تعبیر خواب توت
خوردن توت شیرین در خواب، روزی و ثروت و خوردن شاه توت یا توت سرخ، غم و اندوه است. اگر در خواب ببینیم که درخت توت در خانه داریم و این درخت سر سبز و بارور است، خانه ما کانون نعمت و رفاه و سلامت خواهد شد.
اگر در خواب دیدید که درخت توتی در راهی بود و شما به آن رسیدید و از میوه اش چیدید و خوردید، سودی می برید و شیرین کام می شوید. اگر شاخه درخت توت را شکسته و توت خوردید، با آزار و زیان رساندن به دیگران سود می برید. خوردن توت شیرین و سفید برای دختران و پسران جوان مبشر عشق و عاطفه و کامروایی است. برداشتن و خوردن توت از روی زمین بد نیست اما خوب هم نیست چون مال حرام و مال یتیم تعبیر شده است.
-
امام صادق (ع) می فرماید: دیدن توت در خواب بر سه وجه است:
- مال دنیا،
- منفعت از کسب خویش،
- منازعه و دعوا برای زن.
تعبیر خواب خرتوت
خرتوت: توت بزرگ کم شیرین یا بی مزه.
اگر کسی خواب ببیند که خرتوت می خرد، ثروت و مال خود را هدر می دهد. اگر کسی ببیند که از درخت خرتوت جمع می کند، به زحمت و سختی حقوق خود یا مال و ثروتی را از مردی بخیل خواهد گرفت.
اگر ببیند که خرتوت به خانه خود می آورد، مال و ثروتی را که از کار سخت به دست آورده، صرف عیال و همسرش خواهد کرد. اگر ببیند که خرتوت های خود را در آتش می پزد، شخصی بزرگ و زورگو، آن مال و ثروت را از او خواهد گرفت.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
نورالله : سلام خواب دیدم یه درخت توت سفید توی داریم (من درخت توت رو ندیدم ولی احساس کردم درخت توت سفید دا یم )و خانمم یه مقداری توت میچینه که برای پدرش ببره و پدرش میگه خودم میام میبرم و خانمم میگه همسرم (یعنی من )بدش میاد شما رو اینجا ببینه و بعدش من اون توت سفید ها رو میریزم توی آبکش تا تمیزش کنم یا بشورمش دقیقا نمیدونم به چه منظوری ولی میخواستم برای پدر خانمم اماده اش کنم و احساس کردم بعضی هاش له شدن.ممنون از شما
فریبا هراتی
: سلام. خانه ی شما کانون رفاه و سلامت و ثروت است و خانمتان دوست دارد که به خانواده اش کمک مالی کند تا آنها هم احساس رفاه بیشتری در زندگی شان داشته باشند. اما خانمتان دوست ندارد که خانواده اش در کار شما دخالت کنند و "سرک بکشند" و تفحص و جستجو کنند که شما چقدر درامد دارید. شما خودتان هر قدر که دوست دارید بذل و بخشش می کنید تا میزان درامدتان مشخص نباشد و کسی هم از کارتان سر درنیاورد. تشکر از همراهیتون.
Arman : باعرض سلام
بنده امروز صبح خواب دیدم ک تو دستام توت سفید هست و داشتم و میشستم و میخوردم
ولی طعمش یادمنیست
فقط دو تا دستام پر از توت سفید بود وجلوی شیر آب میشستم و میخوردم
ممنون
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت و شادی خواهید رسید و دستاوردهای مثبتی در زندگی تان خواهید داشت. انرژی مثبت به زندگی تان جریان پیدا می کند و اگر مجرد باشید ممکن است بخواهید به ازدواج فکر کنید یا در این رابطه اقدام کنید. تشکر از همراهیتون.
آذر : با سلام من خواب دیدم که باران می بارد و من از کوچه ای خلوت و دلباز رد میشوم درخت توت سفیدی در کوچه بود که دو خانم از توتهای آن می خوردند من هم رفتم و شروع کردم به خوردن توتهای سفیدی که روی زمین ریخته بود و بسیار هم شیرین بودند و باران همهمچنان می باربد و توتها بسیار تمیز بودند .
در همین هنگام پرنده کوچکی را دیدم که از آب بارانی که از برگهای درخت فرومی ریخت آب می خورد و دیدن این صحنه برای من بسیار لذت بخش بود.
ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. عشق و آرامش و ثروت به زندگی تان راه می یابد و احساس مثبت رسیدن به آرزوهایتان، در وجودتان به شما آرامش می بخشد. مشکلاتتان تمام می شود. تشکر از همراهیتون.
Saeed : سلام وقت بخیر
امروز بعد اذان صبح خوابیدم دیدم یه توت فرنگی بزرگ آبدار و در اندازه هندوانه دارم گاز میزنم میخورم، تعبیر چی میتونه باشه؟
فریبا هراتی
: سلام. خواب شما دو تعبیر متفاوت می تواند داشته باشد. اول اینکه به تمایلات و وسوسه های احساسی تان فکر می کنید و به آنها خواهید رسید و دوم اینکه ایده ها و اهداف دیگرتان به زودی تحقق خواهند یافت و احساس خوشبختی خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
farnaz249 : سلام پسر خالم گفت خواب میدیدم خودم زنم و مادرش یجا بودیم خواستیم برگردیم که نگاه پشت سرم کردم دیدم دوتا درخت توت فرنگی هس بهشون گفتم بیاید تا من شاخه درختو بگیرم پایین شما بچینید اونا خواستن سوار ماشین بشن گفتن نه ولش کن که یدفعه شاخه درخت که با چندتا توت فرنگی بهش بود شکست.منم توت فرنگیا رو چیدم،اونا رفتن،منم رفتم سر یک شیرآب تا توت فرنگیا رو بشورم.بعد که شستمشون آبو بستم دیدم باز توت فرنگیا از رو کلاه حصیری که گذاشته بودم ریخته شده به زمین باز شستم و آب بستم،دونفر آشنا بودن داشتن از صدای هئیت که به گوش میرسید حرف میزدن که این هئت بهترین هس.منم گفتم اره الان برسن به اینجا میرم داخل زنجیر میزنم(درضمن پسرخالم قصد جدایی از خانمش رو داره و از زندگیش ناراضیه)ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. پسر خاله ی شما تمایلات و وسوسه های احساسی نسبت به خانمش داشته ولی بی توجهی او به پسرخاله تان و پیروی همسر پسرخاله تان از مادرش، باعث شده که این ارتباط بشکند. در نتیجه تمایلات و احساس پسرخاله تان به همسرش دستخوش افکار منفی شده و حتی زمانی که پسرخاله تان سعی می کرده که این رابطه را با رفتاری سیاستمدارانه؛ التیام ببخشد، موفق به انجام این کار نشده است. کم کم پسر خاله ی شما به فکر حل اختلافاتش و بیان مشکلاتش افتاده و سعی می کند که به درست ترین روش، از خودش دفاع کند. تشکر از همراهیتون.
فائزه : سلام. مادرم خواب دید که در حیاط خانه مان درخت توت قرمز پربار کوچکی داریم. و اینکه مادرم قبل از ازدواجشون با پدرم خواب دیدن ماه پرنور اومده تو اتاقش پرتش داده سمت آسمون رفت سر جاش. ببخشید چون کوتاه بودن خواب ها ی جا نوشتمشون. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز کاش به جای اینکه دو خواب کوتاه و ناقص را در یک جا بنویسید یک خواب درست و کامل را می نوشتید. چون در هر صورت برای هر خواب یک حق خواب از شما کسر می شود ( طبق قوانین سایت و برای اینکه بنده و شما مدیون سایت و کارمندان آن نباشیم) و اگر در تعبیر به خاطر توضیحات ناقص شما اشتباه به وجود بیاید به عنوان کامنت اصلاح نخواهند شد! درخت توت اگر توت های شیرین و پر آب داشته، به این اشاره می کند که در زندگی اجتماعی و خانوادگی- فامیلی مادرتان، روابط پر شور و شوق و مهربانی و عشق و ثروت وجود دارد. اما توت ترش و خشک به ناراحتی و استرس اشاره می کند. ماه به جنبه های زنانه و غریزه ها و جذبه ها،جاه طلبی ها و آرمانها و آرزوهای مادرتان اشاره می کند که با ازدواج با پدرتان، این احساسات در زندگی مادرتان قوی شده و جلوه می کنند. منظور شما را از پرتش داده سمت آسمون متوجه نشدم. اگر منظورتان این است که مادرتان ماه را بیرون کرده، ممکن است به خدای نکرده فوت پدرتان اشاره کند. اگر منظورتان این است که ماه مادرتان را به آسمان برده، مادرتان با وجود پدرتان به اوج موفقیت می رسد. تشکر از همراهیتون.
mina : سلام عزیزم
شب گذشته خواب دیدم بالای یک ساختمان در حال ساخت که فقط اسکلت آهنی داشت در ارتفاع خیلی زیاد با زمین ایستاده بودم و شب بود و کل شهر پیدا بود بدون اینکه ترسی داشته باشم روی این اسکلت آهنی بلند از این طرف به آن طرف به سمت پایین میپریدم ولی زیاد پایین نیومدم فقط جهت پریدنم رو به پایین بود وحین پریدن یک کاسه پر از توت فرنگی دستم بود و میخوردم و توت فرنگی ها خیلی قرمز نبود
فریبا هراتی
: سلام. شما تمایلات و وسوسه های احساسی ملایمی نسبت به کسی دارید که در باطن پر صلابت و قویست ولی شما باید خیلی روی رابطه تان و ذهن و جسمتان کار کنید که ارتباط شما با او شکل بگیرد. شما بلند پرواز هستید و شاید تمایل دارید که ریسک کنید ولی درکتان بالاست. تعبیر دوم این است که باید برای رسیدن به خواسته تان اول ذهن و جسمتان را بهتر کنید و روی خودتان کار کنید. تشکر از همراهیتون
samei : سلام من صبح خواب دیدم تو حیاط یه خونه ایی که نمیشناختم بودم و یه خانم توی حیاط بود که ماله اونها بود خونه یه درخت توت سفید داشتن که چقدر اون خانم از اون درخت برام توت چید توت های رسیده و خوبش رو و به من میداد میگفت بخور
فریبا هراتی
: سلام. ایده های تازه ای به ذهنتان می رسد که باعث رسیدن شما به ثروت می شود. یا شما بواسطه ی روابط اجتماعی تان با دیگران در شرایط مالی بسیار خوبی قرار می گیرید و منتفع خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
IRAN : سلام عیدتون مبارک ان شاالله ساله خوبی داشته باشید❤خواب دیدم رفتم به شهر زمان دانشجوییم برای آخرین بار میخواستم وسیله هامو جمع کنم از اون شهر برم بعد از کوچه ها که رد میشدم دیدم یه موتوری به یه خانوم زد و اون پرت شد و رفتند سراغش انگار دعواش کنه شهر کوچیکی بود و یکم هرج و مرج و با فرهنگ و داستاناش (من فقط نگاه میکردم و تو دلم میگفتم خدا رو شکر من دارم از اینجا میرم)بعد رفتم یه منطقه ای که برای رد شدن از خیابوناش باید از وسط باغ مردم رد میشدیم بعد گفتم آره دوستم گفته بود اینجا منطقه مرفه نشینه همینطور که از تو باغ و ایوون اونا رد میشدم دیدم یه سند و قباله روی طاقچشونه رفتم برداشتمش اصلا حس بدی نداشتم فکر کردم برا خودمه بعد صاحبخونه دید رفتم گذاشتم روی گاو صندوقشون از اون باغ که انگار برای مثلا خانشون بود بعد برگشتم میدونستم خروجی شهر خلافه اونه رفتم یه باغ دیگه که منتهی میشد به خروجی شهر تکیه دادم به قفسه های آهنی میوه هایی که چیده بودند از انار و توت فرنگی اینا ریختند رو زمین و انگار له شدند عذر خواهی کردم اونا گفتند اشکال نداره اینجا زیاد داریم بعد رفتم یه سبد برداشتم توت فرنگی میریختم تو سبد که بخرم توت فرنگی های درشت و قرمز بعضیاشونم نرسیده بود بعد من گفتم چادرمو بپوشم دیدم مقنعه ام زمینه برداشتم خاکشو پاک کردم دیدم چادرم دستمه و لباس عروس تنمه بعد روی صورتم پوشیه یا نقاب بود مثله خانومای بوشهری البته برا من سفید و کنارش ملیله دوزی و زیبا بود پسرا هم نگاهم میکردند من خجالت میکشیدم که با لباس عروسم(من مجردم) بعد مقنعمو میخواستم بپوشم رو پوشیه چادرم بپوشم روی سرم (چادرم هم مشکی بود)ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. عید شما هم مبارک. شما از اینکه در زندگی تان درسهای کافی گرفته اید و مشکلات و معضلاتی را پشت سر گذاشته اید و تجربه کسب کرده اید خوشحالید. از این که گذشته های بد و نادیده گرفته شدن حقوقتان یا عواقب منفی تصمیمات عجولانه تان به خاطر انجام کار خاصی، تمام شده ؛ خوشحالید. شما سعی می کنید که برای رسیدن به اهدافتان از تجارب آدمهای موفق درس بگیرید و متوجه باشید که چطور برای خودشان اعتبار و موفقیت کسب کرده اند. شما به ازدواج و عشق فکر می کنید و قبلا دل عده ای به خاطر نرسیدن به شما شکسته است ولی فرصت های زیادی برای عاشق شدن و ازدواج پیش روی شماست. شما می خواهید زندگی توام با احترام داشته باشید و ازدواج کنید. افکار منفی از ذهنتان پاک می شود و خاطرتان به آرامش می رسد. شما به هدفتان خواهید رسید و وجهه ی پاک و خوبی پیش مردم خواهید داشت. اما نمی خواهید که مردم متوجه تمایل شما برای تشکیل زندگی و ازدواج باشند. تشکر از همراهیتون.
ta : سلام خواب دیدم کنار دریا هستم و بعد به سمت خونه ای که در خواب مال من بود رفتم تمام زمین های اطراف خونه سر سبز بود مثل کوه ها ی شمال خیلی لذت میبردم که خونم اونجاست بعد به سمت کوچه ای رفتم که درختای توت داشت و من دنبال رسیده ترین بودم که به سیاهی میرفتن و بعضیاشون قرمز از خوردنشون لذت میبردم بعد دیدم یه درخت توت سفید هم هست رفتم سمتش و از اون درختم توت چیدم و خوردم و خوشمزه بود فکر میکنم یه بچه هم بغلم بود ولی یادم نمیاد کی بود و چرا بغل من بود
فریبا هراتی
: سلام. احساس مثبت و موفقیت و شادی به زندگی تان راه می یابد. شما به ثروت و شور و شوق زیادی خواهید رسید. کار یا پروژه یا ثروتی به دست می آورید که برای پیشبرد آن یا ازدیاد آن تلاش خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.