تعبیر خواب بوسیدن و بوسه دادن
اگر در خواب ببینیم کسی را می بوسیم، موردی پیش می آید که حسن نیت خود را نسبت به او ثابت کنیم و اگر آن که می بوسیم ناشناس باشد نفعی از ما به او می رسد. اگر یک دختر دم بخت ببیند که محرمی او را می بوسد محبوبیت می یابد و اگر ببیند که نامحرمی او را می بوسد خواستگار خواهد یافت و شوهر می کند و چنانچه خودش کسی را ببوسد نشان آنست که از او به نیکی یاد می کند.
تعبیر خواب بوسه مرده
اگر ببینیم مرده ای ما را می بوسد اگر آن مرده آشنا باشد نسبت به او دینی داریم چه اخلاقی و چه مالی و مادی و اگر ناشناس باشد سودی به ما می رسد زیرا بوسه مرده خیر و برکت است.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند کسی را بوسه داد، دلیل که آن کس را دوست دارد و خواستگار او است. اگر آن کس مجهول بود، دلیل که ازجائی که طمع ندارد، خیر و منفعت یابد. اگر ببیند شخص آشنایی او را بوسید، دلیل که از آن کس خیر و منفعت ببیند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند مرده ا ی را به شهوت بوسه می داد، تاویلش این است که برای آن مرده خیرات یا دعای خیر می فرستد. اگر ببیند مرده او را بوسید، دلیل که از مال یا از علم آن مرده چیزی به او می رسد. اگر ببیند کسی او را بوسه می داد، دلیل که طالب و خواستگار وی است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: بوسه دادن، دلیلش بر چهار وجه است:
- خیر و منفعت،
- حاجت روایی،
- بر دشمن ظفر یافتن،
- سخن خوش شنیدن.
برخی از معبران نوشته اند بوسه خیانت و سوء نیت و بد دلی است. چه بوسه بدهیم و چه بگیریم. اگر ما دیگران را ببوسیم ما عامل خیانت خواهیم بود اگر دیگری ما را ببوسد نسبت به ما خیانت می شود.
لوک اویتنهاو میگوید :بوسیده شدن تعبیرش جدایی ، بوسیدن تعبیرش عشق دو جانبه و بوسه دزدکی تعبیرش عشقی سوزان است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
امیر منصور : سلام آقا هستم و درخواست تعبیر این خواب را دارم
خانمی که مرا می شناسد و علاقه ای بین ما وجود دارد خواب دیده که من روی شانه او را که برهنه بوده است را بوسیده ام ضمنا خواب قبل از اذان صبح بوده است لطفا تعبیر را معلوم کنید
فریبا هراتی
: سلام. ایشان احساس می کند که مسئولیت ها و بارهایی روی دوشش است که آنها را به شما نشان داده و بوس شما به توانایی شما در پیشنهاد حمایت و پرورش از او تعبیر می شود. تشکر از همراهیتون.
Parinaz : خانوم هراتي عزيز انقدر تعبيرخواب شما مطابق با احوال كنوني بنده بود كه واقعا شگفت زده شدم .بي نهايت سپاسگزارم
فریبا هراتی
: تشکر.
Parinaz : باسلام
من خانوم هستم،شب گذشته خواب ديدم دوست سابقم كه آقا هستن و به تازگي از هم جدا شديم وعلاقه بسياري بين مابود، در خواب تنها نشسته بودن و ناراحت،من از پشت سر رفتم و دقيقا قسمت وسط سر ايشون رو بوسيدم ( اون قسمت گردي كه وسط سر هست) توي خواب ميگفتم اين دومين باره كه من ازينجاي سرش ميبوسمش،بعد ايشون برگشت و فقط ي نيم نگاهي بمن انداخت و واكنش ديگه اي انجام نداد.ميخوام بدونم تعبير بوسيدن ازين محل چي ميتونه باشه؟
فریبا هراتی
: سلام. شما علیرغم علاقه به او، از افکار او بدتان آمده و به دلیل طرز فکرش از او جدا شدید و نگاه او هم یعنی تمایلی ندارد که فعلا به شما برگردد. تشکر از همراهیتون.
Yasi : سلام روزتون بخیر صبح خواب میدیدم دوست پسر سابقم که توی بیداری ازدواج کرد و میگفت زندگیه سردی دارم توی یه آپارتمان زندگی میکنیم من دو طبقه بالاتر از اونا بودم ولی طوری بود که خونشون رفت و آمد داشتم نیمه شب بود که دیدم زنشو عاشقانه بوسید و با هم ارتباط داشتن توی خواب میگفتم چرا به دروغ به من میگه زنمو دوست ندارم بعد تو خواب متوجه شد من دیدم برای اینکه ناراحت نشم اومده بود از من معذرت خواهی میکرد طوری میخواست وانمود کنه که من واقعا دوستش ندارم ولی باید بهش محبت کنم و توی خواب با اینکه زنش نمی دونست من دوست دختر سابق شوهرش هستم از من بدش میومد و بعد از دو بار سلام کردن جواب سلام منو داد و چون توی بیداری به من یه بار گفته بود اگر من زن بگیرم دوست داری توی یه آپارتمان براتون خونه میگیرم من توی خواب میگفتم واقعا روی این قولش موند و ما تو یه آپارتمان زندگی میکنیم ولی توی خواب خیلی ناراحت بودم از دروغش و تظاهر به دوست نداشتن همسرش و اون میخواست از دل من دربیاره
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما ساخته پرداخته ی افکارتان در بیداری است و کاملا باطل است. ضمن اینکه اگر مردی زنی را دوست نداشته باشد، یک لحظه هم او را تحمل نمی کند. خودتان را گول نزنید و فکر آینده ی خوبی برای خودتان باشید. او زندگی اش را می کند و شما غصه می خورید و این به ضرر شماست. احتمال باطل بودن خوابهای بعد از نماز صبح هم خیلی زیاد است. تشکر از همراهیتون.
Nasi : سلام خانم هراتی عزیز
روزتون بخیر من شب یا اینکه صبح خواب دیدم که دوست پسرم که درحال آشنایی هستیم و مادرها در جریان هستند تو مکانی که منم هستم دختر دیگه ایی رو حالا یا گونه و یا لبشون یا هردو رو بوسیدند و من کمی اینطرف تر وایساده بودم و دیدم این صحنه رو جزئیات دیگه رو بخاطر نمیارم ممکنه تعبیر این خواب رو بدونم؟
درضمن خانم هراتی من در طی تمام مدتی که با ایشون بودم جز یک یا دو تا از خواب ها در همه خواب ها چیزی یا مشکلی یا کسی یا ناراحتی باعث جدایی توی خواب بین من و ایشون بوده دلیل اینکه همیشه توی خوابم یه مانعی برای کنارش بودن هست چی میتونه باشه؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دوست خوبم اینکه دیده اید که دختری پیش اوست یعنی اوضاع مالی او خوب می شود و او به دنبال کسب درامد است. اینکه می بینید که همیشه کسی بین شما جدایی می اندازد به این مربوط است که شما اعتماد به نفستان در قبال ایشان مقداری کم است و می ترسید که او را ازدست بدهید. موانع مختلف در خواب برای اینکه شما با هم باشید، تعابیر متفاوتی منوط به نوع مانع می تواند داشته باشد و نمی توان همه را یکجا تحت عنوان تعبیر موانع ذکر کرد. اما حسادت یکی از بزرگترین موانعی است که در خواب معمولا به صورت خیانت و رابطه او با دیگران به صورت خواب برای شما تجلی می شود. نکته مهم این است که شما باید بدانید که دنیا پر است از آدمهای رنگ و وارنگ!! از بین این همه آدم او شما را انتخاب کرده و شما نمی توانید او را در زندان بیاندازید تا با کسی در ارتباط نباشد. عاقلانه ترین کار این است که به او اعتماد کنید و توانایی های خودتان را بالا ببرید. ابراز حسادت یکی از بزرگترین اشتباهات زنان است. باید با مهربانی و افزایش توانایی های خودتان و با خونسردی پیش بروید. خودتان را دست کم نگیرید اگر کسی شما را بخواهد همیشه به پایتان می ماند. اگر هم نخواهد با غل و زنجیر هم نمی توانید نگهش دارید پس خونسرد باشید و به خدای مهربان تکیه و توکل کنید. تشکر از همراهیتون.
Nasi : بسیار ممنونم از توجه و پاسخگویی کاملتون چند وقت پیش یه خواب دیگه هم دیده بودم و اون خیلی منو بهم ریخته بود این که به من گفتن بیا دوش بگیریم و حمام شیشه ایی بود من نرفتم و با یه دختر دیگه دوش گرفت جلوی من اما بعد امد باهم بریم سینما ایا اینم همون تعبیر رو داره؟
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
Nasi : خسته نباشید بسار ممنون پاسخ کاملتون
خانم هراتی چند ماه پیش خواب دیده بودم که چیزی توی خونه یکی از دوستان من و همین نامزدم هستیم و اونا مسافرتن چیزی میدیدم و میترسیدم خون دیدم یه مردی که نمیشناختم مثل جن و این چیزها از ترس رفتم بغل نامزدم اما سرمو آوردم بالا صورت یکی دیگه رو دیدم و باز ترسیدم ازش دور شدم بعد گفت بریم دوش بگیریم حمام شیشه ایی بود من نرفتم اما دختر خانومی امد تو خونه یه دوش دیگه انگار چند تا پله بالا تر بود از اون دوش امد پیش نامزدم دوتایی هم رو شستن جلوی من من دیگه نگاه نکردمو رفتم اما نامزدم بعدش امد منو برد سینما
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز شما فقط حق ثبت یک خواب در 24 ساعت را دارید نه بیشتر. طبق قوانین سایت که شما آن را هنگام ثبت نام در سایت اخیرا مشاهده فرمودید، و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بسیار بالای تعابیری که فرستاده می شود، هر کاربر فقط مجاز به ثبت یک خواب در 24 ساعت است. در صفحه پرداخت قسمتی که که تیک می زنید قوانین رو قبول دارم بالای اون قسمت قوانین نوشته شده. و یک خواب شما امروز تعبیر شد. لطفا مجددا خواب خود را فردا ارسال کنید . تشکر از همراهیتون.
Omid : سلام. ممنون که جوابمو دادین. فقط اینکه با توجه به تعبیری که کردین احتیاج به راهنمایی بیشتری دارم خواهشا” اگه امکانش هست راهنماییم کنین که با توجه به خوابم چکار باید بکنم و چکار نکنم. ممنون شما
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم من گاهی مسائلی را به دوستان و کاربران عزیز در اینجا راهنمایی می کنم که در رابطه با موضوع خوابشان است ولی راهنمایی که شما می خواهید برای من مقدور نیست چون شناختی از شما و ایشان ندارم. اما فقط می توانم بگویم که اکثر زنها دوست دارند که کسی که عاشقشان می شود، با جذبه و به گونه ای محبوب ولی دست نیافتنی باشد. اگر شما خیلی به یک زن التماس کنید که با من باش، او خیلی خودش را بزرگ می بیند و شما در نظرش کوچک می شوید. ضمن این که از نظر من، عشق این نیست که یکی ناز کند دیگری التماس. عشق یک مسئله دوجانبه است و با یک نگاه هم به دست نمی آید. عشق یک رابطه است. اگر شما چشمتان عاشق شد، فردا که چشمتان به دیدنش عادت کرد، از عشقتان به او کم می شود ولی اگر قلبتان عاشق شد ( با شناخت کافی و اطمینان از اینکه او مثل شما فکر می کند و عقایدش با شما یکی است) هیچوقت این عشق از بین نمی رود. او هم عاشق شما نیست. اگر بود، اقلا دلش شور می زد که شما را از دست ندهد. بی محلی او در واقع شاید یکی دوبار ناز کردن بود ولی طولانی شدنش به این معناست که به شما علاقه ندارد. زندگی شما بازیچه ی دست مردم نیست قدر خودتان را بدانید و کسی را در زندکی تان پیدا کنید که جانش را برایتان بدهد نه اینکه مردن و ماندنتان برایش یکی باشد. تشکر از همراهیتون.
Omid : سلام خسته نباشین. خواب دیدم پیش معشوقه ام هستم که الان رابطه خوبی نداریم. در حقیقت مدتیه که تمایلش کم شده و خواب اس یا تماسمو نمیده ولی من چون دوسش دارم از این بابت یه مدته زیاد ناراحتم. خواب دیدم که پیشش هستم و خیلی هم خوشحال شدم و ازش سوال میکردم چرا اینجور باهام رفتار میکنه؟ توی خواب یه نوزاد بغلش بود که همش میخندید منم خیلی ازش خوشم اومد و چندین بار نوزاد رو بوسیدیم. خودش هم رفت لباسهاشو عوض کرد و لباس راحتی منزل پوشید ،تقریبا لباس نیمه عریان تنش بود جوری که حتی قسمت هایی از بدنش معلوم بود منم دوس داشتم بدنش رو لمس کنم یا ببوسمش ولی تا حدودی مانع میشد و ولی باهام حرف میزد و باهام بدرفتاری نمیکرد.
البته قبل از اینکه این خواب رو ببینم یه خواب دیگه هم دیدم جوری که نیمه شب از خواب بیدار شدم به مقدار بیدار بودم بعدش گرفتم خوابیدم که خواب بالا رو که تعریف کردم رو دیدم.
خواب اولی که دیدم این بود که رفتم مغازه یه جفت جوراب مشکی خریدم و پوشیدم بعدش متوجه شدم جورابا زنانه هستن یه کم خجالت کشیدم بعد رفتم جورابای قبلیم که کهنه و پاره شده بودند رو انداختم دور.
گفتم شاید بین این دو خواب رابطه ای وجود داشته باشه. ببخش زیاد نوشتم. ممنون میشم تعبیرش رو بگی.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. لطفا هرگز 2 خواب را در یک خواب ننویسید اینکار خلاف مقررات سایت است. اینکه دوستتان بچه بغلش بوده، به این تعبیر است که او سرش به پروژه یا کاری گرم است ( اگر بچه پسر بود) و یا پولدار شده ( اگر بچه دختر بود) و از اینکه شرایطش را به شما بگوید و شما بدانید که زندگی اش به چه صورت تغییر کرده هم واهمه و ابایی ندارد. شما سعی می کنید که دل او را به دست بیاورید. اما قبل از آن، شما کاری می کنید که احترامتان کم می شود و در نظر مردم سبک می شوید. تشکر از همراهیتون.
سحر : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر
من خواب دیدم انگار همسرم داشت آماده میشد بره بیرون بعد بهش اشاره کردم بیاد پیشم بهش گفتم چرا همه ش میری پیش بقیه بیا پیش من یه خورده بغل بده بوس بده فک کنم انگار خندید یا لبخند زد بعد دیدم کنار هم دراز کشیدیم من گونه ش رو بوسیدم و جوری که دراز کشیده بودیم داشتیم حرف میزدیم صورت و بالاتنمون از هم یه مقدار فاصله داشت ولی خیلی واضح دیدم پاهامون بهم دیگه قلاب شده بود یا تو هم دیگه گره خورده بود
ممنون میشم تعبیر کنید اینم بگم که من و همسرم چندوقت میشه که از هم جدا زندگی میکنیم و به دادگاه درخواست طلاق دادیم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و همسرتان به هم فکر می کنید و شما بیشتر تمایل دارید که او برگردد و مثبت اندیش باشد و البته او هم شما را علیرغم جدایی تان دوست دارد. اینکه پاهایتان به هم گره خورده یعنی شما زمانی اعتماد به نفس تان بالا می رود و کنترل زندگی تان را بدست می گیرید و می توانید در زندگی تان پیشرفت کنید که با هم متحد باشید و از نظر احساسی آسیب پذیر نباشید. شما هردو، همدیگر را تحسین می کنید. امیدوارم آنچه که خیر و صلاحتان است برایتان پیش بیاید و صرفا احساسی فکر نکنید. منطق و احساس هردو برای بقای زندگی سالم لازم هستند و اگر از هر کدام از این حالات کم بگذارید متضرر خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام روز خوش
خواب دیدم تو یه محله قدیمی خیلی قشنگ اما تو ایران نبود وما تو خیابان باریک بودیم ویکی از هنرپیشه های ترک انجا بود انگار پسرم بود ولی در واقع هیچ شباهتی به پسرم نداشت داشت جدول حل می کرد وبعضی وقتا از من سوال می کرد من روی یه تخت سنتی نشسته بودم وقتی کنارم نشست انگار خیلی دلم براش تنگ شده بود محکم بغل کردم وچند بار صورتش رو بوسیدم ولی بجای حس مادر ی بیشتر حس عاشقی می کردم
فریبا هراتی
: سلام. در زندگی فعلی شما هرج و مرج وجود دارد و نیاز به تغییر محیط دارید و احساس می کنید که آدمهای اطرافتان با شما صادق نیستندو برایتان فیلم بازی می کنند حتی پسرتان! شما به تغییر اساسی در زندگی تان احتیاج دارید و برای آن آماده اید. شما سعی می کنید مولفه های مختلف زندگی را درک کنید و صبرتان به آزمایش گذاشته می شود. شما عاشق پسرتان هستید و رفتار او برایتان ایده ال است و فکر می کنید موفقیت او در زندگی اش حتمی است. تشکر از همراهیتون.
تیرداد : سلام خواب دیدم . نشسته بودم پیش زن داداشم سرش و اورد طرف من منم بوسیدمش بعد پسر خالم یک بچه کوچیک داره گرفتمش بغل بردمش بیرون . باباش هم بیرون بود بعد بچه پدرش و به اسم صدا زد گفت فرهاد مثلا . تعجب کردم که نگفت بابا و اسمش و اورد .
فریبا هراتی
: سلام. شما به افکار زن برادرتان احترام می گذارید و شخصیت او را تایید می کنید و پسر پسرخاله تان هم روح پدرش است و با او بسیار احساس صمیمیت و نزدیکی دارد. تشکر از همراهیتون.