تعبیر خواب بچه
اگر خواب بچه اى را دیدید، در انجام کارها فرصت مناسبى را به دست خواهید آورد. دیدن بچه ى لاغر، نشانه دچار شدن به مشکلات است. بچه چاق، موفقیت در انجام کارهاست. اگر در خواب ببینید که بچه اى خوابیده، زندگى خوبى خواهید داشت. اگر ببینید که بچه اى را به قتل رساندید، به یکى از اشتباهات خود پى خواهید برد. بازى کردن با بچه ها نشانه موفقیت در همه کارهاست.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Camelia : با سلام و خسته نباشید
شنبه ظهر خواب دیدم با آقایی که در حال حاضر، دوست هستیم، با واتساپ ، تماس تصویری گرفتیم و داریم صحبت می کنیم و ایشون پسر بچه ۵،۶ ساله ی همسایشون رو نشون میده که دارن باهم بازی می کنن و خیلی شاد و خوشحال هستن ، در ادامه دیدم ایشون برای صرف ناهار به منزل ما آمده و با خود سه عدد حوله حمام سفید و نو ، در سایزهای مختلف آورده و قصدِ حمام رفتن ، دارد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. این آقا گشایش کار پیدا می کند و در کارهایش به شدت موفق خواهد شد. شما بیشتر او را خواهید شناخت و به روحیاتش واقف خواهید شد. او راجع به مسائل شخصی و احساساتش و حتی شاید راجع به ازدواج با شما صحبت خواهد کرد. تشکر از همراهیتون.
masume : سلام.خانم هراتی جان من دیروز اینجا تو تعبیر خواب بچه براتون خوابمو فرستادم ولی تعبیر نشده خوابم،میخواستم ببینم ب دستتون رسیده خوابم .چون یک حق خواب هم ازم کسر شده،گفتم بپرسم ببینم چرا شاید متنم نیومده
فریبا هراتی
: سلام عزیزم دیروز بعد از یک هفته تعطیلی من هر کاربری که خوابهای گذشته را دیده بود خواب ارسال کرد و من 150 تعبیر داشتم که چون هنوز چشمم درد می کنه 20 تا خواب موند برای امروز که صبح انجام میدم. نگران نباشید. تشکر.
masume : سلام.وقتتون بخیر.خانم هراتی دیروز یه خوابم رو برام تعبیر کردید و گفتید که عشقم بخاطر بی محلیای من خیلی ناراحته و بهتره بهش نشون بدم به یادشم.منم بعد از تعبیر خوابم تصمیم گرفتم براش نشونه ایی بفرستم که بدونه به یادشم.از لحظه ایی که نشونه رو گذاشتم استرسی وجودمو گرفت که عکس العملش چیه به نشونم.که بعدش خوابیدم و خواب دیدم عکس پروفایلشو عوض کرده عکس اول عکس دو تا بطری شیشه ایی(نازک)خوشگل بلور خارجی بود گذاشت پروفایلش،توش هم یه چیزی مثل آب بود ولی نمیدونم چی بود.باخودم گفتم این یعنی چی گذاشته.عکس دوم عکس یک پسر بچه 6 ساله این طورا گذاشت.که عکس بچه رو نگاه میکردم میگفتم خدایا این پسر بچه کیه که اون گذاشتع من ببینم و چرا گذاشته.عکس سوم عکس خودش با بلیز سفید بود گذاشت.ممنون از شما که دیروز کمکم کردید که من خودم و یک تکونی بدم بالاخره نسیت به عشقم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او به این فکر می کند که شما هر دویتان احساساتی هستید و دل نازک و رئوفید ولی خوب نتوانسته اید همدیگر را درک کنید. اما هردویتان می خواهید که این رابطه بهتر شود. عکس دوم گویای این است که او احساس موفقیت و آرامش ذهنی بیشتری می کند و ذوق کرده که شما عکس العمل نشان دادید. حالا می خواهد خودش نشان دهد که شخصیتی قوی و مثبت اندیش و آرام دارد و روی مثبتش را به شما نشان دهد. لطفا من را هم از تغییرات مثبت رابطه تان با خبر کنید تا خوشحال شوم. تشکر از همراهیتون.
masume : چشم حتما مگه میشه باخبرتون نکنم.یادتونه مدتیه ب من میگید بهش نشون بده بالاخره با کمک شما تونستم بهش نشون بدم حسمو.شمام دلتون پاکه برام دعا کنید که بقیه خواب هام هم که همه خوب بود تعبیر شه و بیامبا ذوق بگم همه رو براتون که ازدواج کردیم بالاخره و تمومشد همه چیز.من داستان زندکیم و اونروز روزی براتون تعریف میکنم که شما چقدر با کمک هاتون من و عوض کردید.همه رو براتون تعریف خواهم کرد.برام دعا کنید.قدرتون و میدونم تو زندگیم
فریبا هراتی
: انشالله عزیزم.
D : سلام روزتون بخیر خانم هراتی بزرگوار لطفا خوابم مشخص نشه
منتظرم تا اثر کنه
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. شما نیاز به استراحت دارید، می خواهید مستقل و بی نیاز باشید در عین حال می خواهید که از شما حمایت شود. کار و پروژه ای به شما واگذار می شود که می خواهید به بهترین صورت آن را انجام می دهید و مراقب هستید که اوضاع را بخوبی کنترل کنید. شاید در ابتدا کمی دلشوره داشته باشید ولی برای پیشبرد کارتان از جان و دل از خودتان مایه خواهید گذاشت. شما سعی می کنید که رفتاری آرام داشته باشید و تندخویی نکنید. به این منظور باید به خودتان مدتی استراحت بدهید تا آرامشتان را دوباره بدست بیاورید. شما یک حق خواب بیشتر نداشتید. لطفا برای دفعه ی بعد بفرمایید که یک خواب اضافه از شما کسر کنم. تشکر از همراهیتون.
Vahideh : سلام خانم هراتی گل
(((لطفا مخفی باشه)))
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. دختر خاله ی مادرتان به شما فکر می کند. سعی می کند رفتاری با عزت و با کرامت و سرشار از معنویت از خودش نشانش دهد. فضای سیاه سفید تلویزیون در واقع به این اشاره می کند که شما باید در زندگی تان بین دو دیدگاه مخالف، تعادل برقرار کنید و دیدگاه ها و نظرات همدیگر را در نظر بگیرید و نباید طرز تفکرتان محدود و بسته باشد. دختر او مثل شما، شخصیتی با اعتماد به نفس دارد و به توانایی های خودش مطمئن است. شما هر دو انگیزه ی بالایی برای رسیدن به موفقیت در زندگی تان دارید. احساس می کنم با این خانواده از لحاظ روحی هماهنگی زیادی بین شما هست. تشکر از همراهیتون.
Moonnight : سلام، لطفا خوابم مشخص نشه.
فریبا هراتی
: سلام. او کار یا پروژه ای را به دست خواهد گرفت و سعی خواهدکرد که مهارت های لازم را برای انجام این کار بیاموزد و ورزیده و کاربلد شود. یکی از آشنایان او از پس انجام پروژه ای که در دست دارد، بر نمی آید و فکر می کند که در انجام کارش شکست خورده است. اما دوست شما با قبول اینکار، خواهد توانست این پروژه را با موفقیت عملی کند. تشکر از همراهیتون.
Ramin : سلام وقتتون بخیر، خواهرزادم یه خواب دیده میفرستم تعبیرشو برام بفرستید...
بنده یک دختر مجرد هستم ک خواب دیدم انگاری چند روز بود بچه آوردم و الان میخواستم تو اتاق برم اونو ببینم بعد ک رفتم بچهم زنده بود و بزرگ دقیق نمیدونم دختر بود یا پسر ولی پتو زدم کنار دیدم چهار یا سه تا دیگه هم بچه داشتم همشون ساکت بودن جز یکیش ک اومد طرفم راه میرفت بهم میگقت مامان گشنمه انگشت پامو گاز گرفت ول نمیکرد منم در بستم و فرار کردم اومدم تو اتاق خودم و به دوسپسرم زنگ زدم ک میخوای بچهاتو ببینی اون گفت ک میترسم اتفاقی براشون بیوقته نیارشون... در کل خیلی ذهنمو مشغول کرده.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما اهداف و پروژه هایی در سر دارید که می خواهید این اهداف را عملی کنید و در رابطه با دوست پسرتان، مسئولیت ها یا وظائفی در دست دارید که این مسئولیت ها مانع از این می شوند که شما بتوانید برای رسیدن به خواسته های خودتان تلاش کنید و به سمت اهدافتان بروید. دوست پسرتان مسئولیت کارهای خودش را نمی پذیرد و همه ی بار این مسئولیت ها را به گردن شما انداخته و شما هم احساس می کنید که نمی توانید از خودتان بیشتر از این برای دوست پسرتان مایه بگذارید. تشکر از همراهیتون.
IRAN : سلام مادرم خواب دیده بود در خونمون رو زدن یه خانمی که چهرش معلوم نبوده و چادر نماز سرش بوده یه چیزی رو برده به صورت قلدوش رو سرش چادرش هم تا پایین صورتش کشیده بود معلوم نبوده مادرم میترسه جیغ میکشه فکر میکنه دزده یهو چادر برمیداره از زیر چادرش یه بچه که رو سرش بوده میده بغل مادرم یه پسر بچه سبزه بانمک تپل نه ماهه تقریبا ؛بچه خواستنی بوده بعد مادرم میبینه اون خانم دختر عموشه ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. دختر عموی مادرتان می خواهد از مادرتان به خاطر مسئله ای کمک بگیرد و باری را از روی دوش خودش بردارد. او هنوز تصمیمش را برای شما مطرح و رو نکرده است. اگر بچه پسر بوده در تعبیر به کار و پروژه ای اشاره دارد که او به مادرتان پیشنهاد می دهد و اگر بچه دختر بوده، او می خواهد به مادرتان کمک مالی کند یا به صورت سورپرایز پول خرج مادرتان کند. تشکر از همراهیتون.
Hoshang : سلام،خدا قوت.مکانی شبیه مرکز خرید یا ورودی فرودگاه هست.تعداد زیادی آدم دارند به سمتی می رند،نمی دونم چطور می شیه که دختر بچه ،تقریبا چهار و ینج ساله که صورتی بسیار زیبا و کاپشن صورتی بر تن داشت،بچه من می شه(به نظر مادرش اونجا بود ولی من خاطرم نیست).من ابتدا باورم نمیشه که بچه خودم،ولی بعد خوشحال می شم و مثل اینکه دستش را می گیرم.دختره خیلی احساس شادمانی داره به گونه ای بپر بپر راه می ره.بعد فضا عوض می شه،جای شبیه شهر بازی هستم،اینبار هم یک بچه پنج و شش ساله که ابتدا دختر به نظر می رسید ولی در انتها تصور پسر را هم از خواب دارم که باز بچه من می شه،اینبار مادرش را می بینم که بخشی از صورتش از دور مردانه بود.یا زیبا نبود.مادرش لحظاتی از نزدیک با من صحبت می کنه که از نوع نگاهش ،ارتباط فهمیده می شد.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی شما متحول خواهد شد و به ثروت و سرمایه ای می رسید که به آن عشق می ورزید. شما نیاز دارید که ریلکس باشید و از زندگی تان لذت ببرید. هم ثروتتان بیشتر خواهد شد و هم گشایش کار خواهید یافت. شما در عین حال که شخصیتی قوی و مردانه دارید اما احساساتی و دلسوز و حمایتگرایانه هم دارید و با جان و دل برای پیشبرد اهدافتان کار می کنید. تشکر از همراهیتون.
Akram : سلام خسته نباشید دختر ۱۴ سالم دیشب برای من خواب دیده که من دارم زایمان میکنم بچه ها به دنیا اومدن و دوقلو هستن و میگه به چشم ندیدم ولی میدونستم ک پسر هستن . اینم بگم ک دخترم هروقت خواب میبینه یه نشونه هست ک بعدا برامون به نوعی تعبیر میشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما گشایش کار خواهید یافت و در انجام کاری که الان فکرتان را ناراحت کرده به شدت به موفقیت و دستاوردهای خوبی خواهید رسید. شما از غم رها می شوید و اهداف و یا کار و پروژه هایی به شما واگذار می شود که در انجامشان موفق خواهید بود. تشکر از همراهیتون.