تعبیر خواب بوسیدن و بوسه دادن
اگر در خواب ببینیم کسی را می بوسیم، موردی پیش می آید که حسن نیت خود را نسبت به او ثابت کنیم و اگر آن که می بوسیم ناشناس باشد نفعی از ما به او می رسد. اگر یک دختر دم بخت ببیند که محرمی او را می بوسد محبوبیت می یابد و اگر ببیند که نامحرمی او را می بوسد خواستگار خواهد یافت و شوهر می کند و چنانچه خودش کسی را ببوسد نشان آنست که از او به نیکی یاد می کند.
تعبیر خواب بوسه مرده
اگر ببینیم مرده ای ما را می بوسد اگر آن مرده آشنا باشد نسبت به او دینی داریم چه اخلاقی و چه مالی و مادی و اگر ناشناس باشد سودی به ما می رسد زیرا بوسه مرده خیر و برکت است.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند کسی را بوسه داد، دلیل که آن کس را دوست دارد و خواستگار او است. اگر آن کس مجهول بود، دلیل که ازجائی که طمع ندارد، خیر و منفعت یابد. اگر ببیند شخص آشنایی او را بوسید، دلیل که از آن کس خیر و منفعت ببیند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند مرده ا ی را به شهوت بوسه می داد، تاویلش این است که برای آن مرده خیرات یا دعای خیر می فرستد. اگر ببیند مرده او را بوسید، دلیل که از مال یا از علم آن مرده چیزی به او می رسد. اگر ببیند کسی او را بوسه می داد، دلیل که طالب و خواستگار وی است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: بوسه دادن، دلیلش بر چهار وجه است:
- خیر و منفعت،
- حاجت روایی،
- بر دشمن ظفر یافتن،
- سخن خوش شنیدن.
برخی از معبران نوشته اند بوسه خیانت و سوء نیت و بد دلی است. چه بوسه بدهیم و چه بگیریم. اگر ما دیگران را ببوسیم ما عامل خیانت خواهیم بود اگر دیگری ما را ببوسد نسبت به ما خیانت می شود.
لوک اویتنهاو میگوید :بوسیده شدن تعبیرش جدایی ، بوسیدن تعبیرش عشق دو جانبه و بوسه دزدکی تعبیرش عشقی سوزان است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
B987 : سلام وقت بخیر مامانم خواب دیده مامان اون کسی که دوسش دارم (الان بخاطر مخالفت ها از هم جدا شدیم)صورت منو میبوسه و میگه هرجی قسمته ولی توی خواب حس کرده که دیگه نمیخواد بیاد جلو و میخواد بره .
تعبیرش چی میشه باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. بوسه به دوری اشاره می کند و مادر او شاید در حالیکه مخالف ازدواج شماست، دلش هم نمی خواهد کاری گناه آلود از او سر بزند و امیدوار است که شما او را دشمن خودتان ندانید. تشکر از همراهیتون.
Dokhtare Ali110 : یه دنیا ممنونم از مهربونی همیشگی و انرژیها مثبت فوق العاده تون. من همیشه از خدا همسر متدین و حسینی و زندگی ای که وقف اهل بیت علیهم السلام باشه خواسته بودم دعا کنید خدا بهم کمک کنه مسیر درستی رو انتخاب کنم. دلم نمیخواد برا اساس موقعیت اجتماعی و ثروت این آقای دکتر انتخابی انجام بدم. خیلی دوستون دارم خیلی خوبین ❤
فریبا هراتی
: مرسی عزیزم. چشم. <3
Dokhtare Ali110 : ببخشید خاندم هراتی یه نکته رو جا انداختم . اینکه وقتی اون آقا بار دوم لب منو بوسید در حالیکه لبها و ریشش و حالت چهرش شبیه آقای دومی که خدمتتون عرض کرده شده بود ، احساس کردم که بوی سیگار میده بهش گفتم نمیدونستم سیگار میکشی گفت سیگار برام حس سکسی داره. معذرت میخوام از حضورتون
مریم : سلام وققتتون بخیر ...من بعد از نماز صبح خواب دیدم که ما یه مهمان مرد بازیگر مرد معروف اومده خونه ما ..و همسرم و برادرش هم اومدن خونه ما....من میرم کنار همسرم و بهش میگم نمیگی دل من واست تنگ میشه اونم میگه که تو اگه فکر من بودی واسه من فلان کارو میکردی همینجوری که حرف میزدیم دو تا بوسه دزدکی منو کرد و برادرش روبروی ما نشسته بود نگاه میکرد ....و من یه جورایی خجالت کشیدم..میشه لطف کنید تعبیرش را لطف بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. کسی می خواهد سر شما را کلاه بگذارد و اگر با همسرتان اختلاف دارید، او یا برادرش در صدد هستند که شما را راضی کنند تا کاری برایشان انجام دهید. در حالی که ته دلشان زیاد از شما راضی نیستند. تشکر از همراهیتون.
Mitra : ممنونم از تعبير خواب خوبتون
من طبق شرايطي كه داشتم ابراز علاقه كردم اتفاقا
تو اين خواب نشونه اي از علاقه ي ايشون مشخص نبود؟
اون دست گردن انداختن و اون مزه مزه كردن لب؟
فریبا هراتی
: از آنجاییکه بوسه به جدایی هم اشاره دارد و اینکه شما فرمودید این علاقه یک طرفه است، تعبیر به علاقه او نمی تواند صحیح باشد. اما شاید این علاقه در آینده به وجود بیاید.
Mitra : سلام خدمتتون
خواب ديده ام در كنار يك باغچه هستم و يك شاخه رطب رو ميبينم كه بسيار رسيده هست يكي دوتاشو كه از باغچه بيرون زده ميچينم خانمي در باغچه بود كه شاكي ميشه من اين همه زحمت كشيدم چرا ميچيني من ميگم اين تعداد چيزي نيست و فوقش پولشو ميدم
بعد شخصي كه بهش علاقمندمً (و حس ميكنم علاقه يك طرفه هست اين علاقه ) رو ميبينم كه جلوي همه هي منو محكم ميگيره تو بغل و دست ميندازه دور گردنم محكم و پدرش از ما عكس ميگيره و ميگه اره شما قبلا دوست معمولي بودين حالا در اين حالت بغل بزاريد عكس بگيرم
بعد يك حموم بزرگ رفتيم وقتي حمام خالي شد و هر دو ميخواستيم لباس بپوشيم رفتم سمتش و هر دو حالت عريان بوديم صداش زدم لبم رو گرفتم بالا بدون اينكهً حرفي بزنم خودش شروع كرد بوس كردن لبم و ميديدمً حالت چهره اش عوض ميشه ديدم در حموم بازه سريع بوس رو تموم كردم كه بقيه نبينن ما رو در اون حالت و متوجهً شدم حالتي كه اون در چهرش بوجود اومده بودو چون ميخواست بو و مزه لب منو حس كنه و بچه و بهمين جهت مزه اب دهمنو هنوز شروع نكرده بود كه من قطعش كردم بوسه رو به علت باز بودنً در حمام
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت و خوشی می رسید و استرس شما از بین می رود و ذهنتان به آرامش می رسد. شما دوست دارید که به او نزدیک شوید و تصویر ذهنی تان این است که عشق شما ابدی باشد. شما می خواهید ناراحتی ها را از ذهنتان بشویید برود و اینکه هیچ چیزی را از همدیگر مخفی نکنید و پنهان کاری در زندگی تان نباشد. اما در شرایط حاضر مجبورید به خاطر حرف مردم از ابراز علاقه تان به او چشم پوشی کنید. تشکر از همراهیتون.
مینا : سلام وقتتون بخیر خواب دیدم داخل یه سالن بزرگ که پراز فرش بود بودیم ودخترم روی یه لحاف که ملافه سفیدداشت دراز کشیده بود وروی یکی از گوشه های لحاف با خودکارنقاشی می کرد وبرادر شوهرم هم سرپا وایساده بود ونگاش می کرد تو نقاشیش هم جندتا درخت کاج ویه خرس کشیده بود بعددیدم تویه سالن ارایشگاه رفتم که ناخهام ودرست کنم ولی ارایشگر مثل کارمندا مانتوشلوارپوشیده بودوارایشگاه هم مثل اداره بود بعد لباسام وگرفت اویزون کنه دیدم چندتا لباس اورد تا تنم کنم یه کوپه لباس گذاشت روی نیمکت کنارسالن تا بپوشم یه لباس مشکی برداشتم تنگ بود گذاشتم سرجاش ازبین لباسا یه لباس سبز کمرنگ که دامن کوتاه داشت وخیلی شیک بود پوشیدم خیلی مرتب شده بودم موهام به شکل زیبای درست شده بود بعددیدم برادر شوهرم یه کت وشلوار شیک پوشیده بود طوسی کمرنگ و براق بود بهش گفتم لباسم خیلی دخترونه نیست اون گفت نه خیلی خوشگل شدی وچندبار لبهای من وبوسید ومواظب بود کسی مارو نبینه ولی چندبار بوسیدن وتکرار کرد ولی انگار خیلی خوشحال بودیم
فریبا هراتی
: سلام. زمینه زندگی شما سرشار از ثروت است و دخترتان هم در شرایط خوبی به سر می برد و احساس آرامش دارد و به رویاهای خود می خواهد تحقق ببخشد. شما در حالت دفاعی قرار دارید و عاشق زرق و برق و فریبندگی هستید. می خواهید صحت و سلامت و شاد باشید و از حال و زندگی تان راحت با خانواده یا دوستانتان صحبت کنید. افکارتان منظم است و برایتان خیلی مهم است که برادر شوهرتان چه فکری راجع به شما می کند. او کم حرف و مغرور و با اعتماد به نفس است و با هر کسی هم دوست نمی شود. احساس شما نسبت به هم دوستی و خوشامدی است که نمی خواهید افسارگسیخته دنبال این احساس بروید. مجبورید فاصله تان را حفظ کنید.
Mandana : باسلام
دیشب خواب دیدم تو خونه قدیمی پدربزرگ مرحومم هستم،ما کلا بخاطر بدیایی ک مادربزرگ در حق من وخانواده ام کرده باهاش قطع ارتباطیم،در خواب دیدم مادربزرگم ک صورتش رنگ پریده و حال خوبی نداشت یهو بزور پرید صورتمو بوسید بهم گفتدتولدت مبارک(ماه تولد من الان نیست)و منم با دستم پسش زدم چون بسیار بسیار بما بدی کرده و ترک کردم اون محل رو،یهو دیدم در مکانیم انگار دوران مدرسه امه ساختمان قدیمی سر کلاس بودم نمیدونم برادرم کنارم بود یا خیر،یهو صداهای عجیبی میومد حس کردم زمین میخواد تکون بخوره سقف رو نگاه کردم گفتم وای خدا اگر زمین تکون بخوره ما میمیریم اینجا خیلی قدیمیه کمکمون کن سوره فلق و ناس رو خوندم و دستانم رو زمین گذاشتم و میخوندم تا زمین نلرزه صداهای عجیبی میومد حس میکردم زمین میخواد شروع کنه ب لرزه
تعبیرش چی میشه
باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. روح امواتتان شاد. مادر بزرگ شما حالش خوب نیست و شاید فوت شود. زندگی شما متحول خواهد شد ولی شما باید سعی کنید از تقصیرات او بگذرید و او را حلال کنید. قهر شما با او شاید دلایل موجهی داشته باشد ولی او قطعا به شما محبت هایی هم کرده است و به خاطر خوبیها باید گذشت داشت و از بدیها چشم پوشی کرد. اینکار برای روح شما و او هر دو خوب است چون خدای نکرده اگر همدیگر را حلال نکرده باشید و هر کدام از شما از دنیا برود ( دور از جانتان) کینه ها و گناهان نابخشوده، دست و پاگیرتان خواهد شد و این همان هشدار و صداهای عجیب مثل زلزله است. تشکر از همراهیتون.
سحر : خانم هراتی ببخشید عزیزم اون بوسه من و همسرم میتونه به معنی جدایی و طلاق ما باشه؟ حقیقتش همسرم چند وقته داره مبگه طلاق بگیریم من فعلا گفتم بریم پیش روانشناس
ممنون میشم اگه جواب بدین
فریبا هراتی
: بله همینطور است.
سحر : سلام وقتتون بخیر
من خواب دیدم که یه خبری بهم رسیده که بابام از چند روز دیگه نمیتونه راه بره و برادرمم یه بیماری داره و به همین خاطر مدام تو خواب گریه میکردم همینطور فهمیده بودم قراره همسرم هم از دست بدم نمیدونم حالا مثلا فوت بشه یا همچین چیزی
خود همسرم هم فهمیده بود و هردوتامون خیلی گریه میکردیم یه جایی که انگار مجلسی یا دورهمی بود من و همسرم کنار هم نشسته بودیم که همسرم به من نگاه کرد و بعد درحالیگه اشک تو چشمامون جمع شده بود لبای همدبگه رو بوسیدیم بعد تو ذهنم فک کردم جلو بقیه بد شد همدیگه رو بوسیدیم ولی بعد گفتم حالا که دارم همسرم رو از دست میدم مهم نیست بقیه چه فکری میکنن
خیلی لطف میکنین اگه تعبیر کنید مرسی
فریبا هراتی
: سلام. لطفا برای دفع شر صدقه بدهید. ممکن است شرایطی برای پدرتان پیش بیاید که از پیشرفت در کارهایشان بازمانده و توانایی دنبال کردن اهدافشان را نداشته باشند همینطور برادرتان با مشکلات کاری مواجه می شود و همسرتان هم تحت تاثیر عوامل منفی کاری ممکن است زندگی اش متحول شده و با سختی هایی در کار مواجه باشند. برای دفع شر و سختی یک مرغ قربانی کنید و به فقرا ببخشید. تشکر از همراهیتون.