کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب بوسیدن و بوسه دادن

اگر در خواب ببینیم کسی را می بوسیم، موردی پیش می آید که حسن نیت خود را نسبت به او ثابت کنیم و اگر آن که می بوسیم ناشناس باشد نفعی از ما به او می رسد. اگر یک دختر دم بخت ببیند که محرمی او را می بوسد محبوبیت می یابد و اگر ببیند که نامحرمی او را می بوسد خواستگار خواهد یافت و شوهر می کند و چنانچه خودش کسی را ببوسد نشان آنست که از او به نیکی یاد می کند.

تعبیر خواب بوسه مرده

اگر ببینیم مرده ای ما را می بوسد اگر آن مرده آشنا باشد نسبت به او دینی داریم چه اخلاقی و چه مالی و مادی و اگر ناشناس باشد سودی به ما می رسد زیرا بوسه مرده خیر و برکت است.

محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند کسی را بوسه داد، دلیل که آن کس را دوست دارد و خواستگار او است. اگر آن کس مجهول بود، دلیل که ازجائی که طمع ندارد، خیر و منفعت یابد. اگر ببیند شخص آشنایی او را بوسید، دلیل که از آن کس خیر و منفعت ببیند.

ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند مرده ا ی را به شهوت بوسه می داد، تاویلش این است که برای آن مرده خیرات یا دعای خیر می فرستد. اگر ببیند مرده او را بوسید، دلیل که از مال یا از علم آن مرده چیزی به او می رسد. اگر ببیند کسی او را بوسه می داد، دلیل که طالب و خواستگار وی است.

    امام صادق (ع) می فرماید: بوسه دادن، دلیلش بر چهار وجه است:
  1. خیر و منفعت،
  2. حاجت روایی،
  3. بر دشمن ظفر یافتن،
  4. سخن خوش شنیدن.

برخی از معبران نوشته اند بوسه خیانت و سوء نیت و بد دلی است. چه بوسه بدهیم و چه بگیریم. اگر ما دیگران را ببوسیم ما عامل خیانت خواهیم بود اگر دیگری ما را ببوسد نسبت به ما خیانت می شود.
لوک اویتنهاو میگوید :بوسیده شدن تعبیرش جدایی ، بوسیدن تعبیرش عشق دو جانبه و بوسه دزدکی تعبیرش عشقی سوزان است.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

742 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

سارا سارایی

سارا سارایی : سلام روز به خیر، من چند روز پیش خواب دیدم با دوستام رفتیم سفر یه شهر دیگه مثل اینکه فکر میکردم یزده اونجا داخل یه باغ بودیم که یه ساختمان هم توش بود اولش در ورودی ساختمانش نشسته بودیم و صحبت میکردیم یکی از دوستامونم که چند ساله رفته استرالیا اونم اومده بود بعد تو صحنه بعد دیدم که همه رفتیم تو باغش یه سری از بچه ها آتیش روشن کرده بودن که مثلا کباب کنن ولی هنوز آتیش بود یه سریا هم تو باغ راه میرفتن بعد دیدم که این پسره دوستمون که الان در واقعیت استرالیاس من تکیه دادم به دیوار و با این آقا همدیگه رو بغل کردیم و تند تند صورتمو بوس میکرد یادم نیست لبمم بود یا فقط صورتمو و منم حس خیلییی خوبی داشتم و سرمو گذاشته بودم رو سینش و منم صورتشو بوس میکردم و نگران اینکه بقیه نگامون میکنن نبودیم این پسره دوستمون از حالت عادیش بنظرم بلندتر و خیلی خوش هیکلتر شده بود و بغلش آرامش بخش بود اروم بهش گفتم انقد بغلت خوبه خوابم گرفت ( اینو چون حس خیلی خوبی داشتم گفتم فک کنم در واقع خوابم نگرفته بود میخواستم بدونه که چقدر حس خوب دارم) اونم باز بوسم کرد بعد انگار یادم اومد این دوستمون دوست دختر داره تو خواب ازش پرسیدم تو دوست دختر داری گفت اره و استرالیا دارم باهاش زندگی میکنم نمیخوام تو رو گول بزنم منم هنوز حس خوبی داشتم گفتم میدونم نمیخوای گولم بزنی ولی خب دیگه اگه دوست دختر داری که هیچی و همدیگه رو ول کردیم و اون رفت پیش اتیشه در حالی ک عقبو نگا نگا میکرد منم اونو نگا میکردم ( در واقعیت این اقا پسر به نظرم خیییلی پسر خوبیه ولی اصلا بهش فکر نمیکردم شاید چون فکر میکردم که دوس دخترداره البته این دختره دوس دخترش ایرانه و الان نمیدونم رابطشون چطوره و منم اهل اینکه پسری رو بغل کنم و بوس کنم و در مورد دوس دخترش باهاش حرف بزنم نیستم)

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۱۵:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما احساس می کنید که نیاز به تغییر منظره دارید و شاید دیگران خیلی وقتها برای شما تصمیم می گیرند و احساس استقلال ندارید. بوسه از کسی که دوست دختر دارد، نشانه ی علاقه ی شما به داشتن رابطه ای عاشقانه است و اینکه تا اندازه ای دوست دارید به جای دوست دختر او باشید. دوست دارید در رابطه باشید و عشق را تجربه کنید. در عین حال برای او احترام قائلید و ستایشش می کنید. در عالم خواب هیچ چیز منوط به تصمیم بیننده ی خواب پیش نمی رود بلکه همه چیز عکس العمل های قلبی و ذاتی انسان نسبت به موقعیت هاست که به صورت تصویر برای ذهن مجسم می شود. شما شاید در بیداری هیچ وقت به دوست پسر کسی فکر نکنید و نخواهید که با او رابطه داشته باشید ولی این خواب است و شما اختیار و اراده ای برای آزاد سازی احساستان ندارید. او هم شخصیت شما را دوست دارد ولی به هر جهت شرایط زندگی ایشان و شما از هم مجزاست. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۱۸:۵۴
علیرضا

علیرضا : سلام. صبح روز اول فروردین خواب دیدم خانمی که دوست خانوادگی من است و الان با هم قطع ارتباط هستیم من را بغل میکند و لیهابم را می بوسد . بعد دیدم روی سجاده ای است و فرزند باجناقم را بغل کرده است چادر نمازی بر سر داشت ولی محجب نبود به شکلی که من دیدم زیر چادر لیاس نامناسب پوشیده و بالا تن او کاملا لخت بود

پاسخ
لینک۱۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۲۳:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. او از شما خوشش نمی آید و نمی خواهد با شما در ارتباط باشد. از نظر مالی شرایط او خوب نیست و احتیاج به حمایت مالی دارد و امیدوار است که بتواند از کسی ( احتمالا از باجناقتان) کمک مالی بگیرد و به این خاطر دست به دعا برداشته. شما متوجه شرایط او خواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۱:۰۰
Fatemeh

Fatemeh : عرض سلام‌و احترام...خواب دیدم ک همراه یه دختری هستم ک هر کی ک بود برام آشنا بود توخواب (از اقوام یا دوستان)،اون لحظه اون داشت تو یه دفتری چیزهایی ک یه آقایی (که من اصلا نمیشناختمش ن تو واقعیت ن تو خواب، فقط مشخص بود ک بسیار خوش چهره و مرد ثروتمندی هست)بهش میگفت رو مینوشت ومنم مشغول تماشای اطراف شدم یادمه با اینکه خودم مجردم اما یه بچه ای (ک ک ب احتمال زیاد پسر بود) ک گرسنه بود
و بهم دادن و منم از سینه م بهش شیر دادم. تا اینکه حوصله م سر‌رفت و خودم دفتر و ماژیکو از اون دختره گرفتم شروع کردم ب چیزهایی ک اون آقا میگفت نوشتن، دقت ک کردم دیدم خودم قبلا اینارو تو یه دفتر نوشته بودم.اون آقا مث اینکه ی کاری براش پیش اومد و ازمون خواست ک خودمون بنویسبم و من چون از قبل نوشته بودمش، شروع کردم ب گشتن و دفترو پیدا کردم ووقتی ک اومد دفترو بهش دادم.اون آقا خیلی خوشحال شد بعد یهو منو کشید سمت خودش و شروع کرد ب بوسیدن لبای من.اونقدر آروم و بااحساس و از روی عشق منو میبوسید ک اون اخساس عشقو انگار ب منم سرایت کرد بعد ک‌رهام کرد اون دوست داشتنو میشد قشنگ تو نگاش دید اما من یادم اومد ک اون مرد نامحرمه و غریبه س و نباید اینکارو میکرد اخم کرده بودم بهش ک بیدار شدم. ممنون

پاسخ
لینک۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۱۴:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احترام متقابل. شما برای گشایش کارتان باید یک سری مسائل را یاد بگیرید و بهتر درک کنید تا در کارتان خطایی در قضاوتتان صورت نگیرد و اشتباه نکنید. کاری به شما واگذار می شود که از جان و دل برای آن مایه می گذارید. در کارتان خیلی موفق خواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۳۶:۴۸
Fatemeh

Fatemeh : ممنون...خودم که فک میکنم برا اون چیزی ک منتظرشم آماده ام،اما اینکه هنوز بایذ یاد بگیرم!!دیگه نمیدونم بایذ چیکار کنم!!!!!

پاسخ
لینک۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۴۳:۰۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : آدم دانا کسی است که فکر کند هیچ چیز نمی داند! و همیشه آماده باشد که خودش را بیشتر قوی کند. آنکس که بداند و بخواهد که بداند خود را به بلندای سعادت برساند. ضمنا شما قبلا در تعابیر مرده- دزد و الان اینجا کامنت داشته اید و یک حق خواب از شما کسر می شود.

پاسخ
لینک۲۸ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۵۷:۱۵
Mahsa

Mahsa : فریبا جون سلام وقت شما بخیر
من دیشب خوابی دیدم که با مامانم رفتم خونه کسی که دوسش داشتم و از هم مدتیه که جدا شدیم ،
اون اصلا خونه نبود و من هم چون اون نبود خیلی راحت تر بودم تا اینکه صدای در اومد و اون اومد داخل ،من حجاب نداشتم خودم رو پشت یه ستون قایم کردم که من رو نبینه ،ولی اون حس کرده بود که من اونجام و من رو دید،من هم بخیال اینکه من رو ندیده به پشت خوابیدم که نبینمش ،اون هم من رو دید که خنده کوچیکی زد و رفت ،
من اونجا خونشون بودم یه اتاق مخصوص من که شبها برای خودم تشک و پتو می آوردم پهن میکردم و می خوابیدم،
یکی از این روز ها وقتی از خواب بیدار شدم و تشک و پتوم رو جمع کردم و عدس گذاشتم روی گاز که پخته بشه مامانم اومد گفت چرا اینکار رو کردی اینجا که خونه نیست،منم گفتم خوب چیکار کنم خیلی دلم می خواست تا
وقت ناهار یه سفره بود که مامان کسی که دوسش داشتم با خواهرم و و برادر کسی که دوسش داشتم و مامانم و من و کسی که دوسش داشتم کنار هم نشسته بودیم و غذا لوبیا پلو بود و غذایی که خودم درست کرده بودم با گوشت خیلی لذیذی جلوم گذاشته شده بود من ازغذایی که خودم درست کرده بودم خوردم .
در عالم خواب داشتم حساب می کردم که من الان سومین شبی هست که اینجام
و خوابیده بودم که بوسه یا لبی رو لبام حس کردم چشمام رو بازکردم دیدمش و همدیگرو آروم بوسیدیم ،اون بوسه خیلی طولانی و سرشار از آرامش و عشق بود
و بعد با هم یه جایی بود شبیه مغازه های قدیمی ،رفتیم پایین و اون من رو به خودش چسبونده بود و دستش دور کمرم و شونه به شونه همدیگه راه می رفتیم تا رسیدیم به جاییکه خیلی شلوغ بود و پر از مرد،انگار داشتن خاک های اون زیر زمین رو صاف می کردن برای مرمت یا ساخت جدید
من به اونی که دوسش داشتم گفتم یه موقع اینجا یه آشنایی باشه که ما رو با هم اینطوری ببینه،اون هم موافقت کرد و همین رو گفت،من از دور بابام رو دیدم پیشش نرفتم چون اصلا من زو ندید و خیلی سرش شلوغ بود
و بعد هم دایی بابام که فوت شدن زو دیدم
دوباره اونیکه دوسش داشتم دستش رو انداخت دور کمرم و من رو به خودش چسبوند و با هم رفتیم
ببخش عزیزم از طولانی شدن خواب
ممنونم یک دنیا

پاسخ
لینک۲۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۰۱:۴۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما با مادرتان راجع به کسی که دوستش دارید صحبت می کنید و به او فکر می کنید. وقتی به او فکر نمی کنید خیالتان راحت است ولی وقتی به او فکر می کنید دلتان شور می زند و دوست ندارید که او بداند که به او فکر می کنید. خیلی شبها به او فکر می کنید. شما به اتفاقات خوب فکر می کنید ولی با دلشوره و غصه خوردن. شما به خانواده کسی که دوستش دارید و خود او خیلی علاقه دارید و دلتان برای او تنگ شده. شما دچار طوفان های مغزی ایده های تازه شده اید و خیلی فکر می کنید و به انتخاب های پیش رویتان نگاه می کنید. به اتفاقاتی که از گذشته افتاده و چطور مقام و جایگاه خودتان را پیش همدیگر پایین آوردید. شما سعی می کنید که رابطه تان را از پایه خراب کنید و دوباره بسازید. سعی می کنید روی پای خودتان بایستید و مستقل و منطقی فکر کنید. پدرتان از افکار شما خبر ندارد ولی مرحوم دایی او ( روحش شاد) می داند چه در دل شما می گذرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۵ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۷:۲۵:۰۳
ninaa

ninaa : سلام. در خواب دیدم تو یه کلاسی نشسته بودیم. و خانمها هم کنار من بودند. یه استادی که قبلا باهاش کلاسی داشتم هم بود. اون استاد اومد کنار زن بغل دستی من که ناشناس بود. به چشمای زن نگاه میکرد. چشم زن سبز رنگ بود. و بعد بوسه ای بر چشم او زد.

پاسخ
لینک۲۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۱:۱۳:۲۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. استاد شما به چیزها به طرز فکری حسودانه یا پولی عکس العمل نشان می دهد و دنبال کسب ثروت است. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۳۸:۵۳
سحر

سحر : یادم رفت بگم یکی دیگه از همکارامم بود تو اتاق اونم دید که چه اتفاقی افتاد(شاید تو تعبیر تاثیر داشته باشه)

پاسخ
لینک۱۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۰:۱۷
سحر

سحر : سلام وقتتون بخیر
خواب دبدم تو یه اتاقی جایی بودم داشتم با همکارم صحبت میکردم روی زمین نشسته بودیم منظورم اینه که صندلی نبود رو فرش بودیم ولی موضوع صحبتمون کاری بود انگار یه آیین نامه جدید، کنار هم نشسته بودیم خیلی بهم چسبیده بود قشنگ دستامون بدنمون هی بهم میخورد بعد همینجور که حرف میزدیم یهو صورتمو بوسید منم بدم نیومد بعدش من سرم رو گذاشتم رو پاش و دراز کشیدم(اون نشسته بود تکیه داده بود به دیوار) و اون موهامو نوازش میکرد مرتب میکرد
ممنون میشم تعبیر کنید

پاسخ
لینک۱۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۰۴:۵۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. اگر همکار شما آقاست، شما زمینه ی فکری مشابهی خواهید داشت و می خواهید راجع به یک سری قوانین و اصول اخلاقی با هم صحبت کنید. او از وجهه ای که شما دارید خوشش می آید و شما هم می خواهید که به او تکیه کنید. او از فکر و ایده ای که شما در دلتان دارید خوشش می آید و به شما تمایل دارد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۷ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۴۳:۴۹
چکاوک

چکاوک : سلام خانم هراتی وقتتون بخیر لطفا این خواب رو تعبیر بفرمایید...من خواب دیدم مرد نسبتا جوانی که کت و شلوار کهنه سرمه ای به تن داشت یه دسته برگه ی آچار که نوشته بود و لوله کرده بود رو با ناراحتی زمین انداخت من اونارو برداشتم و شروع به خوندن کردم وفتی کنارش قرار گرفتم انگار عاشق و معشوق بودیم از گذشته ... به کناری رفتیم دیدم برهنه شده فقط لباس زیر بلند مشکی به تن داشت اصلا متوجه برهنگیش نشدم یعنی عادی بود برام فقط کنار هم بسیار عاشقانه و با لمس و بوسه های فراوان ارتباط داشتیم .از من خواست روی پاش بشینم که نشستم ..بدن عضلانی داشت و من در خواب کاملا بوسه و لمسش رو حس میکردم البته اینکار دوطرفه بود و بدون شهوت...بهش گفتم چرا اختلافات رو حل نمیکنی بیای سراغم ( انگار کسانی بودن که مانع رسیدنمون شده بودن ) اون با محبت فراوان چشم منو عمیق و طولانی بوسید در حالیکه من دوست داشتم حرفی بزنه...در آخر هر دو کنار دیواری نشستیم و من در حالیکه دستمو دور یه پاش حلقه کرده بودم و پاشو نوازش میکردم همراه بوسه ....به اون ورقه ها هم نگاه میکردم و اونچه نوشته بود رو میخوندم ...فقط این نکته بعد بیداری برام جالب بود که موقع لمس حرارت و حتی رگهای بدنش رو کاملا زنده حس میکردم ....با تشکر

پاسخ
لینک۱۱ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۰۱:۵۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شخصیت شما قوی است و می خواهید که به خاطر توانایی ها و مهارت هایتان شناخته شوید. نمی خواهید که قدرت شما را نادیده بگیرند. شما منیت ندارید و با شرایط خودتان را منطبق می کنید. مسئولیت ها و استرس های زیادی در دست دارید که می خواهید با آن کنار بیایید ولی شما به طور موثر با مسائلی که با آنها روبرو هستید برخورد نمی کنید. شما تمرین ها و مهارت های لازم را در کارتان کسب کرده و کاملا ماهر و ورزیده هستید ولی خسته شده اید. فکرتان مشغول و درگیر است و نمی توانید منطقی فکر کنید اما خودتان را تحسین می کنید و دوست دارید. شما جنبه های مردانه ی زیبایی از استقامت و درک بالا در روحتان دارید و خودتان را تحسین می کنید و می پذیرید. سعی کنید آرامشتان را حفظ کنید و اجازه ندهید که خستگی ها شما را از اهدافتان دور کند. شما و روح بزرگتان یک تیم عالی هستید که به خواسته هایتان بچسبید و پیش بروید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۲ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۱۱:۵۵
سونیتا

سونیتا : سلام عزیزم
خواب دیدم دخترخاله ام ی دختر دیگه داره و فک کنم یکساله میزد اومده بود توی بغل من و هی گونه های منو با شوق می بوسید منم خیلی خوشم اومده بود و خوشحال بودم و به دختر خالم میگفتم ببین من رو خیلی دوست داره و داره میبوسه.
ممنون

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۱۳:۴۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. دختر خاله شما پولدار می شود و به ثروت و سرمایه ای می رسد که احتمال دارد شما هم کمی در آن ذینفع شوید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۵:۴۱:۳۶
زیبا

زیبا : سلام شب بخیر خانم هراتی عزیز
قبل از اینکه خوابمو تعریف کنم توضیحاتی رو خدمت شما ذکر می کنم
در دانشگاه اقایی توجه زیادی به من داشت و من هم دوبار خواب کفش دیدم که البته شما تعبیر کردین
دومین خواب کفش کتونی صورتی ملایم بود که چون پول نداشتم فروشنده گفت فردا صبح بیا که شما تعبیر کردین شما ازدواج با عشق رو ترجیح می دین اما الان شرایطش امکان پذیر نیست از این خواب هفت ماه گذاشت و من گفتم ایشون حتما مشکلی دارن که جلو نمیان و البته خودم هم بخاطر سنگینیشون توجهم به ایشون جلب شده و خوشم اومده. که خب خواب کفش صورتی را اینطور تعبیر کردین انگار فعلا شرایطش نیست
حالا به هر حال من شب تحویل سال دعا کردم که من راضیم به رضای خدا می خوام فراموشش کنم حتما مصلحت نیست یا دارم اشتباه می کنم
که بعد از نماز صبح که سال تحویل شد خواب دیدم که ایشون اومدن دنبال ما و من و مادر و خواهرم رو بردن خونشون مادرشون و چندین نفر دیگه جلوی در ایستاده بودن و من خیلی نگران بودم حقیقتا از اسم مادر شوهر می ترسم چون ازدواج قبلیم که با شکست مواجه شد خیلی اذیتم کردن
بعد نگاه کردم دیدم مادرم چادر سفید با گلای ریز بنفش سرش هست و رفت جلوی مادر ایشون و لباس زیر چادر ایشون هم بسیار زیبا بود ساپورت سفید با دامن زیر زانو رنگ بلوز دامن خاطرم نیست ولی بلوزشون استین بلند بود بدون هیچ اهنگی مادرم شروع کرد به حرکت دستاش به حالت رقص و مادرشونم خب افتاد من تعجب کرده بودم که چرا اینکارو می کنه و بعد هم دستشون رو بوسید و بعد مادر ایشون اومد و با ما روبوسی کرد بعد هم ما رفتیم تو یکی از اتاق هاشون نشستیم خونه بزرگی داشتن جمعیت شونم کم نبود دیگه همش تو فضای خونشون بودم و ادمایی که با مادرش حرف می زدن دورش رو احاطه کرده بودن و خود اقا هم مدتی پیش ما بود و رفت تا اخر خواب ما اونجا نشسته بودیم.
حالا نمی دونم که این خواب چه تعبیری داشته باشه و ایا درست باشه بنظرتون درسته خواب
خواب عجیبی هم بود
ببخشید طولانی شد باید دقیق توضیح می دادم.
تشکر از اینکه وقت میزارین.

پاسخ
لینک۱۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۳۱:۳۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. احتمال دارد این خواب به دلیل افکار شما برای دعایی که شب سال تحویل کرده اید باشد که در این صورت باطل است. اما اگر تعبیر داشته باشد، تعبیرش ازدواج شما و اوست و موافقت خانواده ها و شادی مادرتان. توکل به خدا باید صبور باشید و ببینید تقدیر چیست. نه می توان قاطع گفت خوابتان باطل است و نه می توان قاطع گفت که واقعی است. خیر پیش انشالله. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۳۵:۳۱
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.