تعبیر خواب جنازه
اگر کسی درخواب دید که شخص زنده ای، مرده است و او را بر تابوتی می برند، اما کسی آن جنازه را تشییع نمی کند، از اجر و مقام کسی که خواب دیده ایم مرده است، کاسته می شود. اگر کسی مرده ای را دید که او را بر تابوت می برند، و افرادی در پشت تابوت او، تکبیر می گویند، آن مرده، عاقبت به خیر است. اگر سکوت کردند و کسی تکبیر نمی گفت، آن مرده در جهان آخرت گناهکار است و مشکل دارد.
اگر کسی جنازه ای را بر تابوتی دید که جنازه از تابوت بیرون است، هنوز دل به دنیا دارد و اگر دو دستش از تابوت بیرون است، از اعمال نیک دستانش تهی است. اگر جمعی جلوی تابوت تکبیر می گفتند و جنازه بر دوش سه چهار نفر حمل می شد و آن شخص هنوز زنده بود، در امور دنیوی عقب مانده است. اگر پشت سر جنازه ای که می برند و آن شخص هنوز در قید حیات است، افرادی حرکت می کنند و سخنان نامفهوم می گویند، بد گویی از وی می کنند.
اگر کسی در خواب دید که جنازه ای را بر روی زمین می کشند و تابوتی ندارد، در دنیا و آخرت دارای اجر و پاداش نیست. اگر جنازه در روی هوا می رود و گروهی زیر تابوت در حرکت هستند، آن جنازه دل از دنیا بریده و اعمالش نیز نیکوست. اگر کسی ببیند شخصی که زنده است مرده، به عمرش افزوده می شود. دیدن جنازه ای که به دوش می برند، نیکو است چون فراغت از رنج و اندوه است.
اگر بیننده خواب خودش را مرده ببیند، عمرش دراز می شود. کندن قبر و مشاهده جنازه خوب است منهای لمس جنازه. اگر در خواب دیدیم کسی که می دانیم مرده چیزی به ما داد، خوب است چون مالی به بیننده خواب می رسد و پولی بدست می آورد. اگر جنازه ای را ببینید که از جای برخاست و از شما دعوت کرد که با او همراهی کنید، خوب نیست. اگر جنازه ای را با لباس تمیز و خوب مشاهده کنید، نیکو است و برای شما خوشحالی و مسرت می رسد ولی اگر بد لباس و ژولیده و کثیف و آشفته بود، تعبیرش بر عکس است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
Ad : سلام. وقتتون بخیر. تقاضا دارم اگر امکان داره متن خوابم نمایش داده نشه، ممنون. باشه؟ با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. نظر شما و تصمیمی که در رابطه با یک موقعیت و یا رابطه ای در زندگی تان گرفته اید کاملا اشتباه است و شما نیاز به تغییر دارید. احساسات منفی زیادی به زندگی تان راه پیدا کرده و تصویر شخصی شما از خودتان آسیب دیده یا حبابی که از خودتان ساخته اید ترکیده است. شما دیدتان را نسبت به جاه طلبی و اهدافتان از دست می دهید و یا در دنبال کردن اهداف مادی تان شکست خواهید خورد. شما تلاش می کنید که احساس یا جنبه ای از زندگی تان را که آماده ی رویارویی با آن نیستید را مخفی یا سرکوب کنید و حس فاصله گرفتن و جدا شدن دارید. بله ممکن است خوابتان مربوط به او باشد. تشکر از همراهیتون.
نرگس : با سلام و احترام، چند ماه پیش در خواب دیدم از طرف بنیاد شهید با پدرم تماس گرفتن و گفتن یه شهید گمنام برای ما اوردن که با توجه به مشخصات همراه شهید متوجه شدیم که برادر شماست لطفا بیاین و شهید خودتونو تحویل بگیرین. پدرم با اینکه میدونست اون شهید برادرش نیست اما به احترام و افتخار شهید گمنام، حرف بنیاد شهید رو تایید و تصدیق میکنه و قرار میشه برا روز بعد شهید رو تحویل بگیریم و در مزار شهدای روستای پدرم دفن کنیم. بعد از قطع تلفن، پدرم در رابطه با این موضوع با پدربزرگم که منزل ما بود صحبت میکنه و پدربزرگم وقتی از این موضوع مطلع میشه بی اختیار بسیار گریه میکنه اونقدر گریه میکنه تا همون لحظه از شدت گریه از دنیا میره. خلاصه اینکه فردای اون روز، پدربزرگم رو همراه با اون شهید گمنام، با یه عظمت و شکوهی و جمعیت فراوون تشییع جنازه میکنیم و به سمت گلزار شهدا میبریم تا دفنشون کنیم. ممنون میشم در تعبیر این خواب راهنمایی بفرمایید.
فریبا هراتی
: سلام. احترام متقابل. پدر شما کار خیری انجام می دهد که برای او مقام و بزرگی به همراه خواهد آورد و بعضی از اخلاقیات قدیمی اش را کنار خواهد گذاشت و پدر بزرگتان به خاطر پدرتان بسیار خوشحال خواهد شد. همینطور هم پدربزرگتان بعضی از احساسات قدیمی و گذشته را کنار خواهد گذاشت و رفتاری کاملا جدید از خودش بروز خواهد داد. پدر شما با این کار به پدر بزرگتان ثابت می کند که می تواند به صورتی خودمختار و موفق عمل کند و اینکه پدر بزرگتان نباید نگران عدم موفقیت پدرتان باشد. تشکر از همراهیتون.
فرانک : ببخشید من خوابمو اشتباه تو این قسمت نوشتم شرمنده
فرانک : سلام پدر شوهرم مریض و چند وقته نمیتونه راه بره من خواب دیدم که راه میره و خیلی سرحال ممنون میشم تعبیرشو بگیداز تعبیرهای که میکنید ممنونم بسیار عالی است
فریبا هراتی
: سلام. او انشالله شفا خواهد یافت و اگر بیماری او خیلی بد است، احتمال دارد که فوت کند و از این سختی ها بیرون بیاید و درد و رنج او خاتمه پیدا کند. تشکر از محبت و همراهی شما.
Fateme : سلام.صبح حدود۵ خواب دیدم ک داخل شهر باتعداد زیادی ازهمشهری هادرحال راه رفتن بودم درحالی ک جنازه ای روبه تنهایی رو دوشم حمل میکردم ک یک زن ناشناس غرق درخون بود طوری که انگارجنازه ی نطفه بزرگ ازخونه وکسی کمک نمیکرد بااین حال جنازه رورهانکردم ودرمسیری پسربچه ای روهم که داخل چاله ای افتاده بودبایک دست ازادم بالاکشیدم.
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید بارها و مسئولیت ها و مسائل قدیمی را که به شما استرس و نگرانی می داد را دفن کنید و جنبه های بد خودتان و افکار منفی تان ، خستگی ها و ناراحتی هایتان را کنار بگذارید و این کار را به تنهایی و با استقامت و اراده ی خودتان انجام خواهید داد. شما مشکلاتتان را حل می کنید و باعث می شوید که گشایش کار پیدا کنید. شروعی تازه و موفق خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
احمدرضا : سلام و وقت بخیر خدمت شما
چند شب پیش خواب دیدم که من و برادر و پسر عموم وارد خونمون شدیم بعد دیدم که توی هال سه تا جناره هست که پارچه سفید روشون کشیده شده بود.بعد من گفتم آخی اینها فوت کردن و شروع به خوندن سوره حمد و توحید کردم براشون.دیدم یه دفعه یکی شون نشست و من رو نگاه میکرد داداش و پسر عموم خواستن فرار کنن من اشاره کردم و شروع به خوندن آیت الکرسی کردم بعدش به سرعت فرار کردیم از خونه.
اگر ممکنه تعبیر بفرمائید ممنون از زحمات شما
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و برادر و پسر عمویتان تحت تاثیر افراد منفی هستید و در یک جمع نادرست می گردید. عادات و شیوه هایی در زندگی شما هست که باید از آنها فاصله بگیرید. شما حس فاصله گرفتن و جدا شدن می کنید. جنبه هایی از شما هست که از درون مرده است و حس فاصله گرفتن و جدایی از دیگران را دارید. شما سعی می کنید که احساسی را یا جنبه ای از زندگی تان را که آماده ی رویارویی با آن نیستید، را پنهان، مخفی یا سرکوب کنید. اما خود شما سعی می کنید که به ندای درونتان گوش کنید و کاری را که درست است را انجام دهید. اما شما به هر جهت نمی خواهید که محدودتان کنند و دوست دارید که از موقعیت فعلی تان بیرون بیایید. مشکلات شما از بین خواهد رفت، از بلایا ایمن شده و شاد خواهید شد. تشکر از همراهیتون.
مهسا : سلام وقت بخیر
من خواب دیدم جنازه خودم روی سقف خونمون هست و به پهلو افتاده جسدم.بارون تندی ام میومد و هوا انقد ابر سنگینی داشت ک به سیاهی میرف.نزدیکای غروب بود .این خواب در حد همین ی تصویر بود و ادامه ای نداشت
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما فکرتان ناراحت است و از اینکه به اوج موفقیت برسید و اهدافتان را عملی کنید، ناامید هستید و به شدت احساسات منفی به ذهنتان راه یافته است. شما هیچ امیدی ندارید که به خواسته تان برسید ولی تحولی جدید در زندگی تان در راه است و عمرتان طولانیست. تشکر از همراهیتون.
زهرا : سلام و احترام، در صورت امکان و نیز رضایت شما، لطفا متن خواب نمایش داده نشود»
فریبا هراتی
: سلام. شما سعی می کنید که با وحدت و همفکری با دوستانتان از خوبیهای دوستتان ( روحش شاد) صحبت کنید ولی او از شما می خواهد که به جای صحبت کردن در باره ی خوبی های او، عملکرد و دستاوردهای او را در زندگی پیاده کنید و راه او را بروید. مثل او سخت کوش و وفادار و مهربان و از خود گذشته باشید و اهداف او را که برای او مهم بود و برایشان احساس قائل بود را در زندگی پیاده کنید. او در اینصورت است که احساس می کند که وجودش در عملکرد شما زنده شده و فراموش نشده است. تشکر از همراهیتون.
سروناز : سلام خانم هراتي جان،
لطفا خوابم رو نمايش نديد،مرسي از لطف شما
فریبا هراتی
: سلام. شما می خواهید به اوج موفقیت برسید و تمام موانع و مشکلات زندگی تان را پشت سر بگذارید و شروعی تازه داشته باشید. امیدوار هستید که خبرهای خوش بشنوید و مرد رویاهای شما بیاید و کنترل زندگی تان را به دست بگیرد و زندگی تان را متحول کند. قبلا به خاطر کسی که به ازدواج با او فکر می کردید، ذهنتان خسته و ناراحت شده و می خواهید او را فراموش کنید. شما از ازدواج با او ناامید شده اید و از او بدتان آمده و کینه به دل گرفته اید ولی نمی خواهید که ذهنتان و افکارتان را دیگران متوجه شوند. شما در اصل از رفتن او خوشحال هستید و نبودن او در زندگی تان تحولی مثبت برای شما محسوب می شود. شما خودتان را سرزنش می کنید که چرا اصلا از اول او را به دلتان راه دادید که بعدا او ناراحتتان کند. تشکر از همراهیتون.
IRAN : سلام پسر خالم خواب دیده:خواب دیدم همه مردم کرونا گرفتن من تو بیمارستان بودم میدیدم که سرد خانه بیمارستان پر شده و پشت سر هم داشتن جنازه میاوردن و میشستن و میبردن...منم یکی از جسدارو شستم بعدش که تموم شد شستن با خودم گفتم ای وای چه اشتباهی کردم این کارو کردم دستامم چرب شده بود .ممنون از تعبیر
فریبا هراتی
: سلام. شما متوجه خواهید شد که خیلی از مردم دچار ناامیدی و یاس و افسردگی می شوند و احساسات سردی از خودشان بروز می دهند. همه در ظاهر فقط آدم هستند ولی خیلی از مردم تحت فشار زندگی، بی تفاوت و خونسرد و بی عاطفه می شوند و شما سعی می کنید که مردم را کمک کنید که از این سختی ها بیرون بیایند و انرژی مثبت به زندگی ایشان می بخشید. شما باعث آرامش و شادی زندگی مردم خواهید شد و با آنها با عشق و دلسوزی ارتباط برقرار می کنید. تشکر از همراهیتون.