تعبیر خواب بانک
دیدن بانک در خواب همان تعبیری را دارد که برای صراف و صرافی هست. اگر خود را در بانک و در ردیف مشتریان دیدید، در آینده موردی پیش می آید که سر و کارتان با یک انسان طماع و بخیل و خسیس می افتد.
اگر خویشتن را در خواب به جای تحویل دار بانک دیدید که پشت گیشه نشسته اید، به چیزی دل خواهید بست که آن چیز متعلق به شما نیست و اگر هم بتوانید مالک شوید مدتی طولانی صاحب آن نخواهید بود. اگر خود را مقابل گیشه دیدید اما جایی بودید که تحویل دار دیده نمی شد، راهی برای پیشرفت به روی شما گشوده می گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
mmd : سلام . من ساعت 4 خواب دیدم به همراه دایی و برادرم به بانک رفتیم مسئول بانک به دایی ام احترام گذاشت ولی به من نه , پس به شوخی بهش گفتم من هم توی این بانک حساب دارم اونم خندید بعدش این طور شد که دایی ام برای رسیدگی به کار های خود از من پول گرفت و بهش دادم و باقی مانده ی پول را نیز در جیبم گذاشتم
فریبا هراتی
: سلام. شما دوست دارید که امنیت مالی داشته باشید و احتمالا ترس های شما از بی ثباتی مالی، بی اساس است. ولی دایی شما مشکلات مالی یا پولی را تجربه می کند و با آدمی طماع و بخیل سرو کار پیدا می کند. شما هم نگران دایی تان هستید.
صبا : سلام بعد سحری خواب دیدم تو بانک هستم و تو قرعه کشی بانک مبلغ خیلی زیادی رو برنده شدم و بدون این که پولو ببینم به کارمند بانک گفتم همه پولو تو حسابم واریز کرد. بعد خواستگار قبلیم رو با برادرش دیدم که خیلی پیر شده بود و با خودم گفتم چقد شکسته و پیر هست و احساس میکردم ذاتشو میبینم و چقد آدم بدی هست و من چه خوب باهاش ازدواج نکردم.
فریبا هراتی
: سلام. از آدم خسیسی سود زیادی به شما می رسد و شانس آورده اید که با خواستگار قبلی خود ازدواج نکردید. او بسیار سخت گیر و مجرب و ایراد گیر است و از ازدواج نکردن با او یک برنده محسوب می شوید.
فاطمه : سلام
خواب دبدم برای تامین زندگیم کار میکنم.گویا همسرم مرا رها کرده بود. دیدم بعد از کار اولم که نمیدانم چه بود اخر شب داخل بانک بودم و فیش های واریز پرداخت مردم را وارد دفتری میکنم.خیلی خسته بودم تا دیروقت کار کرده بودم.یکی از رسیدهارا اسمش را نمیتوانستم بخوانم واضح نبود خط خوردگی داشت.رییس بانک خودش آمد خواند. مردی بود با موهای خیلی کم. رسید و دفتر را گذاشت روی پای من و وارد کرد.از بس خسته بودم داشت خوابم میبرد پایم رفت پایین. رییس بانک.هم لحظاتی دراز کشید کنارم بدون نیت بد و خلاف.بعد بلند شد گفت برید خانه بقیه کار را منزلتان انجام بده.در واقعیت من خانه دار هستم.
فریبا هراتی
: سلام. شما در زندگی زحمت زیادی کشیده اید و به حل اختلافات و مشکلات مردم یا کمک به آنها اقدام کرده اید ولی چیزی ار این کمک ها عاید خودتان نشده است. ولی گشایش کار شما در راه است و انشالله به جبران محبت شما به دیگران و خوش قلبی تان در های رحمت به روی شما باز خواهد شد و به آرامش و آسایش خواهید رسید.