تعبیر خواب ببر
ببر در خواب، دشمنی قوی و بزرگ و در عین حال، مهربان و با گذشت است که شما به هیچ وجه توان مقابله و رویارویی با او را ندارید. اگر این دشمن بر شما چیره شود، بدون وارد آوردن آسیب کلی از شما می گذرد و پی کار خود می رود.
معبران می گویند: اگر در خواب ببینید که با ببر رو به رو قرار گرفته اید، در آینده با چنین دشمن قوی پنجه برخورد می کنید که گیج و متحیر می مانید و نمی دانید در مقابل او چه موضعی بگیرید. اگر در خواب دیدید که با ببر می جنگید، با دشمنی دارای خصوصیات ذکر شده، دست و پنجه نرم می کنید. اگر در خواب ببر به شما حمله کند، مورد تجاوز دشمن قرار می گیرید. اگر از او بگریزید، ایمن می شوید. اگر ببر را فراری دهید، پیروز خواهید شد. پوست ببر در خواب مالی است که بدون زحمت و تلاش بدست می آید.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن ببر در خواب دشمنی قوی و دلیر است که کریم و مهربان نیز هست. اگر ببیند با ببر در نبرد و جنگ است و او را شکست داد، دلیل که بر دشمن چیره شود. اگر ببیند ببر وی را شکست داد، دشمن بر وی ظفر یابد. اگر ببیند ببر از او ترسید و می گریخت از دشمن ایمن گردد.
ابراهیم کرمانی می گوید: دیدن پوست و استخوان و موی ببر در خواب ، مال و منفعت است که ازدشمن به او خواهد رسید. اگر ببیند بر پشت ببر نشسته و او مطیع است، دلیل که دشمن مطیع او گردد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
farzan : سلام.وقت شما بخیر...خواب دیدم با خانواده خودم توی یک خونه ای نزدیکی جنگل هستیم که نمیدونم کجاست. من وارد جنگل شدم و دیدم که توی جنگل پر از ببر و پلنگای نه خیلی بزرگ هست.من اولش ترسیدم ولی دیدم باهام کاری ندارن و من از کنارشون رد شدم و وقتی رفتم خونه دیدم خواهرزاده کوچیکم که پسر هست گم شده و فقط من بی تابی می کنم و دنبالش می گردم و همش میگم رفته تو جنگل و ببرا خوردنش و یکی از فامیلامون رو میفرستم دنبالش...تو همه کوچه ها دنبالش میگشتم و دیدم پدرش داره می خنده و رد میشه و بهش گفتم دیدم اهمیت نداد.من عصبانی شدم و رفتم ته کوچه دیدم چندتا خانم یه دیگ بار گذاشتن و دارن غذا می پزن.تو راه برگشت نذر کردم خدایا من بچه نمی خوام ازت(آخه چند سالی هست که بچه دار نمی شیم من و همسرم) تو فقط خواهرزادمو بهمون برگردون...
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما فکرتان ناراحت است و اطراف شما پر است از آدمهایی که مثل خود شما، شخصیتی قوی و مسلط دارند و می توانند در موقعیت های مختلف، قدرتشان را اثبات کنند و نشان دهند که توانایی رهبری در ایشان بالاست. شما با گذشت و مهربان هستید. خواهر زاده ی شما احساس گیجی و سردرگمی دارد و شاید پدر او با او خوشرفتار نیست و یا به او اهمیت خاصی نمی دهد. بنابر این او در دلش احساس تنهایی و محدود بودن می کند و در شرایط بغرنجی قرار گرفته است. شما باید سعی کنید که از خواهر زاده تان حمایت کنید و مراقب باشید که او ( منوط به سن و شرایطش) در آرامش و امنیت زندگی کند. تشکر از همراهیتون.
Mahdis : سلام و خسته نباشين خواب ديدم كه تو يه سالنه خيلي بزرگم و بعد يه ببر جلوم نشسته اولش يكم ترس داشتم ولي بهم كاري نداشت و شروع كرد به حرف زدن باهام و من دراز كشيدم و پريد روي پشتم ولي بدونه اينكه اسيب بزنه هم حسه بازي داشته و هم اينكه احساس كردم ميخواد ادرار كنه ولي اصلااااا با من كاري نداشت و حتا به زبون انسان هم حرف ميزد
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شخصیتی قوی و مسلط دارید و می توانید در موقعیت های مختلف، قدرتتان را اثبات کنید و نشان دهید که توانایی رهبری کارها را در اختیار دارید. ولی حرفتان را برای هر کسی نمی زنید و بار نگرانی هایتان را روی خودتان تخلیه می کنید. شما مهربان، با گذشت و با پرستیژ هستید. تشکر از همراهیتون.
Marmar : سلام وقت شما بخیر
بعد از سحر خواب دیدم وارد یک شهر یا محله شدم که تقریبا" ویرانه شده بود،روی زمین اجساد مردم بود ،آدما دنبال هم بودن که همدیگه رو بکشن،هرکس یه نفر رو میدید اونو میکشت،یک نفرم دنبال من افتاد که منو بکشه من از ترس فرار کردم و توی یک مخروبه به یک ببر پناه بردم و انگار توی فکرم بود که من همسر ببر میشم و کسی نمیتونه منو بکشه و اون ببر هم واقعا" ازم حمایت کرد.
انگار توی اون شهر فقط ادما همدیگه رو میکشتن و به حیوونا کاری نداشتن
فریبا هراتی
: سلام. مردم به عادات بدی دچار شده و رفتارهای بدی دارند که باعث می شود نسبت به یکدیگر احساس عدم امنیت داشته باشند و در مقابل هم بی رحمانه و غیر انسانی رفتار خواهند کرد ولی شما تصمیم می گیرید که قوی و مسلط بر اوضاع باشید و اجازه ندهید که کسی به شما زور بگوید ضمن اینکه خودتان هم بخشنده و بزرگوارانه با دیگران تعامل خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
محمد امین شیرازی : سلام وقت بخیر
من دیشب خواب دیدم رفتم حج و داشتن پارچه های کعبه رو عوض میکردن اما هیچکس نبود فقط خودم بودم و همش داشتم تواف کعبه رو میکردم..و دیدم که مادرم اومد و تواف کعبه رو میکردیم.
با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما کار خیری انجام داده اید که ثواب زیارت خانه ی خدا را برایتان نوشته اند. ایمان شما قوی است و خداوند دلش می خواهد آدمهایی که صداقت دارند و نقش بازی نمی کنند را حمایت کند و شما و مادرتان چنین شخصیت هایی دارید که قلبتان پیش خداست و امنیت خداوند و عشق او شامل حال شما و مادرتان است. تشکر از همراهیتون.
محمد امین شیرازی : سلام وقت بخیر.
خواب دیدم کنار یه ببر بنگال هستم طوری که پشتش به من بود,و منم ازش نمیترسیدم.بعدش یه توله شیری رو دیدم که خیلی ترسیده بود و منم توی خواب حس میکردم که تعدادی شیر میخوان به اون توله شیر صدمه بزنن. (اما شیری تو خواب ندیدم) که اون ببر بنگال توله شیر رو زیر خودش قایم کرد و منم حس کردم که اون ببر داره یه جورایی ازم محافظت میکنه و بعدش صدایی شنیدم که گفت,شیرها با ببرها همیشه دشمن بودن و به خاطر قدرت و حکومت میخوان این توله شیر رو بکشن.و من اینو تا حالا نمیدونستم.
ممنون میشم اگه تعبیر این خواب رو بگید.مرسی
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. توانایی شما در به کار بردن قدرت، در موقعیت های مختلف، بسیار بالاست. شما می توانید بسیار قوی از حقوقتان دفاع کنید و دشمنانتان را سرکوب کنید اما به جای اینکار بسیار باگذشت و مهربان و رئوف هستید و می توانید در انجام کارها نقش رهبری به عهده بگیرید. شخصیتی سلطه جو و جاه طلب اما در عین حال بی تجربه و معصوم در زندگی شما هست که تمایل دارید از او دفاع کنید و اجازه ندهید که دیگران با او مستبدانه رفتار کنند و نظراتشان را به او تحمیل کنند. شما از کسی که بخواهد با شما سلطه جویانه برخورد کند خوشتان نمی آید. تشکر از همراهیتون.
Mohammadreza : سلام
من خواب دیدم که با چند نفر از دور به یه جنگل که وسط تپه تموم میشه نگاه می کنیم، یهو یه مار زرد از جنگل بیرون میاد و تو تپه چند تا گوسفند رو نیش میزنه(یا میبلعه اونجاش یادم نیس) بعد یه حیوان درنده نارجی که بیشتر شبیه پلنگ بود از جنگل بیرون میاد و مار رو می کشه.
فریبا هراتی
: سلام. شما نسبت به حل یک مشکلی دور اندیشی می کنید و به این فکر می کنید که یک روز مردم نادانی که به مقامی رسیده اند، از حل مشکلات خودشان ناامید می شوند و احساس ضعف و استیصال خواهند کرد. در آن روز، رستاخیزی تازه به خاطر برانگیختگی احساسات مردم شروع خواهد شد و آدمها برای موفقیت درکارها و رهایی از افسردگی و ناامیدی، مجبور می شوند که خودشان را عوض کنند و تولدی تازه را تجربه کنند. هرگز با منزوی بودن و دشمنی و ناامیدی ها نمی توان به قدرت رسید!!! لازمه ی موفقیت و رشد یک جامعه، اجتماعی بودن، تعامل با دیگران، رفتاری دوستانه و صلح آمیز داشتن، است. تشکر از همراهیتون.
Pouya : سلام خانم هراتي. ديشب خواب ديدم كنار يه جاده اسفالت پارك كرده بودم و ٧-٨ نفر كه احساس ميكردم خانواده ام هستند (خيلي بيشتر از تعداد واقعي خانواده ما) هم براي استراحت از ماشين پياده شده بودن. يه طرف جاده دشت بود و يه طرفش يه جاده خاكي و بعدش يه باغ (درخت ها برگ نداشتن انگار پاييز بود) تو شونه خاكي كنار جاده دقيقن يه جاده خاكي با ارتفاع كمتر به موازات جاده اسفالت بود. ما همه تو اون جاده خاكي بوديم. يه لحظه ديدم ته اون جاده خاكي يه ببر نشسته رو زمين ( با حالت اماده براي حمله). يهو ديدم يه غرش كرد و دندون هاش مشخص شد و به سمت جمعيت ما شروع كرد به دويدن. من تو همون چند ثانيه كه فرصت داشتيم و خودم ترسيده بودم از همه خواستم همه به صف بشن و دستاشون رو بگيرن بالا تا هيبت بزرگ تري بگيريم و ببر بترسه. ببر دويد و رسيد به ما. من سريع از روي زمين سه تا سنگ برداشتم. در همين حين ببر رو ديدم كه نشسته رو زمين سريع هر سه تا سنگ رو مستيم به سرش زدم. ببر يبار ديگه اما از شدت درد دندون هاشو نشون داد. سريع به همه گفتم برن تو ماشين و بيرون نيان. همه رفتن تو ماشين. همون ببري كه سنگ زده بودم تو سرش يهو به شكل يه پلنگ سياه از تو جاده اسفالت به سمت عقب جاده فرار كرد. ممنون از شما.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید آرامش داشته باشید و مسئولیت هدایت یا کنترل کارهای اشخاصی به دوش شماست و از این بابت خسته هستید. چیزی برای شما در حال تمام شدن است و دوره ی جدیدی را در زندگی تان شروع می کنید. شاید شما در انجام کاری پیشگام هستید و تا به حال کسی اینکار را لااقل در خانواده تان شروع نکرده است. شما با سختی های زیادی مواجه هستید و برای رسیدن به اهدافتان باید خیلی کار و تلاش کنید. شما می خواهید قدرت و توانایی تان را به همه اثبات کنید و نشان دهید که رهبری قوی هستید ولی ممکن است زود از کوره در بروید و کنترل احساساتی که تمام مدت سعی می کنید سرکوبشان کنید، از دستتان دربرود. اما شما همیشه عادت دارید که جلوی اشتباهات خودتان را بگیرید و اجازه نمی دهید که خشم و احساسات منفی شما را در مسیر زندگی و کارتان دنبال کند. تشکر از همراهیتون.
سحرم : سلام خانم هراتی عزیز ممنون میشم خوابم پنهان باشه
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. ((در نوبت هستید)) و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
سحرم : سلام.وقتتون بخیر.من خواب دیدم .لطفا پیامم رو پنهان کنید .باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مدیر سابق شما به همه ی کارمندانش می گوید که شما از آنها بهتر کار می کردید و بهتر از آنها او را درک می کردید. آنها در کارشان با چالشی بزرگ مواجه می شوند و دنبال این هستند که کسی را برای سرپرستی و قبول مسئولیت بزرگی، انتخاب کنند که استعدادهای بالا و توانایی های عالی برای رسیدن به موفقیت داشته باشد. دنبال کسی می گردند که مثل شما باشد. آنها کسی را از کار عزل خواهند کرد که، زمانی معتقد بودند که شخصیتی قوی داشته و در موقعیت های مختلف می توانسته بهترین رهبری را در کارها داشته باشد. شما نیز چنین شخصیتی دارید و می توانید قدرتتان را در موقعیت های مختلف به درستی به کار ببرید و عده ای را برای پیشبرد اهدافی که به شما واگذار شده، رهبری کنید. شما متعهد و مسئولیت پذیر هستید، از تجمل خوشتان می آید ولی نمی خواهید درگیری های عصبی برای خودتان درست کنید. احتمال دارد بخش آخر خوابتان به این تعبیر باشد که با شما تماس خواهند گرفت تا دوباره با آنها همکاری کنید و شاید هم این بخش آخر صرفا بازتاب افکار شما در بیداری مبنی بر گم کردن گوشی تان باشد. تشکر از همراهیتون.
Yeganeh : سلام وقت بخیر، من مدتیه هرچندوقت یکبار خواب شیر یا ببر میبینم اما توی هیچ کدوم از خوابام حمله نمیکنن
مثلا یکبار دیدم یه شیر خیلی بزرگ پشت خانه مادرم اینا هست و بچش کنار من هست و من انگار دارم از بچش مراقبت میکنم
چندروز پیش هم خواب دیدم یه ببر خیلی بزرگ که اون خطهای روی بدنش هم نداره، توی یک اتاقی که از قبل توی آتیش سوزی سوخته داره نگهبانی میده و یجورایی مراقب اونجاس
تا اومد بیرون من بهش گفتم کاریت ندارم آروم باش و اونم نشست،بهش قند دادم نخورد و یجورایی حس کردم باهام حرف زد و گفت پنیر میخوام
بهش پنیر دادم خورد و اومد سمتم و چسبید بهم و منم داشتم نوازشش میکردم و بغلش میکردم
بعدش از خواب بیدار شدم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما شخصیتی قوی و رهبر گونه و مسلط دارید که می توانید همه ی اوضاع را به خوبی کنترل کنید و با قدرت مسائل را حل و فصل کنید. شما سعی می کنید که خویشتندار باشید و با بزرگواری و جذبه اما با آرامش مشکلات را حل کنید. مادرتان هم چنین شخصیت قوی ای داشته اند. شما قبلا اذیت شده اید و اعصابتان را خورد کرده اند. سعی دارید که انعطاف پذیر رفتار کنید و خیلی روی حرفتان لجبازی نکنید. شما از اینکه فقط به شما وعده ی خوب شدن اوضاع را بدهند خوشتان نمی آید و دوست دارید که به ثروت و گشایش مالی برسید. ضمنا دوست عزیز لطفا در نظر داشته باشید که طبق قوانین سایت، ثبت بیشتر از یک خواب در هر 24 ساعت و در هر کامنت مجاز نیست و نمی توانید همه ی خوابهایی که یک مضمون دارند را یکجا تحت عنوان خوابهای مثلا مربوط به ببر و شیر یکجا ثبت کنید. لطفا در آینده این مسئله را مد نظر داشته باشید. تشکر از همراهیتون.