تعبیر خواب جشن
دیدن جشن و سرور در خواب، مشاجره و ناراحتی در بیداری است. اگر خواب ببینید کسانی در مجلس جشن به رقص و پایکوبی مشغول هستند، اتفاقات بدی برای آن عده روی خواهد داد که موجبات ناراحتی آنان را فراهم می کند.
اگر خواب ببینید در جشنی حضور دارید و همه جا چراغانی شده ولی کسی به پایکوبی مشغول نیست، خبرهای خوشی به شما خواهد رسید. خصوصا اگر در آن جشن به شما شیرینی و شربت شیرین تعارف شود.
اگر خواب ببینید درجشنی حضور دارید که از شیرینی خبری نیست ولی در آن مشروبات الکلی سرو می شود، به شما کاری پیشنهاد می شود که درآمد حرام خواهد داشت و یا به ثروتی خواهید رسید که از راه حرام کسب خواهد شد.
اگر در مجلس جشن، رقص و پایکوبی باشد، خبر بدی در راه است که موجب کدورت خاطر شما خواهد شد و بهتر است با صدقه دفع بلا کنید.
تعبیر جشن تولد در خواب
اگر خواب ببینید که به جشن تولد رفته اید، برای کسی که خواب دیده اید که تولد او است، اتفاقاتی در زندگی می افتد که با وجودی که این اتفاقات با سختی همراه خواهد بود، موجب ایجاد تحول و دگرگونی در زندگی وی به اندازه ای خواهد شد که گویا دگر باره متولد شده است.
لوک اویتنهاو می گوید : تعبیر جشن تولد این است که شما عمر طولانی خواهید داشت.
آنلی بیتون میگوید: خواب جشن تولد برای جوانان، نشانه فقر و تنگدستی است و برای پیرمردان نشانه غم تنهایی است.
اگر کسی در خواب ببیند که از موردی شاد و خوشحال است، و آرام می خندد به او خبر موفقیت در کارهایش را می دهند. اگر در خواب دید که کسی از او و او از کسی خوشنود بودند، به یکدیگر سود می رسانند.
هر که در خواب ببیند به دلیل موجه شادی می کند، به او بشارتی میرسد. اما اگر بی دلیل شادی می کرد و خنده قهقهه وار می زد، غم و اندوه به او می رسد.
تعبیر خواب جشن نامزدی
اگر کسی خواب ببیند که جشن نامزدی اوست، به او کاری پیشنهاد خواهد شد که امتیازات اجتماعی بالایی خواهد داشت.
اگر کسی خواب ببیند با کسی که مرده است نامزد کرده، باید مواظب ثروت و مال خود باشد که به ضرر نیافتد.
اگر کسی خواب ببیند که بستگان او با یکدیگر نامزد می کنند، بین آنها قراردادی برقرار خواهد شد که احتمال دارد به مشاجرات خانوادگی منجر شود.
اگر کسی که متاهل است خواب ببیند که نامزد کرده، همسرش موجب سربلندی او خواهد شد.
اگر خواب ببینید که نامزد شما مرده است، زندگی طولانی و خوشبختی در انتظار شماست.
تعبیر خواب نامزدی از دید لوک اویتنهاو:
تعبیر خواب دیدن نامزد ، مردمی بودن است.
تعبیر خواب نامزد بودن ، ازدواجی موفق در انتظار شماست.
تعبیر خواب آن ها را بر سر سفره عقد بردن ، آرامش درونی است.
تعبیر خواب آنها را مرده دیدن ، زندگی مشترک طولانی و خوشبخت است.
تعبیر خواب نامزدی از دید آنلی بیتون:
تعبیر خواب نامزد خوش برخورد و خوش هیکل ، همسرتان مایه سر بلندی شما می شود.
تعبیر خواب نامزد بداخلاق و زشت ، پشیمانی از ازدواج است.
تعبیر خواب بی حرکت بودن نامزدتان ، بداقبالی است.
اگر کسی خواب ببیند که نیمه شعبان است، تعبیر آن نیکوست و انشاالله شادی و خوشحالی همه جا حکمفرما خواهد شد.
اگر کسی در ماه شعبان خواب ببیند، هیچ خوابی تعبیر بدی نخواهد داشت.
اگر شادی با خنده آرام و همراه با پذیرایی با شربت و شیرینی باشد، تعبیر آن رسیدن خبر خوش و بشارت و موفقیت در کارها است. اگر با قهقهه بلند در خواب و رقص و پایکوبی شادی دیگران را در خواب ببینیم، تعبیر آن رسیدن خبر ناگواری است که موجبات ناراحتی خاطر آنان را فراهم خواهد کرد و بهتر است برای رفع بلا از آنان صدقه بدهیم.
تعبیر خواب عروسی
اگر مردی در خواب ببیند که عروسی کرده و زنش را ببیند و بشناسد، دنیا به او رو کرده و بسیار پولدار خواهد شد.
اگر زنی ببیند که عروسی کرده و شوهرش را ببیند که جوان و زیباست و او را بشناسد و خودش لباس سفید زیبایی به تن دارد، سفید بخت خواهد شد.
اگر کسی ببیند که عروسی کرده و همسر خود را نمی شناسد، باید با قربانی کردن گوسفند یا مرغ دفع بلا کند.
اگر زنی ببیند که با پیرمردی ازدواج کرده، در زندگی با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
تعبیر خواب جشن عروسی خودم
اگر در مجلس عروسی خودتان، خوش لباس و آرام و شاد باشید، نشانه خوشبختی شما در آینده است. اما اگر در عروسی خودتان لباس زشت به تن داشته باشید و دیگران و خودتان به رقص و پایکوبی مشغول باشید، اتفاقات بدی در راه است و بهتر است با صدقه دفع بلا کنید.
اگر خواب ببینید که با کسی که مرده است ازدواج کرده اید، از ثروت آن شخص چیزی به شما می رسد.
اگر خواب ببینید که عروسی خودتان است ولی همسر خود را نمی شناسید، خطری در پیش دارید که باید با دادن صدقه و کشتن قربانی دفع بلا کنید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
امیرحسین شیبانی : سلام خسته نباشید من شب ۲۸ ربیع الاول ماه قمری خواب دیدم که در خارج از کشور در یک جشن عروسی سلطنتی به عنوان مهمان حضور داشتم و با مقامات آن کشور نشست و برخاست داشتم و خیلی حس خوب و هیجان انگیزی در خواب داشتم . میشه بگید تعبیرش چی میشه؟ با تشکر.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. تحولی تازه در زندگی شما بوجود می آید و شما شاهد تعهدات تازه و روابط تازه ی عده ای با هم خواهید بود. اگر شغلتان در بیداری مربوط به خارج از کشور است، شاهد تعهدات تازه ای بین کشورها خواهید بود و اگر در واقعیت با خارج از کشور ارتباط کاری ندارید، از این تحولات تازه، احساس خواهید کرد که زندگی تان در هرج و مرج قرار گرفته ولی اوضاع به نفع شما پیش خواهد رفت. تغییر جدیدی در زندگی شما به وجود می آید که هنوز درک درستی راجع به آن ندارید ولی به زودی پیشرفت خوبی در زندگی خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
zahrawli : سلام خانمهراتیعزیزم.منشبگذشتهخواب دیدمکه(فردیکه۳سالپیشازهمجداشدیمومنبههیچعنواننهدرقلبمونهدرفکرم هست. به کل فراموشکردم و اونفردبعدازجداییماباخانمی دوستشدنکهازهمجداشدنبعدها)خواب دیدم که دارم پروفیل تلگرامش رو چک میکنم و میبینمتولدهاونخانمیک جداشدهولی توخواب
انگارباهمن،برلشتولد گرفته ،عکسکیکشونو.
همراهدوستدارمهایفراوان،ونوشتهبود تو یک سالویکماهازمنکوچیکتریعزیزم!پرازعکسوتولد بود.ومنبادیدنپروفیلشحسبدیبهمدستداده
بود
وقتی بیدار شدم خواب رو برای خواهرم بازگو کردم ک ایشون گفتن اون خانم امروز تولدشونه در حالی که من اصلاا نمیدونستم.
فریبا هراتی
: سلام. دوست عزیزم از شما استدعا می کنم همیشه فاصله ی بین حروف را در خوابتان حفظ کنید. چسباندن تعمدی کلمات به همدیگر تاثیری روی هزینه ی تعبیر شما ندارد اما باعث می شود که خواندن متن شما برای من که ساعتها باید پشت کامپیوتر متن های متوالی را بخوانم، بسیار سخت شده و چشمانم آزار و آسیب ببینند. پس استدعا می کنم دیگر هرگز متنها را اینطوری برای من ارسال نکنید در غیر اینصورت، متاسفانه از تعبیر خوابهایی که اینطور نوشته شده باشند، معذور خواهم بود. تعبیر خوابتان این است که در واقع روح شما به خاطر بینشی قوی که دارید، در عالم خوابتان، نسبت به او کنجکاو بوده و از شرایط واقعی رابطه ی او و خانم دوستش با خبر شده اید. با وجودی که رابطه ی آنان خراب شده ولی این خانم الان از جدایی از او ناراحت است. یکسال و یک ماه کوچکتر بودن این آقا از خانم دوستشان در تعبیر اشاره به عدد 13 دارد و یعنی او می خواهد به این آقا بگوید که تو با این رفتار پایین و پست و کم خردانه ای که داشته ای باعث مرگ این رابطه شده ای. مصادف بودن تولد او در خواب و بیداری گویای صحت تعبیر منوط به آگاهی روح شما و یا حالت تله پاتی از شرایط آنان است. تشکر از همراهیتون.
امیرحسین : سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما
فریبا هراتی
: سلام. عرض ادب متقابل. شما کار درستی می کنید که رشته ی مورد علاقه تان را می خوانید و به همین دلیل خیلی ها با شما مخالفت خواهند کرد. دوست عزیز این زندگی شماست!!! برای مردم زندگی نکنید. شما یک عمر می خواهید شغلی را داشته باشید که نه برایتان جذاب است نه می توانید در آن موفق باشید فقط به خاطر اینکه دیگران بگویند به به؟؟؟ منطقتان کجا رفته؟ کاری را بکنید که انتخاب خودتان است. برایتان نباید مهم باشد چه می گویند. تشکر از همراهیتون
مریم : سلام.خواب دیدم یه جایی بودم مثل لطفا مخفی شود
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به انجام کاری متعهد شوید که به ثروت و رفاه زیاد برسید و هر چه که آرزویش را دارید را بدست بیاورید. ولی به این خاطر شما نیاز دارید که بیشتر خویشتن داری کنید و تمرکزتان روی اهدافتان باشد تا بتوانید این تغییر و تحول را در زندگی تان ایجاد کرده و بر موانعی که سر راه شماست، غلبه کنید. باید استقامت کنید و سخت بکوشید و به خاطر موفق شدن و رسیدن به اهدافتان سخت تلاش کنید؛ نه اینکه سطحی باشید و فقط شعار بدهید و صادقانه تلاش نکنید. شما با تمام احساستان و خالصانه برای بدست آوردن هدفتان تلاش می کنید، منفی بافی نمی کنید، دلشوره را کنار می گذارید و با سیاست و درست رفتار می کنید و شاید دختر عمه تان هم در اینکار راهنمایی تان کند. در نهایت شما قادر خواهید بود که چشم انداز تازه ای در زندگی تان داشته باشید و از تمام وجود از اتفاقات پیش رو، احساس خوشنودی کنید و انشالله به خواسته هایتان رسیده و آرامش زیادی را تجربه خواهید کرد. خواب شما 1496 کاراکتر و 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون
milad miro : درود.به جشنی دعوت شدم که من کسی رو نمیشناسم.جایی که من بودم یه ساختمان 2 طبقه بود که یهو ریخت و همه مهمان هایی که تو بودن به بیرون پریدن ولی یک نفرم زخمی نشد و همونطور به شادی و پایکوبی ادامه میدادن بدون اینکه کسی اهمیت بده.بعد خواب دیدم که شب شده و به مجلسی خانوادگی دعوت شدم که خون ی قدیمی مادربزرگم.تقریبا کل فامیل دعوت بودن و نشسته بودن.من که رفتم به مادر بزرگم سلام کنم خیلی من رو فشار داد و گفت مثل بچگیات اینکارو کردم که فضولی نکنی.و در خواب از خواب بلند شدم که شب بود و نمیتونستم به راحتی از تخت برم پایین انگار کسی منو گرفته و یه صدایی اومد که گفت اینا همش خرافاته و صداش آشنا نبود و انگار داشت یه آیه قران میخوند.به هال رفتم و دیدم یک جسد هست که روش پارچه سفیده.وقتی زدم کنار شبیه صورت خواهرم بود ولی از صورتش چند تا میلگرد رد شده بود.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. تحولی منفی در زندگی ایجاد شده و شما شاهد این ماجرا خواهید بود که اشخاصی که دمدمی مزاج باشند و نتوانند برای زندگی شان درست تصمیم بگیرند و نوعی دوگانگی شخصیت از خودشان بروز دهند، به خاطر دوگانگی ها و تضادهایی که در زندگی شان ایجاد می شود، با شکست در راه رسیدن به اهدافشان مواجه می شوند و مجبور می شوند که ناراحتی ها و سختی های شدیدی را تحمل کنند. شما به خاطر مسئله ای در خانواده تان فکرتان ناراحت می شود و با موانع و مشکلاتی مواجه می شوید و احساستان این است که به خاطر سخت گیریها و سنت ها و فرهنگ خانواده تان تحت فشار هستید. شما به رشد و آگاهی ذهنی رسیده اید که دیگر نمی توانند شما را بچه فرض کنند و وادارتان کنند که به گونه ی خاصی رفتار کنید. می خواهید خردمندانه تر از خانواده تان رفتار کنید و صرفا تابع سنت هایی نباشید که دلیلی برای اصول و پایه های آن سنت ها پیدا نکرده اید. اما خواهر شما مجبور است که با عده ای قهر کند یا احساساتش را از دیگران مخفی کند چون او را مجاب کرده اند که به قوانین سفت و سختی پایبند باشد. او در ظاهر زنده است ولی روحش خسته و روحیه اش افسرده شده. تشکر از همراهیتون
مینا : سلام.مخفی باشه.
فریبا هراتی
: سلام. خواستگار سابق شما زندگی اش متحول شده و در حالی که از نظر مالی شاید مرفه است و دوستان تازه ای او را احاطه کرده اند؛ او افکار تازه ای در سر دارد و شاید دچار استرس شده. اگر سبز پر رنگ دیده اید او نقشه های بد و فریبکارانه ای در سر دارد و بسیار عصبانیست. او به شدت ناامید است و شاید حتی خودکشی کند و خبر این رفتار او به شما خواهد رسید. در نتیجه فکرتان ناراحت خواهد شد. عده ای به دشمنی با شما بر می خیزند و شما درک درستی از افکار این اشخاص ندارید. شاید هم خدای نکرده برایتان جادو کرده اند که شما فکرتان ناراحت باشد. در اینصورت باید آیت الکرسی زیاد بخوانید و دعای جوشن کبیر هم بخوانید تا شر شیاطین از زندگی تان دفع شود. تشکر از همراهیتون.
Marziye : سلام من به شخصی علاقه دارم دیشب خواب دیدم دعوت شدیم به تولد این آقا، من باخواهرم و دختر عموم با هم رفتیم خونشون، خونشونخونه ی که در واقعیت دارن نبود و یه خونه بزرگ و گرون بودش، من وقتی زنگ رو زدیم سریع عکسشو رو تبلت آوردم و وصلش کردم به در خونه اشون تبلت رو، بعد که در رو باز کرد من یه لحظه احساس کردم کار خوبی نکردم و سعی میکردم جلو عکسو بگیرم که نبینه ولی اون عکسو میدید، هم تعجب کرد و هم انگار راضی نبود که من اینکارو کردم، و سلام داد، خلاصه رفتیم تو خونه نشسته بودیم خاله من به این آقا یه مبلغ خیلی بالایی کادو دادن و بعد خالم اومد سمت من یه پاکت پول هم به من دادش و گفت روز دانشجو مبارک، ولی من بیشتر ناراحت بودم که چرا به من کمتر از اون پول داده، در ضمن ایشون هم ممکنه منو دوست داشته باشند، چون فامیل هستند و یه چیزایی شنیدم، مرسی از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. زندگی این آقا تحولی مثبت یافته. شما مرتب به او فکر می کنید و دوست دارید که او هم بداند که به او فکر می کنید ولی در عین حال، از اینکه اینطور احساس و افکارتان را واضح نشان می دهید، پشیمان می شوید و او هم دوست ندارد که شما به او گیر بدهید. به هر جهت رفتار او با شما دوستانه است. شما یا خاله تان اعتبار زیادی برای او قائل هستید. اما خودتان می دانید که خیلی مجرب نیستید و رفتارتان گویای کم تجربگی شماست. باید اجازه دهید که او خودش به شما ابراز علاقه کند در غیر اینصورت شانس اینکه از چشم او بیافتید و احترامتان در مقابل او کم شود، بالاست. تشکر از همراهیتون
پیمان : سلام من خواب دیدم جشن عروسی یه نفره که تو بیداری نمیشناختمش اهنگ میذاشتیم ولی کسی نمیرقصید منم قرار بود یه اهنگی رو براشون بخونم ولی خب نخوندم و بعدش دنبال اهنگ شاد گشتم که بزارم و براشون گذاشتم بعدش رفتیم خونه عموم که اهنگ گذاشته بودن که منم بیرون خونه دستای پسر عمومو به نشونه رقصیدن تکون میدادم بعدش گفت تو راه که داریم میریم بندری شونه هامونو تکون بدیم و بعدم ترکی دستامونو تکون دادیم دو نفر دیگه ام بودن که از دوستای پسرعموم بودن که کاری نمیکردن کلا در حد تکون دادن دست بود پایکوبی نبود ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. لطفا برای دفع شر صدقه بدهید. مسئله ای پیش می آید که شما و دوستان یا پسر عمویتان به خاطر آن، ناراحت و عصبانی خواهید شد. کسی با مشکلی مواجه می شود و یا تحولی منفی در زندگی او بوجود خواهد آمد. تشکر از همراهیتون
سحرم : سلام خانم هراتی عزیز متنم مخفی بشه
فریبا هراتی
: سلام. مدیر شما متمول است و سعی می کند که مرموزانه رفتار کند و با احساس به نظر برسد و می داند که شما راز نگهدار هستید و حرفتان را به هیچ کسی نمی گویید. ولی نباید به او اعتماد کنید چون اگر به او صمیمی شوید او از شما استفاده می کند و بعد آزارتان می دهد و اعصابتان را بهم می زند. شما سعی می کنید که مسائل را بخوبی پردازش و تجزیه تحلیل کنید و از کار مدیر مورد نظرتان سر در بیاورید. تشکر از همراهیتون
Sharareh : هزینه پرداخت شد، درود، خواب دیدم نمایش داده نشه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. زندگی ترانه خواهرتان به زودی متحول خواهد شد و خواهر بزرگتان به او افتخار می کند. شما هم می خواهید احساس خوب و مثبت خودتان را برای ترانه مطرح کنید ولی شاید اعتبار زیادی برای این قائل نیستید که او برای نظرات و احساسات شما ارزش زیادی قائل هست یا خیر. شما خودتان هم دارید متحول می شوید و می خواهید خودمختار و مستقل رفتار کنید. ذهنی قوی دارید ولی به افکار و باورهای خودتان و به توانایی های ذهنی تان شک می کنید و می ترسید که نظرات واقعی خودتان را ابراز کنید. شما احساس می کنید که بد شانس هستید در حالی که باید سعی کنید که مثل زمان کودکی تان رفتار نکنید و خودتان را دست کم نگیرید. شما باید سعی کنید خردمندانه تر و قویتر از گذشته رفتار کنید و تعادل را در زندگی تان ایجاد کنید. به جای اینکه قهر کنید و گریه کنید و غصه بخورید؛ باید سعی کنید که به احساسات و عواطف خواهرتان بیشتر دقت کنید و به گونه ای از او حمایت کنید که باعث خوشحالی او شود. شما همان خانواده ی خوبی هستید که او می تواند به شما تکیه کند و در مواقعی که نیاز به کمک دارد، یا زمانی که نیاز به تشویق و راهنمایی دارد، شما این راهنمایی را به او عرضه می کنید. شما از صمیم قلب به او می گویید که حامی او هستید. قدرت خودتان را دست کم نمی گیرید و از افکار منفی دوری می کنید. خوابتان شامل 2 حق خواب بود. تشکر از همراهیتون.