تعبیر خواب جماع
اگر کسی در خواب دید که با همسر خود جماع می کند، دلیل که همسرش از همبستری با او راضی است و یا به او خبر خوشی می رسد که از غم فارغ می شود. اگر کسی خواب ببیند با محارم خود جماع می کند، صله رحم به جای نمی آورد و با خویشاوندان خود، رشته دوستی را قطع می کند.
اگر این محارم از دنیا رفته باشند، از دادن خیرات در حق آنها کوتاهی می کند. اگر کسی خواب دید با زن مرده که نسبت به او محرم نبوده جماع می کند، به او اندوه می رسد یا فقیر می شود. اگر دیدن جماع در خواب به احتلام منتهی شود، یک خواب شیطانی مطلق و بدون تعبیر است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ارام : عزيزم در ادامه خواب گربه، خواهرم ديده بود كه پدرم تو سالن خونه خوابيده و مادرِ اون دختر (دوست دختر فعلي پسر مورد علاقه خواهرم) به پدرم زنگ زده كه ميس كال شده. خواهرم به بابام گفته: ج نده. اما من درحاليكه بستني ميخوردم گفتم: "تو كي هستي كه به بابا ميگي گوشيشو ج نده؟! به تو چه ربطي داره؟!"
بابام حاضر شده رفته بيرون، گفته بايد برم املاكي. خواهرمم دنبالش ميره. پدرم از املاكي مياد بيرون و اون خانوم (مادرِ دختره) به پدر من ويديوكال ميكنه، درحاليكه چندين پسر زشت كنارش بودن و (معذرت ميخوام) دستشونو ميكردن تو لباس اين خانوم.
خواهرم به بابام ميگه: "بابا نگاه نكن اين چيزارو! قطع كن" اما بابام توجه نميكرده و (ميبخشيد) انگار پدرم تحريك ميشه و عضو مردانه بدنش بزرگ شده بوده. البته شلوار پاشون بوده.
خواهرم خيلي حالش بد بود بابت اين خواب
فریبا هراتی
: سلام. مادر این دختر هم مثل خودش لاشخور است و چشمش دنبال مرد مردم است! ولی پدر شما کوچکترین توجهی به او ندارد حتی اگر او را بشناسد...محل او نمی گذارد. شما خیالتان راحت است خونسرد هستید و مثل خواهرتان زود جوش نمی آورید و نمی گذارید که اعصابتان از کنترلتان خارج شود. پدر شما به اخلاقیات و روحیه انسانها آشنایی دارد و به خواهرتان هم آموزش میدهد که با مدرم چگونه رفتار کند. این خانم در حال حاضر کارهای بدی انجام می دهد و آبرومند نیست و یا دیگران سعی می کنند از او بهره مالی ببرند و به عبارتی خرش کرده جیبش را خالی کنند. پدر شما هم این چیزها را می داند. پدر شما بسیار پولدارتر خواهد شد و آبرومند است و این خانم برای جیب پدرتان نقشه کشیده اند! خوب موردی نیست که آدم خوشش بیاید حق دارند ولی تعبیرش منفی نیست.
adrina : سلام دیشب تو خواب شوهرمو در حال رابطه با یه دختر بچه دیدم . دختر زیر ده سالش بود من خیلی تعجب کرده بودم با خودم میگفتم آخه این چه کاریه دختر با این سن کم چطور اوپن هست و راحت این کارو میکنه بعد با خودم گفتم پدرش باعث شده این دختر اینجوری بشه . وقتی درحال اینکار بودند دختره صورتش طرف شوهرم بود و پشتش به من بود ولی من دقیقا همه چیو با جزئیات دیدم شوهرم ازم خواست که منم به جمعشون اصافه بشم ولی من حس چندش آوری داشتم و نرفتم
فریبا هراتی
: سلام. شوهر شما به ثروت خواهد رسید. شما از این بابت خوشحال می شوید.
افتاب : سلام
خسته نباشید
من کسی ک دوسش دارم چندروزه ترکم کرده
من صبح خابی دیدم وقتی ازخاب بیدارشدم حالم خوب بود گفتم پس من میتونم دوباره عاشق بشم و ...
وظهر خابیدم قبل خاب قران خوندم و قبل خواب به عشقم ک ترکم.کرده فک نکردم بعد خاب دیدم بغلش هستم و لخت هستیم و.. منوکه بغل کرد و خاست رابطه برقرار کنه و نزدیک بشه من ترسیدم و نذاشتم گفتم من تاحالا دختر بودم و پرده م پاره شه درد داره نمیتونم یهو دیدم تو اتاق خودمم و توگوشیم فیلم پورن میبینم و فقط خودمم
فریبا هراتی
: سلام. روابط شما با کسی که شما را ترک کرده تمام شده و او تمایلی به با شما بودن ندارد و در حالی که شما تمایل دارید که او برگردد. شما از این بابت در ذهن خود غصه می خورید.
افتاب : سلام
خسته نباشید
من کسی ک دوسش دارم چندروزه ترکم کرده
من صبح خابی دیدم وقتی ازخاب بیدارشدم حالم خوب بود گفتم پس من میتونم دوباره عاشق بشم و ...
وظهر خابیدم قبل خاب قران خوندم و قبل خواب به عشقم ک ترکم.کرده فک نکردم بعد خاب دیدم بغلش هستم و لخت هستیم و.. منوکه بغل کرد و خاست رابطه برقرار کنه و نزدیک بشه من ترسیدم و نذاشتم گفتم من تاحالا دختر بودم و پرده م پاره شه درد داره نمیتونم یهو دیدم تو اتاق خودمم و توگوشیم فیلم پورن میبینم و فقط خودمم
فریبا هراتی
: سلام. طبق قوانین سایت هر کاربر "فقط" حق فرستادن 2 خواب در روز را دارد و امروز شما 2 خواب ارسال کردید که به آن پاسخ داده شد. لطفا خواب خود را مجددا فردا بفرستید.
sh : با عرض سلام وآرزوی سلامتی برای شما
من خواب دیدم با مادرم ویک خانمی که از نزدیکان است وضمنا متاهل هم هست رفتیم بیرون ویک مرکزی برای تشخیص بیماری اون خانم رفته بودیم که فقط خود بیمارمی تونست بره داخل وایشون رفت داخل ومن ومادر مرحومم بیرون موندیم خلاصه ما رفتیم داخل اون مرکز که اون خانم روبیاریم بیرون متوجه شدیم ایشون با آن حال بدی هم که داشته در آنجا با چندنفر رابطه ای ذاشته وحتی عورت این خانم هم مقداری پنهان بود .من ومادرم زیربغلش را گرفتیم وکمک کردیم با خودمون ببریمش خونش ومنومادرم باتعجب به هم می گفتیم مگه این شوهر نداره واسم شوهرش را هم میاوردیم.پس چطور این کار رو انجام داده؟؟؟؟
چرا این کار رو کرده؟؟؟
ممنون میشم راهنماییمون بفرمایید .ضمنا این خانم باهمسرش مدام پیش ما بود وما مرتب در خدمتشان اما در مراسم مادر مرحومم مسائلی با شوهرش برایم ایجاد کردند وناراحتم کردند وبه جای همدردی وهمدلی مسئله ایجاد کردند وبدون خدا حافظی رفتند..گفتم شاید ارتباطی با خوابم داشته باشد..ممنونم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. او احساس گناه می کند و از زندگی اش راضی نیست . روحش بیمار است و فکر می کند که از او سو استفاده می شود و فکر می کند که امکانات خود را در اختیار کسانی قرار می دهد و به آنان کمک می کند در حالیکه فقط دیگران می خواهند از او سو استفاده کنند. یک نوع حالت افسردگی و دلسوزی به حال خود دارد و می خواهد خود را مظلوم نشان دهد. شما او را ببخشید و روح مادرتان شاد. مادرتان هم می داند که از او نباید به دل گرفت و باید به عنوان یک مریض به او نگاه کرد. الان خیلی ها اینطور هستند و یک لحظه پرخاشگر هستند و هر چه از دهانشان دربیاید نثار دیگران می کنند و چند روز بعد با مظلوم نمایی و عذرخواهی سطحی می خواهند به انسان این احساس را القا کنند که اینان بیچاره و خسته و مریض روحی هستند و منظوری ندارند. به هر جهت در پناه خدا باشید دوست گلم.
sh : سلام خانم هراتی عزیز خیلی خیلی ممنونم از شما خداوند تندرستی وبرکت وموفقیت روز افزون به شما عطا فرماید...آمین..
فریبا هراتی
: خواهش می کنم عزیزم. تشکر. همینطور برای شما.
Narges : سلام.صبحتون بخیر.من از همسرم دورم .درحقیقت اون کشور دیگه ای زندگی میکنه.امروز خاب دیدم ک پسر دیگه ای اومده خاستگاریم و من درحالیکه جواب قطعیی ب هش ندادم و توی ذهنم شوهرم هست و میدونم ک من شوهر داشتم.اما اون اقا افتاده بود روی من و قصد داشت با من نزدیکی کنه.. منم التش دستم بود و با الت همسرم توی ذهنم مقایسه میکردم. ب نظرتون میتونه تعبیری داشته باشه?تشکر
فریبا هراتی
: سلام. صبح شمام به خیر. کارهایتان بر وفق مرادتان ردیف خواهد شد و به ثروت می رسید.. تشکر از همراهیتون.
Narges : انشالا خانم هراتی عزیز.تشکراز تعبیرتون
رویا : خانم هراتی عزیزم سلام، امیدوارم بهبودی کاملتونو بدست اورده باشید.
احتراما، پیشاپیش بابته خوابم عذرخواهی میکنم.
خواب دیدم زنگ خونه رو زدن و من دیدم دوتا دختر پشت در هستن، به شوهرم گفتم باز نکنیم مشکوکن، اما باز کردیم و اومدن داخل خونه، یکیشون خیلی خوش هیکل بود و میخواست به شوهرم نزدیک شه، منم به شوهرم گفتم هیکلش خیلی قشنگه به بالا تنه اش دست بزن و کیف کن و خودمم بدم نمیومد از لذتی که شوهرم داشت میبرد امادیدم کم کم کل لباسهای دختر رو از تنش دراورد و میخواست نزدیکی کامل انجام بده و این موضوع بشدت منو بهم ریخت و واکنش تند نشون دادم و دختره رو پرت کردم تا از شوهرم جدا شه.
انگار در تمام این لحظات مادره شوهرمم حضور داشتن.
واقعا عذرخواهی میکنم بابته خوابه پریشونم.
لطفا برای تعبیرش راهنماییم کنید.
سپاسگزارم.
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. شما پولدار خواهید شد و شوهرتان به ثروت زیادی می رسد و شما پولهای او را خرج خواهید کرد. خواب بدی نبود عزیزم برای چه این همه عذرخواهی. عزیز دلم <3
Sadaf : سلام. خواب دیدم پسر خواهرم که ۵ سالشه افتاده پشت من و داره جماع میکنه ( رابطه مقعدی منظورم نیست ) و کلی منی هم ازش خارج شد من متعجب بودم .
فریبا هراتی
: سلام. پسر خواهرتان شما را خیلی دوست دارد و دلش برایتان تنگ می شود او دوست داشت که بزرگ بود و ثروتمند بود و پول خود را در جهت حمایت شما خرج می کرد. ضمنا جلوی بچه ها لباس خیلی باز و راحت نپوشید بچه ها از همان ابتدا افکار جنسی دارند ولی نمی توانند این افکار را مرتب کنند. برای رفع دوری و جدایی تان صدقه بدهید.
salam : سلام روزتون به خیر
خواب دیدم با شخصی که اصلا نمیدونم کی بود و هم جنس بود در حال نزدیکی هستم
گویا اول متوجه خودم نبودم وقتی متوجه شدم به شدت از خودم دور کردم.
بعد از اون خواب دیدم در محیط دیگری کنار یکی از معلم هایم هستم و ایشون خیلی از دست من ناراحت هستن و با اخم به سمت دیگری نگاه میکنن و نمیخوان به من توجه کنن.
ارضای جنسی اصلا در خواب نبود.
فریبا هراتی
: سلام. تعبیر همجنسگرایی منوط به اینکه شما زن هستید یا مرد کمی فرق می کند و من جنسیت شما را از روی اسمتان نمی دانم!! ولی به طور کلی شما عاشق خودتان هستید و نسبت به خود حالت دلسوزی دارید. در مورد مردانگی یا زنانگی خود احساس نگرانی یا ترسی در شما وجود دارد. بی محلی کردن نشانه کار زشتی است که از شما سر می زند و باید رفتار خود را درست کنید.
نازنین : سلام.در خواب دیدم خواستگار سابقم کنارم خوابیده بعد از من می پرسه بیداری و من میگم بله و خودش رو برای نزدیکی به من نزدیک میکنه ولی من در خواب قلقلکم میگیره و نمی تونم و نزدیکی صورت نمیگیره
فریبا هراتی
: سلام. او به شما فکر می کند و می خواهد فراموشتان کند ولی شما هنوز او را به یاد دارید.