تعبیر خواب بچه
اگر خواب بچه اى را دیدید، در انجام کارها فرصت مناسبى را به دست خواهید آورد. دیدن بچه ى لاغر، نشانه دچار شدن به مشکلات است. بچه چاق، موفقیت در انجام کارهاست. اگر در خواب ببینید که بچه اى خوابیده، زندگى خوبى خواهید داشت. اگر ببینید که بچه اى را به قتل رساندید، به یکى از اشتباهات خود پى خواهید برد. بازى کردن با بچه ها نشانه موفقیت در همه کارهاست.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ghoncheh : سلام من خواب دیدم یکی از آشنا های ما مه دوتا بچه داره توی بیداری و تو خواب دیدم که یک پسر داره به اسم غفور که خودش میکفت اسمش گذاشتم غفور که معنی بخشندگی می ده
فریبا هراتی
: سلام. آشنای شما گشایش کار خواهد یافت و سعی می کند که در زندگی بخشنده و مهربان باشد تا خداوند هم او را ببخشد و در حق او لطف کند و گشایش کار بیشتری پیدا کند و اوضاع به نفعش پیش برود. تشکر از همراهیتون
حمیده : سلام خانم هراتی عزیز چند شب پیش خواب میدیدم از چند تا بچه کوچیک نگهداری میکنم که خیلی مشغولشون بودم و یکیشون آب بینیش به تمام صورتش مالیده شده بود با این وجود با دقت تمیزش کردم و از طرفی خواب میدیدم چندین ماشین مدل به مدل دارم و میخوام سویچ یکیشونو بدم به یکی فردی که آشنا بود ولی یادم نیست کی بود(در واقعیت من ماشینمو بخاطر بدهی برادرم فروختم ). بعد دیدم تو خونه دارم با خواهرم حسابی دعوا میکنم که چرا پولمو نمیده و اینقدر دروغ میگه و وعده میده(در واقعیت همینطوره و پولامو نمیده میگه ندارم) و حتی میزدمش و دیدم شوهرش برش داشت و بردش و در خواب مادر خدابیامرزم جلوی منو گرفتند و گفتند منکه نمیدونستم بهت بدهکاره ولی ببین حتی لباسهاشونو گذاشتن برای فروش(چند دست لباس مشکی توی کاور بودن) حالا اگر میخوای بیا اینارو بردار و من بیشنر ناراحت شدم که چرا مادرم طرفداری خواهرمو میکنن (خواهرم در ظاهر خیلی شیک و مد روز میگرده و با قرض کردن از این و اون همه چی برای خودش فراهم کرده و شوهرش هم خیلی از دستش ناراحته ولی تو خواب هیچی نمیگفت)البته شبش میخواستم بعد از چندین ماه بهش پیامک بدم که چرا پولمو نمیده که این خوابو دیدمو من همش مراعاتشو میکنم و اون سوء استفاده میکنه.لطفا تعبیر بفرمایین .ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما وظائف و اهداف زیادی در دست دارید و کارها و پروژه هایی هست که سعی می کنید به خوبی انجامشان دهید و از نگرانی بیرون بیایید. شما می توانید در هر شرایطی به خوبی کنترل زندگی تان را به دست بگیرید و هر وقت لازم بود، کارتان را به کسی که صلاح می دانید واگذار کنید. احساس شما نسبت به خواهرتان بازتاب افکار شما در بیداریست و نمی توانید به او اعتماد کنید. روح مادرتان شاد. خواهرتان می خواهد رفتارش را عوض کند و نقش جدیدی به خودش بگیرد و تصویر جدیدی از خودش ارائه دهد. او می خواهد بدی و بد اخلاقی را از خودش دور کند و شاید اشاره ی مادرتان به همین موضوع است که سعی کنید کنترلتان را از دست ندهید و کمی صبور باشید تا شاید او بدهی اش را پرداخت کند. تشکر از همراهیتون.
نیلوفر : با عرض سلام و وقت بخیر
من خواب دیدم خونه یکی از آشنایان رفتیم بچه شونو من نگهداری میکردم،یهو دیدم خونشون خیلی بزرگ شد و رو به ی هتل و دریا شده بود،هتلش خیلی مجلل بود و مثل هتلهای اروپا بود،دریاشم آبی بسیار زیبایی بود ادمای زیادی توو هتل و دریاکنار بودن،من اون پسربچه رو توو بغلم داشتم و باهاش حرف میزدم گویا اون بچه و خانوادش واسه یه مراسم عروسی توو اون هتل دعوت داشتن و میخواستن برن در ادامه دیدم من و خانوادم رفتیم خونه یکی از دوستامون مهمونی،بعد لز اتمام مهمونی که داشتیم برمیگشتیم خونه من یهو یادم افتاد گوشیمو خونه میزبان جاگذاشتم برگشتم که گوشیمو بردارم هر چی زنگ در زدم کسی باز نکرد توو حیاطشونم پر از سگهای درنده بود که همش میخواستن حمله کنن،همسایه هاشونم وقتی ازشون کمک خواستم بهم پرخاش کردن و فحش دادن
اگر صلاح دیدین دو تا هزینه تعبیر خواب کسر بفرمایید.
با سپاس
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. فامیل شما زندگی بسیار خوبی خواهد داشت و ایده های جدیدی به ذهن او می رسد که زندگی اش را متحول می کند. شما دوست دارید زندگی تان مثل او باشد و به آرامش برسید و کودک درونتان را در شرایط مشابه او به آرامش برسانید! یا اینکه شما برای آنها در واقعیت کاری انجام می دهید که باعث می شود که هدف آنها زودتر به موفقیت ختم شود. این خانواده هویت جدید و شخصیتی جدید خواهند داشت و تمام عادات و افکار آنها عوض خواهد شد و به آرامش بسیار زیادی خواهند رسید. دوست خوبم اگر شما بین دو بخش خوابتان بیدار شده اید، 2 خواب محسوب می شود و باید بفرمایید که بعدا یک حق خواب مجدد از شما کسر کنم. اما اگر بین این دو خواب اصلا بیدار نشده اید، یک خواب است؛ و من چون این موضوع را نمی دانم از شما خواهش می کنم که در صورتی که دو خواب است بفرمایید تا یک هزینه ی دیگر هم از شما کسر کنم. شما دلتان می خواهد که ارتباطتان را با کسی که دیده اید به خانه اش رفته اید حفظ کنید ولی آنها تمایلی به ادامه ی رابطه با شما از خودشان نشان نخواهند داد. نه دوستان ایشان و نه کسانی که با آنها در ارتباط هستند هم دوست ندارند که مخالف خواسته ی آنها رفتار کنند و از نظرات آنها جانبداری خواهند کرد. تشکر از همراهیتون.
Mah : خواب دیدم سینم پر شیر هستش دارم بچه شیر میدم به قدری شیر زیاد بود که دهن بچه پر شده بود از شیر د روی زمین میریخت شیر خیلی زیاد بود تو سینم این تعبیرش چیه
فریبا هراتی
: سلام. شما شخصیتی مهربان و خردمند دارید و سعی می کنید که کاری را که به شما واگذار شده را با جان و دل به پیش ببرید و از هدف و یا پروژه ای که در دست دارید حمایت کنید. شما جربزه ی زیاد و شخصیتی حمایتگرایانه و قوی و توانا دارید. تشکر از همراهیتون.
salarian : سلام وقت بخیر دخترم دیشب خواب دیده که رفته پارک واونجا خانواده ای بودن که بچه داشتن ودخترم دست بچه رو گرفته وبرده باهاش کلی بازی کرده وجاهای دور هم رفتن و شب اخر وقت برده تحویل خوانوادش داده
لازنه که بگم دخترم خارج از ایرانه و یه پسر دایی ۴ ساله داره وتو خواب فکر می کرده بچه اونه متشکرم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. دختر شما می خواهد به آرامش برسد و از مسئولیت های سنگین زندگی مدتی دور باشد. دختر شما گشایش کار خواهد یافت و شرایطی برای او جور می شود که می تواند مدتی در کمال آرامش خوش بگذراند. دختر شما می خواهد تا آخرین لحظه ی ممکن، از فرصتی که دارد استفاده کند و در زندگی اش بی خیال و خونسرد به پیش برود. تشکر از همراهیتون.
سامان : سلام خانم هراتی یکی از اقواممون خواب دید دو بچه گیرش اومده جنسیتش نگفت گفت یکی چاق شاد و یکی گریان و لاغر و اونکه لاغر گریان بود تو خواب میگفت دایی دایی بعد سید همسایشون بش میگه بچه گیرت نیومد حالا هم که گیرت اومد زشته زشته و وسط خواب میپره
فریبا هراتی
: سلام. فامیل شما یا به ثروت زیاد می رسد ( اگر بچه دختر بوده) یا گشایش کار می یابد و کارهایش خوب پیش خواهد رفت ( اگر پسر بوده) و همزمان از نظر اخلاقیات و خصوصیات خانوادگی اش احساس خواهد کرد که اوضاع به نفعش پیش نمی رود و به این خاطر برایش مشکلی پیش می آید . ایده و نظری به او تحمیل می شود و یا او مجبور می شود که کاری را بکند که دوست ندارد و این از نظر فامیل شما بدشانسی محسوب می شود ولی این به خاطر خصلت ها و رسومات یا اخلاقیاتی است که در خانواده ی او رسم است و به صورت سنتی از آن تبعیت می شود. برای حل مشکل فامیلتان باید به خاطر هیچ کسی و به خاطر هیچ فرهنگی، اشتباه نکند و رفتار بد از خودش به تبعیت از فامیلش نشان ندهد. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام خانم هراتی عزیز دیشب خواب عجیبی دیدم ولی زیاد ازش یادم نمیاد بجز اینکه من و مامانم و مامان بزرگم رفتیم قبرستان سر قبر دوتامادربزرگهام ک تو خونه با ما زندگی میکردن تقریبا غروب بود ک داشتیم برمیگشتیم ک مادرم میگه یادمون رفت این دوتا تیکه پارچه رو باید چال کنیم کنار قبرهاشون برا مادربزرگ هات داشتبم برمیگشتبم ک کنار همون قبرستان خونه ای بود ک خانمش بچه دوقلو زاییده بود دوتا بچه ک فک کنم دختر و پسر بودن نوزاد ک اونو قندان کرده بودن من میرم میبینم بغلشون میکنم چشمان سبز و درشتی داشتن همونجا میبینم یکی از بچه ها رو کنار آتیش گزاشته و کم موند بچه بسوزه ک میام برش میدارم و بازم بغلش میکنم و می بوسم
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان سعی می کنید که عادات و رفتارهای بدی را که از مادر بزرگانتان یاد گرفته اید را دور بریزید و مثل آنها از فریب و حیله و سیاست مداری در پیشبرد کارهایتان استفاده نکنید. شما می خواهید اشتباهات گذشته تان را فراموش کنید. شما افکاری دمدمی مزاج و دوگانه پیدا می کنید که گاهی تصمیماتی می گیرید که هم با تصمیمات خودتان سازگارید و هم در تضاد و نمی دانید که تصمیمتان درست است یا خیر. گاهی به چیزها به چشمانی حسودانه یا پولی و مادیگرایانه نگاه می کنید و سعی می کنید که این احساسات منفی و بد را مهار کنید و از دست خودتان عصبانی می شوید که اینطور هستید ولی باز لحظه ای بعد، از خودتان تقدیر و این حالتتان را تحسین می کنید. باید سعی کنید که این تضادهای روحی تان را کنار بگذارید و آگاهانه و خیر خواهانه به اطرافیان و زندگی خودتان فکر کنید. تشکر از همراهیتون.
Sepidesamimi : سلام خدا قوت
من امروز صبح خواب دیدم که بچه ایی به دنیا اوردم دقیقا دیدم که زایمانمم طبیعی بوده و بچه رو دادن بغلم و گرفتمش و بهم گفتن اسمش هلیا هستش....تو خواب به همسرم گفتم بچه اسمش هلیاس...دختره یا پسد؟؟اونم گفت پسره....من متاهلم ولی خب هنوز عروسی نکردیم....صبح که از خواب بیدار شدم به همسرم گفتم گفت بچه پسر بود یا دختر؟؟،گفتم اسمش دختر بود...
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما از غم فارغ شده و گشایش کار می یابید و پروژه یا کار و هدفی به دستان شما واگذار می شود که باعث می شود در زندگی تان پیشرفت کنید و به ثروت برسید. تشکر از همراهیتون.
Seyed7 : سلام خوبی خاله فریبا؟
پسر داییم خواب دیده که بچه رو پای مادرم هست ولی بچه مال کسی نیست یا مثلا نوه باشه بچه مال خود مادرم هست.
تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر شما هدفی دارد که سعی می کند برای پیشبرد آن، از وجود خودش مایه بگذارد. اگر دختر بوده او ثروتی بدست می آورد که می خواهد آن را افزایش دهد و اگر پسر بوده کار یا پروژه ای به مادرتان واگذار می شود که به خوبی آن را به پیش خواهد برد. تشکر از همراهیتون.
somaye : سلام خواب ديدم كه با دختر دومم و دختر كوچيكم كه الان متاهله در ماشين بوديم و دختر كوچيكم تقريبا سه ماهش بود(الان ٢٣سالشه و متاهله) و در خابم خيلي كوچيك بود و با كالسكه توي ماشين بود و داشتيم ميرفتيم كه پليس ها ايستاده بودن به خاطر مريضي كرونا يا آلودگي كه نميذاشتن كسي رد بشه و من از ماشين پياده شدم و دخترم رو با كالسكه بردمش كه پليس ها نگيرنش و هي ميرفتم از اين ور به اون ور كه پليس ها منو نبينن و همينجور كه رد ميشدم يك زميني جلومون بود كه يك سگ اونجا راه ميرفت و به رنگ كِرم رنگ بود و به ما كاري نداشت، ولي در كل خيلي نگران دخترم بودم و همش ميترسيدم كه يكي به دخترم آسيب برسونه. (البته دخترم در زندگي متاهليش بهانه گيري هاي بچه گانه ميكنه و من نگرانشم كه زندگيش خراب نشه)
فریبا هراتی
: سلام. شما نسبت به دخترتان شخصیتی حمایتگرایانه دارید و فکر می کنید که او نمی تواند از پس خودش به خوبی بربیاید و نیاز به حمایت و پرستاری شما دارد. کما اینکه او هم خیلی مجرب و عاقلانه رفتار نمی کند و ساده دل است. کرونا همان انرژی های منفی زندگی دخترتان است که شما نگران او هستید. کسی در زندگی شما هست که تا زمانی که منافع او را نادیده نگیرید، و به او احترام بگذارید دوستتان باقی می ماند. شاید اشاره به همسر دخترتان داشته باشد. تشکر از همراهیتون.