوکه شده اند. تشکر از همراهیتون.
معصومه : سلام چهارشنبه۲۲ام رمضان خواب دیدم دوستم پشت فرمان یک اتوبوس زرد رنگ بود وداشت باش رانندگی می کرد وفکر کنم اتوبوس هیچ مسافرنداشت اون تو خیابون بود و من هم تو خیابون داشتم نگاهش می کردم ولی خیابونی که من بودم خیلی پایین تر از خیابونی بود که اون بود و داشتیم تلفنی باهم صحبت می کردیم و من از پایین اونو میدیدم که داره رانندگی می کنه و خیلی ارتفاع داشت فاصله خیابونها از هم دیدم اتوبوسی که دوستم پشت فرمانشه خیلی کجه و انگار داره میلغزه واحساس می کردم الان داره میفته پایین و پشت تلفن به دوستم گفتم اتوبوست کجه یه مدت بعد اتوبوسه سقوط کرد و از وسط تا شد نیرو اومد برای کمک معلوم نبود دوستم زنده مونده یامرده ولی من احساس می کردم سالمه و بعدش خیلیا جمع شده بودن و یه نفر پلیس ازم میپرسید و من گفتم موقع تصادف من باش تلفن حرف نمیزدم من و دوستم دخترهستیم
فریبا هراتی
: سلام. دوست شما سعی می کند که کارهای سنگینی را تقبل کند و رهبری هدایت دیگران را بعهده بگیرد ولی در عین حال او احساس می کند که دور خودش می چرخد و در زندگی اش پیشرفت چندانی ندارد. نظرات و دیدگاه های دوست شما، در تضاد با نظرات اکثریت مردم است . دوست شما می خواهد روی پای خودش بایستد و کارهای بزرگی را انجام دهد ولی موفق به اینکار نمی شود چون مسئولیت های او سنگین است. ولی در نهایت او قادر خواهد بود که متوجه ی اشتباهش بشود و بر مشکلاتش غلبه کند. تشکر از همراهیتون.
melika : سلام دیشب خواب دیدم خواهرم یهویی ماشینمونو(سورن کاربنی خوشگل که قبلا داشتیمش) ورمیداره میره دختر عمه م هم با خودش میبره باوجودیکه در حد مبتدی بلد بود هرچی صداش کردم نگه نداشت خیلی هم باسرعت میرفت منم سریع پیاده دویدم دنبالش وسط راه ماشین پلیس اومد نگهش داشتم جریان بهشون گفتم گفتم میشه خودم هم بهاتون بیام قبول کرد سوار ماشین شدم راه بهشون نشون دادم فهمیدم روستای نزدیک خونه بابابزرگمه گفتم بپیچه سمت راست، همینکه پیچید میبینم ماشین افتاده تو جدول، گفتم یا پیغمبر بابام بفهمه واویلا چون ماشین نو بود. زیر تایرشم یکم آتیش بود مردمم ریخته بودن اونجا.ولی باز انگار اون ماشین یه ماشین سنگین بود کامل سوخته بود رفتم نزدیک میبینم باز ماشین خودمونه انگار هر دقیقه ماشین عوض میشد.و تو شیشه دنبال خواهرم بودم ولی ندیدمش هیشکی نبود تو ماشین البته شیشه خیلی تاریک بود باوجودیکه نمیدیدمش باز شیون میکردم،خیلی گریه کردم
بعد پسرِدخترعمومودیدم با گوشی میخواست ازم عکس بگیره چادرمو کشیدم روصورتم و بلند شدم زدم تو گوشش گفتم بار آخرت باشه اینجور مواقع از کسی عکس بگیری.و اینکه همه جمعیت اونجا بفهمن نباید عکس بگیرن.دیگه نفهمیدم چی شد آخرش.(وقتی که دویده بودم دنبالش لباس خونگی تنم بود ولی رسیدم محل تصادف چادر سرم بود.)
خواهرم میگه دوشبه از خدا خواسته اگر رفیق یا دوست ریاکاری داره رو نشونش بده.و چند ماه پیشم همین خواسته رو داشته خواب دید کنار خونه عموم شب بود همین دخترعمه خیلی ناراحته و دختر عموم کنارشه همه جا سیاه حتی لباساشون، دخترعموم پرچمای سیاهِ عزاداری امام حسین رو از تو زمین در میاره بنظرتون این یعنی دختر عمه و دخترعموم ریاکارن؟
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر خواب شما این است که خواهر شما می خواهد کنترل و اختیار زندگی اش را به دست گرفته و خودش برای خودش تصمیم بگیرد و مطابق با میل خودش رفتار کند. دختر عمه ی شما در اینباره با او همفکر است. خواهرتان به جای اینکه با شما درددل کند و صمیمی باشد، حرفش را به اشخاص دیگری می زند. بزرگترین دشمن خواهرتان، خودش است که تصمیمات غلطی را بر مبنای قضاوت های عجولانه اش اتخاذ می کند. او به جای بررسی صحیح و توام با آرامش، می خواهد مخفیانه و یواشکی و خیلی زود به اهداف خودش برسد و این باعث شکست خواهرتان در عملی کردن اهدافش خواهد شد. دختر عمه یا دختر عمو یا پسر دختر عمو، اینها هیچکدام یاران خردمند و صمیمی و درستی برای شما و خواهرتان نیستند ولی اگر کسی به آنان اطلاعاتی در باره ی زندگی شما می دهد؛ آن شخص خودتان هستید. اگر کسی رازتان را برملا می کند یا تصمیم می گیرد که کار اشتباهی انجام دهد هم خودتان هستید. خواهرتان خودش را به خاطر اشتباهاتش سرزنش می کند. اهداف و باورهای او و سبک زندگی او با هم در تعارض هستند. شما از خواهرتان خردمند تر هستید که افکار تان و احساستان را با کسی مطرح نمی کنید. تشکر از همراهیتون.
Stare : سلام وعرض ادب خواب اززبان شوهرم هست دیشب خواب دیدم باخانواده رفتیم تفریح رویه تپه که یه پسربچه ماشینموروشن میکنه میبره رو بلندی میگم نکن ولی اون کارخودش رومیکنه بعدمیرم خانوادموسوارماشین میکنم که بیارمش پایین میبینم نمیشه پیادشون کردم رفتیم نشستیم که ماشین خودبخودحرکت کردرفت تورودخانه پایین تپه مثل ماهی حرکت میکردوگازمیخورمیرفت که یه مردروزیربگیره بعددیدم پلیس اومدگفت چراتااین وقت روزاینجاهستین گفتم اومدیم تفریح مگه شمافلانی نیستین مثلاآشنابودگفت قانون برای همه هست آشناوغریبه نداره دوباره گوشیهامونوگرفت چک کرد دیگه نمیدونم چی شد(خانم حراتی عزیزماتواین مدت خیلی ازنظرروحی اذیت شدیم نمیدونم چراهرکس بامردم روراسته بایداین همه اذیت شه الان هم دنبال مجوزبرای مغازه هستیم امیدوارم تعبیرخوبی داشته باشه)
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما می خواهید به آرامش و جایگاه بلندی در زندگی تان برسید، ولی بی تجربگی می کنید و از خودتان ساده دلی به خرج می دهید. از اول نقشه های بزرگ می کشید و قبل از اینکه نقشه تان را عملی کنید و از نتیجه ی آن با خبر شوید، خانواده تان را از تصمیماتتان با خبر می کنید و بعد، به این فکر می کنید که نمی توانید خلاف نظر اولیه تان حرفی بزنید و اگر هم تصمیم اولیه تان را اجرا نکنید، احساس منفی به ذهنتان راه پیدا می کند و ناراحت می شوید. شما باید روی برنامه ریزی های خودتان دقت بیشتری داشته باشید و اهداف و سبک زندگی و باورهای شما ممکن است با هم تعارض داشته باشند و اگر برنامه های شما به ضرر کسی تمام شود، مانع رسیدن شما به موفقیت خواهند شد. تشکر از همراهیتون.
Sara : سلام خواب دیدم در جایی مادربزرگم موهاش حنایی رنگ شده موهاشو دوگوشی میبنده انگار داره خودشو خوشکل میکنه به خودش میرسه بعدانگارسوار یه ماشینی هستم حلیم ریخته کف ماشین بابام داره همشو جمع میکنه یادمه باقاشق از کف ماشین حلیم رو برمیداره بعد انگار همش تو فکر این هستیم به خونه دیگه ای نقل مکان کنیم من و خواهرم و مادرم رو تو یه خونه باغی میبینم که انگار نمیدونم مال ماست یا دوست قدیمیم که ازینجا رفتیم فقط اومدیم نگاه کنیم چه تغییراتی کرده انگار پر تاب شده که بعدش ۳تایی داریم از خونه میریم بیرون زمین خاکی بود و شن و سنگ و این چیزام جلوی درش بود که از روشون رد شدیم و از شیب تند و بلندی بالا رفتیم میبینم خرگوشمون که درواقعیت دارمش اونو یادمون رفته ببریم همش تلاش میکنه به ما برسه می افته تو اب شن تو همین ظرف های بزرگ ساختمان سازی یهو تو اب عمیقی می افته میپرم میگیرمش و خیلی گریه میکنم که ممکن بود بمیره ولی زنده شد
فریبا هراتی
: سلام. شما باید خیلی خردمندانه رفتار کنید و مراقب مسائل مالی و اقتصاد خانواده تان باشید و بی فکری و بی خیالی از خودتان بروز ندهید. شرایط اقتصادی شما رو به وخامت خواهد رفت و پدرتان به سختی تلاش می کند که از خانواده تان حمایت کند. تحولی منفی در راه است و شما فکرتان به خاطرش ناراحت خواهد شد. مجبور هستید برای زندگی تان تصمیماتی بگیرید که بخاطر این تصمیمات، در ذهنتان مرتب عقب و جلو می روید و مردد هستید که چه کار کنید. شما تلاش می کنید که سختی ها را پشت سر بگذارید و هر طور شده با چالش های بزرگ زندگی مقابله کرده و در زندگی تان پیشرفت کنید. از اینکه مثل گذشته نمی توانید بازیگوشی کنید و بی خیال باشید و از شاخه ای به شاخه ای بپرید، ناراحت شده و دلتان می گیرد. اما مراقب هستید که غرق در احساسات منفی نشوید. در نهایت همه ی مشکلاتتان حل خواهد شد و این تحول منفی موقتی است اما باید حواستان را جمع کنید. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
smamb : سلام خسته نباشید.در واقعیت یک هفتست نامزدم به خاطر ناراحتی روحی تو بیمارستان روانی بستریه.تو یکی از خوابهام فرمودید که من به نامزدم آسیب روحی زدم.و حس میکنم خانوادشم اینطور فکر میکنن و از من کینه به دل گرفتن.دوتا خواب مینویسم گفتم شاید به هم ربط داشته باشه.و شما بگید حدسم درسته یا نه.قبل اینکه نامزدم بستری بشه خواب دیدم با نامزدم ماشینشو بردیم تعمیرگاه.من مسبب خرابی ماشینش بودم حس میکردم تعمیرکارا میگفتن که ماشینو داده دست دختره خراب کرده.حس خجالت داشتم.سه تا مرد گردن کلفت اومدن تو ازشون ترسیدم.به نامزدم که یه پسر سیاه پوست با پیرهن شیری رنگ بود گفتم زودباش منو ببوس بذار بفهمن باهمیم بامن کاری نداشته باشن.نامزدم منو بوسید.بعد خودم دره ماشین که له شده بود و یه سایبان ماشین که سبز پسته ای روشن بود که اونم له شده بودو درست کردم.ولی جای پام به صورت فرورفتگی رو سقف ماشین مونده بود.بعد ماشینو درآوردم بیرون خیابون سرپایی شدید بود ماشین داشت میرفت که به زور متوقفش کردم.بعد خواب دیدم که تو یک مجتمع آپارتمانی شبیه بیمارستان فک و فامیل مرد همسایه من که مردی عینکی با موهای ریخته شده تقریبا 60 ساله بود اومدن دیدنش.و مرده به من گفته بود که بگم اینجا زندگی نمیکنه.بینشون مردی شبیه برادر بزرگتر نامزدم که لباس مشکی تنش بود و ته ریش داشت با عصبانیت باهام رفتار میکرد و به صورت من سیلی میزد.همه جلوی در منتظر اومدن اون مرد مسن بودیم.ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تعبیر خوابتان این است که شما باعث شده اید که نامزدتان کنترل زندگی اش را از دست بدهد و از این بابت شرمنده هستید. او بشدت خودش را تحت فشار می بیند و انگار که وادار شده که در این شرایط باقی باشد. شما شاید بتوانید به او ثابت کنید که می خواهید کنار او بمانید و اینکه ارتباطی با کسی جز او نداشته باشید ولی تاثیر منفی که شما به دلیل بیماری او، در زندگی اش گذاشته اید، برای همیشه روی فکرش باقی می ماند و از یاد نخواهد برد که شما باعث بیماری او شدید. شما می خواهید با موانع و مشکلات زندگی تان مبارزه کنید و کنترل اوضاع را بخوبی به دست بگیرید. در بخش دوم کسی که شرایط مالی خوبی دارد و می خواهد که به ثروت و رفاه بیشتری برسد، معتقد است که وقتش گذشته که بخواهید همه چیز را تحت نظر بگیرید. بینش او قویست و اگر او برادر نامزدتان بوده، او معتقد است که شما باعث از دست رفتن فرصت و عمر و رفاه برادرش شدید. تشکر از همراهیتون.
Stalwart : سلام خانم هراتی بزرگوار،امروز صبح لحظه اذان صبح من خواب دیدم ک داداش رفیقم ک چند وقتیه فوت شدندبا لباسی مرتب و چهره ای بسیار جوان تراز قبل اومد دم در خونمون و بمن گفتش ک ماشینش ک دست برادرش بوده باوجود اینکه از قبل چنددفه بهش تذکر داده ک داخل پارکینگ پارکش کنه ولی ب شکل عمدی ماشین رو درزیر آسمون پارک کرده و بارش تگرگ سبب شده بود ک تمام بدنه ماشینش خورد بشه و از من خواست ک ماشین رو موقتا توی پارکینگ خونه ما پارک کنه تا بعداً ببره تعمیرش کنه ،و بعد گفتش ک دیگه با برادرش قهره ،ویه بیمه ماشین دستش بودک تصویر زیبایی ازامام علی رو صفحه اولش بود و میخواست ک ببره خسارت رو از بیمه بگیره و از من خواست ک سوییچ ماشین رو ب هیچکی از جمله برادرش ندم ،و بعد در صندوق عقب ماشین رو باز کرد و چند جعبه میوه توش بود ک داد بمن ک ب اختیار خودم بین فقرا تقسیم کنم و بعد سریع از خواب پریدم درعالم واقعیت هم ایشون یه ماشین پراید نو دارند ک از ایشون بجا مونده و دست برادرشه و تو یه پارکینگ مسقف شده پارک شده و هیچ خطری تهدیدش نمیکنه
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. این مرحوم روحشان زنده و آمرزیده شده است و برادر او الان اختیار و کنترل کارهای باقیمانده ی این مرحوم را به عهده دارد. اما روح این آقا به خاطر رفتار و کارهای برادر زنده شان ناراحت است. این که او خواسته برادرش ماشین را در پارکینک پارک کند و نه زیر بارش تگرگ، در تعبیر اشاره به این دارد که این مرحوم از برادرش می خواهد که آرام باشد و بر اعصابش کنترل داشته باشد و با افکار منفی موجبات ناراحتی و افسردگی خودش را فراهم نکند و روح او را هم نرنجاند. اما برادر او به خواسته ی این مرحوم اهمیت نمی دهد و می خواهد کاری کند که تمام حیثیت و شخصیتی که این مرحوم برای خودش در دنیا و آخرت ساخته خورد شود! او از شما می خواهد که به برادرش کمک کنید تا آرامشش را بدست بیاورد و با کمک و راهنمایی شما از ارتکاب به رفتار و یا کارهایی که از ارزش و احترام برادر مرحومش می کاهد، خودداری و اجتناب کند. تگرگ در تعبیر به زمانهای سخت اشاره می کند و اینکه برادر این مرحوم اخلاق و کنترل رفتارش از دستش خارج شده و ادامه ی این روند باعث آزردگی روح برادر مرحومش می شود. این مرحوم می خواهد که برادرش در مورد یک موقعیت یا رابطه ای که در زندگی اش وجود دارد و در باره ی نقشه و هدفی که او طرح ریزی کرده است، دوباره فکر کند و آنرا دوباره ارزیابی کند و نظرش را عوض کند. او نمی خواهد که برادرش برای کسی سختی یا ناراحتی به وجود بیاورد بلکه می خواهد که برادرش روی ذهن و جسمش کار کند و شفا و آرامش روحی اش را بدست بیاورد و مرتکب گناه نشود. او برادرش را به امام علی ع قسم داده و می خواهد که این آقا پیرو حضرت علی ع باشد و امنیت خودش و شادی روح برادرش را بیمه ی حضرت علی ع کند. مسئله ای هست که ذهن این مرحوم را بشدت آشفته کرده و او نمی خواهد که برادرش اقدام به هیچ کار خطا و اشتباهی کند. بلکه او می خواهد که برادر زنده اش، کار خودش را به خدای بزرگ واگذار کند تا به دعای حضرت علی ع خداوند خودش به هر دوی ایشان با حکم خودش آرامش ببخشد. برادر این مرحوم می خواهد اختیار کاری را بدست گرفته و آن را عملی کند ولی او اجازه ی این کار را ندارد. این مرحوم برادرش را قویا از ارتکاب به گناه و اشتباهی که او مصمم است انجامش دهد باز می دارد و از او می خواهد که به جای ابراز خشم و قهر و نفرت ( و ماندن در تگرگ - افسردگی)، برای او خیرات بدهد و به مستمندان و فقرا کمک کند و نگرانیهایش را به عدالت خداوند واگذار کند. منظور از ماشین زیر تگرگ مانده پراید او نیست!! بلکه شخصیت مقتدر و قوی است که این مرحوم برای خودش ساخته و حالا برادرش با یک اقدام غلط و اشتباه می خواهد این شخصیت او را خورد کند. هر تصمیمی که این آقا دارد و مصمم است که اجرایش کند غلط است و این مرحوم ملتمسانه دارد برادرش را به حضرت علی ع قسم می دهد که از ارتکاب به خطا دست بردارد و برای شفای روح و آرامش خودش و او اقدام کند ( تعمیرگاه اشاره به همین شفای روحی دارد.) به نظر می رسد که دوست شما تعمدا" می خواهد به جان یا مال کسی خسارت وارد کند و این کار سبب می شود که روح آن مرحوم از اقدام برادرش رنجیده شده و گناه حق الناس برای این آقا و شرم و خجالت این گناه برای برادر مرحومش باقی بماند. او از برادرش انتظار خیرات دارد و نه ضایع کردن حق الناس. تشکر از همراهیتون.
ونوس : سلام.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.
فریبا هراتی
: سلام مجدد. من از روی لباسی که ایشان به تن داشته این کینه و بدبینی را مطرح کردم وگرنه از هیچ جای خوابتان مشهود نیست که شما کاری کرده باشید که باعث بدبینی او شود؛ ولی این بدبینی در ذهن او نسبت به شما وجوددارد.
ونوس : سلام خانوم هراتی عزیزم.متن پیام نمایش داده نشه لطفا.
.ممنونم عزیزم.
فریبا هراتی
: سلام. احتمالا تعبیر خواب با تاخیر خواهد بود. آقایی که دوست شما بوده، در مسیر زندگی اش تلاش می کند که روشمند رفتار کند ولی از خودش اصالت و ابتکار به خرج نمی دهد و خودش را به تقدیر می سپارد تا آینده ی او را برایش رقم بزند. اما او به شما فکر می کند و هر چند که تلاش می کند که بر منطقش تکیه کند، در خاطراتش شما را جستجو می کند. البته اینکه خواهرتان کنار او بوده و نه شما، به همین فاصله ی شما و او اشاره دارد و اینکه او به خصلت های شما فکر می کند نه اینکه خودتان کنار او باشید و حضورتان را حس کند. هم شما و هم خواهرتان تمایل دارید که شخصیتی قوی از خودتان ابراز کنید. شما در اثر نگرانیهایی که برایتان پیش آمده، افسرده و چروکیده و غیر قابل استفاده نیستید بلکه تلاش می کنید که عشق و محبت درونی خودتان را حتی در زمانهای سخت، با بهترین صورت و بهترین وجه ابراز کنید و همین باعث می شود که خواستگاران زیادی داشته باشید و دیگران شما را تحسین کنند. آنقدر که آقای دوست شما رفتاری کینه توزانه و یا توام با قهر و بدبینی از خودش نشان می دهد، شما برعکس او، روشنفکرانه و امیدوارانه و مثبت اندیش هستید و تصویر مثبتی از خودتان به دیگران ارائه می کنید. فرشید می تواند بعنوان یک نمونه از کسانی که خودشان را لایق تعامل با شما می دانند، در خوابتان جلوه کند. شما هم از نظر مالی در امنیت و گرمی به سر می برید و هم امیدوار هستید که آرامش و شادی و شیرینی را به زندگی تان راه دهید، حرفهای مثبت بزنید و مثبت بیاندیشید. شما شادی و عشق را تجربه خواهید کرد، ولی وقتی که به خاطراتتان رجوع می کنید، یاد عشقی قدیمی می افتید که زمانی آن را تجربه کرده اید ( که در تعبیر می تواند به علاقه تان به دوست خودتان اشاره کند). خواب شما 2167 کاراکتر و 3 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.