تعبیر خواب ازدواج
اگر دختر دم بختی خواب ببیند که او را آرایش می کنند و شب عروسی اوست، به زودی خواستگاری مناسب برای وی خواهد آمد. اما اگر در حال آرایش چهره خود را در آینه دید، خوشایند نیست و ازدواج با مرد دلخواهش، به طول می انجامد. اگر دختری خواب ببیند عروس شده است اما هیچ احساس خوشحالی نمی کند، در مسائل عاطفی شکست خواهد خورد.
اگر دختری ببیند با پیرمردی ازدواج می کند، با مشکلات روبرو خواهد شد. اگر مرد مجردی در خواب دید که قصد ازدواج دارد، به خواستگاری می رود و اگر در حال گفتگو با خانواده عروس بود، ازدواج وی با دختر دلخواهش به زودی سر انجام می پذیرد. اگر ببینید در مهمانی ازدواج کسی هستید، شادی در زندگی به شما رو می آورد. دیدن جشن ازدواج به همراه رقص تند و آواز، نشانه ناراحتی کسی است که خواب دیده اید که ازدواج می کند.
-
امام صادق (ع) می فرماید: تعبیر زن گرفتن در خواب بر چهار وجه است:
- بزرگی و مقام،
- افزایش مال،
- آسایش،
- شادی و سرور.
لوک اویتنهاو می گوید: تعبیر ازدواج، رسیدن به اهداف است.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی خواب ببیند ازدواج کرده، شرف و بزرگی پیدا می کند. اگر کسی خواب ببیند که زن خواست، دلیل که شرف و بزرگی اش زایل شود. اگر خواب دید با زنی که مرده است ازدواج کرد، دلیل که از دارایی و مال آن زن، چیزی به او می رسد.
اگر زنی ببیند که با کسی که مرده است، ازدواج کرد و آن مرده در خانه زن با وی همبستر شد، دلیل که از ثروت و مال زن کم شود یا حال وی متغیر شود.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر زن شوهردار در خواب ببیند که شوهری دیگر دارد و عروسی را ندید، دلیل است بر شرف و عزت و زیادتی مال. اگر ببیند می خواست عروسی کند و عروسی را ندید و محل عروسی را نشناخت، برایش خطر مرگ وجود دارد. اگر کسی دید که زن او شوهر کرد و آن شوهر را به خانه برد، دلیل که مالی بسیار به شوهر او خواهد رسید.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند با دختری دوشیزه ازدواج کرد و دوشیزگی او را گرفت، دلیل که اندر آن سال او را زنی حاصل شود و از پادشاه یا بزرگی خیر و نیکی ببیند. اگر ببیند به حرام دوشیزگیِ دختری را گرفت، دلیل که مالی حرام بدست آورد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آسمان : چند ماه پیش خواب دیدم که لطفا خوابم را در سایت حذف کنید وفقط تعبیر آن را بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. عقد کردن در خواب به متعهد شدن در باره ی انجام یک کار، یا یک تصمیم و یا یک قول اشاره می کند و ابرو اصلاح کردن او به این معنی است که او سعی می کند که احساساتش را در باره ی مسئله ای واضح تر بیان کند و بیشتر احساسش را نشان دهد. اینکه دیده اید او به شخصی که با او قهر بوده دست داده، به نیت او، توافق یا تصمیم او مبنی بر شروعی تازه در ارتباط با دوستش اشاره می کند. خواب اصلا مربوط به ازدواج نیست. تشکر از همراهیتون.
masumehh : سلام،لطفا متن خواب مخفی بمونه
فریبا هراتی
: سلام. خانواده ی او به برادرتان فکر می کنند و احتمالا اینبار پاسخ مثبت به برادرتان خواهند داد. احساس مثبت به زندگی برادرتان راه می یابد و این دختر افکارش را رک و صریح با شما مطرح خواهد کرد. او سعی می کند که اجتماعی تر و صمیمانه تر رفتار کند و دوستان زیادی هم ندارد یا فکرش راحت است. احتمالا برادرتان و او به هم احساس تعهد می کنند. اینکه قبلا گفته آینده را نمی دانم شاید به خاطر شرایط خودش بوده که آنزمان آمادگی ازدواج را نداشته و نه به خاطر اینکه برادرتان را دوست نداشته باشد. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام خانم هراتی عزیز
...(((لطفا مخفی باشه)))...
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به امنیت گذشته و نیز به خردی بزرگ دست پیدا کنید و از شما مراقبت شود و احساس آرامش داشته باشید. شما می خواهید نقشتان را در زندگی با آرامش و صلح و صفا ایفا کنید و احساس می کنید که مسئولیت های زیادی دارید و انگار دارید در هم می شکنید. نسبت به مسائل خاصی جبهه گرفته اید و تندخو شده اید. (شاید به ابراز احساسات و عواطف زنانه تان و یا نسبت به امور مالی تان). شما نمی خواهید که مشکلات و زمانهای سخت به شما رو بیاورد و می خواهید زودتر آرامش به شما برگردد. پدر شما احساس تنفر و کینه و انتقام نسبت به کسی که بخواهد آرامش شما را مختل کند، دارد. شما ممکن است بخواهید به انجام کار جدیدی متعهد شوید. وقتی که دایی شما از شما صحبت می کند، به پشتوانه ی مالی شما و امکانات شما فکر می کند، و از نظر او شما کسی هستید که همه به خاطر این امکانات مالی تان می خواهند با شما ازدواج کنند. شما به پشتوانه ها و فرهنگ خانوادگی تان ( دایی) پایبندتر شده اید. شما خردمندانه برای زندگی تان تصمیم گرفتید و حالا شروعی تازه خواهید داشت و مادرتان از این بابت خوشحال است. دایی شما اشاره به دایی تان نمی کند بلکه اشاره به برگشتن شما به حیطه ی فرهنگی خانواده تان را دارد. گند بزنند به وجود عرفانی که از مغز فاسد همسر شما بخواهد ساطع شود!! چه خودش را عارف هم می دانسته !! شیاد پلید. تشکر از همراهیتون.
Mahsamehr : سلام خواب دیدم عروسیم هست و قراره برام جشن عروسی بگیرن ولی دامادی ندیدم.وهمراه خانواده در تهیه و تدارک غذا برای مهمانها بودم.بعد دیدم جای نسبتا شلوغی سرمیز صبحانه هستم انگار تو هتلی در سوییس و با خانمی که دوستمون هست و در واقعیت میشناسمش و مقیم سوییسه نشستم و تعداد زیادی تخم مرغ آبپز خورد شده دارم میخورم تعداد تخم مرغها هفت هشت تا بود و من همه رو خوردم با سپاس
فریبا هراتی
: سلام. شما به موفقیت در انجام کارهایتان خواهید رسید و می خواهید تعهدی تازه را شروع کنید. شما به اوج موفقیت خواهید رسید و شروعی تازه خواهید داشت. در هویت و رفتارتان تغییر ایجاد می کنید و به ثروت زیادی خواهید رسید که با صرفه جویی در گذشته فراهم کرده اید. تعادل و آرامش، هارمونی و موفقیت های زیاد به زندگی تان راه می یابد. تشکر از همراهیتون.
طاهره : سلام خانم هراتی عزیز.خواب دیدم در خانه ای دوطبقه هستم متوجه شدم شوهرم بایک دختر ازدواج کرده چهره اش معمولی(نه زشت بود ونه زیبا) بود وحامله بودکمی ورم بارداری در صورتش بودوشکمش بزرگ نبودمثل اوایل بارداری بودچادر ولباس مشکی به تن داشت.تمام فامیل همسرم وتمام فامیل خودم آمدند و(در واقع فامیل من خبر ندارند)ومن بلند شدم دربین جمع اعلام کردم اوازدواج کرده ومن باهاش زندگی نمیکنم وبا مادر شوهرم دعوا کردم واوشرمنده وناراحت بود وبعد فهمیدم یک دختر دیگر را هم عقد کرده از جاریم پرسیدم وگفت اوحامله نیست .شوهرم در خواب ناراحت بود ومیگفت طلاقشان نمیدهم
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. همسر شما خودش را متعهد به کسب ثروت کرده ولی هنوز شرایط مالی او خوب نشده است و همسرتان هم نمی خواهد که این نگرانی های مالی یا به طور کلی شرایط اقتصادی اش را جایی مطرح کند. همسرتان سعی می کند که به ثروت بیشتری برسد. جاری شما باور ندارد که اوضاع اقتصادی شوهرتان بد باشد. همسرتان از تعهدات اقتصادی خودش و پروژه هایی که به این منظور در دست دارد، راضی است. تشکر از همراهیتون.
yas : با سلام و با تشکر لطفا خواب من مخفی بمونه
فریبا هراتی
: سلام. شما فکرتان ناراحت است و نمی خواهید که وجهه تان خراب باشد. نمی خواهید که احساسات تان را اشتباه بروز دهید و یا آن را زیاده از حد مخفی کنید. سعی می کنید که ملایم رفتار کنید و تند خویی نکنید. همسر شما عاشق کسب مال و ثروت است و گشایش کار یافته و شما به او شک دارید و فکر می کنید که اگر به شما کمتر توجه می کند یا دیرتر به منزل می آید بخاطر کسی دیگر است. اما این نظر شما اشتباه است. الکی برای خودتان آسمان و ریسمان نبافید و بازدهی تان را در کارتان کم نکنید. با فکر خراب که نمی شود کار کرد. تشکر از همراهیتون.
yegane : سلام ...من در خواب دیدم از اقوام نسبتا نزدیک خواستگار خیلی مرفهی دارم پسر خوب ...با وضعیت مالی عالی ...این پسرو من نمیشناختم و در واقعیتم نمیشناسم نمیدونم اصلا ایا همچین فامیلی دارم یا نه ...این پسر به من گفت مدت هاس به من علاقه داره و ازم خواستگاری کرد منم با این وجود که ظاهرش مورد پسندم نبود چون یکم تپل بود و استایلش به من نمیخورد اما قبولش کردم چون واقعا دیدم دوسم داره و خیلی خوش اخلاق و متین بود و من در خواب بهش جواب مثبت دادم و در حال اماده شدن برای مراسمم بودم...و حتی در خواب دیدم وارد خونه خودم شدم اتاقی که قسمتی از جهیزیه ام گذاشته شدم بود و انگار اتاق خونه خودم بود.ممنون میشم تعبیرشو بدونم.در زمان فعلی من زیاد رغبتی به ازدواج ندارم و در خوابمم همینطور بودم.
فریبا هراتی
: سلام. کاری به شما پیشنهاد خواهد شد که با درامدی عالیست و اوضاع به نفع شما پیش خواهد رفت. شما با وجودی که شاید با ماهیت اینکار خیلی موافق نباشید و تمایلی به انجامش نداشته باشید ولی چون شرایط خوبی دارد، متعهد به انجام آن خواهید شد. گشایش کار خواهید یافت و اوضاع به نفع شما به پیش می رود. تشکر از همراهیتون.
Razieh : سلام.خانم هراتی عزیز.من ساعت ۵ صبح امروز خواب دیدم که توی یک محیط درسی هستم که گفتن جشنه باید همه بروند به یک مکان خاص.من هم رفتم که یه مانتو کرم تنم بودم و یکی از دوستانم ازم تعریف کرد.بعد دیدم اونجامراسم عقد برگزار میشه.اول دختری نشسته بود اون که تموم شد من نشستم نمیدونم اصلا قیافه ی دامادو دیدم یا یادم رفته.خطبه ی عقد منو خوندن.من تو ذهنم می گفتم نه.من این عقد رو نمی خواستم .چرا حتی بالای سرم قند نسابیدن و سفره نگرفتن؟عیب نداره.میرم یه عقدم با لباس مجلسی سفید وسفره و قند سابیدن می گیرم.بعد شروع کردم دست زدن.بعد من نوبت خواهرم بود اون نشست اما دیگه بیدار شدم.(هردو مجردیم)(لطفا مخفی بمونه)
فریبا هراتی
: سلام. زندگی شما متحول خواهد شد و به موفقیت خواهید رسید شما به انجام کاری متعهد خواهید شد که بنابه میل خودتان نیست و آن را انتخاب نکرده اید ولی برای حفظ منافعتان آن را می پذیرید. محاسن و رفتار شما باعث شده تا شما را برای انجام اینکار انتخاب کنند. تشکر از همراهیتون.
ص : مادرم خواب دیده من قرار است با یک دختری قد بلند ازدواج کنم که آن دختر لباس محلی پوشیده و آن دختر گفته 3 دست لباس دارم و برای مهمانی کم است که مادرم بهش گفته بعد از 3 روز دوباره لباس روز اول را می پوشی که افراد جدید ندیده اند. بعد مادرم از آن دختر پرسیده که لباس ها را چند خریده و آن دختر گفته 240 تومان. مادرم هم گفته که با 50 تومان برای خودش لباس دوخته
(من در واقعیت مجردم)
فریبا هراتی
: سلام. شما انشالله به ثروت بسیار زیادی خواهید رسید و رفتاری بسیار مناسب و با پرستیژ از خودتان بروز خواهید داد که مادرتان به شما افتخار می کند. این عدد 240 تومن به ملاحظات و تعاملات شما با مردمی با جایگاه و قدرت بالا اشاره دارد یعنی به معاشرت تان با افراد بالا دست اشاره دارد. زندگی شما بسیار خوب خواهد شد و مادرتان از ذوقش جشن و شادی راه خواهد انداخت. تشکر از همراهیتون.
تیرداد : سلام خانم هراتی من مجرد هستم . خواب دیدم که زن داشتم ولی نمیدونم زنم کی بود تو خواب ندیدمش ولی میدونستم که زنم حامله است و مادرم که فوت شده انگار نمرده و تو خونه بود
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت خواهید رسید و کم کم سرمایه هایتان زیاد خواهد شد و مشکلات مالی تان از بین خواهد رفت. روح مادرتان شاد. دعای خیر او پشت سر شماست و روحش واقعا زنده و بخشوده شده و در کنار شما زندگی می کند. تشکر از همراهیتون.