کاربر گرامی، بخش دیدگاه تعبیر خواب روزهای دوشنبه، پنج شنبه و جمعه کلا بسته است. سایر روزها از ساعت 12 شب تا 17 عصر فعال است.باشه

یوتاب گلچینی از بهترین ها

تعبیر خواب جن

دیدن جن در خواب رو به رویی با دشمن است. اگر در خواب از جنی بترسید و فرار کنید، امنیت می یابید و سود می برید. اگر جنی در خانه خودتان دیدید، یکی از نزدیکانتان با شما دشمن است.

اگر در خانه خود تعدادی جن دیدید، اهالی خانه مخالف شما هستند. اگر جن را در جایی ناآشنا دیدید دشمنی بیگانه است که با او روبه رو می شوید. اگر در خواب با جن دعوا کردید، صلح و سلامت می یابید.

    امام جعفر صادق (ع) می فرمایند: دیدن جن در خواب بر پنج وجه است.
  1. دوستی عزیز،
  2. بخت و دولت،
  3. کاری که دارد از او کامرانی یابد،
  4. بزرگی و حشمت،
  5. خبر دروغ و کارهای باطل است.

ابوهریره گوید: از رسول خدا صلی الله علیه و آله مروی است که دیدار پری در خواب، دولت و بزرگی است و دست در دست او نهادن و با او سخن گفتن، دلیل خرمی است.

ابراهیم کرمانی گوید: پریان بعضی مسلمان‌اند و در خواب دیدن، دوست و بخت و دولت است و آن چه کافر باشند، دیدار ایشان دیدار دشمن و اندوه است.

حضرت دانیال گوید: اگر به خواب دید که در میان اجنه است، دلیل که به سفر شود و آن سفر او را مبارک بود اگر پری را درجامه نیکو بیند، حالش نیکو شود. اگر پری را در خانه بد بیند، حالش بد شود. اگر بیند پری او را چیزی داد. از زر و سیم و آن چه بدین ماند، دلیل که دولت و اقبالش زیادت شود.

جابرمغربی گوید: اگر بیند در خانه اجنه شد و ایشان را می‌شناخت، دلیل که به غربت افتد و شهرها بیند.

منوچهر مطیعی تهرانی گوید: دیدن جن در خواب روبه رویی با فتنه و دشمنی است و چنانچه در خواب جن ببینید با دشمنی دست و پنجه نرم می‌کنید و علیه شما آتش فتنه ای بر افروخته می‌شود. اگر جنی در خانه خودتان دیدید او یک دشمن خانگی است و خواب شما می‌گوید که مراقب یکی از نزدیکان خویش باشید. چنانچه در خانه خود تعدادی جن دیدید نشان آن است که اهالی خانه علیه شما جبهه گرفته‌اند و مخالف هستند.

اگر جن را در جائی ناآشنا دیدید دشمنی بیگانه است که با او روبه رو می‌شوید. اگر در خواب قیافه آشنائی را دیدید و احساس کردید که او جن است تعبیر همان است که نوشته شدو اگر جن آشنا بود و چیزی به شما داد پولی عایدتان می‌شود و اگر چیزی از شما خواست یا گرفت مالی را از دست می‌دهید و اگر در خواب با جن دعوا کردید صلح و سلامت می‌یابید.

تعبیر خواب همراهی با جن
دانیال نبی: اگر بیند جن او را بغل می‌کرد و می‌رفت، دلیل بر عز و جاه و بزرگی بود. اگر بیند پریان با او به لطف سخن می‌گفتند، دلیل که کارش نیکو شود.

جابر مغربی: اگر بیند جن او را همی برد، دلیل که حاجت او روا شود، از جایی که امید ندارد.

مطیعی تهرانی: دوستی با جن در خواب مجاورت با دشمن و قبول فتنه بدون مبارزه است.

تعبیر خواب ترسیدن از جن
مطیعی تهرانی: اگر در خواب از جنی بترسید و فرار کنید امنیت می‌یابید و سود می‌برید.

تعبیر خواب جن مرده
ابن سیرین گوید: اگر جن را مرده بیند، کار او شوریده شود.

جابرمغربی گوید: اگر جنی را بیمار یا مرده بیند، دلیل که حال او بد شود.

تعبیر خواب شادی و غم اجنه
مطیعی تهرانی: اگر جن در خواب دیدید و آن جن خوشحال بود شما غمگین می‌شوید و اگر اندوهگین بود شما شادی و سرور می‌یابید. مشاهده شادی اجنه و جشن و سرور آن‌ها شادی دشمنان تلقی می‌گردد که مطلوب نیست چون شادی دشمن با غم و اندوه ما مرادف است.

محمدبن سیرین گوید: جن به خواب دیدن، اگر خوشخوی و شادمان است، دلیل که عز و دولت یابد، اگر او را زشت و غمگین بیند، دلیل بر غم و اندوه کند، اگر با جن جنگ می‌کرد، دلیل که کار او آشفته شود.

تعبیر خواب سم جن
آنلی بیتون می‌گوید: دیدن سم شکافته جن در خواب، نشانه آن است که بدبختی شما را تهدید می‌کند و با دوری از افراد ناشناس به انجام کار مثبتی خواهید پرداخت.

اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!

421 دیدگاه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.

3480

3480 : سلام صبحتون بخير
من پارسال شب ٢١ماه رمضان اين خواب رو ديدم
برام خاص بود و دوست داشتم تعبيرشو بدونم
تو خواب ديدم كه قراره مهمون برام بياد و در حال خونه تكونيم كه همه جا بهم ريخته ست و انگار كه پرده اشپزخونه رو ميخواستم در بيارم كه كج مونده،و تو پزيرايي دخترم داشت با يه وسيله بازي ميكرد،نميدونم اسباب بازيش بود يا وسيله خونه،هي با خودم ميگفتم مشكوك ميزنه،دخترم همونجا خوابش برده بود،ديدم ساعت ده شب بود كه همسرم اومدو دخترمو گذاشت رو تختش تو اتاقش ،اومد پزيرايي بهش گفتم اون وسيله كه داشت باهاش بازي ميكرد مشكوك بود ،در جوابم گفت نه بابا تو داري توهم ميزني و برد تو حموم شست،بيرو كه اومد گفت ديدي چيزي نبود شستم گذاشتم ابش بره تو حموم همون لحظه لامپ حموم روشن خاموش ميشد بهش گفتم ديدي مشكوكه تا دوديم جفتمون سمت حموم يه موجود زشت كريه قد كوتاه و كثيف سمتمون حمله كرد من ميدونستم جن هست و شروع كردم به خوندن سوره ناس ،هفت بار خوندم ولي هي قاطي ميكردم وسطاش ،تا شكستش داديم ،ديدم يه خانوم جن زيبا و ارايش كرده تو حموم دراز افتاده اين براي اينكه به ما حمله نكنه من شروع كردم به ارضا كردنش با انگشت دستم كه خسته شد به همسرم تو همون حال هيجاني و هول و ولا گفتم دستم خسته شد بيا كمك ،بعد به غيرتم برخورد گفتم نه نميخواد خودم ادامه ميدم اون جن خانوم (پري)همون لحظه گفت اگه اين (همسرم)اينكارو كنه به فلاكت و بدبختي ميوفته،
بعد ديدم خونمون رو مرتب و تميز كردم در خونه بازه هي جفت جفت مهمون مياد برامون همشونم جن هستن ولي مردا همه خوشتيپ تميز و سه تيغ كرده هم صورت هم موهاشون و لباس بلند مصري تنشونه ،خانوماشون بسيار شيك و زيبا ارايشهاي مصري و لباس هم همچنين
دور تا دور پزيرايي ما نشستن رو زمين (مبل نداشتيم).با خودم گفتم اينا قبل اينكه بهشون خبر برسه من خودم بهشون بگم كه يكيشون رو شكست داديم ،رفتم نشستم پيش يكي از خونما كه تنها بود (همه جفت بودن بجز اين)بهش گفتم با شرمندگي كه يكي از ياراتون رو شكست داديم انگار كه ميدونست ،همون لحظه يكي ديگه مرد تنها از در وارد شد بسيار تميز و شيك ،خانومه گفت اين همونه .بعد گفت غذا داري ؟!(شب بود)منم هيچي درست نكرده بودم گفتم حالا يه چيزي اماده ميكنم،بعد بيدار شدم
ببخشيد خيلي طولاني شد،سپاس از تعبيرتون

پاسخ
لینک۷ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۵:۰۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. شما مشکلاتی در زندگی تان داشته اید که می خواستید به قدرت شب های قدر به خدای بزرگ توکل کنید و از او بخواهید که مشکلاتتان را حل کند. شما می خواستید که ناراحتی هایتان را از پایه بکنید و به گرمی و امنیت برسید. مسائلی در زندگی شما می توانسته وجود داشته باشد که ادامه ی روند زندگی شما به همان صورتی که بوده، باعث گمراهی و انحراف دختر شما می شده و شیطان نقشه داشته که در روح او نفوذ کند. حالا یا کسی می خواسته که از او سو استفاده جنسی کند یا می خواسته به او افکاری را یاد بدهد که دخترتان به مسائل جنسی غریزی تمایل بیشتری پیدا کند. همه ی بچه ها به صورت غریزی این مسائل دا در ذهنشان درک می کنند. همسر شما باورش این است که اینطور نیست که دخترتان از این مسائل سردربیاورد و می خواهد که خیالتان را راحت کند ولی اینطور نیست!! این خواب به منزله ی هشداری به شماست که خطر در کمین دختر شماست و باید مراقب باشید که او با چه کسانی در ارتباط است و چطور می فهمد و درک می کند و وسوسه ی جنسی قوی ای به او نباید القا شود. شما نمی توانسته اید سوره ی ناس را درست بخوانید چون آدمها را خوب درک نمی کنید و متوجه نیستید که کسانی که شما حتی به آنها شک هم نمی کنید می توانند برای دختر شما تبدیل به موجودات خطرناکی شوند. موضوع شیطنتی که در ذهن دختر شما رخته کرده موضوع جنسی است و اگر همسرتان بخواهد با کسی که مسائل جنسی را به دخترتان یاد می دهد ارتباط داشته باشد او را بدبخت می کند و او را می کشد!! به همین دلیل است که پری به شما گفته شوهرتان نباید دخالت کند و باید خودتان مراقب باشید که دخترتان دست آدمهای بد ن یافتد. در شب های قدر همه ملائکه و روح از آسمان به زمین می آیند و سلام و سلامت و بی ازاری تا طلوع فجر با شماست. از این رو دیده اید که جن ها هم آن شب با شما مشکلی نداشته اند و همه به مهمانی و بی آزار نشسته بودند. جن یا شیطان هرگز کاری به جز تحریک و وسوسه انجام نمی دهد . پس شما باید از انسانها بیشتر بترسید تا از جنها ! تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۷ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۵۹:۵۱
فرزانه

فرزانه : سلام ، وقتتون بخیر ، خواب دیدم که جایی هستم که حضور جن رو احساس میکنم ولی خودش رو نمیبینم ، به طوری بعضی ادمای اطرافم جن زده میشدن از جمله یه خانم فامیل ما که اتفاقا سرطان هم دارن و انگار دخترم هم جن زده شد و یا در باز و بسته میشد و من سوره حمد رو میخوندم که بره و دیدم مادر مادر بزرگم که سالهاست فوت شده گوشه ایی نشسته و من حس کردم باعث اومدن این جن ایشونه که رفتم ازش پرسیدم شما موکل داری و اون هی میخندید و میگفت نه ولی حسم میگفت کار خودشه ...ممنونم...

پاسخ
لینک۲۱ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۲:۰۲:۳۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. انرژی منفی شدیدی در زندگی شما وجود دارد و راه حل آن هم خیلی ساده است. کافیست که شما و خانواده تان حتما هر وقت که نگران بودید یا ترسیدید یا حس کردید که کسی در زندگی تان می خواهد انرژی منفی وارد کند، هفت مرتبه ذکر نام حضرت فاطمه س را به این صورت بگویید: یا فاطمت بنت محمد رسول الله. این ذکر در دفع شیاطین و جنیان بسیار بسیار مجرب است. خصوصا شبها قبل از خواب حتما این ذکر را 7 بار بگویید. تمام نگرانی ها و ترس هایتان از وجودتان دفع خواهند شد. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۵:۰۲
nedaaa

nedaaa : بله، درست ميفرماييد، خيلي عذرخواهي ميكنم، من كاملا به تعبيرهاي شما ايمان دارم. و هر سوالي كه ميپرسم شما از خواب كسر بفرماييد. خيلي ممنون از لطف بي كرانتون.

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۱:۲۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : استدعا میکنم.

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۸:۱۲
nedaaa

nedaaa : سلام.ممنون،ببخشيد خانم هراتي اينو نميدونم كه شوهر خواهرم خواهرم رو مسخره ميكنه ولي اينو ميدونم اخلاقش خوب نيست و ب خاطر اين اخلاقش جديدا هم خاهرم با ايشون لجبازي ميكنن. و اينكه يكي اومد به من گفت خواهرت كارش تمومه يعني چي؟

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۳۴:۱۲
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : دوست خوبم یکی از آنان دیگری را مسخره می کند و این کار گناه است. شیطان یا جن با گناه وارد بدن کسی می شود!! در ضمن کلمه به کلمه خواب که دیکشنری نیست معنی شود. مفهوم خواب همان است که عرض کردم . این که گفته کارش تمام است ذهنیت شماست که فکر می کنید زندگی شان خراب می شود و نه تعبیر خواب. هر دو کامنت هم یک حق خواب از شما کسر می کند پس لطفا سعی کنید به تعبیر بنده اعتماد کنید که توضیح ناقص به شما نمی دهم. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۲۲:۱۶
nedaaa

nedaaa : سلام. خاهرم چند وقتي است كه به فكر جدايي از شوهرش است ولي به خاطر بچش دو دل هست كه اين كارو بكنه البته در اين جدايي هر دو مقصرن چون لجبازن، ديشب خواب ديدم كه اينگار يكي اومد گفت در قرآن آمده كسي كه مسخره هست جن زده هست و مثل جن ميمونه كه اون طرف منظورش از مسخره شوهر خاهرم بود كه اين ادم (يعني شوهر خاهرم)كه مسخره هست مثل جن ميمونه، حالا نميدونم منظور از مسخره چي بود، بعد در ادامه فكر ميكنم يك لحظه يكي اومد گفت خاهرت كارش تمومه، البته شك دارم ولي حس ميكنم همچين چيزي شنيدم. ممنون از تعبيرتون و اگر اين خواب پيامي براي خواهر يا شوهر خواهرم داره راهنمايي كنيد.ممنون

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۲۹:۲۹
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. منظور این است که کسی که کسی را مسخره می کند گناهکار است و شیطان بر او غلبه کرده است. شوهر خواهرتان شاید او را مسخره می کند و از این جهت گناه می کند. به هم احترام بگذارید و همدیگر را سبک نکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۱۴ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۶:۲۶
داریوش

داریوش : باسلام خدمت خانم هراتی عزیز .وقت شما بخیر

ممنون میشم خواب بنده غیرقابل نمایش شود.



با تشکر

پاسخ
لینک۲۶ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۴:۲۹:۴۵
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. تشکر. دوست عزیز لطفا سعی کنید تا نهایت ممکن خوابتان را کوتاه ارسال کنید من نمی توانم هنگام پاسخ در باکس تعبیر همه ی خواب شما را مشاهده کنم. خوابها را حداکثر در 6-7 خط بنویسید نه 25 خط!! اطلاعات و تجارب شما از زندگی زیاد است و با این وجود می خواهید ذهنیت تان را قویتر کنید و خودتان را بیشتر بشناسید و کشف کنید. نسبت به یک سری مسائل اما می ترسید و هیجان زده شده اید. عروس خاله تان خانمی است که بی تجربه و کم عقل است و نابالغانه رفتار می کند و اشتباهات زیادی را مرتکب شده است. او خویشتنداری بلد نیست و افراطی عمل می کند و خشم و شادی خودش را نمی تواند کنترل کند. پسرخاله شما می خواهد که فکرش باز باشد و برای آرامش خودش به خانمش خیانت کرده و او نیز به همسرش گفته که خبرش را شنیده ام که به من خیانت می کنی و دیگران همگی او را مسخره کرده اند. خاله تان هم از اینکه پسرش با خیانت توانسته همسرش را عصبانی کند خوشحال است!! عروس خاله تان می خواسته به نصیحت کسی گوش کند. آن شخص به او گفته بوده که مدتی محل شوهرت نگذار و از او خودت را دور کن - به این خیال که حالا شوهرش می آید و ناز او را می کشد- که نه تنها اینطور نشد، شوهرش رفت و به او خیانت کرد. خاله شما نمی خواهد شما از این مسائل باخبر باشید. خاله شما شخصیتی بی ایمان دارد و طلاق پسرخاله تان از خانمش به خاطر تشویق خاله تان مبنی بر اینکه زنت را ادب کن بوده!! در واقع عروس خاله تان فقط خواسته برای خودش کلاس بگذارد و قهر کند که شوهرش نازش را بکشد ولی خاله تان پسرش را تشویق کرده که برو جای دیگری خودت را آرام کن و محل این نگذار. خاله شما بی ایمان است. هیچ دعایی در کار نیست. هیچ دعایی برای مومن در کار نیست. اگر کسی باور داشته باشد که خداست که قدرت مطلق در کائنات است، هیچ جنی و هیچ دعایی نخواهد توانست روی او و زندگی اش اثر بگذارد. این باور منفی انسانها نسبت به این که شیطان قدرت بیشتری از خدا دارد، باعث می شود که انسانها فکر کنند که دعا رویشان موثر است و در این صورت است که دعا روی ایشان واقعا هم موثر خواهد شد. چون خداوند کسانی را که به او توکل نکنند، به حال خودشان خواهد گذاشت. من در مورد نظر قرآن در باره ی جادو مطالبی تهیه کرده ام که در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید بخواهید تا برایتان ارسال کنم. پسر خاله ی شما هم باید عاقل باشد و زندگی اش را به خاطر مادرش خراب نکند. آدمهای دیکتاتوری که فکر می کنند چون مادر یا پدر هستند، تمام عمر صاحب و مالک فرزندانشان هستند و روی همه ی رفتارهای آنان می خواهند رهبری و حکومت کنند، اینها آدمهای درستی نیستند. من جای پسرخاله تان بودم خانمم را انتخاب می کردم. اگر مادر، مادر باشد هرگز فرزندش را فراموش نمی کند و با او قهر نمی کند. باور کنید اگر پسر خاله تان 10 تا زن دیگر هم بگیرد، خاله تان با همه ی آنها هم مخالف خواهد بود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۶ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۴۸:۲۶
Narges

Narges : سلام خواب دیدم من و بابام توی حیاط خونه مون بودیم.(در واقعیت ما درخت های انگور داشتیم ولی اونا رو کندیم) دیدم توی باغچه مون هنوز درخت های انگور بودن و دیدم چیزی مانند شتر یا بز که لباس هم پوشیده توی حیاطمونه. به بابام گفتم این کیه؟ ولی اون نمی دیدش و گفت چیزی که نیست. من ترسیدم و فکر کردم جن هست. بابام گفت خرافاتی شدی بریم خونه ی عمه ات تا درستت کنه. و دیدم که با بابام داشتم راه می رفتم و یه دسته پسر از جلومون رد شدن. بابام با یکی از انها که همسایه هم هست سلام کرد و بقیه ی پسر ها به من نگاه می کردن که مجبور شدم سلامشون کنم. و بعد بخاطر اتفاق بدی که در واقعیت افتاده من از دیدن اون پسر ناراحت شدم و به مامانم گفتم حالا بابا هرکی رو می بینه فکر می کنه من دوست پسر دارم.( درحالی که هیچ وقت نداشته ام)

پاسخ
لینک۵ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۱۰:۲۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. زندگی شما به ثروت بیشتری خواهد رسید و غنی تر از قبل خواهید شد. ولی شما شخصیتی ساده لوح دارید که توانایی تان برای قضاوت شرایط، کم است . شما نگرانی ها یا بارها و مسئولیت های زیادی را روی دوشتان می کشید و نیاز دارید که محافظه کار تر باشید. شما شخصیتی کینه ای دارید و به خاطرات و گذشته های تلخ تان می چسبید. استقامت شما زیاد است و گشایش کار خواهید یافت. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۰۴:۴۲
Niloofar

Niloofar : سلام، من خواب دیدم با شخصی که میشناختم ولی غریبه است، سوار ماشین بودم و داشتیم درمورده مراسم عقدمون صحبت میکردیم که باید همه کارهارو خودمون انجام بدیم مگه نه میمونه خیلی کارا، تو مسیر وسط اتوبان یهو ماشین ایستاد و دیگه حرکت نکرد، من برگشتم پشته سرمو نگاه کردم، دیدم ماشین ها و یه اتوبوس دارن با سرعت میان، گفتم الان میزنن به ما و ما میمیریم و له میشیم، هرکاری کردیم ماشین حرکت نکرد، انگار یکی یا یه نیرویی جلوی ماشین گرفت و ماشین میچرخید، تمام ماشین هایی که پشت ما بودن ایستادن و اونا هم همین مشکل واسشون پیش اومد. همه پیاده شدیم، من دیدم رو زمین یه چیزی شبیه خاک بود و یهو به همه گفتم من میدونم چی شده، گفتم جن اینجا هست و ما نمیتونیم حرکت کنیم. دستمو بردم بالا و با صدای بلند قل هو الله خوندم خاک از رو زمین بلند شد. یهو گفتم به همه ما فقط 3" دقیقه وقت داریم بریم. مگه نه برمیگردن و ما گیر میکنیم اینجا و میمیریم. سوار شدیم و با سرعت حرکت کردیم و راه افتادیم و من تو مسیر خوشحال بودم و رسیدیم به دمه یک خونه که انگار خونه ما بود و از خواب پریدم

پاسخ
لینک۲۱ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۰۹:۰۶
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما برای رسیدن به خواسته هایتان تلاش بسیاری می کنید و می خواهید که برنامه ریزی کنید که به موفقیت برسید ولی به خودتان تکیه می کنید و نه به خداوند و انشالله نمی گویید. در نتیجه شیطان همه ی هدفهای شما را به هم می زند و در دلتان ترس قرار می دهد که نتوانید موفق شوید. اگر می خواهید در کارتان موفق باشید همیشه به خداوند توکل کنید و اگر او را از یاد نبرید هیچ چیز مانع موفقیت شما نخواهد شد. برای دفع شیاطین و چنیان و انرژیهای منفی کافیست هر وقت می خواهید کاری را شروع کنید و همینطور قبل از خواب 7 باز ذکر نام حضرت فاطمه س را به این صورت بگویید. یا فاطمت بنت محمد رسول الله . این ذکر بسیار مجرب است و همیشه بگویید اگر خدا بخواهد و انشالله را فراموش نکنید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲۱ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۵۰:۵۵
Niloofar

Niloofar : سلام. خواب دیدم وارد خانه مادربزرگم شدم و دنبال مادرم و بردارم میگشتم که دمه در شلوغ بود وقتی وارد خانه شدم یک شخصی شبیه پیرزن امد داخل خانه ولی چهره عجیبی داشت. بهش گفتم برو بیرون نرفت، وقتی میخواستم دستشو بگیرم بلند کنم که ببرمش بیرون چهره وحشتناکی شبیه جن پیدا کرد و دست من و چنگ زد و ناخوناشو محکم داشت فشار میداد جوری که حس کردم الان مچ دستم کنده میشه
بعدش یهو احساس کردم یک قدرت قوی دارم و دستمو گرفتم سمتش بلند سوره قل هو الله بلند خوندم و با حرکت دستم پرتش کرذم بیرون خونه. انگار اصلا دستم بهش نخورده باشه و مثل جادو از دور اینکارو کردم

پاسخ
لینک۲ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۳۷:۱۷
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. شما اجازه نمی دهید که اخلاقیات بد، بطالت و بیهودگی، وقت کشی یا جبهه گیری های بی منطق که در زندگی می تواند باعث شکست شما شود، به شما غلبه پیدا کند. شما مهارت های ذهنی و فیزیکی قوی ای دارید که کافیست تا اراده کنید و موفقیت را برای خودتان با عملکردی قاطع و با فکری منطقی عملی سازید. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۲ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۵۹:۴۸
zahra

zahra : سلام
من دیشب خواب دیدم که با خانوادم تو یه جایی که نمیدونم کجا بود و پنجره های زیاد و پرده سفید بلند داشت بودیم انگار که طبقه اخر یه برج بود پله های زیادی هم داشت هممون و یه چیزی هی اذیت میکرد داداشام هی سعی میکردن از راه پله فرار کنن برن پایین اما هر چقد ک میرفتن باز تو همون طبقه بودن من و خواهر و خواهر زاده هام تو خونه بودیم و من چهره خواهر زادمو دیدم که هی داره تغییر میکنه انگار جن واردش شده بود شروع کردم به اعوذو به الله و بسم الله خوندن پصت سر هم و میدیدم که یه چیزی ازش جدا میشه اینکار و برای همه کردم و تند تند میرفتم دم پنجره ها اینو میخوندم و همین میدیدم دور میشن هی در پنجره ها رو میبستم باز از طرف دیگه هی باز میشدند دیگه اونجا فقط من بودم تنها . نمیدونم چجوری ولی از اونجا اومده بودم بیرون و هممون خونه مادر بزرگم بودیم البته اصلا شبیه خونه ای که تو واقعیت هست نبود من توی اشپزخونه داشتم کار میکردم و میوه و شیرینی اماده میکردم با خواهر حدف مبزدم همین که خواهرم رفت بیرون هی یه چیزی رو پشت سرم احساس میکردم هی رد میشد هی میخندید انگار اذیتم میکردن و من از اون اشپزخونه بیرون نمیومدم میترسیدم باز اونارو با خودم بیارم تو جمع حانوادم هر کی هم میومدم نزدیک اشپزخونه میگفتم تو نیا برو برو اینجا نیا

پاسخ
لینک۵ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۳۶:۴۱
فریبا هراتی

فریبا هراتینویسنده یوتاب : سلام. درک شما نسبت به مسائل بسیار بالاست و همه چیز را از زاویه های متفاوتی می توانید بررسی کنید و می توانید تشخیص دهید که چه افرادی صادق و مهربان هستند و چه افرادی با افکاری شیطانی دست و پنجه نرم می کنند. قدرت تشخیص شما بالاست و شخصیتی مهربان دارید. اما خودتان هم در معرض دشمنی شیاطین قرار دارید. برای دفع شیاطین چند راه بسیار مجرب وجود دارد. اولین راه ذکر نام حضرت فاطمه س است که اگر هر وقت ترسیدید یا حس کردید که محیط شما سنگین شده یا قبل از خواب، باید 7 بار نام حضرت فاطمه س را به این صورت بگویید که در دفع شیاطین و جنینان بسیار مجرب است: یا فاطمت بنت محمد رسول الله. دومین راه خواندن ایت الکرسی است که این هم برای دفع شیاطین و افکار منفی بسیار مجرب است و سومین راه خواندن دعای جوشن کبیر است. اگر چند بار در روزهای متوالی این دعا را بخوانید شیاطین از زندگی شما به کل بیرون خواهند رفت و شیطان از این دعا بسیار عصبانی می شود. تشکر از همراهیتون.

پاسخ
لینک۵ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۴:۵۵
ادامه

فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.