تعبیر خواب بام
اگر خود را بر بام دیدید به اندازه ارتفاع آن بام در زندگی پیشرفت و ترقی می کنید. اگر خود را روی بام خانه ناشناسی دیدید باید منتظر برخوردی باشید که در نتیجه آن ترقی می کنید. اگر روی بام آسوده و بی خیال نشسته اید، کار شما نظام آرام بخشی می یابد. اگر روی بام بودید و آن جا رختخواب گسترده ای هم بود، به وسیله زنی که با او ازدواج می کنید به ترقی و تعالی می رسید.
تعبیر خواب پایین آمدن از بام
اگر از بام به پایین بیایید تنزل مقام می یابید و چنانچه از آن بالا بیفتید کاری مهم را که با زحمت و تلاش به دست آورده اید از دست می دهید یا زیان مالی می بینید. اگر در خواب ببینید کسی شما را از بالای بام به پایین پرت کند، به وسیله کسی از مقام خود ساقط می شوید.
اگر از پایین به بالای بام مرتفعی نگاه کنید یا آرزوهای بلند دارید و یا ندانسته از ضعف و زبونی خویش بیمناکید و اگر از روی بام به پایین نگاه کنید دید شما نسبت به امور، وسیع است و قادر خواهید بود به درکی از زندگی برسید که دیگران از آن درک و فهم، بسیار پایین تر از شما هستند. اگر در خواب ببینید که روی بام مرتفعی طاقباز خوابیده اید به طوری که آسمان را می توانید ببینید نشانی از گشادگی کارها و فرح و سرور و شادمانی است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
افسون : با سلام و سپاس از شما. خواب ديدم خودم با دو تا از دخترهاي فاميل مون بر پشت بام خانه اي ناآشنا رفته بوديم ( انگار چند پشت بام بود كه به هم راه داشت از چند پشت بام عبور كرديم.)و يك زير انداز پهن كرديم و نشستيم .ي دختر ديگه هم بود كه انگار غريبه بود. من يك پلاستيك دستم بود كه در آن كاكائوهايي كوچك بود و شل شده بود و داشتم مي خوردم. يكدفعه ديدم يكي از ما به بقيه لواشك تعارف مي كنم، ديدم يادم رفته به آنها كاكائو تعارف كنم و از كاكائوها به آنها دادم.ممنون ميشم خوابم را تعبير كنيد.
فریبا هراتی
: سلام. شما و دختران فامیل تان به دید وسیعی و درک بالایی خواهید رسید و همگی به موفقیت های زیادی خواهید رسید. دنیا به شما رو می آورد و شما زندگی شادی خواهید داشت. کسان دیگر از هیجانات زندگی شان برای شما خواهند گفت و شما هم از شادی های زندگی تان برای آنان صحبت می کنید و شادیهایتان را با آنان تقسیم می کنید. تشکر از همراهیتون.
Sepide : سلام. من خواب دیدم رفتم روی بام خونمون برای دعا و مناجات. در خواب خانه خانه خودمون بود ولی فرق داشت. پشت بام خشتی بود و پنجره ها چوبی سبزغ. بعد که رسیدم روی پشت بام یه آبگرمکن اونجا دیدم که رویش یک شعله روشن بود. شعله مثله شعله ی اجاق گاز آبی بود. دیدم از آبگرمکن بالا رفتم و دوباره از یه بخشی که جز پشت بام محسوب میشه بالاتر رفتم و دیدم با اینکه بالا رفتن سخت بود من به راحتی از شعله گذشتم و به اون مکانی که بالاتر از سطح پشت بام بود رسیدم و اونجا زیر آسمون شروع کردم به دعا کردن در مورد خاسته قلبیم که مدتهاست منتظرشم. بعد دیدم دعام تموم شد خواستم ازون مکان بیام پایین. دیدم برای پایین اومدن هم باید از آبگرمکن و اون شعله رد بشم و به نظرم کار سختی اومد ولی من به راحتی انجام دادم . همش میترسیدم سر بخورم ولی نخوردم. پایین اومدم روی پشت بام ایستادم. بعد دوباره دیدم با مادرم داریم میریم روی پشت بام که من شعله رو نشونش بدم و بهش بگم درجه آبگرمکن رو نگاه کنه. بعد اونجا دیدم یک درخت هست که میوه های قشنگی داره که مثه خرما قهوه ای بودن. اون درختها مال خونه خودمون بود. در صورتی که ما اصلا درخت نداریم. ولی دیدم یکیشون رو چیدم و خوردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به معنویت بالا برسید و از خدای مهربان برای رسیدن به حاجاتتان دعا کنید. قلبتان شکسته و ظاهرا به کسی چیزی نمی گویید اما دلتان می سوزد و امیدوار هستید. بر خشم خودتان و نگرانی هایتان غلبه خواهید کرد و به درک و دید وسیعی می رسید که مسائل و مشکلات را دقیقتر موشکافی و بررسی می کنید و ذهنتان قوی تر از قبل کار می کند. ایمانتان را حفظ خواهید کرد و لغزشی در ایمانتان رخ نخواهد داد. شما به خواسته و حاجت خودتان می رسید و امید و حمایت و ثبات به زندگی تان می آید. به شادی و لذت می رسید. تشکر از همراهیتون
Bahar : باسلام
خوابی دیدم که روی پشت بام ها هستم که از یک بام به بام دیگر میروم. خانه های چوبی قشنگی بود تازه بازان آمده بود چون چوب ها تمیز بودند و تمام این بام ها زیر یک سقف بزرگ بود که من روی یکی از این بام ها که حالت شیروانی داشت نشستم که استراحت کنم فضای اونجا خیلی جالب و خرم بود.
باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. شما به مقام و درک بالایی خواهید رسید و می توانید همه چیز را با دید باز تشخیص دهید. گول کسی را نخواهید خورد و به ثروت و امنیت می رسید و زیر سایه خدا راحت و خوشنود خواهید زیست. تشکر از همراهیتون.
Mahya : سلام
خواب ديدم روي بام يه خونه اي ايستادم ك روش از قبل برف اومده و مونده ، از اون بالا برف گوله ميكردم و پرت ميكردم ، و يه گوله ام از پايين به سمتم پرت شد ك محكم و درشت بود منم همون گوله رو دوباره ورداشتم و به سمت پايين ك ادم وايساده بود پرت كردم، حالت برف بازي و شوخي
با تشكر
فریبا هراتی
: سلام. شما به اوج احساساتی رسیده اید که ابراز نشده اند و سرد و منجمد هستند. احساس تنهایی و غفلت می کنید و نیاز دارید تا زمانی را برای شادی و آرامش بگذارید. از فرصت هایی که برایتان ایجاد می شود باید استفاده کنید تا این فرصت ها و موقعیت ها هست و هنوز ناپدید نشده. سختی ها را از زندگی خودتان دور خواهید کرد و ناراحتی ها و افکار منفی را دور می ریزید و اجازه نمی دهید مسائل تلخ گذشته دوباره شما را ناراحت کند و خاطرات قدیمی و تلخ فکرتان را خسته کند. تشکر از همراهیتون.
Mohsen : سلام و عرض ادب خدمت شما خواب دیدم روی پشت بام خیلی بلند همراه برادرم هستم که لبه پشت بام حالت نمایشگاهی دو عدد ماشین قرار دادن که لبه پشت بام بود اما خوب قرار داده بودن که نیفته بعد تو حال اینکه آبگرمکن کار نمیکنه من داشتم به آبگرمکن ور میرفتم که یکی از لوله های آبگرمکن باز کردم دیدم کیپه و پر از رسوب آب رد نمیشه که نشون برادرم دادم با لبخند که احساس اینکه موفق شدم پیداش کنم داشتم حالت غرور بعد رسوبارو خالی کردم و لوله رو تمیز کردم و احساس میکردم که برادرم همش در حال راه رفتن با چند نفر فکر کنم ولی من حواسم به اشخاص دیگه نبود فقط برتدرمو میدیدم ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما به درک بالا و دید وسیعی نسبت به مسائل رسیده اید. شما تمام مدت احساسات خودتان را کنترل کرده اید و خشم درونتان را حفظ کرده اید و مشکلات را فروخورده اید ولی الان می خواهید که مسائلی را که برایتان باعث کدورت شده از قلبتان بیرون بریزید و روحتان را جلا ببخشید. شما قادر خواهید بود که خودسازی موفقیت آمیزی داشته باشید و رفتارتان را با برادرتان خیلی صمیمی و مهربان کنید و به او توجه بیشتری داشته باشید. کینه ها را دور می ریزید و به ارامش می رسید. تشکر از همراهیتون.
Mohsen : یک دنیا ممنون از زحمات شما
Parviz : با سلام و خسته نباشید خدمت شما. خواب دیدم روی بام به همراه همسرم بودم و دخترم که از من دور است هم روی بام بود و نزدیک لبه بام و من از این نزدیکی به لبه بام ترسیدم ولی بدون عکس العملی که باعث ترس او بشود به لبه بام نزدیک شدم و دخترم را به وسط کشیدم. البته این خواب بعداز طلوع خورشید بود. لطفا براساس زمان خواب تعبیر بفرمایید. قبلا از زحمات شما سپاسگذارم
فریبا هراتی
: سلام. شما و خانواده تان از نظر اجتماعی پیشرفت و ترقی کرده اید و جای شما و خانمتان امن است ولی دختر شما به عشق و حمایت شما احتیاج دارد. لطفا سعی کنید پشتگرمی و حمایت شما را دریافت کند. تشکر از همراهیتون.
شبنم : با سلام و عرض ادب خواب دیدم در خونه ای نا آشنا با همسر جدیدم نشسته ام ولی یک دفعه دیدم گم شد و نیست، کم کم داشتم احساس میکردم میخواهند تو اون خونه زندانیم کنن و در و پنجره هارو داشتن میبستن ،همزمان یه ضبط کاستی داشت صدایی میداد که فلان کس که میخواهی باهاش شراکت کنی من رو بدبخت کرده و ازش دوری کن و از اینجا هم برو بیرون میخوان بهت تجاوز کنن ، در خونه باز شد و یه مردی اومد داخل، منم فرار کردم و دویدم پشت بام خونه بلند بود رو دیوارش شوهر سابقم نشسته بود گفت نرو من حواسم بهت هست وکسی جرات نداره بهت نزدیک شه،مرده اومد پشت بام من که اونرو دیدم از دیوار پشت بام خودم رو انداختم پایین و از کوچه دوییدم چه دوییدنی و بیدار شدم ، ببخشید طولانی شد
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. همسر جدید شما افکار و ایده هایی جدید به ذهن شما می آورد که در صورت قبول آن، بسیار متضرر خواهید شد. خود او نیمه راه از مسئولیت پذیری کناره می گیرد و شما تنها باید تقبل همه مسئولیت ها را به عهده بگیرید. او قبلا هم اینکار را کرده با دیگران و باید از پذیرش کاری که نمی دانید ته آن چیست به شدت اجتناب کنید! در غیر اینصورت بسیار متضرر خواهید شد. شما ترجیح می دهید از همسر سابقتان هم کمک نگیرید. چشمتان را باز می کنید و دیدتان وسیع می شود. متوجه می شوید که جاپای محکمی ندارید ولی بر سختی ها به سرعت غلبه خواهید کرد. این خواب به منزله هشداری برای شماست. تشکر از همراهیتون.
Seyavash : سلام و عرض احترام.
درخوابم روی بام اداره ای بودم که ایزوگام نداشت و سقف آن تازه زده شده بود.
باران می بارید . سعی کردم وسایل اضافه ای (وسایل بنایی)که جلوی عبور باران را می گرفت به بیرون از بام بیندازم.باران لباسهایم رو خیس میکرد و با عجله کارم رو انجام می دادم.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. شما به موفقیت، حفظ جایگاه و دستاورد خودتان در دنیا نگاه می کنید و اخیرا چشم انداز و محدوده ای برای موفقیت خودتان تعیین کرده اید می خواهید جاپایتان سفت باشد و کاری که می خواهید انجام دهید به خوبی انجام شود و پل های پشت سرتان خراب نشود. نمی خواهید که کسی افکار و نظراتش را به شما تحمیل کند و سعی می کنید ایراد کارتان را از بین ببرید تا در تصمیم شما دخالتی نکنند. تشکر از همراهیتون.
زهرااااا : سلام و سپاس بیکران
خواب دیدم شب بود و داشتم به سمت خانه ی یکی از همشهریان که هیچ ارتباطی با او نداریم میروم و احتمالا برای مهمانی میرفتم ...البته ابتدای خوابم دقیقا یادم نیست ..در طول راه کسانی هم بودند و اتفاقاتی هم افتاد که یادم نمیاد...داشتیم میرفتیم که در طول راه منو پسر یکی از آشنایان یهو رسیدیم به یک پشت بام و ناگاه خود را بر پشت بامی یافتیم ...تعجب کردیم و داشتیم دنبال راهی میگشتیم از طریق آن پایین بیایم و به ادامه مسیر بپردازیم اما قبل از اینکه راه را پیدا کنیم و پایین بیاییم خوابم تمام شد و بیدار شدم .....
فریبا هراتی
: سلام. شما دید وسیعی نسبت به مسائل پیدا خواهید کرد و درکتان نسبت به باقی افراد در فامیلتان بالاتر خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.
زهرااااا : سلام .خواب دیدم من و مادرم در جای ناآشنا بروی یک پشت بام خیلی بلند نشسته ایم و به پایین نگاه میکنیم و مادرم از یک نفر در مورد جهت قبله سوال میکند و قصد نماز خواندن دارد ...خواستم ببینم تعبیرش چیست ...؟؟ مچکرم
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان نزد خدای بزرگ مقامی بالا دارید و دیدتان وسیع است و درک و فهم و شعور بالایی دارید. در راه خدا و دین ثابت و پایدار هستید و توفیق طاعت پروردگار را یافته اید. از جمیع سختی ها در امان خواهید بود و خدای بزرگ را شکر می کنید. تشکر از همراهیتون.