تعبیر خواب باران
اگر کسی در خواب دید که باران به آرامی می بارد، اهل آن دیار به نعمت می رسند. اگر باران با شدت می بارید و سیلاب جاری شد، در آن سال به محصولات کشاورزی خسارت وارد می شود یا حادثه بدی اتفاق می افتد.
تعبیر خواب باران تیره رنگ
باران تیره رنگ، از بیماری بیننده خواب، یا از بیماری کسی که زیر باران خیس شده، خبر می دهد. اگر در خواب ببینید که باران می بارد و شما با آب باران( از ناودان یا آبی که در گودال های زمین جمع شده) دست و روی خود را می شوئید یا وضو می گیرید، نشانه ایمنی و رهایی از نگرانی ها است.
اگر کسی دید باران باریده و گیاهان طراوت و شادابی دارند، دلیل که محصولات آن سامان به چندین برابر سال پیش از آن فزونی خواهد یافت.
ابن سیرین می گوید: اگر ببیند که باران در اول سال یا اول ماه می بارد، در آن سال یا آن ماه نعمت فراوان می شود.
حضرت دانیال می گوید: باران درخواب رحمت و برکت است. اما اگر آن باران خاص است، چنانکه بر یک جا باران سخت می بارید و جز آنجا جای دیگر نبارید، نشانه رنج و بیماری برای اهل آن جا و سختی است که به ایشان رسد.
اگر ببیند که باران آهسته می بارید، دلیل کند بر خیر و منفعت اهل آن موضع. اگرببیند که اول سال یا اول ماه باران بارید، دلیل کندکه در آن سال یا در آن ماه نعمت زیاد شود. اگر ببیند که باران تیره و سخت بود که می بارید، دلیل کند بر بیماری که در آن هلاک شود.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند به جای باران، عسل از آسمان می بارید، دلیل که نعمت و غنیمت در آن دیار بسیار باشد و هر چیز که ببیند که از آسمان می بارید، تاویلش از جنس آن چیز خواهد بود. اگر ببیند که آب باران صاف و روشن باشد، قدر آن خیر و راحت به او رسد. اگر ببیند که آب باران تیره و ناخوش است دلیل که بر قدر آن رنج و بیماری کشد.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن باران درخواب بر دوازده وجه است:
- رحمت،
- برکت،
- فریاد کمک خواستن،
- رنج و بیماری،
- بلا،
- کارزار،
- خون ریختن،
- فتنه،
- قحط،
- امان یافتن،
- کفر،
- دروغ.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Mehrsa : سلام وقت بخیر خسته نباشید امروز بعد از ظهر خواب دیدم تو حیاط همسایه هستم و داره بارون میاد من به آسمون نگاه کردم دیدم دانه های بارون درشته و رفتم زیر بارون و دعا کردم ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما برای دیگران کار خیری انجام خواهید داد که برکت آن به شما هم می رسد و خدارا شکر می کنید. تشکر ازهمراهیتون.
m : سلام وقت بخبر
مادرم مغازه ای دارند که دیشب خواب دیدند رفتند داخل مغازه و مغازشون خیلی بزرگ شده (چند برابر شده) و باران هم اومده بوده و کف مغازه گِل و شل بود حتی مغازه که الان زیرزمین نداره یک زیرزمین هم داشته، بعد پدرم اومده تو مغازه و به مادرم گفته من مغازه ای برای خودم گرفتم و مادرم هم بهشون گفتند پس دیگه وسایلت را از مغازه من ببر بیرون...
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما خیلی فکرشان مشغول است و به انتخاب های پیش رویشان نگاه می کنند. او خیلی ایده های تازه ای به سرش رسیده ولی می داند که مشکلات بسیار زیادی هم برای رسیدن به اهدافش دارد و مرتب دارد فکر می کند و یک سری از افکارش را در پس زمینه ی ذهنش نگه داشته و به کسی چیزی نمی گوید. پدرتان هم خودش می خواهد فکر زندگی و احتیاجات خودش را بکند و شاید فکر کمک به مادرتان نیست. مادرتان هم می گوید پس تو هم مسئول کارهای خودت باش و بار کاری ات را روی دوش من نیانداز. تشکر از همراهیتون.
Mohsen : سلام خانم هراتی وقت بخیر
خواب دیدم هوا تاریکه بارون شدیدی میباره خیلی زیاد تابحال هچنین بارونی تو عمرم ندیده بودم و دنبال یه دفتر میگشتم کارمو انجام بدم مثل کارای ماشینم دفترخونه همینکه میگشتم زیر بارون شدید تلبته اصلا خیس نمیشدم خشک بودم بعد یه دفه از منطقه بارونی اومدم بیرون که اصلا بارون نمیباربد یعنی اونور میبارید مثل یه مرز انگار از دوش حمام بیایی بیرون یه دف اما دوش حموم بازه که تعجب کردم گفتم چه جالب اینجا بارون نمیاد اونور میاد اونم چه بارونی سیل مانند بعد رسیدم به همون دفترخونه هه که دیر رسیدم هوا تاریک بود به طرف گفتم کارمو راه بندازه یخوره فکر کرد بعد دیگه یادم میست انجام داد یا نه
با تشکر از شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما از مشکلات و سختی ها و احساسات منفی به سرعت بیرون می آیید و مشکلات شما رو به اتمام است. در شرایطی که احساس می کنید که دقیقه 90 است کارتان راه می افتد و از نگرانی بیرون می آیید. تشکر از همراهیتون.
Mohsen : سپاسگزارم
Narges : خانم هراتی دقیقا تا حالا سه بارکمک نقدی فرستادم برای خانم کلباسی ...ولی بازم چشم
فریبا هراتی
: آفرین.
Narges : سلام خانم هراتی عزیز...دیشب قبل از خواب بابت حاجتم گریه کردم و همش التماس خدا...خواب دیدم کنار مسحد محلمون هستیم ک یه خونه ی فرسوده هم هست اون اطراف ،من دارم اسم کسایی ک خونه ندارن و مینویسم که بهشون کمک کنم خونه بسازن یادمه اسم دونفرو نوشته بودم که یهو یه بارون شدیدی شروع به باریدن کرد ک خواهرزادم همرام بوده اون خونه ی فرسوده تک تک آجراش از بارون تند پرت میشه اطرافش، ما خوشبختانه کنارش نبودیم ولی یه ذرش پرت میشه میخوره به بینی خواهر زادم ک من میبینم چیزی نشده....دوباره خواب میبینم تو خونمون هستم بارون شدید گرفته یه دیوار خونه ی ما و همسایمون که بهم وصله جفتش میریزه و کاملا از تو خونه بیرون معلومه ک دایی بابام ک فوت کرده هم هست و ما بچه ها ازین اتفاق داریم با همسایه ها میخندیم خیلی
فریبا هراتی
: سلام. شما باید برای حل مشکلاتتان نذر کنید که برای زلزله زده های کرمانشاه کمک کنید که برایشان خانه بسازند. اقلا شما باید 2 بار برایشان کمک مالی بفرستید تا خداوند باران رحمتش را بر شما بباراند و مشکلات خودتان هم حل شود. شما می توانید برای این کار به کسانی که بانی هستند و این وظیفه را در دست دارند کمک مالی بفرستید. من به شما پیشنهاد می کنم کمک های خودتان را برای ساخت خانه برای زلزله زدگان کرمانشاه به این شخص بفرستید چون مطمئن هستم که بسیار قابل اعتماد هستند: حساب به نام نرگس کلباسی اشتری شماره کارت : 6037697450350803 تشکر از همراهیتون.
Raha : با سلام. خواب دیدم باران داره میاد بعد باران کمی داشت میریخت از پاسیومون تو بعد از سقف اتاق خوابم داشت باران چکه میکرد و شفاف بود بعد مادرم به من گفت بیاین با خواهرت این اب و خشک کنید یک ذره اب روی کف بود بعد ما جمع کردیم.
فریبا هراتی
: سلام. انشالله برکت به زندگی شما می بارد و فراوانی و ثروت به شما می رسد همینطور کمی احساساتی می شوید و انشالله خوشحال خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
Nasiim : سلام خانم هراتی عزیز
چند روز پیش خواب میدیم تو همون لحظه و ساعتی که خواب هستم (یعنی همون نیمه های شب) کنار پنجره ایستادم میبینم بارون خیلی زیبایی میباره قطرات بارون درشت و شفاف هستن دستم و از پنجره گرفتم بیرون و کف دست راستم پر شد از اب بارون و برادرم و صدا کردم که بیا ببین چه بارونی میاد بیا دستت و بگیر زیر بارون ببین چه قدر قشنگه بارون. (براردم کنکوری هستش و خیلی داره دعا میکنه)
فریبا هراتی
: سلام. رحمت خداوند در زمانی که از هیچ جا امیدی نیست بر شما خواهد بارید و بیشتر از آنچه که انتظارش را دارید به شما انرژی مثبت و خیر و برکت خواهد رسید. انشالله برادرتان هم قبول شوند. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام وقت بخیر بنده یکشنبه خوابم را که در رابطه با باران بود را فرستادم تا الان منتظر تعبیر بودم فکر کنم این وقفه ی تعطیلی دوشنبه اخلال ایجاد نموده باشد لطف می فرمائید پیگیری نمایید
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. من همه خوابهای مانده را تعبیر کرده ام و هیچ چیزی باقی نمانده بود. احتمالا اصلا خوابتان ثبت نشده بوده لطفا مجددا خوابتان را ارسال کنید.
Parinaz : سلام ، خواب دیده ام که خواهرم برای روز تولدش ۳ توله سگ کادو گرفته است
تعبیر این خواب چیست
فریبا هراتی
: سلام. برای اینکه خوابتان تعبیر درستی داشته باشد همیشه باید از بعضی از جزییات بنده را با خبر کنید. در خواب بالا مثلا سن و شرایط خواهرتان که مجرد هستند یا متاهل مهم بود که شما درج نکرده اید. ولی با این توضیحاتی که فرمودید، زندگی خواهرتان متحول خواهد شد و شخصیتی جدید خواهد یافت مضافا به اینکه او دوستانی واقعی به دست می آورد و این موضوع باعث می شود که او به نشاط و سرزندگی و موفقیت و تجربیات خوب جدیدی دست پیدا کند. تشکر از همراهیتون.
sara : سلام خانم هراتي خواب ديدم يك شمشير توي خونه هست كه روش نوشته هاي عربي مثل ايه هاي قران داشت و ميگفتند بايد زير باران بري و شمشير رو دستت بگيري و ايه هاي روي ان رو بخوني هوا افتابي بود يك دفعه باران نسبتا تندي شروع شد من هم شمشير رو توي دستم گرفتم و زير باران رفتم بهد از چند دقيقه تبديل به برف شد و بعد از مدت كوتاهي دوباره تبديل به باران شد
فریبا هراتی
: سلام. شما به دنبال این هستید که به موقعیتی عالی، اختیار و امتیاز و به پرستیژ برسید. جاه طلب و قاطع هستید و ماهیتی رقابتی دارید. شما نیاز دارید برای موفقیت در زندگی، از قران کریم بیاموزید و آن را به خوبی درک کنید. احساسات مثبتی به زندگی تان خواهد آمد و شما در حالی که سرشار از احساسات مثبت هستید، برای رسیدن به اهدافتان تلاش می کنید. ممکن است مدت کوتاهی احساس کرختی و سردی کنید ولی مجددا با هیجان بیشتری برای خواسته هایتان تلاش خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.