تعبیر خواب اتومبیل
اگر خواب ببینید مشغول رانندگی هستید، در کار و زندگی خود تغییری می دهید و این تغییر باعث نشاط و خوشحالی شما می شود. اگر هنگام رانندگی، ماشین شما خراب و متوقف شد، دلالت برآن دارد که خوش گذرانی به آن حدی که شما انتظار دارید، ادامه نمی یابد. اگر دیدید از مقابل ماشینی که در حال حرکت است فرار می کردید، از رقابت و چشم و هم چشمی پرهیز می کنید.
اگر زن جوانی ببیند به جستجوی اتومبیلی می گردد، برای جلب حمایت فردی تلاش می کند، اما موفق به جلب حمایت او نمی شود. اگر سوار اتومبیل کسی شدید و او رانندگی میکرد، از نظر فکری با او همراه هستید یا او کنترل موضوعی که شما نیز در آن دخیل هستید را به عهده دارد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Azita : سلام و عرض ادب خدمت شما بانوي گرامي
خواب ديدم پسري كه دوستش دارم ( و مدتيه كه بهم زديم) اومده دنبالم و من و خواهرم رو سوار ماشينش مي كند. خواهرم بزرگتر و متاهل است و بِه احترام جلو نشسته بود. اما دوست پسرم صندلي ش را عقب كشيده بود و هم رديف من رانندگي مي كرد. ماشين هم منعطف بود و بزرگتر ميشد. خواهرم بين راه پياده شد و شيريني خريد و برگشت . يك دختر بچه از ما پرسيد اينجا خانه شماست و من خنديدم و گفتم خانه ماشيني و دوستم در اين حين مرا بوسيد. و برايمان چاي ريخت. چاي خيلي مطبوعي بود و گفت اين چاي از قبلي ها بهتر است. بعد در راه از من مسير را پرسيد گفتم راه بن بست است و از جهتي ديگر رفت كه نا آشنا و سرسبز بود اما از آن راه به بزرگراه اصلي رسيديم.
با تشكر از شما كه هميشه تعابيرتون درست و حكيمانه است.
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. او به شما فکر می کند و انشالله آشتی خواهید کرد. شما از خواهرتان تبعیت می کنید ولی این آقا نمی خواهد که شما فکر کنید که او شما را فراموش کرده یا خودش را مقدم به شما می داند. رفتار او منعطف تر از قبل خواهد بود و خواهرتان صداقت او را تصدیق می کند و با آشتی شما موافق است. دوستی شما برقرار خواهد شد و شما باید روش زندگی تان را و افکارتان را عوض کنید تا به بن بست و مشکل مجدد برنخورید. دوست شما افکار تازه ای در سر دارد که باعث خواهد شد که زودتر به اهدافتان برسید. تشکر از همراهیتون.
عبدالله یزدانی : سلام. دوستم این خواب رو دیدند. از زبان ایشان تعریف میکنم:
من با ماشین به سرعت میرفتم و تو (یعنی من) دنبال ماشینم میامدی. جایی ترافیک بود و کند میرفتیم. رسیدیم به یک ساختمان رفتیم بالا که آپارتمان نسبتا کوچکی بود. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دوست شما در انجام کاری عحله می کند و شما هم به روش خودتان ولی از او تبعیت می کنید. اما بعد از مدتی متوجه خواهید شد که کارها برایتان خوب پیش نمی رود و احساس ناامیدی می کنید. در نهایت فکری که در ذهنتان راجع به رسیدن به ثروت دارید را عملی خواهید کرد ولی آنطور که دلتان می خواهد به سود برسید، نخواهد شد و سود کمی عایدتان می شود. تشکر از همراهیتون.
Minoo1370 : سلام من خواب دیدم من توماشینم پشت فرمون و مادرشوهرم صندلی کنارم نشسته ومن دارم ماشین رو با سرعت زیاد میرونم و انگار تو پیست مسابقه است و روی جاده انگار هم کلی تیغ و مانع فلزی هست ولی ماشین انگار بااونا فاصله داره و حالت پروازی سریع حرکت میکنه و من لذت میبرم چجور دارم هدایتش میکنم ک هم ب این کانع ها نمیخوره هم سریع داریم حرکت میکنیم فکر کنم رنگ ماشی نابی متالیک بود و خارجی بود ماشینش...
فریبا هراتی
: سلام. شما ماهیتی رقابتی و نگرش هایی سرکشانه و لجبازانه نسبت به بعضی مسائل در زندگی تان دارید. از نظر شما، این شما هستید که همیشه باید برنده باشید. وقتی که شما تصمیمی اتخاذ می کنید، گازش را گرفته و می روید و مادر شوهرتان مجبور است از شما تبعیت کند. شما می خواهید که خیلی زود به اهدافتان برسید و به صورتی نمایشی نشان دهید که اهل ریسک کردن هستید. گاهی بی خیال و گاهی بلند پرواز می شوید ولی باید دقت کنید که همیشه ریسک باختن هم وجود دارد و نباید عجولانه تصمیم گیری یا قضاوت کنید. همه ی زندگی کشیدن قدرت به رخ دیگران نیست. تشکر از همراهیتون.
محمد : سلام حدود ۲ ماهه، لطفا خواب منو نمایش ندید مچکرم.
فریبا هراتی
: سلام. لطفا توجه داشته باشید که سرعت اینترنت شما کم است و زود متوجه ی ثبت خوابتان نمی شوید. خوابتان را فقط یک بار ثبت کنید. شما الان سه بار خوابتان را ثبت کرده اید و من مجبورم با همین سرعت کم؛ 2 بار آن را از سایت حذف کنم که کار راحتی نیست. شما به این فکر می کنید که اگر خواهر و مادرتان هم از رابطه ی شما و دوست دخترتان با خبر بودند، نظر شما را تصدیق می کردند. در واقعیت آنها در کار شما دخالت نمی کنند و شما بر طبق نظر خودتان زندگی تان را کنترل می کنید. دوست دخترتان هم می داند که جایگاهی پیش شما ندارد و از این بابت ناراحت و متاسف است. گذشته از اینکه مادر و خواهرتان او را تصدیق نمی کنند، دوست دختر شما هنوز مسائل حل نشده ای با شما دارد که فکر می کند شما به نظرات او اهمیت نداده اید و او را در جایگاه خودتان نمی دانید و یا با خودتان صمیمی حساب نمی کنید. تشکر از همراهیتون.
محمد : سلام ، فراموش کردم بخشی از خواب رو بگم با تشکر
محمد : سلام، خواب دیدم توی ماشین دارم
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که زندگی تان را کنترل کنید و به نظرات و دیدگاه های دوست دخترتان خیلی اهمیت نمی دهید. از نظر شما جایگاه او کنار شما نیست بلکه پشت سر شماست و می خواهید که او تابع شما باشد. مردان غریبه در کنار او در خوابتان، اشاره به کارهای او و مسئولیت های اجتماعی او دارد و به این معنی نیست که او با کسی در ارتباط است بلکه خوابتان گویای این است که او خیلی کار می کند و سرش خیلی شلوغ است. شما می خواهید که همه چیز را راجع به دوست دخترتان بدانید و از کار او سر دربیاورید. بچه های داخل کمد، اهداف دوست دخترتان هستند که او بعد از انجام وظائفش می خواهد به اهدافش برسد و به معنی بچه ی حرامزاده داشتن نیست!! شما می خواهید چشم اندازه تازه ای در زندگی تان داشته باشید و مسائل با با دیده ی وسیعتری نگاه کنید ولی نسبت به دوست دخترتان شک دارید و فکر می کنید که او مقید به اصول روابط اخلاقی نیست. دوست دختر شما می خواهد که شما این نظراتتان را نسبت به او عوض کنید ونقشتان را به عنوان کسی که او را مرتب کنترل می کند و به او شک دارد کنار بگذارید. او می خواهد که شما مثل او سخت کوش و مثبت اندیش باشید و برای ساختن زندگی تان تلاش کنید. اما شما با نقشی که امروز دارید راحت هستید. نظراتتان به فکر خودتان درست می رسد ( هر چند که در واقع نظراتتان اشتباه هستند). دیدن کمربند در خواب، بیانگر تنگ کردن جریان انرژی زندگی و مسائل اخلاقی است . یعنی شما عرصه را در مورد این مسائل، به خودتان تنگ می کنید. شما ممکن است حس کنید که بین چیزی که فکر می کنید درست است(دلیل تراشی ذهنی تان) و چیزی که حس می کنید درست است ؛ می بینید که درست است( ماهیت شهودی تان-غریزی تان) تضاد وجود دارد. شما سعی می کنید که به اصول فکری خودتان بسیار مقید و با دیسیپلین باشید و می خواهید او را تنبیه کنید. این روش فکری شما باعث می شود که دوست دختر بی گناهتان، مورد قضاوت ناحق شما قرار بگیرد و در زندگی مشترک با او هم همیشه به او حس عدم اعتماد را خواهید داشت که باعث خراب شدن زندگی شما می شود!! تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر
همسر من خوابی دیده که زیاد یادش نمیاد فقط در این حد که دیده علی استاد سابق عرفانم(که در واقعیت مدام نگرانم که زندگیم و رابطم با همسرم رو خراب کنه)سوار ماشین همسرم بوده و ناراحتم بوده و بعدش از ماشین همسرم پیاده شده(نمیدونم خواب کوتاهش تعبیر داره یا نه اگر چیزی هست ممنون میشم بفرمایید)
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. علی از اینکه دوست همسر شما باقی بماند ناراحت است و نمی خواهد در باقی مسیر زندگی اش تابع و دوست و همراه او باشد. احتمالا او می خواهد راهش را از همسر شما جدا کند. تشکر از همراهیتون.
سروناز : خانم هراتي جان ببخشيد دوباره كامنت ميذارم،درضمن خواستم يه تشكر قلبي هم بكنم به خاطر اينكه اين همه خواب تاحالا براتون فرستادم و همرو دقيق و درست تعبير كرديد، بدون اشتباه، ممنونم
سروناز : سلام خانم هراتي جان،هر چندتا خواستين حق خواب كم كنيد و لطفا خوابمو نمايش نديد❤️
فریبا هراتی
: سلام. شما رفتاری تند و خشن در مقابل اینها از خودتان نشان می دهید و بنابراین آنها جرات نمی کنند که در کارتان دخالت کنند. اگر شما کمی نرمی و فروتنی در مقابل دوستانتان از خودتان بروز دهید و خیلی عصبانی نباشید، آنها هم جرات خواهند داشت تا از کارتان سر دربیاورند. شاید شما کمی در مقابل آنها خونسرد تر برخورد کنید. دوست قبلی شما به شما فکر می کند و دوست دارد از شما با خبر باشد. بله دشمنی شما دو نفر همان گربه و شیر است. استدعا می کنم نازنینم. امیدوارم همیشه شاد باشید و خبرهای خوش از شما داشته باشم. تشکر از همراهیتون.
تیبباا : : سلام وقت بخیر خواب دیدم وسایلمون رو از داخل یه پراید نقره ای که آژانس بود آوردیم خونه فقط یه پتوی کرم گلبهی قهوه ای روشن که خواهرم امانت داده بود جا گذاشتیم داخلش و رفت. به شوهرم گفتم چرا نیاوردیش گفت مهم نیست و ...در صورتی که خواهرم نیازش داشت من مونده بودم حالا چطور پیگیر شم پسش بگیرم
فریبا هراتی
: دوست عزیز لطفا چند بار یک خواب را ثبت نکنید!! خواهش می کنم توجه داشته باشید که سرعت نت شما کم است و متوجه ثبت خوابتان نمی شوید ولی باهمین سرعت کم، بنده مجبور می شوم به دفعات خوابهای اضافه ی شما را حذف کنم که بسیار وقت گیر و زمانبر است!