تعبیر خواب غذا
خوردن غذای مطبوع در خواب، نشانه صحت و تقویت بدنی است. اگر طعام از اجزاء بدن حیوانات باشد، نیکو است و اگر از گیاهان باشد مفید است. غذا به طور کلی نعمت و روزی است ولی اگر غذایی که پیش روی داشته باشید بد رنگ و متعفن و بد بو باشد و در شما کراهت پدید آورد، تعبیر غذای سالم را ندارد و به بیماری و رنجوری تعبیر می شود.
اگر از آن غذا بخورید و شور باشد، گرفتار ندامت یا خشم می شوید و اگر ترش باشد غم می آورد. چنانچه تلخ باشد، تلخ کامی و شکست است .اگر غذایی که می خورید دارچین و فلفل داشته باشد، همین تعبیر را دارد یعنی گرفتار تلخ کامی می شوید و چنانچه زردی زعفران و زردچوبه را تشخیص دهید، غمگین می شوید. به کار گرفتن زعفران و زردچوبه اگر ندانید و به شما نگویند و زردی آن را نبینید مهم نیست و تعبیر بد ندارد.
محل خوردن غذا هم اثر می گذارد. اگر در خواب دیدید که در بیابان سفره گسترده اید و غذا می خورید و از آن غذا خوشتان می آید، در سفر مالی به دست می آورید. اگر محل صرف غذا در شهر و یا آبادی و در خانه یک دوست باشد، به پولی می رسید که تامین می شوید و احساس آرامش می کنید. اگر دیدید که در آشپزخانه غذا صرف می کنید، به وسیله همسرتان پولی به دست می آورید.
حضرت دانیال می گوید: هر طعام، که خوردن آن دشوارتر و بیمزه تر است، تاویل به خلاف خوشی است و دلیل بر رنج و اندوه کند و هر طعام که ترش بود، دلیل بیماری است. طعام شیرین به خواب، دلیل بر عیش خوش است.
جابر مغربی می گوید: اگر ببیند هر طعام که در خانه داشت بخورد، دلیل که آخر عمر او نزدیک است. اگر ببیند طعام او را مرده خورد، دلیل که آن طعام گران شود.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
اکبر : سلام علیکم
من خواب دیدم تو راه کوچه به سمت خونه مون یه داروخانه میزنن و خیلی شلوغ میشه همه خرید میکنن از اونجا
خانومم رو به خاطر اشتباه گذاشتن عینک توی جیبش 43میلیون جریمه میکنن بعدش من میرم که بگم چرا اینقدر زیاد جریمه کردید بعد به من حدود بیست سی تا شیشه بزرگ ادویه های خوراکی خوب بهم میدن و من دوتاش رو باز میکنم با کفگیر هم میزنم ادویه آویشن بود مقدار زیاد خوشبو
بعد اون داروخانه هم دارو میفروخت هم مواد غذایی و خوراکی
لطف میکنید تعبیر کنید
سپاسگزارم
فریبا هراتی
: سلام. همه مردم برای رسیدن به آرامش تلاش می کنند و خانم شما دوست دارد چیزها را به شیوه ی خاص و در زمان خاصی انجام دهد و قوانین را دنبال کند. به همین جهت از بار مشکلات خود به دلیل روشن نگری و عقل خود رهایی پیدا می کند. شما به ثروت بسیار زیادی می رسید. هم آرامش خاطر می یابید و هم احتیاجات زندگی شما فراهم شده و به برکت زیاد خواهید رسید. تشکر از همراهیتون.
حسینی : سلام
قبل ازاذان صبح خواب دیدم توی خانه پدربزرگم هستم ومهمان زیادی داشتن ازاقوام پدربزرگم من باخواهربزرگم پذیرایی میکردم غذاومیوه وچای بودوباخنده رویی وخوش اخلاقی درحالی که الان درواقعیت به خاطرمشکلی(رد شدن درکنکور واینکه پسری که تقریبانامزدبودیم خیلی ناگهانی ازمن جداشدن بدون اینکه دلیل واقعی روبفهمم) ناراحت هستم که برادروپدربزرگم به مهمانها گفتند الان خیلی خوب شدم میخندم و بشاشم قبلاخیلی جدی تربودم غذاهم حالت کوفته تبریزی بود ک فقط گوشت چرخ شده داشت داخل سسی ک باگوجه فرنگی درست شده بود اخرمهمانی ازتلوزیون یک اهنگ باصدای بلندپخش شدکه یک نوزاد تقریبانه ماهه بخاطرشنیدنش درحالی که دراغوش مادرش بوداول بیحال شد وبعدناگهان ب اندازه پیرمردی ۹۰ساله پیرشد کودک ومادرش برای من ناشناس بودند
فریبا هراتی
: سلام. میهمانی در خواب به رفع اختلافات تعبیر می شود و گوشت در خواب به ثروت تعبیر می شود. تعبیر خواب شما این است که در فامیل پدری شما راجع به اینکه ناراحت هستید و لیاقت شما بالاتر از این است که به مشکلات متعدد دچار شوید صحبت می کنند. همه حرف ها راجع به این است که دنیای بدی شده و غصه حتی کودک را پیر می کند و جای نا امنی است. اما در عین حال شما باید قدر زندگی خود را بدانید چون در رفاه و آسایش به سر می برید. شکست در زمینه های مختلفی در زندگی به سراغ آدم می آید ولی این آخر دنیا نیست. از هر شکست درسی می آموزیم و پشت هر سختی، آسایشی در راه است.
شادی : سلام خواب دیدم دردانشگاه حکمت رضوی که قبلاازمحیطش خوشم نیومده بوروثبت نام نکردم تابلوزدن که غذای سلف تمام شد.این یعنی چی
فریبا هراتی
: سلام. خوردن غذای مطبوع نشانه صحت و تقویت بدنی است و تمام شدن غذا در آنجا به معنی این است که برای شما شرکت در آن محیط به معنی کراهت و رنج و اندوه است و احتمالا موفقیت شما در آنجا سخت یا غیر ممکن خواهد بود . این به معنی بد بودن آن دانشگاه نیست. بلکه این خواب فقط برای شماست و موقعیت احتمالی شما در آنجا.
ک،ر، :
سلام،من شب کنکور خواب دیدم با پدر،مادر ومادربزگم سر سفره نشستیم وغذا میخوریم یک ظرف. ازمرغهای سرخ شده بسیار زیبا وبراق مثل طلا بهم میدن من یه کوچیکشو توی بشقابم میذارم وسه تا تکه بزرگ برمیدارم میگم برای بعدنم،لطفا تعبیرکنید،تشکر
فریبا هراتی
: سلام. به ثروت و روزی زیاد خواهید رسید. عدد 3 بیانگر نشاط و سرزندگی و قدرت و تکامل است و همه اینها را در آینده به دست خواهید آورد. تشکر از همراهیتون.
لاریسا : سلام خواب دیدم با مادر و خاله ام سر سفره ای نشستیم و کلی کتلت توی ظرف چیده بود و ما داشتیم با پلو میخوردیم بعد من هی تعریف میکردم و به مادرم گفتم خیلی خوشمزه شده و دستت درد نکنه و با ولع برمیداشتم میخوردم..بعد اونا از سر سفره بلند شدن و میخواستن سفره رو جمع کنن ولی من همچنان نشسته بودم و باز برای چندمین بار پلو کشیدم برای خودم و داشتم میخوردم و روی غذام چند تکه جوجه کباب هم بودن و من همینطور غذا میخوردم و مادرم اینا هم ابراز تعجب میکردن از این خوردن من که چطور بعد این همه سیر نشدم ..
فریبا هراتی
: سلام. به ثروت و برکت بسیار زیادی خواهید رسید که حرص و ولعتان هم تمامی نخواهد داشت.
محمد : سلام وقت بخیر بزرگوار. خواب دیدم بین دو نفر دعوا و خصومت افتاده و من به همراه یکی از اشنایانم که آقا هستن و به رحمت خدا رفتن وارد مجلسی شدیم که در واقع این آقا میخواست دعوا بین اون دونفرو حل کنه و اونارو آشتی بده. بعد مشکل اونارو حل کرد و گفت فاتحه بعد گفت اینم یه مسخره بازیه . بعدش غذا آوردن که گوشت و برنج بود و همه هجوم میاوردن به غذاها اما به من نرسید
فریبا هراتی
: سلام دوست عزیز. دعوا به دوستی آن دو تعبیر می شود. فاتحه به سعادت دنیا و آخرت و زندگی خوش و مرفه تعبیر می شود و آن شخص مرده می داند که همه دنیا جز بازیچه ای بیش نیست. شما حرص مال دنیا را نمی زنید و مانند دیگران با ولع دنبال مال نمی دوید.
محمد هادی : با عرض سلام .همسرم دیشب در خواب دیدند که دو عدد یخچال بزرگ پر از مواد غذایی در خانه داریم و بنده مقدار زیاد از همان موا غذایی دوباره خریداری کرده ام .که ایشان میخواستند مقداری از این ها را به مادرشان بدهند .لوبیا سبز یکی از این مواد بوده.
فریبا هراتی
: سلام. انشالله به ثروت زیادی خواهید رسید و ثروتتان برایتان ماندگاری خواهد داشت. زندگی تان سرشار از سلامتی و شادی خواهد بود و خیرتان به دیگران هم میرسد.
مصطفی : خواب دیدم در حال غذا خوردنم و بچه ای اومد گفت گشنمه رفتم براش خریدم غذا و البته از غذای خودم بهش ندادم
فریبا هراتی
: شما اقدام به کاری می کنید که موجب می شود، بدون اینکه از روزی و ثروت شما کم شود، سرمایه ای افزوده شود یا کاری سروسامان بگیرد.
مهسا : سلام خواب دیدم پسر همسایمون نان بربری گرفته و میگه من براشما نان گرفتم به من غذا ندادی
فریبا هراتی
: سلام. روزی شما زیاد خواهد شد ولی شما به او در بیداری ابراز توجه نمی کنید.