تعبیر خواب حامله
اگر خواب ببینید که زنی حامله است و او در بیداری حامله نباشد، نشانه وجود ناراحتی و غمی در دل او و مشکلی است که از دیگران پنهان می کند. همینطور اگر خواب ببینید که خودتان حامله شده اید، از موردی دلگیر و غمگین هستید و یا سختی و مشقتی در راه است که باید برای رفع آن صدقه بدهید.
اگر دیدید همسرتان حامله است، یا نشانه غم پنهانی او است و یا اینکه احتمال دارد وظیفه سنگینی به شما محول گردد که انجامش برایتان دشوار است. اگر خواب ببینید که کسی که حامله است فرزندی به دنیا آورده، از غم رهایی می یابد.
اگر ببینید که کسی دختری به دنیا آورده یا خودتان صاحب فرزند دختر شده اید، ثروت به شما روی می آورد و مالی به شما می رسد. اگر ببینید که کسی که به دنیا آمده پسر است، حامی و کمکی برای انجام اهدافتان می یابید که باعث می شود در کارهایتان موفق باشید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
sh : باسلام خدمت مهربانوعزیز،خانم هراتی مهربان
من خواب دیدم جایی رفتم واز دورشوهر دوستم رو دیدم که داره دخترعمه اش رو که بیوه هم هست روی یک سکویی که میگفتند پایه هایش در حال فروریختنه می بوسه خیلی عصبانی شدم از طرفی بعد دیدم همین آقا با یک خانم دیگه جایی که با دوستم برای تفریح میرفته ،رفته شدیدا عصبانی شدم وبه شدت گریه می کردم به حدی که از گریه روی زمین افتاده و بی حال شدم در همون حال توخواب دوستم حامله بود واز این اتفاقات هم بی خبر بود وزمانی که این آقا داشت بایکی صحبت می کرد شنیدم می گفت اسم این پسرم رو حسین میگذارم..اومدم پیش دوستم وبهش گفتم که شنیدم شوهرت به یک نفرمی گفت اسم این بچه رو حسین میگذارم بدونه اینکه باتو مشورت کنه ودوستم هم متعجب شد .درضمن درخواب دیدم این آقا به دوستم پول داده بوده که صورتش روعمل کنه ولنز رنگی بزاره برای همین دوستم صورتش تغییر کرده بود.لازم به ذکر است که در واقعیت شوهر ایشون قصد طلاق دادن دوستم رو داره واز طرفی مادر وخواهر این آقا از چندسال پیش دختر عمه رو براش کاندید کرده بودند وتوفامیل چو انداخته بودند که دوستم وشوهرش دارن جدا میشن واون موقع دوستم هم خبر نداشت و داشت زندگیشو می کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
فریبا هراتی
: سلام عزیزم. شوهر دوستتان با دختر عمه اش هم نمی ماند و اینکه پایه های سکو در حال فرو ریختن بوده یعنی آنها در واقع نمی دانند که از هم چه می خواهند و از هم دور خواهند شد. این آقا فکر این است که دنبال دنیای خودش برود و مادیات را به عشق ترجیح می دهد. دوستتان از این بابت غصه می خورد. شوهر دوستتان متظاهر به مذهبی بودن است و فقط می خواهد کارش راه بیافتد. شوهر دوستتان می خواهد تا نگرش و دید خود را عوض کند و اصلا خود واقعی اش را به دنیا نشان ندهد و فیلم بازی کند و جوری باشد که او می گوید و نه جوری که دوستتان در واقعیت هست. یعنی شخصیت او را دوست ندارد. همان بهتر که جدا شوند. شر این آدم امروز از زندگی دوستتان کم شود به ز فرداست!! تشکر از همراهیتون.
sh : سلام وتشکر فراوان از شما ...سپاسگزارم...
Ht : سلام روز بخير يه خوابي كه ديدم و نگرانم كرده خواب ديدم توي شكمم يه چيزي مثل تخم شتر مرغه و تكون ميخوره و انگار من بادار بودم
فریبا هراتی
: سلام. موقعیتی پیش می آید که شما مشتاق نیستید آن را قبول کنید و ترجیح می دهید که واقعیات را نادیده گرفته و انکار کنید. شما در دنیای خودتان زندگی می کنید. حقیقت و عدالت و تولدی دوباره در راه است و شما از این جهت نگران هستید.
دانیال : سلام. نزدیک یک سال هست با دختری آشنا شدم و بهم علاقمند هستیم . اگر نمیشه مهم نیست همبنجا منتشر کنید.
فریبا هراتی
: سلام. با احترام خدمتتان عرض می کنم متاسفانه پاسخ از طریق ایمیل مقدور نیست. اما من خواب شما را ویرایش می کنم تا به صورت کامل مشخص نباشد. چنانچه بخواهید جواب آن هم از سایت برداشته شود، می توانید متعاقبا بنویسید که پاک و حذف شود. تعبیر خواب شما این است که این خانم از این مسئله غصه می خورند و پنهانی ناراحت هستند که نتوانید امور مالی مربوط به تامین معاش یا ازدواج با ایشان را تقبل کنید. ایشان می دانند که شما توانایی تقبل هزینه ها را در آینده خواهید داشت ولی برای بدو ازدواج و خواسته های مربوط به والدین و رسومات احتمالا ایشان دلشوره دارند. تشکر از همراهیتون.
Zohre : سلام امیدوارم که حالتون بهتر شده باشه و خداوند به شما قدرت بیشتری بده .خواب دیدم رفتم استخر ولی داخل اب نرفتم باردار بودم ( مجردم) به خاطر همین از کنار آب حرکت میکردم و رفتم سمت جکوزی روی جکوزی ترامبولین نصب کرده بودن منم رفتم روش هی بالا و پایین میپریدم تا سقف بالا میپریدم .تشکر از زحماتتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما بابت مسئله ای که در دل خود محفوظ نگه داشته اید ناراحت هستید و یا غصه می خورید و نیاز دارید که احساسات شما را تایید و درک کنند. باید افکارتان را تمیز کرده و آسیب های گذشته را بشویید و امکانات این را هم دارید ولی هی مرتب خودخوری می کنید. شما تصمیم می گیرید که نسبت به مسائل با دقت فکر کنید، قبل از اینکه با سر به آن شیرجه بزنید! و فرو روید. شما وارد فاز جدیدی از زندگی می شوید و گام های جدیدی که برای حل مشکلات خود برمی دارید، فکر شما را بازتر خواهد کرد به حدی که به نهایت توانایی فکری خود خواهید رسید و با دید باز نسبت به رسیدن به اهداف خود اقدام خواهید کرد. تشکر از همراهیتون.
sepideh : سلام پسرم خواب دیده که من برای چکاپ نزد دکتر رفتم و او به من گفته که باردارم و وقتی من این خبر را به او دادم بسیار خوشحال شده و دوان دوان نزد دکتر من رفته و او نیز گفته 70% پسره و 30% دختر. او نیز از شوق از خواب پریده. البته باید بگویم که پسرم خیلی دلش خواهر یا برادر میخواد ولی متاسفانه ما 3 ساله اقدام کردیم و هنوز باردارنشدیم و داریم از طریق ivf اقدام میکنیم تا شاید بتونیم براش خواهر یا برادر بیاریم.
فریبا هراتی
: سلام. شما آرزوی حاملگی دارید و مشکل شما 70 درصد با تلاش و فعالیت شما حل خواهد شد و 30 درصد هم با استفاده از امکانات مالی پیش خواهد رفت. امیدوارم به آرزوی خود برسید.
راحله : سلام. همسایه قدیمی مون خواب دیده که مادرم لباس قشنگی به تن داره و حامله است(البته مادرم سنی ازش گذشته و نوه داره و دختراش بزرگن وبعضیهاشون ازدواج کردن و بعضیاشون مجردن ا)ز مادرم پرسیده جنسیت بچه ات چیه و مادرم گفته بچه پسر هست.باتشکر
فریبا هراتی
: سلام. مادر شما شخصیت خوبی از خودش پیش مردم بروز داده است ولی به دلیل گرفتاری و پیچیدگی کار یکی از شما ها یا خودش، ناراحت است و پنهانی غصه می خورد. تشکر از همراهیتون.
Soulmaz : سلام
من متاهل. هستم خواب ديدم از يك ادم بسيار معروف به صورت آي وي اف باردار شدم از دوران بارداري چيزي نديدم فقط ديدم كه يك دختر و يك پسر دارم كه حدود ٤ساله هستند و اون آقا دايما مارو تحت نظر داره من احساس خوشحالي تو خوابم داشتم و حتي وقتي بيدار شدم
فریبا هراتی
: سلام. شما به ثروت و گشایش کار خواهید رسید و زندگی شما به سمت مثبت متحول خواهد شد.
یسنا : با سلام لطفا خواب دوستم که در پایین نوشتم تعبیر بفرمائید با تشکر از شما خانم هراتی عزیز
فریبا هراتی
: سلام. خواهر شما از مسئله ای ناراحت است و پنهانی غصه می خورد و چیزی را انکار کرده نمی خواهد راجع به آن صحبت کند در حالی که احتیاج به کمک دارد و کسی جز خانواده و دوستان خودش قادر به کمک رسانی به او نیستند. شما باید هوای خواهرتان را داشته باشید! تشکز از همراهیتون.
یسنا : سلام دوستم خوابی دیده خواهش میکنم تعبیر بفرمائید واگر نشد بذارید و ان شاءالله فردا صبح تعبیرش رو بنویسید با تشکر از شما
دوستم در واقعیت دوسه ساله ازدواج کرده و متاهل و سرپرستار، به قول خودش سالی بیشتر از دوسه تا خواب نمی بینه، به زبان خودش خواب رو می نویسم
خواب دیدم خواهر بزرگم حامله ست( در واقعیت حامله نیست و چندتا بچه هم داره) بعد رفته بود یک بیمارستان در شهر دیگه ای و اونجا پذیرشش نکرده بودن، داییم که اتفاقا هم سن خواهرمه با من تماس میگیره و میگه اگه فلانی اومد بیمارستان شما هواشو داشته باش خودم هم میام!!!! بعد اون لحظه متوجه نبودم در مورد خواهرم میگه فکر کردم سفارش کسی رو میکنه فقط بش گفتم باشه. بعد از مدتی از بیمارستان از من پذیرش خواستن ومن اکی دادم که بفرستن، بعدش فهمیدم خواهرمه خیلی ناراحت و نگران خواهرم شدم دیگه منتظر بودم که خواهرم برسه که از خواب بیدار شدم
فریبا هراتی
: دوست عزیز لطفا خواب خود را فردا ارسال کنید امروز یک خواب ارسال کردید و آمار سایت به هم میریزد!! خوابی که امروز می نویسید احتمالا فردا جزء خوابهای دیروز از لیست تعابیری که باید انجام شود پاک خواهند شد. لطفا هیچ وقت بیش از یک خواب در 24 ساعت ثبت نکنید . تشکر.
Yas : سلام وقت بخیر دیشب خواب میدیدم حامله شدم ولی بچه اول و دومم تو واقعیت پسر هستن ولی تو خواب میدیدم ناخواسته باردار شدم و ناراحت بودم ولی بهم گفتن بچت دختره این موضوع یکم خوشحالم کرد تو خواب میخواستم تعبیرش رو بدونم
فریبا هراتی
: سلام. شما نگرانی های مالی دارید و دلتان شور می زند ولی نگران نباشید مشکلات مالی شما حل و فصل خواهد شد. تشکر از همراهیتون.