تعبیر خواب حامله
اگر خواب ببینید که زنی حامله است و او در بیداری حامله نباشد، نشانه وجود ناراحتی و غمی در دل او و مشکلی است که از دیگران پنهان می کند. همینطور اگر خواب ببینید که خودتان حامله شده اید، از موردی دلگیر و غمگین هستید و یا سختی و مشقتی در راه است که باید برای رفع آن صدقه بدهید.
اگر دیدید همسرتان حامله است، یا نشانه غم پنهانی او است و یا اینکه احتمال دارد وظیفه سنگینی به شما محول گردد که انجامش برایتان دشوار است. اگر خواب ببینید که کسی که حامله است فرزندی به دنیا آورده، از غم رهایی می یابد.
اگر ببینید که کسی دختری به دنیا آورده یا خودتان صاحب فرزند دختر شده اید، ثروت به شما روی می آورد و مالی به شما می رسد. اگر ببینید که کسی که به دنیا آمده پسر است، حامی و کمکی برای انجام اهدافتان می یابید که باعث می شود در کارهایتان موفق باشید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
nedaaa : ببخشيد خانم هراتي
حمیده : سلام استاد عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه .مدتیه که خیلی مشغله کاری و اسباب کشی و گرفتاری داشتم دیشب خواب دیدم حامله ام و بچه به حدی در شکمم بزرگ شده که حرکاتش و اندامش کاملا از زیر پوستم مشخصه و اونقدر تکان خورد و کشیده شد که پوستم باز شد و بچه را بغل کردم ولی دنبال کسی میگشتم که جفت را بیرون بیاره بدون هیچ درد و ناراحتی این کار انجام شد و بچه دختر بود لطفا تعبیر بفرمایید ممنون.8
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. تشکر. شما نگرانی هایی دارید و آنقدر راجع به این نگرانی تان حرف نزده اید و آن را در دلتان نگه داشته اید که دیگر وقتش رسیده که از غم رها شوید و مشکلات مالی شما خود بخود حل و فصل خواهند شد. شما به ثروت و سرمایه ای می رسید و خیالتان راحت می شود. تشکر از همراهیتون.
Heliya : باسلام ،چندروزپیش درخواب دیدم ،من ومادرم وخواهرکوچکترم هرسه حامله هستیم ماهه نهم وهرسه به لحظه ی زایمان رسیدیم ،درخواب خیلی تعجب کرده بودم ودردلم میگفتم چطورممکن است که هرسه نفرمان باهم باردارشده وباهم به بیمارستان میرویم برای زایمان،خیلی برام عجیب بود ،من ومادرم با چادرمشکی بودیم ولی خواهرم بدنی کاملا عریان داشت ومن ازاین موضوع هم ناراحت بودم واینکه خواهرم شوهر نداره ،به خودم میگفتم به مردم چی بگیم ؟،خلاصه که هرسه از سه مقصد مختلف به هم رسیدیم وداخل بیمارستان شدیم ،ابتدا مادرم دردشون گرفت ویک پسره سالم به دنیا آورد پرستارعکسشو به من نشون داد ،درخواب حس میکردم بعداز مادرم نوبت من است وبعد نوبت خواهرم ،ولی فقط زایمان مادرم رو دیدمو از خواب بیدارشدم .ممنونم ازوقتی که برایتعبیر خواب من میگذارید.
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادر و خواهرتان هر کدام خواسته ها و آرزوهای خودتان را دارید که به خاطرشان فکرتان ناراحت است و این آرزوها را در دل نگه داشته اید. ولی به زودی از غم رها خواهید شد و خدای بزرگ آرزویتان را برآورده می کند. شما و مادرتان بیشتر رازدار هستید و حرفتان را از غریبه ها مخفی می کنید ولی خواهر کوچکتان رک و پوست کنده و صادقانه خواسته اش را بیان می کند. مادر شما گشایش کار پیدا خواهد کرد و به آنچه که ایده آل اوست خواهد رسید. تشکر از همراهیتون.
سیما سحرابی : سلام خانم هراتی عزیز
خواب دیدم فهمیدم باردارم و یک ماهمه و بابای بچه هم یکی از هم دانشگاهی های قدیمم بود در صورتی که من هنوز ازدواج نکردم
و اون وسط مامانم موهای بابامو بلوند رنگ کرده بود
تعبیرش چیه؟ ممنونم بابت کمکتون
فریبا هراتی
: سلام. شما به خاطر موضوعی در رابطه با کسی که دوست قدیم شماست یا اخلاقیات او مانند دوست قدیم شماست، فکرتان ناراحت است ( یا خواهد شد) و غصه می خورید و یا تصمیمی دارید که به خاطر فکرتان یا تصمیمتان صحبتی نمی کنید و حرفتان را در دلتان نگه می دارید. مادر شما سعی می کند که پدرتان را وادار کند که خونسرد یا روشنفکر باشد و اجتماعی تر برخورد کند. تشکر از همراهیتون.
Rose : سلام خانم هراتی عزیز من مادرم بارداره و سه چهار روز دیگه برادرم به دنیا میاد چندروز پیش خواب دیدم که در یک باغ تالاریا عمارت خیلی بزرگ هستیم که دراونجا عروسی پسر عموم بود انگار، من و مادرم و کلی از فامیل دراتاقی درون عمارت دورهم نشسته بودیم بعد من بچه دخترخالم رو بغل کردم انگار جعمیت اون اتاق نسبتا کوچیک هرلحظه داشت بیشتر میشد از مادرم خواستم که ازاونجابریم همه از سالن به بیرون داشتد می رفتد خیلی باعجله اونجا پر از ادمای مختلف بود ولی وقتی که خواستیم بریم بیرون یه خانوم دیدم که داره به مادرم کمک میکنه ازاونجا بره منم یه زن حامله دیگه رو دیدم وبه اون کمک کردم از از پله های بزرگ اونجابیاد پایین و از اونجابردمش بیرون و خبری از مادرم نداشتم وقتی تا اون خانومو ببرم جلوی خونش داشتم باهاش خوشوبش میکردم وصورتش خندون بود راستی شب بود میدونم یکم زیاد شد ولی تا جایی که میشد خلاصش کردم ممنونم لطفا تعبیرش کنید
فریبا هراتی
: سلام. انشالله مبارک باشد. شما و مادرتان و فامیلتان می خواهید طبق عادات خانوادگی تان و از ته قلبتان به پسر عمویتان کمک کنید تا مشکلاتش از بین برود ولی مادر شما نباید در شرایط حاضر خودش را درگیر فعالیت هایی کند که آرامش او را به خطر می اندازد. شما سعی می کنید که آرامش مادرتان را حفظ کنید و او را از مداخله در کاری که به او مربوط نیست برحذر می دارید. اگر هر کسی دیگر هم جای مادرتان بود، شما نمی خواستید که در شرایط مادرتان، به او فشار وارد شود و کلا دلسوز و مهربان هستید. انشالله بلا به دور باشد. برای دفع شر صدقه بدهید. تشکر از همراهیتون.
mahta : سلام،من متاهلم ویه دختر ۷ساله دارم.دیشب خواب دیدم حامله ام وکیسه آبم پاره شده وسریع خودمو به بیمارستان رسوندم وتو خواب حس میکردم بچه تو شکمم مرده،اونجا تو بیمارستان زایمان طبیعی کردم با اینکه زایمان خودم سزارین بوده و تو واقعیت هیچ تجربه ای از زایمان طبیعی ندارم
درحین زایمان بچه تو دلم تکون خوردوسالم به دنیا اومدووقتی به دنیا اومد اصلا گریه نکردوهمش به صورت من لبخند میزدوپسربود.
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران هستید که کارهایتان چطور به پیش برود و تحت تاثیر این نگرانی غصه می خورید و احساسات منفی به ذهنتان راه داده اید. فکر می کنید که موفق نمی شوید ولی اینطور نیست. شما به زودی از غم رها خواهید شد و خوشحال می شوید. کار یا پروژه ای به شما واگذار می شود که باعث آرامش خاطر شما خواهد شد و در انجام کار و زندگی تان موفق عمل خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
ستایش : سلام. سه بار تا حالا خواب دیدم که حامله هستم و روز زایمانم رسیده و هر سه بار مشکلی تو اون روز داشتم. بار اول میترسیدم از نگه داری بچه، بار دوم استرس زایمان رو داشتم و بار سوم شکمم خیلی کوچک بود در حد سه چهار ماه در صورتی که میدونستم ۹ ماه کامله و میترسیدم بچه خیلی کوچیک باشه.
و فقط تو خواب دوم بچهم دنیا اومد.
و توی همهی خواب ها خاله ام همراهم بود به نوعی انگار تو بیمارستان کنارم بود.
خواب سوم رو ۱۲ شهریور و ساعت ۵-۶ غروب دیدم.
فریبا هراتی
: سلام. شما به خاطر مسئله ای ناراحت می شوید و یا هدف و پروژه ای قرار است به شما واگذار شود که شما به آن فکر می کنید یا حرفی در دل دارید که نمی خواهید راجع به آن صحبت کنید و مجبورید این را به صورت راز در دلتان نگه دارید. شما می ترسید که نتوانید هدفتان را بخوبی عملی کنید یا وظائفتان را به خوبی انجام دهید و خودتان را آماده ی تغییر شرایط زندگی تان نمی دانید. اگر بچه به دنیا آمده از غم رها خواهید شد و یا هدفی را عملی خواهید کرد. خاله ی شما با شما همفکری می کند و راهنمایی تان می کند یا شما به فرهنگ خانواده ی مادرتان وابسته هستید. نوشتن چند خواب در یک خواب آنهم به این صورت مختصر هم خلاف مقررات سایت است و هم ممکن است در تعبیر اشتباه به وجود بیاورد. شما فقط زایمان را ذکر می کنید ولی زوایای خواب است که تعیین کننده ی نوع مشکل شما و یا شاید نشان دهنده ی راه حل نجات شماست. لطفا هرگز چند خواب را در یک خواب تحت عنوان خوابهای مرتبط با هم ذکر نکنید تا خدای نکرده مدیون سایت و کارمندان آن نباشید. تشکر از همراهیتون.
IRAN : سلام خواهر دوستم که مجرده خواب دیده هر سه تا خواهر با هم حامله اند دو تا خواهر متاهل و یکیشون مجرده یکی از فامیلاشون میپرسه زهرا(دوستم) حاملست میگه آره اونم میگه خدا روشکر دوستم متاهله (تو یک ماه اخیر دوست و آشنا خواب حاملگی دوستمو دیدند ) ممنون از تعبیرتون
فریبا هراتی
: سلام. دوست مجرد شما ایده و افکاری در سر دارد که عملی نشده و یا به فکر انجام پروژه ای است که هنوز انجام نشده و یا حتی از مسئله ای فکرش ناراحت است که نمی خواهد راجع به آن با کسی صحبت کند و رازش را در دل نگه داشته و غصه می خورد. خواهران متاهل او هم شاید واقعا حامله باشند و شاید آنها هم از مسئله ای نگران هستند و یا هدفی دارند که هنوز عملی نشده است. تشکر از همراهیتون
Mohammad : سلام.امروز صبح خواب دیدم خانمم حامله است و خیلی شکمش بزرگه و کمی هم درد میکشه و قراره جایی بریم و من میگم با این شکم درد چجوری میتونی سوار ماشین بشی و اون میگه با اتوبوس بریم و من گفتم من اگه کنارت بشینم چون وضعیتت اینجوریه سر گیجه میگیرم.ممنون
فریبا هراتی
: سلام. خانم شما به خاطر مسئله ای ناراحت است و راجع به آن حرف نمی زند. او می خواهد که شما از دیگران تبعیت کنید و هر چه که همه قبول کردند یا انجام دادند، شما هم همانکار را بکنید ولی شما تمایل دارید که خودتان کنترل زندگی تان را بدست بگیرید و می خواهید که از خودتان و خانمتان، به روش خودتان حمایت کنید. تشکر از همراهیتون.
Z : سلام
من دیشب خواب دیدم منو مادرم باهم باردار هستیم (البته من مجردم اما در خواب مثل اینکه متاهل بودم )و نزدیکه بچه ی هردمون بدنیا بیاد اما هیچکس به حرف ما اهمیت نمیده و به پدرمم میگم اهمیت نمیده تعبیرش چی میشه
فریبا هراتی
: سلام. شما و مادرتان هر دو نسبت به مسائلی ناراحت هستید و غصه می خورید و دوست ندارید که حرفتان را به کسی بگویید و در دلتان این حرفها را نگه می دارید، یا کار و پروژه ای در فکرتان هست که هنوز عملی شان نکرده اید و فکر کردن به این کارها، شما را ناراحت می کند. برای دیگران نگرانی های شما مهم نیست و کمکی به شما نمی کنند که اهدافتان را عملی کنید. تشکر از همراهیتون.