کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب غذا

خوردن غذای مطبوع در خواب، نشانه صحت و تقویت بدنی است. اگر طعام از اجزاء بدن حیوانات باشد، نیکو است و اگر از گیاهان باشد مفید است. غذا به طور کلی نعمت و روزی است ولی اگر غذایی که پیش روی داشته باشید بد رنگ و متعفن و بد بو باشد و در شما کراهت پدید آورد، تعبیر غذای سالم را ندارد و به بیماری و رنجوری تعبیر می شود.

اگر از آن غذا بخورید و شور باشد، گرفتار ندامت یا خشم می شوید و اگر ترش باشد غم می آورد. چنانچه تلخ باشد، تلخ کامی و شکست است .اگر غذایی که می خورید دارچین و فلفل داشته باشد، همین تعبیر را دارد یعنی گرفتار تلخ کامی می شوید و چنانچه زردی زعفران و زردچوبه را تشخیص دهید، غمگین می شوید. به کار گرفتن زعفران و زردچوبه اگر ندانید و به شما نگویند و زردی آن را نبینید مهم نیست و تعبیر بد ندارد.

محل خوردن غذا هم اثر می گذارد. اگر در خواب دیدید که در بیابان سفره گسترده اید و غذا می خورید و از آن غذا خوشتان می آید، در سفر مالی به دست می آورید. اگر محل صرف غذا در شهر و یا آبادی و در خانه یک دوست باشد، به پولی می رسید که تامین می شوید و احساس آرامش می کنید. اگر دیدید که در آشپزخانه غذا صرف می کنید، به وسیله همسرتان پولی به دست می آورید.

حضرت دانیال می گوید: هر طعام، که خوردن آن دشوارتر و بیمزه تر است، تاویل به خلاف خوشی است و دلیل بر رنج و اندوه کند و هر طعام که ترش بود، دلیل بیماری است. طعام شیرین به خواب، دلیل بر عیش خوش است.

جابر مغربی می گوید: اگر ببیند هر طعام که در خانه داشت بخورد، دلیل که آخر عمر او نزدیک است. اگر ببیند طعام او را مرده خورد، دلیل که آن طعام گران شود.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

317 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

علی

علی : با سلام
خواهرم خوابی به شرح ذیل دیده است:
<< برادرم و پدرم به منزل یکی از اقواممان دعوت شده بودند که تقریبا مسیر منزل ما تا منزل آنها زیاد است. مهمانی که ترتیب داده بودند یک مهمانی کاملا مردانه بود .و من تعجب کردم که چرا با وجود مسافت زیاد پدر و برادرم به آن مهمانی می روند . در خواب دیدم زمانی که از آن مهمانی برگشتند غذاهای زیادی از منزل خویشاوندمان آورده بکدند و روبروی برادرم پُر از غذا از جمله مرغ بود و برادرم مشغول مِیل کردن آنها بود و مقدار بسیار کمی از یکی از غذا ها را به من داد.>>

پاسخ
لینک۲۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۰۲:۰۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. برادر و پدر شما با کسی که از نظر فرهنگی یا عقیدتی با شما بسیار مغایرت دارد و نمی توانید او را درک کنید، همفکری خواهند کرد و سعی می کنند که احساس و نظریات او را بشنوند و مشکلاتش را با خبر شوند. شما از اینکه برادرتان و پدرتان با کسی که از نظر فکری با آنها فاصله دارد، صحبت یا همدردی می کنند خوشتان نمی آید. ولی درک برادر و پدرتان با این گفتگو نسبت به یک سری مسائل بسیار بالاتر خواهد رفت. برادرتان از ترس ها و نگرانی های دیگران با خبر خواهد شد و سعی می کند که آنها را درک و مشکلاتشان را هضم کند. شما هم کمی در درک و هضم تفکرات دیگران سهیم خواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۲۶:۲۳
Farid

Farid : با سلام من خواب دیدم یه کارت بانکی دستمه که میخوام از پولش خرج کنم و غدا سفارش بدم که رییسم گفت از اون رستورانی سفارش بده که دو تا از همکارامم سفارش دادن غذاهاش خوبه ممنون میشم تعبیرشو بهم بگید.

پاسخ
لینک۱۹ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۶:۳۱:۴۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما می خواهید که از اعتبارتان استفاده کنید تا حمایت کافی در کارتان را دریافت کنید. شما باید به همان نصایحی که در رابطه با کارتان، به همکارانتان شد استفاده کنید و مانند آنها رفتار کنید تا در کارتان موفق باشید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۹ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۴۷:۳۱
Ommolbanin

Ommolbanin : سلام خواب دیدم طبقه دوم یه خونه سفید خیلی بزرگ زندگی می کنیم توی حیاط مقداری گوشت گوسفندی دارم سرخ می کنم و متوجه میشم کم شده میرم چیزی بردارم متوجه میشم پسری روی موتور بزرگی نشسته و منتظره دوستشه . از پشت دیوار متوجه شدم اون پسر به دوستش میگه کمی گوشت بخوره و خوشمزه هست من از دیدن این صحنه خوشحال شدم و می گم نوش جونشون خوششون اومد. بعد می بینم گوشت خیلی کم شد از پله ها که دارم بالا میرم همسایه پایینی آقای رحیم پور با خانم و دو بچه اش میان بیرون و احوالپرسی می کنیم گویا منتظر بودن من چیزی بگم، میرم داخل خونه همسرم تشک پنبه ای پف دار سفیدی که کمی از قدش کوتاهتر بود رو زمین انداخته بود و منتظر من بود . میرم پیشش بهش می گم اینقدر کتاب می خونه خسته میشه و بهتره هر دوروز درمیون یه روز استراحت کنه تا افسردگی نگیره چون تکرار یه کار باعث خستگی میشه اون هم قبول می کنه دستی به صورتش می کشم و می بوسمش . دوتا دخترام از در وارد میشن و دختر بزرگم تو دستش دیس بزرگ پلوی سفید که کنارش گوشت بود میاد و می گه غذای برگشت از سفر سوریه مادر آقای رحیم پور هست، با خودم می گم من باید به آقای رحیم پور زیارت قبول می گفتم، البته پشت دخترم مادر جاری بزرگم بود که پیراهن بلند سفید و روسری سفید سرش بود. میاد و میشینه، همسرم به من می گه باید پول برق رو بدیم و من هم گفتم‌۲۷۵۰ پرداخت کردم. مادر جاریم زیرلب میگه (چقدر زیاد پول برق میدیم). از پنجره حیاط رو می بینم روی موزاییکهای سفید روفرشی بزرگی انداختن و سفره طلایی رنگی پهن کردن پر از غذا و مردم نشستن و دارن شام برگشت سفر سوریه مادر همسایه مون رو می خورن خیلی قشنگ بود و من خوشم اومده بود.

پاسخ
لینک۱۰ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۰۹:۱۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. درک شما بالاست و زندگی راحت و توام با آرامشی دارید. سردی روابط بین شما و دیگران از بین خواهد رفت و شما سعی می کنید که همیشه به دیگران کمک کنید. شما از هیچ کاری که برای دیگران از دستتان بر می آمده دریغ نکرده اید و به سهم خودتان برای شادی و رفاه همه تلاش می کنید. خدای مهربان هم به همین دلیل مشکلات شما را حل می کند و در زندگی تان پیشرفت خواهید کرد. همسر شما فکرش به خاطر شرایط کنونی که شاید احساس می کند رفاهش نسبت به گذشته کمتر شده، فکرش مشغول است و می خواهد به دانش و آگاهی لازم برای تغییر شرایط زندگی اش دست پیدا کند ولی شما برای او به خاطر شخصیت خودش ارزش قائلید. روزی شما زیاد خواهد شد و اگر در واقعیت چنین همسایه ای هم دارید، او هم حاجت روا خواهد شد و خردمندانه تر از گذشته فکر خواهد کرد و مرفه تر از قبل زندگی خواهد کرد. دنیا به شما رو می آورد و آرامش و شادی تان بیشتر خواهد شد. زمینه ی زندگی شما سرشار از موفقیت و خوشی خواهد شد. فکر مادر جاری تان هم از مشکلات پاک شده و او نیز به آرامش می رسد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۳۶:۱۵
Lia

Lia : با سلام و تبریک عید غدیر خانم هراتی عزیز. خواب دیدم‌ دو تا ساندویچ با گوشت همبرگر پخته خودم رو بخاطر رودربایستی ب شخصی با چشمان زاغ دادم. ایشون شبیه سازنده ای بود ک خانه ازش خریدم. ایشون در خواب همراه دوست دختر هنر پیشه اش بود(در واقعیت ایشون همسر دارن). خود سازنده واسطه خرید این خونه شدن ک متاسفانه با مستاجر ب مشکل خوردم. خانم هنرپیشه داد سخن داد ک من برند مشابه نمیخورم همبرگر با برند اصل میخورم. گفتم این همیرگر فلان برند اصل هست و ما برند متفرقه نمی خریم. فک کنم امکانش بود ک همیرگرا رو‌پس بگیرم اما من این کارو تو رودربایستی نکردم ولی حسم بد بود. بعد ی میز غذا بود روش ی ظرف نستا بزرگ ی جور خرشت کرفس یا قرمه سبزی ک از سبزی ب سیاهی میزد با حلقه های پوست پرتقال داخلش. با تشکر

پاسخ
لینک۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۲:۵۸:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. فشار و استرس زیادی روی شماست و چند کار را همزمان با هم انجام می دهید. با شما با سردی رفتار می شود و موقعیت یا رابطه ای هست که شما را راضی نمی کند و از لحاظ احساسی یا فیزیکی چیزی را کم دارید که احساس کمال داشته باشید. اما شما تمام این ناراحتی هایتان را به کسی که شخصیتی حسود و پولدوست دارد را به کسی که مسبب ناراحتی های شماست انتقال خواهید داد. این شخص با نقش بازی کردن و کلاه گذاشتن سر دیگران به ثروت رسیده است. کاری که با شما کرده، سرش خواهد آمد و تقاص آن کار را خیلی درست و کامل پس خواهد گرفت. شما بعدا شرایط را ارزیابی خواهید کرد و متوجه می شوید که همانطور که با شما رفتار شد، و با گرفتن پولتان به ثروت رسید حالا یکی پولش را خواهد گرفت و تازه شرایط او بدتر هم خواهد بود و حسابی داغ پولهایش به دلش که می ماند، هیچ، سلامتی اش را هم از دست خواهد داد. بیشتر از اینکه شما سرتان کلاه رفت؛ سر کسی که آزارتان داده را کلاه خواهند گذاشت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۲۸:۲۷
 Nasim

Nasim : سلام وقت شما بخیر. خواب میدیم من که وارد یک خانه ای شدم گویا مهمانی بود. درست در خاطرم نیست. یک میز غذای بزرگ به شکل یو لاتین،پر از غذاهای متنوع و نگارنگ همه پلویی و خورشتی با روغن های زیاد و گوشت زیاد و کباب.
عطر غذاها مست میکرد ادم و. من هرچی میخوردم سیر نمیشدم بس که خوشمزه و لذیذ بودن همین طور شکلات های کاکائوی خارجی و بسیار خوشمزه ای اونجا بود که از اون هاهم خوردم کنار میز غذا مادربزرگم فوت شده اند نشسته بود فک کنم خورده بود رفته بود کنار و با لبخند به من نگاه میکرد من هم لبخند زدم گفتم بهش خوردما، اما بسته خوشمزه ان دلم میخاد بازم بخورم.

پاسخ
لینک۱۵ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۳۱:۳۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما به نقطه ی عطفی در زندگی تان رسیده اید، و خیلی بزرگسالانه، خردمندانه و مسئولیت پذیر شده اید. شما مورد حمایت شدیدی قرار خواهید گرفت هر چند که شاید درک درستی نداشته باشید که چرا و چگونه. اما همه جوره از نظر عاطفی و فیزیکی و مالی از شما حمایت خواهد شد. احساس مثبت و خوب و خوشی های زیاد خواهید داشت و در مصرف خوشی ها حتی ممکن است اصراف هم بکنید. روح مادر بزرگتان شاد. روح او زنده است و به خاطر شما به آرامش رسیده و شاد است و دعاهای خیر او هم پشت سر شماست. شما خوشبخت و سعادتمند خواهید شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۶ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۹:۵۲:۰۳
یاشار

یاشار : سلام و عرض ادب و احترام، خواب دیدم یه خانمه که تو واقعیت هیچ وقت ندیدمش بهم مقداری گوشت و وسیله داد باهاش برم شامی درست کنم براش.. بعد فهمیدم این خانمه مادر پسری هست که تو واقعیت خواستگار دختری که قبلا می خواستمش بود.. خانمه خیلی خوش سیما بود و خوش برخورد.. من احساس می‌کردم تو خواب اون خانم، دختر خاله مادر اون دختره هست. بعد من گوشتا رو بردم تو خونه باهاش شامی درست کردم داشتم هم میزدم و پیش خودم فکر میکردم اون که یه خانمه پس بهتر بلده درست کنه این غذارو، چرا داده من درست کنم. بعد بازم فکر میکردم نکنه تو گوشتا چیزی ریخته یا طلسمی که من موقع درست کردنش هوس کنم و یه ذره ازش بخورم تا جادوم کنه که بی خیال اون دختره بشم، شایدم میخواد وقتی خوردم جذب دختراش بشم که موندن و شوهر نکردن. همش همینجوری با شک فکر میکردم که بیدار شدم. با تشکر از شما

پاسخ
لینک۲۸ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۳۲:۱۴
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. عرض ادب متقابل. تعبیر خواب شما این است که مادر این پسر، امیدوار است که پسرش مثل شما عقلانیت داشته باشد و پخته و خردمندانه رفتار کند و رابطه اش را با این دختر سرد کند. او می گوید که کاش شما دوست پسرش بودید و او را راهنمایی می کردید که او دچار اشتباه نشود چون گویا این خانم دارد ثروت این آقا را سرکیسه می کند و به زودی کاری خواهد کرد که او هم آه در بساط نداشته باشد. یاشار عزیز طلسم و جادو جنبل و این مزخرفات بر مومن کارساز نیست!!! تنها کسانی با جادو به سختی مبتلا می شوند که معتقدند قدرت شیطان به اندازه ای است که خدا هم در مقابل او هیچ کاری نمی تواند بکند. اما اگر کسی ایمان واقعی داشته باشد که دست خدا بالای همه ی دستهاست هرگز هیچ جادویی بر وی موثر نخواهد بود چون خداوند پشت مومنین را هرگز خالی نمی کند و حمایتش را از ایشان دریغ نخواهد کرد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۸ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۶:۵۴
Pardis

Pardis : با سلام، مدتي پيش خيلي از كمك هاي هميشگي تون ممنونم

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۰:۲۷:۳۰
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. چون شما در سمت چپ و نزدیک او نشسته بودید، وقتی که پای قضاوت و ارزیابی ماجرا پیش بیاید، احتمالا شما ته دلتان حق را به او می دهید. روابط بین این دونفر خوب خواهد شد و این خانم نیز دلیل عصبانیت همسرتان و برادرش را درک می کند. کم کم شرایط معتدل تر خواهد شد و در نهایت اینکه ممکن است مسائل مالی مطرح باشد و مادر شوهرتان نمی خواهد که حق کسی ضایع شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۸ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۲۳:۲۵
Azadi

Azadi : سلام وقت بخیر
خواب دیدم رو صندلی غذا خوری دخترخاله م ک کودکه چن ساله س رفتم نشستم و از مانده غذای اون میخوردم غذای مخصوص کودک.به خاله م گفتم غذاشو بذار جایی خودش بتونه درست کنه و ازش بخوره
بعد ی مردو دیدم که خاستگارم بود منم ازش میترسیدم چون زشت بود و معلوم بود ادم خوبی نیست منم به بابام و عموم گفتم که من زن اون نمیشم

پاسخ
لینک۱۰ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۰:۴۲:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما نیاز به حمایت روحی دارید و می خواهید که خانواده تان مثل گذشته از شما حمایت کنند و مراقب باشند تا آرامشتان از بین نرود. شما نمی خواهید که با سختی های زندگی دست و پنجه نرم کنید و به شما بد بگذرد. شما از تعهد به کارهای سخت و یا از متعهد شدن نسبت به آدمهای بد، خودداری می کنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۰ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۵۹:۵۴
رضا

رضا : سلام خانم هراتی بزرگوار . بامداد دوشنبه خواب دیدم به همراه زندایی و دختر داییم ( عروسمون ) هستیم . نمیدونم برای چه بود ؟ مراسم یا مناسبت خاص یا نذری ؟ من در قابلمه ، روی گاز ، در حال پخش کردن محتویاتش ( چیزی زرد رنگ و به حالت کش بود مثل حلیم و یا فکر کنم ، خورشت ماست اصفهان ) ، بین ظروف بودم . که رو به زندایی و عروسمون کردم که گفتم باید برای هر ظرفی ، سه قاشق از این ها بریزم ، تا به تعداد ظروف ، برابر برسه . ممنون از تعبیرتون

پاسخ
لینک۱۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۳۷:۲۳
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما شخصیتی مهربان دارید و دنیا به شما رو می آورد، به خواسته هایتان خواهید رسید و نذرتان را ادا می کنید. شما با صبوری منتظر بوده اید که آرزوهایتان برآورده شوند. عدد 3 بیانگر زندگی، نشاط و سرزندگی، قدرت درونی، انرژی، کشف خود و تجربه است. سه بیانگر نمایش بسته ی سه تایی است مثل (گذشته، حال و آینده) یا (پدر مادر و فرزند) یا (جسم و ذهن و روح.) شما می خواهید که همه در تمام زندگی شان و در همه ی وجوه زندگی شان به انرژی و شادی و خوشبختی برسند و در آرامش به سر ببرند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۱ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۳۷:۴۵
shahila13

shahila13 : با سلام،
خواب دیدم رفتم خونه خواهرم، داریم باخواهرم و شوهرش صبحانه میخوریم.
یهو درخونشونو میزنن شوهرخالم، همراه دو تاخاله هام(خاله بزرگتر از همه و شوهرش، و خاله کوچیکم) بدون دعوت و اطلاع اومدن یهو شک شدیم، باز خواهرم دعوتشون کرد داخل، دو تا خالم میرن تو اتاق رختشویی میشینن مشغول حرف زدن میشن اتاق بزرگتر شده بود البته توخواب،بعدشوهرخالم تعارفش کردیم برا صبحانه بیادهمراهمون نون وپنیر بخوره،گفت من گشنمه (یعنی با نون و پنیر سیر نمیشم) گفتیم نیگا قرمه سبزی بارگذاشتیم واسه ناهار اونم آماده شه با هم میخوریم، خودش رفت از یخچال سه تاتخم مرغ برداشت گفت تخم مرغ میخورم.
عددسه جالب بود داخل خوابم سه تا تخم مرغ، سه نفر ما، سه نفر مهمون
چند بار دیگم خواب دیدم فامیل مادرم بدون دعوت میان خونه خواهرم میشینن و نمیرن ، من به زور بیرونشون میکنم از اتاق خواب.

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۰۱:۳۰:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. فامیل مادری شما همیشه در گذشته و حال و آینده رفتاری داشته اند که شما احساس می کنید که می خواهند از شما سو استفاده کنند. خاله های شما غیبت می کنند و مرتب حرف این و آن را می زنند و شوهر خاله تان هم می خواهد از سرمایه ها و امکانات مالی شما سو استفاده کند. شما می خواهید زندگی تان را متحول کنید و شروعی تازه داشته باشید ولی اینها همیشه شما را با رفتارشان غافلگیر می کنند و توقع حمایت و پشتیبانی شما را دارند. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ شهریور ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۵۲:۴۰
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.