تعبیر خواب جارو
جارو درخواب به خدمتکار، منفعت و یا شخصی متقاضی چیزهای مختلف تعبیر می شود. اگر خواب ببینید جارو خریده اید، کسی به خدمت شما می آید و یا راهی پیدا می شود که به واسطه آن به ثروت می رسید. جاروی بزرگ در خواب، خدمتکاری است که تقاضاهای زیادی از شما می کند.
اگر خواب دیدید که جارو خریدید، کسی به زندگی شما می آید که به شما خدمتی کرده و یا راهی برای شما پیدا می شود که با کمک آن زندگی خود را بهتر کرده و شرایط اقتصادی و اجتماعی و وجهه خود را نزد دیگران بالا می برید.
-
امام صادق (ع) می فرماید: جارو دیدن به خواب بر سه وجه است:
- خادم،
- منفعت،
- متقاضی چیزها.
تعبیر خواب جارو کشیدن
جارو کشیدن در خواب، جمع کردن مشکلات از زندگی و سر و سامان دادن به کار ها در بیداری است؛ خصوصا اگر آشغال های روی زمین خاک نباشند. اگر کسی از روی زمین با جارو، خاک جمع می کرد، مال و ثروت پس انداز می کند.
اگر کسی جارو می کرد و خس و خاشاک را به طرف شما می راند، برای شما دردسر و ناراحتی مالی به وجود می آورد و اگر خلاف جهت شما جارو می کرد و خاکروبه را از جایی که شما بودید دور می راند، غم و اندوه را از شما می راند.
محمد ابن سیرین می گوید: دیدن جاروب درخواب، خادم و خدمتکار است و جاروی بزرگ، خادمی است که تقاضاهای زیادی دارد. اگر کسی ببیند که خانه را جارو می کشید، از ثروتش کم می شود. اگر کسی ببیند خانه شخص دیگری را جارو می کشید، دلیل که مال کسی به او می رسد؛ خصوصا اگر ببیند که خاک جمع شده از جارو را به خانه خود آورد.
تعبیر خواب جارو زدن مرده
اگر خواب ببینید کسی که مرده است خانه خود را جارو می کشد، گناهان او پاک شده و آمرزیده شده است. اگر خواب ببینید کسی که مرده است خانه شما را جارو می کشد، دعای خیر او پشت سر شماست و زندگی شما از مشکلات و ناراحتی ها پاک و دور از سختی ها خواهد شد.
تعبیر خواب جارو زدن فرش
اگر خواب ببینید روی فرش را جارو کشیده و آشغال ها را جمع می کنید، به زندگی شما سروسامان داده خواهد شد و مشکلات و سختی ها و ناراحتی شما از زندگی شما خواهند رفت. اگر خواب ببینید روی فرش را جارو کشیده و خاک جمع می کنید، به شما ثروت و پول می رسد که میزان آن متناسب با خاکی است که روی فرش نشسته است.
اگر خواب ببینید که کسی روی فرش خود را جارو کرده و آشغال ها را به سمت شما با جارو می فرستد، کسی سعی می کند با خوب نشان دادن خود و پاک کردن لکه های زندگی خود، شما را گناهکار و مقصر جلوه داده و برای شما دردسر معنوی و مالی درست کند. اگر کسی فرش شما را جارو می کرد و آشغالها را از شما دور می کرد، زندگی شما سر و سامان داده شده و مشکلات شما حل می شود.
جارو کردن خاک چه داخل خانه و چه خارج خانه باشد، به معنی جمع کردن مال و ثروت و رسیدن به ثروت است.
تعبير خواب جارو كردن حياط
حیاط خانه به زندگی عمومی شما تعبیر می شود. اگر خواب ببینید حیاط خانه خود را جارو می کنید، در زندگی اجتماعی خود موفق بوده و مشکلات و ناراحتی های شما از بین می رود. اگر با جارو کردن خاک جمع کردید، برای شما ثروت و مالی از جایی می رسد.
شستن حیاط خانه با آب و جارو، به بالا رفتن وجهه اجتماعی شما نزد مردم و بالا رفتن اعتبار و آبروی شما تعبیر می شود. اگر حیاط خانه خود را شستید، از گناهان پاک شده و زندگی خوب و شرافتمندانه ای خواهید داشت.
تعبير خواب تميز كردن خانه
تمیز کردن خانه و شستن وسایل با آب، به تعبیر پاک شدن از سختی ها و ناراحتی های زندگی و افزایش ثروت شما معنی می دهد. همچنین خود شما با ایمان تر شده و رفتار صالحی خواهید داشت.
تمیز کردن خانه با جارو و بیرون بردن آشغال ها از خانه، به معنی از بین رفتن مشکلات و ناراحتی های خانوادگی شما است.
جمع کردن خاک با خاکروبه به تعبیر رسیدن ثروت و افزایش رزق و روزی شما است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Sara : راستی خواستم بگم اون لیوان که پام خورد بهش وافتاد شکست لیوان شخصی مدیرم بود ببخشید این قسمتشو ننوشتم .
Sara : سلام وقتتون بخیر
من دوتا خواب درمورد جارو کردن دیدم که تقریبا شبیه هم هست گفتم دوتاشو تواین صفحه که تعبیر جارو کردن هست بگم وازتون خواهش میکنم جداگانه تعبیر کنیداولیش این بود که خواب دیدم توشرکتی هستم که ازش بیرون اومدم واز مدیرش هم ناراحتم دیدم مدیرم بهم گفت اینجارو جارو کن وانگار مثل حیاط بود ولی شرکت ما حیاط نداشت بعد اولش من بدم اومد ولی بعد جارو کردم که آشغالی هم نبود فقط کمی گردوخاک بود دومیش این بود که باز تو همون شرکت بودم که تو راه پله ها بودم که یک سینی ظرف سر راهم بود که یه لیوان هم توش بود راه میرفتم که پام خورد به لیوان واز بالا به پایین افتادوشکست منم اومدم پایین وبرای اینکه شیشه ها تو پای کسی نره شروع کردم به جارو کردن وانگارروی فرش افتاده بود ومن فرشو جارو میکردم واز طرفی انگار نمیخواستم مدیرم بفهمه . با تشکر فراوان .
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیز وقتی یک خواب تعبیر می شود و ارسال می شود، مجددا در سایت نمایش داده نمی شود که بخواهم تعبیر آن را بعدا بنویسم. از جهتی نوشتن 2 خواب در یک کامنت به هیچ وجه جایز نیست حتی اگر در یک شب دیده باشید. پس لطفا در ادامه هرگز اینکار را نکنید چون در این صورت کل خوابتان حذف خواهد شد. تعبیر خواب شما این است که با رفتن شما از شرکتی که در آن کار می کردید، آنها تمام خاطرات و زوایای فکری و مسائل مالی مربوط به شما را کاملا از ضمیر خاطر و وجود شرکت پاک کرده اند و از شما آنجا صحبتی نمی شود ولی خواب دومتان بر همین موضوع اشاره دارد با این تفاوت که آنها دل شما را شکسته اند و شما نمی خواهید زمینه ی ذهنی آنها چنین باشد که کسی دلش برای شما بسوزد و یا شما برای کسی دردسری درست کنید. تشکر از همراهیتون.
Alaleh : سلام خسته نباشید ممنون از تعبیرهای واقعا دقیق تون
Alaleh : سلام خواب دیدم مادرم جارو رو یدیوار به یه میخ اویزان کرده که یه کم پایین جارو روش سوخته بود سیاه شده بود وما توپاگرد جلوی درورودی واحد اپارتمانی بودیم که من جارو رواز رودیواربرداشتم کوبیدم اروم به زمین تا سوخته سیاه ها بریزه که ریختش روی زمین ولی بیشتر ازسیاهی های رو جارو بود ومن فکر می کردم مادرم جارو رو اینطوری کرده تا تمیزتر جارو کنه وبه اندازه ی یک کوپه سیاهی شد تقریبا به ارتفاع نیم متر
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما برای حل مسائل خانواده اش، برای اینکه آشفتگی های احساس را پاک کند، برای اینکه خانواده را از شر ناراحتی های کوچک و بزرگ خلاص کند، و برای اینکه خانواده اش در آرامش و رفاه باشند، خودش احساس شدیدی را تجربه کرده، سوخته و حرام شده است. وجود او سرشار است از گذشته های تلخ، ناامیدی ها، تاسف ها.. و همه این غم ها را در درون خودش حفظ کرده تا شماها آرامش داشته باشید. تشکر از همراهیتون.
Hani : درسته مرسی از شما واقعا درسته چون همیشه همینو بهم میگه تشکر فراوان از تفسیر و تعبیر درستتون موفق باشید.
فریبا هراتی
: تشکر از همراهیتون.
هما : سلام خانوم هراتي عزيزم
خواب ديدم دوستم (اقا)قراره بياد خونمون
خونه خيلي كثيف بود و شروع كردم به تميز كردن
فرش رو جارو برقي ميكشيدم
كلي آشغال روش بود
تميز ميشد جوري كه خودم كيف كردم
ولي باز هم گوشه كنارها اشغال ريز ريز ميديدم
كه ميگفتم اخ خسته شدم اينجا من جارو كشيدم چطوري اينارو اومدن
بعد ديدم يه خونه ديگه هستم
توش مهمون زياد بود و ميدونستم همه دوستم دارن
دوتا خانوم اومدن مانتويي ولي محجبه
ولي از بودن اونجا معذب بودن سريع ميخواستن برن
توجه خاصي به من داشتن موقع خدافظي دست منو گرفتن
احساس كردم چيزي كف دست من گذاشتن
و اشاره كردن ساكت بمون هيچي نگو
من گفتم تا دم در همراهيتون ميكنم
وقتي رفتم كف دستم يه انگشتر خيلي بزرگ بود
سنگ سياه
روش به عربي يا مهرهما بود يا مهرمهما(تو اين مضمونها دقيقا نميدونم) دورش نقره و كنگره زياد داشت
گفتن به هيچكس نگو اينو داري و نگو ما بهت داديم
وقتي دستم كردم
برام اولش گشاد بود بعد قالب انگشتم شد
(ببخشيد اگر طولاني شد...كلي خجالت)
فریبا هراتی
: سلام. شما وقتی به دوستتان فکر می کنید همه افکار منفی از ذهن شما پاک می شود و کلی امید و خوشی به زندگی تان می آید. سعی می کنید که تمام مشکلات و اخلاقیات اشتباه خودتان را از بین ببرید و رفتاری خوب در زمینه زندگی تان برقرار باشد. روحیات شما عوض خواهدشد. دنیا به شما رو می آورد. مردم شما را دوست خواهند داشت و پیش همه عزیز می شوید. بختی خواهید یافت که برایتان می ماند و اول شما پیش او احساس می کنید که اعتماد به نفس کافی ندارید و او را از خودتان بهتر می بینید ولی بعد عادت می کنید. ( دوست خوبم اگر به جای عمودی و خط خط نوشتن متن نوشته تان را پشت سر هم بنویسید برای بنده خواندنش راحت تر است چون مجبور نمی شوم هنگام نوشتن صفحه را بالاو پایین کنم تا همه متنتان را یکجاب ببینم). تشکر از همراهیتون.
Sadaf : اینم توضیح بودم قبل از جارو کردن انگار خودم برای درمان اومده بودم
Sadaf : سلام شب بخیر
من تازه خواب دیدم در یه مکان درمانی هستم که میز صندلی زیاد داره و خیلی اشغال داخلش جمع بود و من شروع کردم با جارو زیر همه صندلیها که پراز اشغال بود را با جارو تمیز کردن که هی جارو میزدم و تمیز میکردم و حتی یه خانم جوان که اونجا کار میکرد پیش من هم ایستاد بود و کار منو تایید میکرد و من هی اشغال ها را میرفتم و دعا میکردم برای عاقبت خیری خودم و بچه هام می گفتم که من تمیز میکنم بخاطر مردم و اینکه بچه ها خدا خوشبخت کنه
تازه از زیر می وصندلی ی سوئیچ و ی ساعت هم دیدم که دادم ب خانمه ک میگفت میدانم مال کیه ک گم کرده بود
مرسی از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. شما برای عاقبت بخیریتان و برای بهبود زندگی تان دعا می کنید و ایرادهای کارتان را رفع می کنید اعمالتان را اصلاح می کنید و مشکلاتتان را جارو می کنید می رود. کسانی دیگر را هم دعا می کنید کسی را که بهترین دوستش را از دست داده و کنترل زندگی اش را از دست داده را دعا می کنید. انشالله حاجت روا خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
سحر : سلام خانم هراتی عزیزم
دیشب خواب دیدم مادربزرگم که هفده ساله فوت کرده داره خونمون رو جارو میزنه و من جارو رو از دستش میکشیدم و میگفتم خودم جارو میزنم شما اذیت میشین ولی جارو رو به هم نداد وخودش جارو میزد
فریبا هراتی
: سلام. روحشان شاد. مشکلات شما از زندگی تان خواهد رفت. دعای خیر او پشت سر شماست. تشکر از همراهیتون.
Sheyda : با سلام و احترام
خانم هراتی عزیزم، خواب دیدم دارم یه خیابونه بزرگ و پهنی رو با جاروی بزرگی مثه جاروی کارگران شهرداری، جارو میکنم، اصلا خاک و اشغالاشو یادم نمیاد، هوا نیمه روشن و تاریک بود، نمیدونم غروب بود یا دمدمای صبح، بعد دیدم یه مغازه ی لباس فروشی بازه که مردانه ست و خواستگار سابقم تووی اون مغازه وایساده، رفتم و براش یه تی شرت طوسی که رنگ و طرحش مورده علاقه ام هست رو خریدم و اونم درجا پوشیدش.
میشه تعبیرشو بهم بگید.
سپاسگزارم.
فریبا هراتی
: سلام. مشکلات زندگی شما انشالله حل خواهد شد. راه زندگی تان از سختی ها پاک خواهد شد. خواستگار شما دچار سردرگمی، تردید و افسردگی شده از نظر احساسی از شما دور افتاده و جدا شده است. تشکر از همراهیتون.