تعبیر خواب بوسیدن و بوسه دادن
اگر در خواب ببینیم کسی را می بوسیم، موردی پیش می آید که حسن نیت خود را نسبت به او ثابت کنیم و اگر آن که می بوسیم ناشناس باشد نفعی از ما به او می رسد. اگر یک دختر دم بخت ببیند که محرمی او را می بوسد محبوبیت می یابد و اگر ببیند که نامحرمی او را می بوسد خواستگار خواهد یافت و شوهر می کند و چنانچه خودش کسی را ببوسد نشان آنست که از او به نیکی یاد می کند.
تعبیر خواب بوسه مرده
اگر ببینیم مرده ای ما را می بوسد اگر آن مرده آشنا باشد نسبت به او دینی داریم چه اخلاقی و چه مالی و مادی و اگر ناشناس باشد سودی به ما می رسد زیرا بوسه مرده خیر و برکت است.
محمد ابن سیرین می گوید: اگر کسی ببیند کسی را بوسه داد، دلیل که آن کس را دوست دارد و خواستگار او است. اگر آن کس مجهول بود، دلیل که ازجائی که طمع ندارد، خیر و منفعت یابد. اگر ببیند شخص آشنایی او را بوسید، دلیل که از آن کس خیر و منفعت ببیند.
ابراهیم کرمانی می گوید: اگر ببیند مرده ا ی را به شهوت بوسه می داد، تاویلش این است که برای آن مرده خیرات یا دعای خیر می فرستد. اگر ببیند مرده او را بوسید، دلیل که از مال یا از علم آن مرده چیزی به او می رسد. اگر ببیند کسی او را بوسه می داد، دلیل که طالب و خواستگار وی است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: بوسه دادن، دلیلش بر چهار وجه است:
- خیر و منفعت،
- حاجت روایی،
- بر دشمن ظفر یافتن،
- سخن خوش شنیدن.
برخی از معبران نوشته اند بوسه خیانت و سوء نیت و بد دلی است. چه بوسه بدهیم و چه بگیریم. اگر ما دیگران را ببوسیم ما عامل خیانت خواهیم بود اگر دیگری ما را ببوسد نسبت به ما خیانت می شود.
لوک اویتنهاو میگوید :بوسیده شدن تعبیرش جدایی ، بوسیدن تعبیرش عشق دو جانبه و بوسه دزدکی تعبیرش عشقی سوزان است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Azita : سلام خانم هراتي عزيز. روزتون بخير.
من مجردم و چند ماه پيش با اقايي كه قصد ازدواج داشتم قطع رابطه كردم. خواب ديدم بيرون هستم و وارد خانه اي مي شوم، خانه خودمان نيست در آنجا اقايي از آشنايان قديمي رو مي بينم و اون اقا بعد احوال پرسي من رو طولاني عاشقانه مي بوسه و كمرم رو نوازش مي كنه. ( من مدتهاست اين اقا رو نديدم اما تو خواب شبيه نامزد سابقم به نظرم مي رسيد)
بعد صحنه خواب عوض شد و خواب ديدم دندانم درد مي كنه (تو واقعيت هم درد مي كنه) پسر خاله م دكتره ( أما باز تو خواب اونو نامزد سابقم مي ديدم) به من گفت من دندون پزشك نيستم اما مي خواي دندون رو بكشم، گفتم نه با دارو خوب ميشه و اونم تصديق كرد. بعد رفتم يك روسري سفيد سرم كردم و كامل موهامو پوشوندم.
ممنون از شما مهربان
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما هر جا که می روید به یاد نامزد سابقتان هستید و خصلت هایی که او در وجودش دارد را ، در جاهایی که دیگران شباهتی با او دارند ، پیدا می کنید و دلتنگ او می شوید. شما نگران این هستید که رابطه تان با او به کل از هم بپاشد ولی امیدوار هستید که راه حلی منطقی برای حل مشکلات شما به وجود بیاید و او به شما برگردد. شما سعی می کنید که خوش بین باشید و افکارتان را از همه مخفی کنید و به کسی نگویید چه در دلتان می گذرد. تشکر از همراهیتون.
bahara : سرکار خانم هراتی
با سلام و احترام
من دو بار یک خواب رو دیدم که از نظر جزییات و فضایی که توی خواب بود متفاوت بود ولی در هر دو خواب آقایی (که به هم علاقه داشتیم) دست من رو می بوسیدن.
در این خوابم من از یک راه پله در حالی که خیلی خسته بودم داشتم بالا میرفتم و ایشون در حال پایین اومدن بودن. چند پله ای از من عبور کردن و بعد که حال من رو دیدن برگشتن و روی پله ها نشستن و دستهای من رو گرفتن و می بوسیدن و بعد با هم از پله ها بالا رفتیم و در قسمت دیگه خواب با هم جایی رفتیم که انگار قبلش مادرشون اونجا بودن و جای دلگیری بود و من رو روی یک صندلی نشوندن و چیزی که از اون جا یادمه یک عالمه نون تازه و خوب بود وسط اون فضا و وسایل دلگیر.
در خوابی که چند وقت قبل از این خواب دیده بودم ایشون دستهای من رو می بوسیدن.
ممنونم
موفق باشید
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که در زندگی تان پیشرفت کنید و تمام تلاشتان را می کنید و ناامید نمی شوید و اقایی که دوستش داشتید برایتان احترام قائل است. شما به درک بالاتری از شغور می رسید و این آقا با موانعی در راه رسیدن به اهدافش مواجه می شود. او مردد است و نمی داند می خواهد چه کار کند. فکر می کند که بیکار نشسته و دارد زندگی اش را حرام و تلف می کند. او می خواهد که همراه با شما ادامه دهد و مادر او شاید از خیلی جهات از لحاظ مالی و مادی تامین باشد ولی برای پسرش غصه می خورد. شما جایگاه خودتان را پیدا می کنید. تشکر از همراهیتون.
elnaz : سلام وقت بخیر من خواب دیدم یکی ازهمدانشگاهیام به همراه داییم اومدن خونه ماانگاراون آقاوداییم همدیگرومیشناختن من تواتاقم خواب بودم وقتی بیدارشدم دیدم این آقاتواتاقم روبروی من نشسته وزلزده بمن من ب ایشون چیزی نگفتم وبلندشدم رفتم ب مادرم توکاراکمک کنم توکاراکمک کنم که شنیدم داییم ب اون اقامیگه مگه نمیخواستی خودتوبهش ثابت کنی پس بروتوکاراحداقل بهش کمک کن بعداون اقااومدپشت سرمن ایستاد وطوری که من متوجه نشم موهاموبوسید ممنون میشم تعبیرشوبگید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. همکلاسی شما از لحاظ فرهنگی و آداب با شما در یک سطح و رده است و به شما فکر می کند و از شما خوشش می آید. شما به او ابراز علاقه نمی کنید و در دلتان به او فکر می کنید. او می خواهد خودش را به شما بیشتر معرفی کند و از افکار شما پشت سرتان تحسین می کند و شخصیتتان را دوست دارد. تشکر از همراهیتون.
kami : سلام من چطور میتونم بفهمم که تاریخ خواب من چه روزی از ماه بوده با توجه به اینکه صبح که از خواب بیدار شدم برای سما فرستادم اینجا قید سده یک هفته پیش ضمنا اگر نوزدهم شب بخابیم و خوابی را پنج صبح ببینیم آیا بیستم حساب میسد یا دنباله همان نوزدهم
فریبا هراتی
: سلام. اگر شما تمایل دارید این مسائل را در تعبیر خوابتان خیلی دخیل کنید ( که به نظر من خیلی هم همیشه نمی توانند دخیل باشند) باید تقویم استفاده کنید و خوابتان زا از روی تقویم فارسی و عربی نگاه کنید. من اینجا با توجه به هزاران خواب و کاربری که خواب ارسال می کنند وقت این کار را ندارم که برای شما این محاسبه را انجام دهم. وقتی می گویند شب جمعه منظور 5 شنبه شب است و وقتی می گویند شب نوزدهم یعنی هجدهم شب. خوابهای قبل از اذان صبح می شوند خوابهای شب قبل و خوابهایی که در روشنایی و بعد از اذان دیده شوند باید به خوابهای نوزدهم مربوط باشند و نه خوابهای شب نوزدهم. کلا این ساعات زیاد معتبیر نیستند چون قدیم مردم شب ها فقط می خوابیدند و روزها کار می کردند اما الان سه شیفت مردم کار می کنند و نمی توان گفت خواب روز باطل است یا فقط خواب شب تعبیر دارد. ضمنا لازم به یادآوری می دانم که همانطور که هنگام ثبت نام به شما اطلاع رسانی شده هر دو بار که کامنت ارسال کنید یک حق خواب از شما کسر خواهد شد. تشکر از همراهیتون.
kami : سلام خانم هراتی من قبلا یه خواب برای شما فرستادم " kami : سلام قبل از هر چیز از اینکه خوابم را صریح مطرح میکنم پوزش میخام" میخاستم ببینم با توجه به ساعت خواب مشخصه چه زمانی طول میکشه تا تعبیر بشه
فریبا هراتی
: سلام. جدول ساعات تعاببر خوابها در صفحه اول یوتاب زیر قسمت حروف الفبا در انتهای صفحه آمده است. چنانچه خوابتان بر حسب این جدول نباشد، زمان تعبیرش مشخص نیست.
Kkimia : سلام و عرض ادب
دیشب خواب دیدم پسری که همکارم بود درخیابان اصرار داره سوار ماشینش بشم ولی قبول نمیکنم.چندی بعد کنار مردی هستم که از قضا او هم همکارم بوده و باهاش وارد خانه ای میشوم که اون پسر رو هم میبینم. هیچ اتفاقی نمیفته تااینکه پسری رو که خیلی ازش خوشم میاد درعالم واقعیت میاد و باهام احوال پرسی میکنه و باهام روبوسی میکنه. من در خواب حس علاقه رودر خودم موقع بوس کردنش میبینم. و خیلی کوتاه منو بغل میکنه و موقع رفتن دستمو به زور ول میکنه و من خندم میگیره.
ممنون از خدماتتون
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. همکار شما تمایل دارد که شما با او رابطه احساسی برقرار کنید و از او تبعیت کنید ولی شما او را دوست ندارید. مرد همکار گذشته ی شما هم با شما از جهاتی همفکری داشته ( همینطور پسر همکارتان) ولی این همفکری آنقدر قوی نبوده که به ایجاد یک رابطه ی احساسی بین شما کمک کند. شما احساستان را قبلا به کسی داده اید که برایتان احترام و ارزش قائل است و شما هم او را دوست دارید. شما سعی می کنید که ارتباطتان را با هم حفظ کنید و از اینکه کنار هم نیستید دلتان تنگ می شود و ناراحت هستید. تشکر از همراهیتون
Naqar nikneya : با سلام خدمت خانم هراتی
من دیشب خواب دیدم با اقایی که چند ساله باهم رابطه داریم ولی چند روزی هس که ازشون خبری ندارم داخل ماشینی بودیم و در حین حرکت از ضبط ماشین اهنگ عاشقونه ای پخش میشد که وقتی به یجایی از اهنگ رسید این اقا صورت منو بطرف خودشون برگردوندن و منو به خودش نزدیک کرد و شروع به بوسیدن صورت و گردن من کردن لطف کنید تعبیر بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام. شما از او تبعیت می کنید و او عاشق شماست و می خواهد که نظر او را بپذیرید یا نظرتان را سمت خودش متمایل کند. تشکر از همراهیتون.
سمیه : با سلام خانم هراتی
مادر من بعد از یک بیماری سخت دو ماه پیش فوت شدن.
خواب دیدم مادرم زنده هستن و خیلی حالشون خوبه یک مانتو ای ک در زمان سلامتیشون میپوشیدن پوشیده بودند وقتی من ایشان دیدم بهشون گفتم قربونت برم ک حالت خوب شده ک میتونی راه بری حالا بیا من ببوسمت. بعد مامانم بوسیدم و ایشان رفتند نان برای ما خریدند. و پیش بابا رفتن و با ایشان حرف میزدند و من با خودم فکر می کردم که الان زن بابام بیان خونه باید باهاش چکار کنم ذ
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. مادر شما فقط جسمش مرده و نه روحش. روح او زنده و سلامت است و کنار شماست و دعای خیر او پشت سر شماست. او به همه چیز واقف است و احتمالا به خواب پدرتان هم می رود و در خوابش با او صحبت می کند. تشکر از همراهیتون
یاش گین : سلام خانم هراتی عزیز. دیشب خواب دیدم تو شهر از یکجا با خانوادم رد میشم انگار ظهر عاشوراست ولی مراسم تمام شده فقط باقیمانده وسایل تعزیه امام حسین اونجاست. از تو پیاده رو با دستم یک وسیلرو به حرکت درآوردم مثل یک اسب. حرکت که کرد. کلا همه چیز عوض شد. هیئت عزاداری امام حسین راه افتاد یک هیئت واقعی با اسب پرچم زنجیر زنها ارابه خلاصه هیئت فوق العاده خاص و زیبا بود. پیاده رو شد پر از مردم که تماشا میکردن. من یه پرچم دست گرفتم. چوبش خیلی خیلی بلند بود و یه پرچم سبز یا حسین نوکش وصل بود. اینقدر بلند بود که وقتی تکونش میدادم دقیقا بالا سر هیئت بود. چندین بار تکون دادم. یک لحظه یک پسر جوون از تو جمعیت با من بحث کرد نمیدونم چرا منم نمیشناختمش بعد همون آقا منو بغل کرد مثل یک عشق بارها منو میبوسید و من به شدت به آرامش رسیدم از آغوشش. مدام منو میبوسید و محکم بغل میکرد. اصلا نمیدونم کی بود. میشناختم یا نه. ولی خانم هراتی من با این خواب اینقدر روحم آروم گرفت که وقتی چشم باز کردم فقط چندین بار با لبخند از خدا تشکر کردم که حداقل تو خواب کمی به آرامش رسیدم. چون تقریبا ۳ ماه هست که به دلیل یک مشکل احساسی اصلا خوب نیستم. نزدیکای اذان خواب دیدم و فقط خدارو بابتش شکر کردم.
فریبا هراتی
: سلام. شما احساس می کنید که امام حسین ع به دعایتان جواب منفی داده و حاجت روا نمی شوید. در مسیر زندگی تان به صورت آهسته ولی پیوسته پیشرفت می کنید. ایمان شما باعث می شود که جریان مثبت در زندگی تان برقرار شود و امام حسین ع دعای خیر در حق شما کرده اند که شما به خوشبختی و گشایش کار می رسید ولی باید از خدای مهربان بخواهید که هر چه که صلاح و خیرتان است برایتان پیش بیاید ( شما پسر را نمی شناسید و آینده تان شاید همانی نباشد که آرزویش را کردید ولی قطعا همانی خواهد بود که خداوند به صلاحتان می داند) پس چه به خواسته ی خودتان برسید چه به چیزی برسید که خداوند برایتان صلاح می داند خوشبخت خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
zohre : سلام خانم هراتی عزیز وقتتون بخیر
من امروز صبحخواب دیدم با همکار سابقم (آقا هستش) و مافوقم بود تو یه اتاق باهم حرف میزدیم به من میگفت که من خیلی وقته شما رو ندیدم چرا نمیای... (حرفاش کامل یادم نیست) بعد من ازش اجازه گرفتم گفتم میشه من شما رو ببوسم؟ ایشونم گفتن که باشه و صورتشو آورد سمتم و دوبار پشت سرهم باهم روبوسی کردیم یعنی یکبار من بوسیدمش و یکبار هم ایشون منو بوسید. تعبیرش چی میشه؟
پیشاپیش ممنون از تعبیرهای خوب و عالیتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما یا ایشان به همدیگر فکر می کنید و دلش برایتان تنگ شده یا دلتان برای او تنگ شده. شما برای او احترام قائلید و او هم متقابلا برایتان احترام قائل است. تشکر از همراهیتون.