تعبیر خواب باران
اگر کسی در خواب دید که باران به آرامی می بارد، اهل آن دیار به نعمت می رسند. اگر باران با شدت می بارید و سیلاب جاری شد، در آن سال به محصولات کشاورزی خسارت وارد می شود یا حادثه بدی اتفاق می افتد.
تعبیر خواب باران تیره رنگ
باران تیره رنگ، از بیماری بیننده خواب، یا از بیماری کسی که زیر باران خیس شده، خبر می دهد. اگر در خواب ببینید که باران می بارد و شما با آب باران( از ناودان یا آبی که در گودال های زمین جمع شده) دست و روی خود را می شوئید یا وضو می گیرید، نشانه ایمنی و رهایی از نگرانی ها است.
اگر کسی دید باران باریده و گیاهان طراوت و شادابی دارند، دلیل که محصولات آن سامان به چندین برابر سال پیش از آن فزونی خواهد یافت.
ابن سیرین می گوید: اگر ببیند که باران در اول سال یا اول ماه می بارد، در آن سال یا آن ماه نعمت فراوان می شود.
حضرت دانیال می گوید: باران درخواب رحمت و برکت است. اما اگر آن باران خاص است، چنانکه بر یک جا باران سخت می بارید و جز آنجا جای دیگر نبارید، نشانه رنج و بیماری برای اهل آن جا و سختی است که به ایشان رسد.
اگر ببیند که باران آهسته می بارید، دلیل کند بر خیر و منفعت اهل آن موضع. اگرببیند که اول سال یا اول ماه باران بارید، دلیل کندکه در آن سال یا در آن ماه نعمت زیاد شود. اگر ببیند که باران تیره و سخت بود که می بارید، دلیل کند بر بیماری که در آن هلاک شود.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند به جای باران، عسل از آسمان می بارید، دلیل که نعمت و غنیمت در آن دیار بسیار باشد و هر چیز که ببیند که از آسمان می بارید، تاویلش از جنس آن چیز خواهد بود. اگر ببیند که آب باران صاف و روشن باشد، قدر آن خیر و راحت به او رسد. اگر ببیند که آب باران تیره و ناخوش است دلیل که بر قدر آن رنج و بیماری کشد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن باران درخواب بر دوازده وجه است:
- رحمت،
- برکت،
- فریاد کمک خواستن،
- رنج و بیماری،
- بلا،
- کارزار،
- خون ریختن،
- فتنه،
- قحط،
- امان یافتن،
- کفر،
- دروغ.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
samira : سلام خانم هراتی وقت بخیر....منهمسرم شب کار هستو....خواب دیدم که داره حاضر میشه بره سر کار که بهش میگم الان که خیلی زوده هوا خیلی روشنه...گفت نه ساعت سه چهار صبح هستش...خیلی تعجب کردم که وا نصف شبه اما هوا روشنه و چه قدر جالبه...از پنجره نگاه کردم دیدم باران هم داره میاد به چه تمیزی و هوا چقدر عالی....تا چتر و دادم به همسرم از خواب بیدار شدم....ممنونم از تعبیرتون پیشاپیش.
فریبا هراتی
: سلام. اتفاقات خوبی در راه است و انشالله تاریکی ها و سختی ها و ناامیدی ها تمام می شود و برکت و نعمت فراوانی خواهد رسید. کمی صبور باشید. تشکر از همراهیتون.
Masoume Mehranfar : خانم خیلی طول میکشه جواب بدید؟
فریبا هراتی
: شما دیروز خواب ارسال کردید و پاسخ آن همان دیروز فرستاده شد.
Masoume Mehranfar : خانم خیلی طول میکشه جواب بدید؟
فریبا هراتی
: سلام. سرکار شما امروز خوابی ثبت نکرده اید.
نرگس : سلام خانم هراتی من خواب دیدم با ماشین داشتم رد میشم دیدم مردم عربستان با چوب زرد رنگ داشتن همدیگر رو میزدن و همش دعوا میکردن بعد رفتم خونه ی برادرم ،با برادرم میخاستیم بریم خونه ی پدرم زن داداشم هم خواست بیاد داداشم نذاشت من و برادرم که اومدیم بیرون یه بارون خیلی شدید داشت میومد من و برادرم زیر بارون بودیم بعد از اون رفتیم خونه ی پدرم ممنونم تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. مردم عربستان از درون احساس مرگ و بی احساس بودن می کنند و به همه ابعاد یک موضوع فکر نمی کنند و به خیالشان می خواهند از هم حمایت کنند. احتمال دارد خبر بدی بینشان بپیچد که دسته جمعی حالشان بد شود. سعی می کنند تغییرات اساسی ایجاد کنند و نظرشان را به هم تحمیل کنند. برادرتان به خانمش اجازه نمی دهد در مسائل شخصی پدرتان دخالت کند. ثروت و برکت به زندگی شما خواهد رسید.
Fati : سلام.خواب دیدم که تو کوچه پسرخاله ام رو دیدم با هم دست دادیم و احوال پرسی کردیم و بعدش یهو بارون شرو شد.رفتیم جایی که خیس نشیم.انگار مسافرت یا جایی دیگه بودیم رو زمین یه پتو کوچیک انداخته بودیم چن نفر هم غیر ما که انگار دوستای دانشگاهی پسرخاله ام بودن نشسته بودیم.دو تا تشک مبل بود که یکی پسر خاله نشسته بود و یکی هم نمیدونم کی که بهش گفتم زشته پاشو مههمونای پسرخاله بشینن.بعد ران مرغ پخته شده دیدم که انگار من درس کرده بودم میخوردیم تو خواب مزه معمولی داشت ولی میگفتم دست پخت مادر بهتره.انگار باران همچنان میبارید.اگه تعبیری داره ممنون میشم تعییر کنید
فریبا هراتی
: سلام. با دوستان جدید آشنا خواهید شد و به ثروت زیادی خواهید رسید. روابط شما با دیگران بسیار مهربانانه و صمیمی است ولی اعتماد به نفس شما زیاد نیست. انشالله روابط خوبی با دوستان جدید خواهید داشت.
سهیلا : با سلام،
خواب دیدم خیلی خسته ام و توی دانشگاه داخل ازمایشگاه گریه میکنم با دوستم، دوستمو صدا کردن رفت کارهاشو بکنه و کسی منو محل نذاشت، بلند شدم رفتم کتابخانه و کمی اونجا چشمهامو بستم و بعد تصمیم گرفتم با قطار به خونه برگردم،
برای سوار شدن به قطار جای اینکه با اتوبوس به سمت قطار برم رفتم خروجی دانشگاه بعد با خودم گفتم اینجا چیکار میکنم و برگشتم داخل دانشگاه تا سوار اتوبوس بشم و به قطار برسم ، دوان دوان میرفتم و پله هارو چند تا چند تا رد میکردم و میپریدم که به اتوبوس برسم وباران هم میبارید، سر راه استاد مشاورم جلوی منو گرفت و خجالت کشیدم بگم دیرم شده و باهام حرف زد ، بعد یهو دیدم اتوبوس داره میره، گفتم ببخشید من برم فردا میبینتمتون، زیر باران دویدم و گروه امداد داشت یه دختر رو احیا میکرد، جلوی راه من بودن، از روی اونها پریدم و ترسیدم بیفتم روی بیمار ولی نیفتادم روی اون و رد شدم، پشت سرم رییس امداد گفت فردا بیا حراست دانشگاه ولی من ترسی نداشتم چون اسیب به اونها نزدم، اتوبوس راه افتاد ولی من پشتش دویدم و دیدم چند نفر هم دارن سمت اتوبوس میدون، یهو نگه داشت و سوار شدیم و دیدم جای دانشجوها دختر بچه های مدسه ابتدایی با معلمشون توی اتوبوس هستن و دارن اونهارو میبرن سمت قطار، و اتوبوس دانشجویان رفته به قطار، کمی تعجب کردم ولی خوشحال بودم که به قطار میرسم و جا نمی مونم
فریبا هراتی
: سلام. شما در استرس و شرایط سختی قرار دارید که نمی توانید کاملا از اوضاع راضی باشید. گاهی تجربه های خوبی به دست می آورید که بابت آن خوشحال می شوید و گاهی فکر می کنید که خیلی چیزها هست که هنوز باید یاد بگیرید. گاهی هم خودتان را می زنید به بی خیالی و هرچه پیش آید خوش آید. برای موفق شدن در زندگی ناامید بودن را باید کنار بگذارید و روابط اجتماعی خود را بهبود ببخشید. همیشه مسائلی پیش می آید که علیرغم میل باطنی شما و با وجودیکه شما نهایت سعی تان را برای ارتقای شرایط خود می کنید، برایتان مانع سازی می کنند و شما باید بتوانید به همه این مسائل غلبه کنید. در نهایت این را باید بدانید که خیلی ها مانند شما هستند. همگی ظاهرا بزرگسال و در باطن بی تجربه و معصومانه به زندگی نگاه می کنند . اما همین که نا امید نشوید و در هر شرایطی نهایت سعی خود را بکنید، از قطار زندگی خود عقب نخواهید ماند.
ایمان : سلام من خواب دیدم رفتیم خونه برادر شوهرم که باهاشون قهریم و انگار شب اونجا خوابیدیم ولی من صبح دیدم که داشتم رختخوابها رو جمع می کردم دیدم داره سقف خونشون نم می ده و چون بیرون بارون سقف هم از چن جا چکه می کرده و رختخوابها کاملا خیس شدن و یه فرش هم گذاشتم رو رختخوابها اونم خیس شد بعد بارون بند امد جاریم هم فرش پهن کرد تا خشک بشه
فریبا هراتی
: سلام. انشالله مشکلات مالی آنان حل خواهد شد و به ثروت خواهند رسید و اگر مشکلات مالی بین شما هست، بدهی شما را پرداخت خواهند کرد.
فاطيما : سلام خسته نباشيد،
خواب ديدم تو ماشين بودم بارون شديدي شروع كرد به باريدن
منم پياده شدم كه برم زير بارون
شروع كردم به دويدن خيلي هم خوشحال بودم و كيف ميكردم
خيس خالي شدم
خيلي هم شديد بود بارونش.
خيلي فضاي جالبي داشت يجوري حس خيلي خوبي داشتم.. تعبيرش چي ميتونه باشه؟
خيلي ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت خواهید رسید و کنترل زندگی تان دست خودتان است. احساس آزادی و نشاط و سرزندگی خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
محمود : سلام خواب دیدم با یکی از بچه ها ها دم در سالن فوتلاب قرار گذاشتم بریم گناه بکنیم ولی من قبل از اینکه به قرار برسم حالم منقلب میشه و میرم در تراس رو باز کمم اولش گفتم در قفل هست ولی در باز شد تا در باز شد دیدم داره از آسمان باران با آب زلال و بسیار پاکی میاد و داخل تراس رو قشنگ قشنگ خیس کرده
فریبا هراتی
: سلام. شما متحول خواهید شد و درهای رحمت خداوند به روی شما باز خواهد شد به برکت و ثروت حلالی خواهید رسید و گناهانتان شسته شده و آرامش می یابید.
مرتضي : خواب ديدم با داخل ماشين نشستم نزديك ساحل و اسمان صاف و ابي و چند تيكه ابر كوچيك داخل اسمان هست و قبلش انگار يه بارون شديدي هم اومده.تعبيرش چيه؟؟
فریبا هراتی
: سلام. شما کاملا کنترل زندگی تان دست خودتان است و اوضاع اقتصادی خوب و آینده ای روشن در انتظار شماست. ثروت مند خواهید شد و آرامش خاطر خواهید داشت.