کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب ترسیدن

اگر کسی در خواب ببیند که از مطلب موهومی که خود نیز علت آن را نمی داند، می ترسد؛ ناراحتی برای او در راه است. اگر از مطلبی که برای او روشن است ترسید و در خواب خسارتی ندید، ایمنی و شادی در بیداری است.

امام صادق (ع) می فرماید: ترسیدن درخواب، نصرت است. اگر ببیند از دزدی یا جانوری می ترسید، دلیل که از کسانی که با او نسبتی دارند، آسیب و یا ضرری می بیند.

محمد ابن سیرین می گوید: ترسیدن در خواب، ایمنی است ولی هر که در خواب دید می ترسد از کسی و نداند ترس او از کیست، دلیل که مکروهی از آن ترساننده به وی رسد.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

95 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

حسين رشيدى پور : حسين: سلام
قبل از اينكه خوابم را تعريف كنم بايد بگم كه من چند شب پيش زمانى كه زلزله كرمانشاه اتفاق افتاد تو يك شهرستان نزديك كرمانشاه بودم و وحشت كرده بودم، به همين دليل بعضى شبها به همراه همشرم داخل ماشين ميخوابيدم، كه دقيقاً ديشب همين اتفاق برام افتاد و از وحشت و ترس زياد تا ساعت سه داخل ماشين خوابيدم و بعد به اصرار همسرم به خانه آمديم، ولى من به دليل وحشت زياد درست خواب نميرفتم، زمانى كه خواب رفتم اين خواب را ديدم؛ به همراه خانومم و داداشم و يه آقاى ديگر كه پسر عموى ديگرم بود با ماشين در حال حركت بوديم، كه ناگهان به ايست و بازرسى رسيديم، ورودى ايست و بازرسى چند سرباز و درجه دار نشسته و ايستاده بودن كه يك سرباز و يك درجه دار با دستبند به هم وصل شده بودن و دستبند هيچ جورى باز نميشد و ما با بى توجهى از كنارشون رد شديم، و در حين خروج از ايست و بازرسى ديدم كه يك ماشين به دليل اشتباه رانندگى من پشت سرمون حيرون شده، و زمانى كه راه رو براش باز كردم ديدم كه داماد داييم و دختر داييم هستن كه به شوخى يكم ما رو مسخره كردن، و پشت سرشون حركت كرديم و بعد از چند ثانيه ديدم اين جاده داره ما را برميگردونه به مسير قبلى، مجبورشدم دور بزنم كه دوباره از ايست و بارسى رد بشم و به مسيرم ادامه بدم، در همين حين اون سرباز و درجه دارى كه با دستبند به هم وصل شده بودن، ناگهان دست به اسلحه شدن و شليك كردن، بعد از چنتا صداى گلوله ديگه همه چى به هم ريخت، همه جا را گرد و غبار گرفت

پاسخ
لینک۱۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۵:۵۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تعبیر خواب شما این است که به دلیل ترسی به جا مانده از زلزله درون قلب و روح شما، تعادل حفظ و کنترل زندگی برایتان مشکل شده و اینکه خواب می دیدید که اشتباه رانندگی می کردید و دیگران هم پشت شما به تبع شما به اشتباه می افتادند، ترس خود را به دیگران انتقال می دهید و این کار اشتباهی است. اینکه پلیس با دستبند ایستاده بودند یعنی امنیت منسجم و پایداری حاکم است و اسلحه به دوست و شلیک به ثروت تعبیر می شود. پس خوش بین باشید و بدانید اوضاع خوب است و بیخورد دلشوره و نگرانی به دل راه ندهید.

پاسخ
لینک۱۷ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۱:۵۳

سارا : سلام
من خواب دیدم با معشوقه ام می خوایم بريم جاي تفريحي ...من تاکید دارم بدون ماشین بریم ولی اون می خواد با ماشین بره ومی گه چون سر بالايه نمی تونه ....وقتی می رسیم اونجا همه جا آب بوده و اون می خواد که توی آب شیرجه بزنه ولی من سعی می کنم منصرفش کنم ولی گوش نمی ده ،ازش می پرسم که خیلی سرده و خطرناک نمی ترسي!? می گه چرا می ترسم ولی هیجان داره دوست دارم ...توی خواب کلی نگران و ناراحتش بودم ....
و اینم اضافه کنم که من و اون الان قهريم و رابطمون باهم تمام شده

پاسخ
لینک۹ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۴:۱۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام . تعبیر خواب شما این است که شما انسانی محتاط هستید که اعتقادی به ریسک ندارید و ترجیح می دهید در زندگی آرام آرام به جلو بروید تا اینکه خطر کنید ولی معشوق تان کاملا برعکس شماست. ایشان اهل خطر هستند و بسیار عجول و کم صبر. پریدن در آب سرد، رسیدن به ثروت از راه های خطرناک است. نگرانی شما در خواب، خوشحالی شما در بیداری است و اینکه به شما ثابت می شود که شما حق داشته اید و او بوده که خطا می کرده است.

پاسخ
لینک۹ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۸:۱۷
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.