تعبیر خواب بادام
بادام در خواب و در فصل، نعمت و مال است و مغز بادام تازه در خواب، مالی است که زود و آسان به دست می آید. بادام به تعبیری علم و نجات از بلا و شفای بیماری دانسته شده است. بادام با پوست داشتن، نشانه این است که مالی را با سختی و مرارت به دست می آورید. اگر ببینید بادام با پوست از کسی گرفتید، از شخصی بخیل و نظر تنگ و دنیا دار مالی به شما می رسد.
امام صادق (ع) می گوید: بادام در خواب، هم مال است و هم شفا از بیماری.
ابن سیرین می گوید: بادام نعمت و روزی است که با جنگ و خصومت به چنگ می آید.
بعضی معبران می گویند: مغز بادام، پول یا بهره و سودی است که از جانب فرزندتان به شما می رسد و اگر فرزندی در آن شرایط ندارید، برادر یا خواهرتان برای شما مفید واقع می شوند.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Mehrsa : سلام وقتتون بخیر خسته نباشید این خواب رو دوستم دیدن : خواب دیدم یه سفره بزرگ انداخته بودیم بیشترش پیاله های پرازچهارمغزبودبعدمن وداداشم پیاله هارومیاوردیم بیشترش بادام هاشومیخوردیم تعبیرش چیه؟تعبیرانبه واناناس چیه؟ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به خواسته هایتان رسیده و موفق می شوید. به ثروت می رسید و نگرانی هایتان رفع می شود. قسمت دوم خوابتان بستگی دارد به اینکه کامل چه دیده اید و همینطور با یک کلمه نمی توان درست تعبیر کرد مضفافا به این که نوشتن چند خواب در یک خواب خلاف مقررات سایت است. شما حامله اید؟ :)))))
حمید : با عرض سلام و خسته نباشید من خواب دیده بودم که با دوست دوران قدیم و پسر عموم هستم و خیلی گرسنه میشم و با هم میریم آجیل میخریم و بالای یه پل عابر پیاده هستیم که من مغز بادامشو میخورم و سیر میشم تعبیرشو محبت کنید ممنون میشم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما موفق خواهید بود و به خواسته ها و تمایلاتتان خواهید رسید. تصمیم مهمی باید بگیرید که تعییرات مثبت و موفقیت آمیزی را در زندگی شما ایجاد می کند. زندگی تان وارد فاز و مرحله ی جدیدی خواهد شد. شما به ثروت خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
حمید : تشکر از سرکار خانم هراتی موُید باشید
mahsa11111 : سلام و خداقوت خدمت خانم هراتی عزیز.خواب دیدم که رفتیم خونه خواهرم در شهرستان و خیلی هم زیاد بودیم وخواهرم سفره ی بزرگی پهن کرده بود که پر از خوراکی مثل بادوم که تخمه و سیب زمینی چیپس شده و حتی جیزی شبیه پاستیل بزرگ به رنگ زرد بود و منم مشغول خوردن بودم ک خواهرم با خوشحالی گفت بعد این میریم باغ داییمون از میوه های باغم میخوریم ومنم خیلی خوشحال شدم اما در واقعیت دایی من در اوایل جوونی به رحمت خدا میرن و منم ایشنو ندیدم و بردارم حرف از خرید باغ میزد و میگفت شریکی 40میلیون باید بذاریم منم با خودم گفتم داداش طلاهامو بفروشم میشه ده میلیون یعنی میتونم یک چهارم زمینم من بخرم واز بردارم سوال کردم ولی ایشون به خاطر شلوغی متوجه نشدن .ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. خواهرتان ثروتمند می شود و سرسختی و پشتکار او در نهایت پاسخ داده می شود. او انعطاف پذیر است و پاداش شیرینی به خاطر این شخصیت مهربان و ساده اش خواهد گرفت. دعای خیر دایی شما ( روحشان شاد) پشت سر شماست و به نعمت های زیادی خواهید رسید. عدد 40 بیانگر این است که دور دور شماست و اوضاع به نفع شماست. دوره ی تذهیب، مهیا شدن و رشد رسیده است. شما هم به دستاورد بزرگی می رسید و زمینه ی رشد و ترقی و تعالی شما هم فراهم می شود. تشکر از همراهیتون.
Narjeskhatoon : سلام روزگارتون پر از شادی و رحمت بی پایان خدا ان شالله، خانم هراتی عزیز دیشب خواب دیدم رفتم ی مغازه لباس فروشی که فرشندش یک پیرمرد با ریشو سبیل سفید بود لباس هارو برام میاورد که انتخاب کنم، کنار لباسا یک گونی بادام پوستگرفته و خوشمزه بود ی مشت برداشتم چند دونه خوردم خوشم اومد شیرین بود خیلی، اون پیرمرد به من یک لباس دخترونه مشکی چین دار داده بود که ببرم خونه انتخاب کنم تو عالم رویا براش پس آورده بودم بهم گفت این لباسو ببین چی شده پارش کرده هر کی بوده... (دوتا سوزن با نخ مشکی رو لباس بود انگار میخواستن پارگیشو درست کنن.من به عروس خالم شک کردم واقعا ناراحت شده بودم )خواستم بادام بخرم و هزینه لباسهارو حساب کنم یهو متوجه شدم پولی رو کارتهای من نیست،زنگ زدم به خواستگارم گفتم پول انتقال بده گفت فقط ۵۰هزار تومان برات انتقال میدم بادام بخر گفتم نیم کیلو بیار کافیه
ممنون میشم راهنمایی کنید واقعا ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. عقل به شما این امکان را داده که با سیاست و موقر و متین برخورد کنید ولی کسی پشت سر شما صحبتی کرده که شما را تا اندازه ای خلاف این متانت معرفی کند. 50 بیانگر لذت و حشن و سرور است و به شما هم عشق و ثروت می رسد و هم خیالتان راحت می شود. نامزدتان به شما اعتبار می دهد و شخصیت شما را قبول دارد. همینطور که هستید شما را قبول دارد. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام خانم هراتی ....عصرتون بخیر...من بعد از نماز صبح خواب دیدم میشه واسم تعبیر کنید...قبلنا داداشم دختری دوست داشت ولی بهم نرسیدن من خواب دیدم که دیشب به تفاهم رسیدن که ازدواج صورت نگیر ..منم خیلی ناراحت بودم بخاطر مشکل خودم و همسرم که اینقدر ناراحت بودم که حتی نتوستم حرف بزنم و غصه میخوردم و بعدش خواب یه درخت بادام دیدم که بادام های تازه و رسیده داشت و من بادام ها را با چوب چیدم ولی راحت کنده میشد ولی بعدش کلی بادام تازه در شاخه های پایین بود که راحت چیدم و داخل ظرف میریختم و داداشم از بادام ها بر میداشت و نمیزاشت ظرف پر بشه و من دوباره میچیدم که پر بشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. بادام مال و نعمت است و شفا از بیماری. و اگر ببینید که در خواب بادام خورده اید، حامله می شوید و صاحب فرزند پسر خواهید شد. برادرتان هم به ثروت می رسد و آن دختر در خوابتان دنیاست که به برادرتان رو می آورد. انشالله مشکلاتتان حل می شود و خوشحال خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
mehrnaz : سلام خواهرم این خوابو دیدن خواب دیدم توحیاط خانه پدر پدرم بودم (که خیلی سال پیش فوت شدن و اون خونه فروخته شده) پراز درخت بود و سرسبز یکی از عموهام لبه ایوان نشسته بود من بهشون گفتم امسال چاقاله نخوردم رفتیم سمت راست حیاط از درخت اولی که درخت بادام بود از شاخه پایینی دوتا چاقاله کوچولو کندم خوردم که مزه اش ترش نبود ملس بود ازشاخه بالایی یکدونه بادام درشت چیدم زیر دندون امتحان کردم سفت بود گفتم این بادوم شده ونخوردمش
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. شما به ثروتی می رسید که از جانب خواهر یا برادر یا فرزندتان به شما می رسد و خوشحالتان می کند. اما نمی خواهید برای رسیدن به ثروت با کسی از فامیل دشمنی کنید و مشکلی با ایشان پیدا کنید یا روابط خانوادگی تان به هم بریزد . تشکر از همراهیتون.
Naqar nikneya : با سلام خدمت خانوم هراتی من دیشب خواب دیدم یه باغی پر از درختچه های بادام مال یکی از دوستام بود درختچه ها پر از مغز بادام بود که پوست قهوه ای بادوم ها شکافته بود و مغز بادام های سفید و درشت داشت که من از اون بادوم ها چیدم و خوردم ممنون میشم تعبیر بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. اگر شما متاهل هستید، حامله خواهید شد و صاحب فرزند پسر می شوید. اگر مجرد هستید به ثروت می رسید. دوست شما هم غنی خواهد شد و صاحب فرزند پسر می شود. تشکر از همراهیتون.
Rahar : سلام و عرض ادب، من خوابم رو تيكه تيكه يادمه ، خواب ديدم در يك مراسمي بودم ولي شبيه خونمون نبود ، بعد يك جايي نزديك به آشپزخانه خونه فعلي مون روي يك صندلي نشسته بودم ،يك ظرف در بسته دستم بود كه دونه هاي سياه ريزي توش بود تو خواب ميدونستم چيه ولي الان نه ، يهو ديدم ظرفم پر شد از آجيل هاي درشت و سر ريز ميشد انگار ميجوشيد از ظزف درميومد،همه چي داشت ولي بادوم هاي خيلي بزرگي توش بود كه من تا به حال به اين اندازه نديده بودم ، هي گريه مي كردم ميگفتم من اينها رو نداشتم ظرفم خالي يود،تو خواب حس كرده بودم خدا برام فرستاده و مامانم هم باهام گريه مي كرد، يه جايي خواب ديدم دارم چمدون ميبندم براي سفر و خواهرام هم بودن. دوباره يه جايي از خواب ديدم يه آقايي براي كارهاي بدي كه كرده بود پاهاش بسته بودن يه پارچه سفيدم روش بود خونه دوست پسر سابقم بود من انگار اونجا نبودم ولي همه رو ميديدم از اونجا فرار كرد پدر دوستم اومد با اسلحه بزنه ولي با دوستم دعواش شد اون ميگفت تير نزن بزار من برم دنبالش، آخرش هم يه عده آدم زيادي دم خونشون جمع بودن ولي شبيه خونه الانشون نبود باباش هي ميزد تو صورتش ميگفت بگو من كاري نكردم
فریبا هراتی
: سلام. شما بابت دل خوبی که دارید، خداوند دعایتان را مستحاب می کندو به ثروت زیادی می رسید که خیالتان راحت می شود و خودتان و مادرتان شاد خواهید شد. تجربیات شما زیاد است و زندگی تان متحول خواهد شد و به فاز جدیدی وارد می شود. پدر دوستتان از شما خوشش می آید و شما را تایید می کند ولی دوستتان خودش می خواهد شما را بیشتر بشناسد. دوستتان تصمیمی می گیرد که پدرش او را حمایت می کند. تشکر از همراهیتون.
somaye : سلام، خواب ديدم كه برادر دوستم به من يك ظرف بزرگ آجيل داده و اينگار آجيل فروشي داشت و من اومدم خونه اين ظرف رو اوردم و شوهر خالم ازش خورد و بابامم يكمي ازش خوردن و من الكي گفتم اين تستره ولي توي خواب اينگار اين ظرف رو ب من داده بود كه اين آجيل رو براش بفروشم و ادماي ديگه هم اومدن كه از اين آجيل بردارن كه من نذاشتم و بعد يه قسمت ديگه ي خابم اينگار نميدونستم اين آجيل براي برادر دوستمه و فكر ميكردم براي خودمه و به مامانم گفتم مامان ميخاي اين آجيلي كه دارم رو ب عنوان آجيل مشگل گشا ببرم خونه ي خاله كه نذر داشتم يه چيزي توي روضش بدم ببرم پخش كنم (اخه در بيداري نذر كردم كه توي روضه خالم كه واسه محرمه يه چيزي بدم) و بعد زنگ زدم خونه خالم و گفتم ميخام آجيل بدم چيا بدم كه گفت يه سيب و پرتقال و اين اجيل هم بزار توش بيار واسه هر نفر، و دوباره يه قسمت ديگه خابم ديدم كه مادربزرگم روضه گرفته بود و خاله ها و مامانم داشتن آجيل مشگل گشا درست ميكردن و همه رو دادن. در خوابم محتويات آجيل رو يادم نيست ولي فكر ميكنم بادام زميني توش بود ولي آجيل بدون پوست بود. و اينكه با برادر دوستم ارتباطي ندارم و چند ساله نديدمش و شغلش اجيل فروشي نيست. ممنون مجردم و در يك رابطه هستم.
فریبا هراتی
: سلام. شما گشایش کار می یابید و به اهدافتان و خواسته هایتان می رسید. نذر شما قبول است و حاجتتان را گرفته اید و باید حتما نذرتان را ادا کنید. باید انشالله آجیل مشکل گشا بخرید و پخش کنید و بعد هم که جاتتان را گرفتید دوباره آجیل مشکل گشا بگیرید و پخش کنید و بگویید که حاجت روا شده اید. مشکلات مالی شما حل خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
ترانه : سلام خواب دیدم که یکی از فامیلامون که پسرش چند ماهی است فوت کرده مادرش میخواست براش بادام خیرات کنه که من بهش گفتم برو از خواهرت بادام بخر ولی اون گفت من هیچ وقت این کارو نمی کنم انگار که از اون شخص کینه داشته باشه وبعد رفت از یه شخص دیگه بادام گرفت
فریبا هراتی
: سلام. روحش شاد. ثروت خواهر این خانم کم نخواهد شد و باید واقعا برای او بادام خیرات کنند. تشکر از همراهیتون.