تعبیر خواب حامله
اگر خواب ببینید که زنی حامله است و او در بیداری حامله نباشد، نشانه وجود ناراحتی و غمی در دل او و مشکلی است که از دیگران پنهان می کند. همینطور اگر خواب ببینید که خودتان حامله شده اید، از موردی دلگیر و غمگین هستید و یا سختی و مشقتی در راه است که باید برای رفع آن صدقه بدهید.
اگر دیدید همسرتان حامله است، یا نشانه غم پنهانی او است و یا اینکه احتمال دارد وظیفه سنگینی به شما محول گردد که انجامش برایتان دشوار است. اگر خواب ببینید که کسی که حامله است فرزندی به دنیا آورده، از غم رهایی می یابد.
اگر ببینید که کسی دختری به دنیا آورده یا خودتان صاحب فرزند دختر شده اید، ثروت به شما روی می آورد و مالی به شما می رسد. اگر ببینید که کسی که به دنیا آمده پسر است، حامی و کمکی برای انجام اهدافتان می یابید که باعث می شود در کارهایتان موفق باشید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
ارام : سپاس فراوان از انرژی مثبت شما و واژه های مهر آمیزتون. شاید به نظر غلو بیاد! ولی یکی از افرادی که من قلبن دوسش دارم و خداوند رو شاکرم که باهاش اشنا شدم شما هستید! تعابیرتون خیلی جاها راهگشای من یا پاسخ پرسش هام بود. کماکان لذت میبرم از نوشتن براتون یا خوندن تعبیرهاتون، هرچند تعبیر خواب خودم نباشه. از برخی تعابیر که مرتبط به خواب خودم نبود عکس گرفتم؛ چون گفته هاتون درباره خواب دیگران، درس زندگی برای من بود. به قدری در قلب و جان من رخنه کردید که بارها پیش اومده مشغول خواب دیدن بودم، در حالت خواب (توی خوابم) به خودم میگفتم: یادم باشه اینو دقیق برای خانوم هراتی تعریف کنم! شوربختانه سعادت دیدارروی ماهتون رو نداشتم ولی به قدری مشتاق بودم که چند بار در خواب زیارتتون کردم :) هرجایی باشم همیشه به یادتونم و دلم نمیخاد این رابطه به هیچ دلیلی قطع بشه، حتا اگر دیگه خواب نبینم! خداوند به شما برکت فراوان بده؛ دل خوش و تن سالم، نازنینم ♥️
فریبا هراتی
: تشکر عزیز دلم. دوستی ما همیشگی خواهد بود انشالله.
ارام : درودها. نخست خدمتتون عرض کنم متن پنهان بمونه. تشکر
فریبا هراتی
: سلام. به به خیلی هم عاااااااااالی. مبارک باشه انشالله. تشکر از این خبر خوش و البته که خوشحال شدم. شما در قلب من جای خاصی دارید و در این بخشی از زندگی تون که با من آشنا شدید، در تمام مراحل باهاتون همراه بودم. به خاطر این خبر خوش هم براتون خیلی خوشحالم و امیدوارم همیشه خوشبخت باشید عزیزم. هر چند که هرگز سعادت دیدنتو نداشتم. بارداری شما در خوابتون هدفی هست که در دل داشتید و حالا کم کم برای همه این هدف مشهود می شود و ورزش در باشگاه همان تلاش شماست برای اینکه درست و ورزیده رفتار کنید و به خواسته ی قلبیتون برسید. با بهترین آرزوها برای شما و تشکر از همراهیتون.
ارام : درود بر شما نازنین. دیشب دیدم در منزل پیشین زندگی میکردیم و مادرم باردار شده بود. شکمش بزرگ نبود و با ولع غذا میخورد. گفتم: مامان یعنی چهارمین بچه؟!؟ از نظر اقتصادی و هیچ جوره حرکت خردمندانه ای نیست! گفت: یکی دوماه پیش که با بابات رفتیم همدان اینجوری شد (در واقعیت چنین سفری نبوده). خیلی عصبانی شدم و سعی کردم منطقی قانعش کنم که کار درستی نیست. سپس فکر کردم «جنین تازه یکی دو ماهشه، پس میشه انداختش. باید باهاشون گفتگو کنم که بندازنش». چون اونا میخاستن بچه به دنیا بیاد. خوابم جنبه های مهم دیگری هم داشت که شوربختانه خاطرم نیست. تشکر از شما بانو
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما طبق عادات و روش هایی که همیشه از قدیم در زندگی به کار می برده، فکرش ناراحت است و نیاز به حمایت دارد. اما شاید نمی خواهد راجع به این مشکلات صحبت کند. او به خاطر اینکه شما فرصت رشد و پیشرفت در زندگی تان پیدا می کنید خوشحال است ولی به خاطر اینکه از زندگی شان می روید و این ارتباط امروزه تان پایان پیدا می کند ناراحت است. شما سعی می کنید که او را از این فکر منصرف کنید و نمی خواهید که او احساس آسیب پذیری کند. هر چند که مادرتان دلش می خواهد که شما به هدفتان برسید و او هم از غم رها شود، اما به خاطر اینکه از شما جدا می شود غصه می خورد. این مسئله تقصیر هیچ کسی نیست ولی درک آن برای شما تا زمانی که مادر نشوید و چندین سال تمام هدفتان خوشبختی فرزندتان نباشد، مشکل است. البته مادرتان هم نسبت به خانواده ی مادری اش همان احساسی را داشته که شما نسبت به خانواده تان دارید. اگر جز این باشد انسان نمی تواند هیچوقت ازدواج کند و یا به مسافرت برود. تشکر از همراهیتون.
رخساره : سلام وقت بخیر.۱۲رجب خواب دیدم باردارم شکمم کوچیک بود مثل بارداری ۳یا۴ ماهگی.خواهربزرگم کنارم بود وداشتم به شکمم نگاه میکردم خواهرم گفت دست بذارپایین شکمت ببین بچه ات تکون میخوره دستم گذاشتم رو شکمم حس میکردم بچه داره تکون میخوره مثل ضربان قبل بود.باخودم گفتم چون بچم پسره اینقد زود تکونش رو حس میکنم وحس خوبی داشتم از بارداریم.بعد خودمون روخونه مادرشوهر خواهرم دیدم خونش خیلی بزرگ بود وبا خونه ای که داره فرق داشت فرش تو خونه نبود مثل خونه های قدیم اتاق اتاق بود حالت گل وگچ خونه های قدیم داشت باهام صحبت کرد ولی یادم نیست چی گفت رفتم توآشپزخونه چیزی برداشتم فکرکنم لیوان بود که آب بخورم یه راهرو تقریبا بزرگ داشت ازآشپزخونه اومدم بیرون برم خونه خودم تو راهرو بودم که ازخواب بیدارشدم متاهلم ویه دختر دارم وقصد بارداری دوم دارم .تشکر از تعبیر خواب
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما هدفی در دل دارید که تمایل دارید آن را اجرایی کنید و به خاطرش فکرتان کمی ناراحت است. شما با خواهرتان راجع به هدفتان صحبت می کنید. شما فکر می کنید که با داشتن فرزند جدید، قادر خواهید بود امکانات و منابع خودتان را افزایش دهید و زمینه ی رشد و فعالیت های شما در آینده بیشتر فراهم خواهد شد. هر چند که می دانید که با بارداری بیشتر، دردسرهای بیشتر و ناراحتی های زیادی در جای جای مختلف زندگی تان خواهید داشت. اما به هر جهت شما نسبت به آرزویی که دارید، مثبت اندیش و امیدوار هستید که بتوانید بعدا زندگی تان را متحول کنید و شرایط مالی تان را بهتر کنید. تشکر از همراهیتون.
Forough : سلام من مجردم.خواب دیدم تو اتاق زایمانم و لباس سبز تنمه و دارم بچه به دنیا میارم و بچه به دنیا اومد.فکر کنم بچه دختر بود و شوهرم توی خواب کسی بود که در واقعیت دوست پسرمه و کنارم بود تو اتاق زایمان.من و شوهرم خیلی خوشحال بودیم
فریبا هراتی
: سلام. شما از غم رها خواهید شد و به ثروت می رسید. شما و دوست پسرتان از اینکه شرایط مالی شما بهتر می شود خوشحال خواهید شد و انرژی مثبت و رفتاری حاکی از آرامش و خوش بینی نسبت به اینده خواهید داشت. تشکر از همراهیتون.
Lia : خانم هراتی عزیز ممنونم از تعابیر خوبتون .اتفاقاتی افتاده و قلبم بسیار شکسته اس اگه خوابم بواقعیت بپیونده, میخوام بگم جایگاه والاییه جایگاهی ک توش ادم اتفاقات شادیها و ناخوشیهای ادما رو رصد کنه،چون خوابها دروغ نمیگن. خوشحالم ک از دانش بابرکت شما استفاده میکنم. براتون از ایزدمنان طول عمر و برکت فراوان میطلبم.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر عزیزم. انشالله به آرزوهای خوبتان برسید و آرامش و شادی به زندگی تان راه یابد. تشکر از دعاهای خیر و همراهیتون.
Lia : با سلام ساعت ۳صبح خواب نمایش داده نشه.
فریبا هراتی
: سلام. این خانم به خاطر مسئله ای بشدت ناراحت است و غصه می خورد و نمی تواند نگرانی اش را از دیگران مخفی کند. شما شاهد ناراحتی او خواهید بود ولی با این وجود، دوست ندارید که او تقاص کارهای بدش را اینطور پس بدهد. شما سعی می کنید که او را ببخشید و از او حمایت کنید تا انشالله خوشحالی به زندگی هردویتان برگردد. تعبیر خواب می تواند با تاخیر همراه باشد ولی به این معنی نیست که قطعا تعبیر با تاخیر خواهد بود. تشکر از همراهیتون.
مریم : سلام.دختر مجردی هستم که چندماهه با پسری که دوستش دارم کات کردیم و خیلی ناراحتم و خیلی شبها با گریه میخوابم و به جز دوستان خیلی نزدیکم کسی از حال من خبر نداره.دیروز دوشنبه صبح خواب دیدم که هشت ماهه باردارم ولی ظاهر شکمم از روی لباس شبیه اونهایی بود که سه چهار ماهه باردارن ولی وقتی با دخترداییم که صمیمی هستم صحبت میکردم لباسمو زدم بالا نشونش بدم،شکمم کاملا شبیه هشت ماهه ها بزرگ بود.ولی بچه تکون نمیخورد.ظاهرا از پسرخالم باردار بودم درحالیکه تو واقعیت من و پسرخالم علاقه ای به هم نداریم ولی نمیدونم چرا پسرخالم خیلی تو خوابهای من هست.تو خواب بهش گفتم که بچه یک ماه دیگه به دنیا میاد باید بری سرکار آدم خودش میتونه نخوره نپوشه ولی بچه که نمیتونه.ناراحت بودم بهش گفتم چرا این کارو کردی گفت یک بار دیگه هم این اشتباهو کردم گفتم خب باید حواستو جمع میکردی
فریبا هراتی
: سلام. شما فکرتان به شدت ناراحت است ولی احساستان را از دیگران مخفی می کنید و امیدی هم ندارید که مشکلتان حل شود. پسر خاله ی شما در خوابتان به معنی خود پسرخاله تان نیست. بلکه به این تعبیر است که شما سعی می کنید که مستقل و خودمختار رفتار کنید و مثل یک مرد، قوی باشید و سر حرفتان بمانید. می خواهید خواسته هایتان را بدست بیاورید و حرف، حرف خودتان است ولی در عین حال مطابق با فرهنگ خانواده تان رفتار می کنید. این باعث می شود که شما نتوانید به خواسته هایتان برسید و یکبار دیگر هم به خاطر همین اخلاقیاتتان در خصوص موردی خاص، شکست خورده اید. شما می خواهید هر جور شده مشکلاتتان را خودتان حل کنید. کسی که با او کات کرده اید، یا قلبا شما را دوست نداشته که راحت رفته است و یا شما به حدی با او جدی کات کرده اید که از آشتی با شما ناامید شده. دوران دوستی را برای همین می گذارند که هر کسی با کسی نتوانست سازش کند، برود پی زندگی خودش. اگر کسی روحیات و اخلاقش با شما هماهنگ نیست که نمی توانید او را مجاب کنید که دوستتان داشته باشد. پس به جای غصه خوردن باید منطقی تر رفتار کنید و آینده ی شاد و خوبی برای خودتان بسازید. قطعا خیلی آدمها در این دنیا هستند که از لحاظ روحی می توانند مثل شما باشند. تشکر از همراهیتون
مریم : ببخشید پس تعبیر اینکه هشت ماهه باردار بودم چی میشه؟ چون من تو تعبیرهای قبلیتون همینجا خوندم که به کسانی که خواب دیده بودن هشت یا نه ماهه باردار هستن گفته بودین که به زودی از غم و غصه خلاص میشن مشکلاتشون حل میشه ولی به من نگفتین. در مورد پسرخالم هم نمیدونم شاید چون من همبازی بچگیهام پسرخالم بود جای هر جنس مخالفی تو خوابهام میبینمش چون خیلی زیاد تو خوابهای من به طرق مختلف هستش وگرنه تا به امروز علاقه ای به من نشون نداده و منم علاقه خاصی بهش ندارم.
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم تعبیر خوابها قابل کپی برداری از روی هم نیستند! پسرخاله ی شما در خوابتان عرض کردم که پسر خاله تان نیست! یعنی تعبیر به او بر نمی گردد. من برای شما یک بار در خوابتان توضیح دادم که (بلکه به این تعبیر است که شما سعی می کنید که مستقل و خودمختار رفتار کنید و مثل یک مرد، قوی باشید و سر حرفتان بمانید. می خواهید خواسته هایتان را بدست بیاورید و حرف، حرف خودتان است ولی در عین حال مطابق با فرهنگ خانواده تان رفتار می کنید. این باعث می شود که شما نتوانید به خواسته هایتان برسید و یکبار دیگر هم به خاطر همین اخلاقیاتتان در خصوص موردی خاص، شکست خورده اید. ) این یعنی پسر خاله تان. لطفا به تعبیر من اعتماد کنید و نخواهید که همه چیز را کلمه به کلمه برایتان این = آن بنویسم. چون صدها کاربر خواب ارسال میکنند و در اینصورت من باید به جای 24 ساعت 48 ساعت را در یک روز بگنجانم. تعبیر خواب یعنی درک کامل از محتوای خواب نه اینکه شما خیال کنید که هر حاملگی در خواب یک تعبیر خاص و واحد دارد. از نوشتن کامنت های اضافه خودداری کنید. تشکر.
zahra : سلام وقتتون بخیر ممنون میشم از تعبیرتون لطفا نمایش داده نشه
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر شما به خاطر مسئله ای فکرشان ناراحت است و امیدوار هستند که از غم رها شوند و به آرزویشان برسند. ولی نه خاله ی شما نه آن خانم نمی توانند برای آرامش روحی مادرتان کاری انجام دهند. باید ببینید چه مشکلی مادرتان را ناراحت می کند و او چه آرزویی دارد. چون ممکن است مادرتان راجع به نگرانی هایش صحبتی نکند. تشکر از همراهیتون.
zhr : با سلام.
بنده مجرد هستم. خواب دیدم که در فضایی که درخت هم داشت میدویدم. در حال ورزش و سرحالم و بعد دیدم که حامله هستم و نزدیک به لحظه زایمان و درد داشتم. مادرم کنارم بود. روی کاناپه ای در یک فضای کمی بزرگ نشسته بودیم و یک خانوم دیگه کنارم حامله بود و خیلی خوشحال نبودم. کمی درد داشتم. دو روز پیش هم خوابی دیدم که برایم تعبیر کردید که نوزاد دختری داشتم که گویا دزدیده شد و فردی قصد تجاوز به اون رو داشت و همسرم در این واقعه خونسرد بودند. ممنون میشم تعبیر خوابم رو بفرمایید و آیا به خواب دو شب پیش که تعبیر کردید ارتباطی دارد یا خیر؟
فریبا هراتی
: سلام. شما اهداف و آرمانهایی دارید که به خاطرشان تلاش می کنید و عزم و اراده ی شما در پیگیری اهدافتان قویست. شما سعی می کنید که مهارتهای لازم را در زندگی تان کسب کنید و به موفقیت برسید. شما هدف یا پروژه ای در سر دارید که می خواهید عملی شان کنید ولی راجع به آن با کسی زیاد صحبت نمی کنید و دلتان شور می زند و یا به خاطر مسئله ای فکرتان ناراحت است. به زودی نگرانی های شما رفع خواهد شد. شما با مهربانی و خردمندی منتظر هستید تا نتیجه ی تلاش هایتان را مشاهده کنید. باید سعی کنید که ذهنتان را از افکار منفی پاک کنید. دوست خوبم من به خوابهای گذشته ی شما دسترسی ندارم و نیز منوط به شرایط زندگی تان خوابهایتان می توانند تعابیر متفاوتی داشته باشند. شما با مطالعه ی تعابیر خوابهایتان و شرایط زندگی تان باید تشخیص دهید که هشدار خوابتان در چه خصوص است. این تعبیر هم ممکن است نگرانی شما به خاطر احتمالی باشد که در خواب گذشته تان عرض کرده ام و هم ممکن است به موضوعی تازه اشاره کند. من از زندگی خصوصی شما خبری ندارم که بتوانم در این خصوص دقیقا اظهار نظری کنم. تشکر از همراهیتون.