کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب بستر

محمد ابن سیرین می گوید: بستر در خواب زن است و نیک و بد آن تعلق به زن دارد. اگر ببیند که بستری خرید یا بستر را عوض کرد یا از آن بستر به بستری دیگر شد، دلیل که زن دیگر خواهد و زن نخستین را طلاق دهد. اگر ببیند که بستر از حال خود متغیر شد، دلیل که زن او از حالی به حال دیگر گردد. اگر ببیند که بستر خویش را بفروخت، دلیل است که زن خود را طلاق دهد و یا از او غایب گردد و یا از ایشان یکی بمیرد.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر کسی خود را بر بستری مجهول ببیند، دلیل که به قدر و قیمت آن او را زیانی رسد. اگر ببیند که بستر وی بر تختی مجهول گسترده بود و بر آن نشسته بود، دلیل که بزرگی و منزلت یابد و دشمنان را شکست دهد.

جابرمغربی می گوید: بستر درخواب ولایت و تن آسایی است. اگر ببیند که بستر را از خانه بیرون انداخت و بعد از آن به خانه آورد، دلیل که میان او و زن طلاق رجعی افتد. اگر خویش را بر بستر نرم گسترده ببیند که خفته بود، دلیل که آن سال بر وی مبارک گردد.

اگر ببیند که بستر او از پشم آکنده بود، دلیل که زن توانگر خواهد. اگر ببیند که بستر او دریده بود یا سوخته است، دلیل که اجل او نزدیک آمده باشد و عیالش را دین و دیانت و شرم نباشد. اگر ببیند که بستر او ابریشمین است و با بستر کرباسین بدل کرد، دلیل که زن فاسقه را از دست بداده و زن ستوده بخواهد.

اگر در خواب ببیند که بستر او را موش سوراخ کرده بود، دلیل است که میان زن او و کسی، کاری ناسزا صورت گیرد و به فساد رضا دهد. اگر بسترش درهوا معلق باشد، دلیل که بستر او در جایگاهی بلند گسترده شود و شغل او بالا گیرد و دولت یابد. اگر ببیند که بستر وی از هوا به زمین افتاد، دلیل که زنش بیمار شود و عاقبت شفا یابد.

    امام صادق (ع) می فرماید: دیدن بستر در خواب بر چهار وجه است:
  1. زن،
  2. کنیزک،
  3. ولایت،
  4. معیشت و منفعت و تن آسایی.

حضرت دانیال می گوید: اگر بستر خود را سبز ببیند، دلیل که زنی خواهد دیندار و پارسا. اگر بستر خود را سرخ ببیند، دلیل که زن او بدخو و ناسازگار شود. اگر ببیند که بسترش کهنه است و نو شده، دلیل که زنش از خلق بد به خلق نیک بازگردد. اگر ببیند بستر او سبز بود ولی سرخ شد، دلیل که زن وی از صلاح به فساد مایل شود. اگر به خلاف این باشد، از فساد به صلاح بازآید.

اگر ببیند بستر او سرخ بود، سفید شد یا زرد شد، دلیل که زنش از گناه توبه کند و بیمار شود، چنانکه بیم مرگ خواهد بود. اگر ببیند بستر او نو است و در زیر خود گسترده بود و بالش ها نهاده بود، دلیل کند که ازدواج کند. اگر دید بر بستر خویش بالش ها نهاده، دلیل بر خادمان کند. اگر ببیند بستر به جای مجهول است، دلیل که زمینی بخرد و در آن کشاورزی کند.

معبران گفته اند: میراث یابد. اگر ببیند بر بستر خفته، دلیل که راحت و آسانی یابد. اگر ببیند بستری داشته و بر هوا بر روی آن خفته است، دلیل است که به سبب زن جاه و بزرگی یابد. اگر ببیند بسترش دریده است، دلیل که زنش نابکار است. اگر ببیند آتش در بستر او افتاده و بسوخت، دلیل که زن را طلاق دهد یا بمیرد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

122 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

Arezou

Arezou : سلام . خواب ديدم برادر كوچكترم با يك سيگار بزرگ(برگ) روتختي و ملحفه تخت من رو ميسوزونه طوريكه سوراخ ميشدن و من ناراحت بودم از اينكه چرا داره اين كار رو ميكنه!!
ممنون ميشم تعبير كنيد

پاسخ
لینک۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۴۴:۳۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. برادر شما فکرش ناراحت است و شما به خاطر او نگران هستید و آسایش شما را سلب می کند. برای او غصه می خورید. شاید برایتان درددل می کند و به شما استرس و تنش عصبی می دهد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۵:۱۲
Paeez

Paeez : تشکر مجدد
اینکه کنارش خوابیدم چه تعبیری دارد؟

پاسخ
لینک۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۰:۳۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : شما به او تمایل دارید. ولی هردوی شما می ترسید که علاقه تان را ابراز کنید.

پاسخ
لینک۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۰۵:۳۰
Paeez

Paeez : سلام و تشکر ازشما
پیرو خواب دیروز
امروز خواب دیدم خونه دوستم هستم ، دوست پسرم هم( که گفتم دو ماه هست کات کردم باهاش) اونجا اومده بود.شب من و دوستم کنارهم خوابیدیم و دوست پسرم توی اتاق خواب . دوستم بهم گفت برو یه سر به دوست پسرت بزن، بیچاره تنهاست، من رفتم توی اتاق، دیدم که زیر یک پتو داره خود ارضایی می کنه،آروم صداش کردم و بهش اشاره کردم می خوام کنارش بخوابم. (درعالم بیداری تابحال ما کنار هم نخوابیدیم) کنارش خوابیدم ، صورتش رو بوسیدم و او هم شروع به لیسیدن ساعد دستم کرد.
با تشکر مجدد

پاسخ
لینک۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۳۹:۰۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما و دوستتان راجع به دوست پسرتان صحبت می کنید و دوست پسر شما به شما فکر می کند و از اینکه از شما دور است ناراحت است و سعی می کند به خودش آرامش بدهد. اما تمایل دارد که با شما در ارتباط باشد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۳۴:۵۰
Paeez

Paeez : سلام
من و دوست پسرم دوماهيست كات هستيم.
ديشب خواب ديدم با آقايي دوست هستم، او در يك هتل مستقر بود. با او قرار گذاشته بودم، رفتم در اتاقش نيمه باز بود، ديدم روي تشك روي زمين خوابيده بود، تعجب كردم چرا روي تخت نخوابيده. اوتازه ازخواب بيدار شده بود بمحض ورود خوابيدم توي بغلش، سينشو ليس زدم، و متوجه شدم كه سينه دوست پسر قبليم بهتر بود. و از روي لباس با من دخول كرد، اما من نگران از بين رفتن بكارتم نبودم ، چون مطمئن بودم مشكلي پيش نيومده. بعد از ارضا شدن از هتل رفتم، اما شب شده بود ولي نه تاريك. داشتم با خودم فكر مي كردم اين كار من ، منو دختر بدي جلوه داده؟ و بعد چند دختر ديدم كه با لباسهاي كوتاه توي خيابون راه مي رفتند، وگفتم من كه مثل اينها نيستم تا بد باشم. با تشكر

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۱۶:۲۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. حالات ذهنی شما عوض می شود و در هویت شخصیتان تغییر به وجود می آید. می خواهید که طرز فکر قدیمی تان را رها کنید. شما متوجه می شوید که شرایط حدید زندگی تان به نفع شما نیست و آدمها خوش طینت نیستند و می خواهند از شما سو استفاده کنند. شما ذهنتان را باز می کنید و متوجه می شوید که اشتباه کرده اید، ولی نه آنقدر که آخر دنیا باشد. اشتباه شما قابل جبران است و حرمت و احترامتان را ازدست نداده اید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۴ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۳۸:۲۰
Eli

Eli : سلام خانم هراتی عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه...
من دیروز صبح خواب دیدم که مادر مرحومم توی کمد رختخواب ها مشغول مرتب کردن و رسیدگی به رختخواب هاست.کلی رختخواب اونجا بود با پارچه های رنگارنگ...
در واقع مادرم داشتن روکش یه تشک که مال من بود رو میکشیدن و من با ناراحتی گفتم مامان چرا این کارو می‌کنی؟
مادرم گفت تمیزه، خواهرت این روکش تشک رو کشیده بود روی وسایل وکثیف شده بود ولی من شستمش ....

ضمنأ اون تشک و روکش اون، نو نبودن کهنه هم نبودن فقط قبلا استفاده شده بودن و هردو مال من بودن توی خواب...

در واقعیت من کمد رو خالی کردم که تعمیرات انجام بدم ....اما اصلأ در مورد رختخواب هیچ فکری توی ذهنم نبود که این خواب مربوط به اون افکارم باشه....
خانم هراتی امیدوارم همونطور که حس خوبی دارم تعبیرش هم خوب باشه
ممنونم از شما

پاسخ
لینک۲۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۲۲:۲۸
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. روحشان شاد. دعای خیر مادرتان پشت سر شماست و اوضاع زندگی تان بهتر شده و شکل و رنگ و بوی تازه و تمیزی به خودش می گیرد. وجهه ی شما در زندگی بهتر از قبل خواهد شد و آبرو و حرمتتان بالاتر خواهد رفت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۵:۱۱
Nasim

Nasim : سلام وقت بخیر
خانم هراتی من مادر و پدرم خیلی سال است که از هم جدا شده اند ولی خاله ام چند روز پیش خواب دیده که مادربزرگم یک اتاق بزرگ و تمیز و روشن که در آن یک تشک دونفره سفید برای مادر و پدرم و یک تشک که طرح گل دارد برای من گذاشته و در خواب دیده که پدرم روی تشک خوابیده ولی مارو ندیده .

پاسخ
لینک۳۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۳۶:۵۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. پدر شما از اینکه کنار مادرتان نیست متاسف است و دوست داشت می توانست با او زندگی کند. مادر بزرگتان هم دلش می خواهد آنها با هم بودند. شما به آرامش و راحتی خاطر خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۳۰ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۱۲:۳۹
Anari

Anari : سلام شب به خیر، ایام فاطمیه راتسلیت میگم، دیشب بین ساعت ۱ تا۳ نیمه شب خواب دیدم، که خاله ام (هر دومجردیم) کنار هم خوابیده بودیم که یکدفعه مرا به یک تشک دیگه انداخت( حالت پرتاب ) روی تشک نو یک پتوی نو و تمیز سراسر پهن بود ، طرف روی پتو زرشکی و سفید بود که نیت دار بود ( مثل پتوی گلبافت) ولی پشت پتو هیچ نیت یا پرزی نداشت وصاف و یکدست بود و تماما زرشکی، در خواب، میخواستم بخوابم ولی سردم بود ترسیدم که اگر پشت پتو را رویم بکشم ، گرمم نشه، بخاطر همین پتو را ازقسمت رویی روی خودم کشیدم( البته مثل اینکه پتو را دورخودم پیچیدم تا گرمم بششه) و سرم را روی بالش گذاشتم .یعنی قسمت نیت دار، سمت خودم بود و خیلی گرمای آرام بخشی بود در این حین به خودم گفتم همون قسمت پشت پتو هم گرم میکرد و بیخود نگران بودم و بعد بیدار شدم. از این که در این مدت ضمن تعبیر خواب راهنمایی هایی نیز کرده اید تشکر.

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۰۱:۰۸:۵۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر عزیزم. شما به گرمی و عشق و امنیت و حمایت خواهید رسید و شما از مسائل جدید و ناشناخته و افراد جدید در زندگی تان می ترسید و نوعی احساس هرج و مرج به شما دست می دهد. کسی به زندگی شما می آید که شما اول فکر می کنید که او نسبت به شما سرد است و انرژی خیلی مثبتی از او نمی گیرید ولی بعد متوجه می شوید که او رفتارش با شما گرمتر است تا با دیگران و تمایل دارد که از شما مراقبت کند پس نگرانی شما از بین خواهد رفت. او شخصیتی دلیر و شجاع و قهرمان دارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۴:۰۰
Sadaf

Sadaf : با سلام
من خواب دیدم که خونه هستیم و بعد میخوام تو اتاق پیش مامانم بخوابم
یه دفعه میام تو هال خونه شوهرم میبینم میخواد بخوابه یه رختخواب کنارش هست که پهنه تشک و پتو بود که الان من رو اونها میخوابم من گفتم پیش شوهرم میخوایم و اونجا دراز کشیدم
که البته شوهرم تو گوشی بود سرش
بعد تو خوابم دیدم تو خونه خودم بودم یه پیرزن که انگار زندایی بابام که الان خیلی پیر و مسنه و ما با اون رابطه زیادی نداریم چون راهشان دوره
دیدم تو خونه منه و داره تمام خونه منو جرم گیری و تمیز میکنه که یادمه که تلویزیون لای درزها اتاق ودرها همه رو داره تمیز میکنه و با پارچه و پنبه به قول خودش جرم میگیره و من بهش گفتم قراره بریم جایی بیا بریم گف نه من باید خونه ات تمیز کنم
بعد من ترسیدم نکنه این میخواد طلاها و وسایل منو ببره و دزدی کنه
به خواهرم که پیشم بود گفتم تو بمون خونه
بعد دیدم پیرزن گف با ناراحتی من میخوام خونه تو رو جرم گیری کنم چون شوهرت اون سری گف خونه ما جرم زیاد داره بخاطر همین مشکل دارم با زنم
بعد هم گف شوهرت گف نری بگی من این حرف زدم
با تشکر

پاسخ
لینک۲۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۶:۴۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما احساس می کنید که می خواهید چشم هایتان را روی چیزهایی که شما را آزار می دهند ببندید و راحت و بی خیال باشید، اما نمی شود. مجبورید که به همسرتان فکر کنید و روی مسائلی که از آنها می ترسید، و دلائل مشکلاتتان تعمق و بررسی می کنید. دنیا به شما رو می آورد و شما اختلافاتتان و چیزهایی که باعث دعوا و ناراحتی در زندگی تان می شود را از بین خواهید برد. گناهان و مشکلاتتان را پاک می کنید و سعی می کنید که هیچ مورد اخلاقی بدی در زندگی تان نباشد. چون شما به شدت نگرانید که این مسائل باز برایتان پیش بیاید. ولی بهتر است به جای ترس، نهایت سعیتان را بکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۱۱:۴۶
zahra

zahra : سلام یعنی خواهرم رختخواب هایی رو که خریده بود داخل پارچه ای گذاشته وبسته بود آنها رو پشتش گذاشت وبیرون فروشگاه برد تشکها را باز کرد من گفتم طرح های روی آنها خوشگله

پاسخ
لینک۱۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۰۵:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. اگر خواهرتان مجرد است، به احتمال قوی ازدواج خواهد کرد. او مسئولیت ها و وظائف جدیدی را به دوش می کشد که نیاز به صرف زمان و توجه خواهرتان دارد. او به ثروت می رسد و با شخص خیرخواهی ازدواج می کند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۳۲:۲۷
zahra

zahra : سلام خواب دیدم خواهرم درفروشگاه رختخواب خریده تو دختخواب پیچ گذاشته روی پشتش می برد آن راباز کرد تشک ها رو به من نشانمی داد من میگفتم طرحش خوشگله وچند تا کناره هم برای سالن خونه هم گرفته بود آنها هم ازجنس تشک پنبه ای بود

پاسخ
لینک۱۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۲۱:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دوست عزیز من متوجه منظور شما نشدم. تو رختخواب پیچ گذاشته یعنی چی؟ لحاف تشک را خواهرتان روی پشتش گذاشته بود؟ لطفا خوابتان را اصلاح کنید و دوباره بفرستید تا تعبیر کنم. قبل از ارسال خوابتان همیشه آن را بخوانید تا اشتباه ننویسید من هرچه فکر میکنم نمی فهمم چه جوری تو رختخواب پیچ می گذارندو چرا رختخواب را بر روی پشتش گذاشته !!

پاسخ
لینک۱۵ دی ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۲۳:۴۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.