تعبیر خواب حامله
اگر خواب ببینید که زنی حامله است و او در بیداری حامله نباشد، نشانه وجود ناراحتی و غمی در دل او و مشکلی است که از دیگران پنهان می کند. همینطور اگر خواب ببینید که خودتان حامله شده اید، از موردی دلگیر و غمگین هستید و یا سختی و مشقتی در راه است که باید برای رفع آن صدقه بدهید.
اگر دیدید همسرتان حامله است، یا نشانه غم پنهانی او است و یا اینکه احتمال دارد وظیفه سنگینی به شما محول گردد که انجامش برایتان دشوار است. اگر خواب ببینید که کسی که حامله است فرزندی به دنیا آورده، از غم رهایی می یابد.
اگر ببینید که کسی دختری به دنیا آورده یا خودتان صاحب فرزند دختر شده اید، ثروت به شما روی می آورد و مالی به شما می رسد. اگر ببینید که کسی که به دنیا آمده پسر است، حامی و کمکی برای انجام اهدافتان می یابید که باعث می شود در کارهایتان موفق باشید.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
sepide : سلام. من خواب دیدم یکی لطفا خابم دیده نشه. ممنون
فریبا هراتی
: سلام. او نگران خانواده و دوستانش در ایران است و در حالی که خودش شرایط خوبی دارد و به مقام و موقعیت خوبی رسیده ولی به خاطر خانواده و دوستانش در ایران دلشوره دارد و احساساتی شده و غصه می خورد. شما به این فکر می کنید که دنیای بدی شده و اوضاع برای مردم زیاد خوب نیست. تشکر از همراهیتون.
Behnaz : سلام خانم هراتی عزیزم
امیدوارم که حالتون خوب باشه و سلامت باشید
پیشاپیش ممنونم از تعبیر زیباتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما به محدودیت ها و شرایط بغرنجی که به خاطر سنت های قدیمی با آن مواجه بوده اید فکر می کنید. به اینکه باوجود امنیت و آرامش و امکانات مدرنی که در زندگی تان داشته اید، اما شخصیتی انعطاف پذیر داشتید و تحت همه ی شرایط سعی می کردید که تعادل و کنترلتان را در زندگی حفظ کنید. اینطور نبودید که اگر امکاناتتان کم شود، در زندگی افت شخصیتی داشته باشید و یا اینکه لوس و نازپروده و ضعیف برخورد کنید. آن شرایط سختی که در زندگی تان مشاهده کرده اید رو به پایان است و به زودی خبرهای خوشی خواهید شنید. وضعیت دنیای امروز نابسامان است و فکر همه شلوغ و درهم است و به خاطر این است که مشاهده می کنید که در زندگی همه به هم گیر می دهند و برای هم دردسر درست می کنند چون نمی خواهند به مشکلات بزرگتر فکر کنند!! و توانایی حل و فصل کردن مشکلات اجتماعی را ندارند. مورد دوم هم مثل بار اول اشاره به این دارد که این دنیای عصبانی به زودی از حمل این بار استرس زا خلاص خواهد شد و به صورتی خودجوش و مستقل، شرایط عوض می شود. یا مشکلات شما که به خاطر عصبانیت در دلتان محفوظ نگه داشته اید حل می شود و قادر خواهید بود مستقل عمل کنید و برای رسیدن به موفقیت، وابسته به کسی نباشید. تشکر از همراهیتون.
معصومه احمدی 2 : سلام خانم هراتی عزیز.. من دیشب توی خواب دیدم که فهمیدم اوایل سه ماهگی حاملگی هستم.. و این موضوع رو خواهرم هم میدونه.. من یه خواهرم میگم نمیشه که همچین چیزی.. من از یک سال پیش با هیچ مردی نبودم و هیچ رابطه ای نداشتم.. مگه میشه و خواهرم میگه آره میشه.. در بعضی موارد نادر همچین اتفاقی میفته.. بعد من میگم این آبروریزیه برای من.. باید بریم دکتر که من سقط کنم ولی ایشون میگه نه گناه داره الان دیگه بزرگه بزار به دنیا بیاد صاحب یه بچه دیگه میشی.. مگه بده؟تو همیشه دوست داشتی دو تا بچه داشته باشی.من خیلی گیجم توی خواب.. باورم نمیشه و نمیدونم باید چکار کنم
فریبا هراتی
: سلام. ایده و پروژه یا هدفی جدید در فکر شماست که آماده ی صحبت کردن در باره ی آن نیستید و شاید به این فکر می کنید که این ایده را کنار گذاشته و منتفی کنید ولی خواهرتان ( یا احساس مثبت شما) به شما می گوید که نباید این ایده را کنار بگذارید و باید سعی کنید که هدفتان را عملی کنید. شما نمی خواهید که تا زمانی که چیزی مشخص نشده راجع به هدفتان صحبت کنید. تشکر از همراهیتون.
فرزانه : سلام خسته نباشید...من دیشب خواب دیدم ک زنی با قیافه و جسمی عجیب و غیر طبیعی....ک بدنش از خاک و شن بود...حامله بود و من شاهد ب دنیا اومدن بچه اش بودم...
من مجردم اما بعد از گذشت مدتی در خواب دیدم ک یکهویی منم حامله شدم و وقت زایمانم شد و از حامله بودن و شکم بزرگم تعجب نکردم...و من با اینک مجرد بودم اما مردیو میشناختم ک میدونستم شوهرمه ولی قیافشو یادم نیست...درد حاملگی رو کشیدم و بچه توی شکمم ب شدت تکون میخورد و خود من رو نیز خیلی زیاد جا ب جا میکردن هر دفعه ب یک دلیلی از جای ب جای دیگ میبردنم و شخصی ک مثلا همسرم بود یک دختربچه ۳یا ۴ ساله کنارش بود ک گویی اونم بچه ما بود...
خلاصه ک بچه در حال ب دنیا اومدن بود ک از جیغ زیاد از خواب پریدم....تعبیرش چی میتونه باشه؟
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. من متوجه نشدم که همه ی اینها را در یک خواب دیده اید و یا بین قسمت اول خوابتان که زنی با قیافه ی زشت بوده و قسمت دوم خوابتان بیدار شده اید. از این جهت عرض می کنم که طبق قوانین سایت شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در هر کامنت هستید و اگر چند خواب در یک شب ببینید و بین خوابها بیدار شده باشید دیگر یک خواب محسوب نمی شود و شما خدای نکرده مدیون سایت و کارمندان آن خواهید شد. پس اگر اینها 2 خواب هستند لطفا به بنده اعلام کنید که از شما دو حق خواب کسر شود تا دینی به گردنتان نباشد. تعبیر خواب شما این است که دنیایی سرشار از مشکلات را شاهد هستید که تا کنون چنین مشکلاتی را دنیا به خودش ندیده است ولی این مشکلات به زودی تمام خواهند شد و مردم از غم رها می شوند. بخش دوم به این تعبیر است که شما خودتان هم حرفهای ناگفته ی زیادی در دلتان هست و فکرتان مشغول شده و می دانید که ناراحتید ولی شما گشایش کار خواهید یافت. ثروت و سرمایه ای به دست می آورید و از غم رها خواهید شد هر چند که باید کمی صبور باشید و انشالله روزهای خوب هم خواهند رسید. تشکر از همراهیتون.
فرزانه : سلام همه رو در یک خواب دیدم دو خواب نبوده...ممنون از جوابتون
Saghar : سلام من خواب دیدم که باردارم و شکمم بزرگ شده و از شوهرم هم باردار بودم. بعد انگاری قهر بودم . لباس سفید توری تنم بود . داخل یه لحظه دیدم که داخل بغل کسی هستم و اون رو هم میشناسم خیلی خوشحال بودم وقتی تو بغلش بودم داشتم تو خواب میگفتم من هیچوقت به اون زندگی برنمی گردم با اینکه باردار بودم ولی احساس خوشحالی داشتم
فریبا هراتی
: سلام. شما نگران و ناراحت هستید و غصه می خورید و شوهرتان را مسبب این نگرانی تان می دانید اما از نگرانی هایتان حرفی نمی زنید هر چند که از رفتار شما می توان پی به احساستان برد. شما دلتان می خواهد که شرایط زندگی تان عوض شود و از شما حمایت شود و احساس امنیت کنید. اما در حال حاضر با وجود همسرتان این احساس امنیت را ندارید. تشکر از همراهیتون.
Saghar : سلام خسته نباشید قبل از اینکه خوابمو بگم خواستم بگم که من دیشب دوبار پرداخت کردم یعنی ۲ تا ۶ تومن ولی دوباره زد تمدید عضویت. سری قبل هم همین اتفاق افتاد گفته بودید که پول برمیگرده به حساب ولی اصلا برنگشت ب حسابم. دیشبم ۱۲ تومن ازم کم نشد. تا این که امروز دوباره زدم درست شد
فریبا هراتی
: سلام. من اینجا فقط تعابیر را انجام میدهم و مشکلات مربوط به پرداخت هزینه ی سایت را باید با واحد پشتیبانی و آدرس ایمیل سایت و یا از طریق @yotaabcom با تلگرام یوتاب برای واحد پشتیبانی ارسال کنید. من هیج کاری در رابطه با پرداخت ها نمی توانم برای شما انجام دهم و اطلاعی در این مورد ندارم.
سارا : سلام خانم هراتی عزیز من در حال حاضر با همسرم اختلاف دارم و کارمون به جدایی کشیده توری ک دادخواست طلاق داده یکی از بستگانم ک خوابهاش تعبیر میشن واسم خواب دیده ک دیده من نشستم و میگم ک حامله ام و شوهرم بخاطر اینکه فهمیده حامله ام داره منو برمیگردونه خونه تعبیرش چیه آیا من برمیگردم به زندگیم ؟
فریبا هراتی
: سلام. شما ناراحت هستید و غصه می خورید و این حاملگی شما در خوابتان است. برای اینکه شما با همدیگر بتوانید زندگی کنید باید تشریک مساعی و همفکری با همسرتان داشته باشید و بتوانید همدیگر را درک کنید. خانه ی شما در خوابتان روح و اخلاقیات شماست. اینکه شما را به خانه برگردانده یعنی می خواهد بفهمد که چه چیزی در ذهن شما می گذرد. شما بیشتر از هر چیزی از عدم درک روحی همدیگر رنج می برید و همیشه می گویید که نمی دانیدکه چرا او می خواهد جدا شود. خوابتان بیشتر از این نمی گوید. تشکر از همراهیتون.
سارا : سلام من چند وقتی ک قهرم خونه پدرم و شوهرم دادخواست طلاق داده یکی از بستگانم خواب دیده ک من نشستم جایی و حامله ام و انگاری بش میگم چون حامله ام دیکه شوهرم داره برمیگردونه متو به زندگیمون تعبیزش چیه
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید این خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون.
elena : سلام روز به خیر خانم هراتی عزیر
من و همسرم چند سال پیش از هم جدا شدیم .همسر سابقم فامیل پدرم هست. بعضی از فامیل هامون از جمله عمه و عموی من خیلی از همسرم حمایت کردند و در مورد من به ناحق بدگویی کردند و الان با اونها ارتباط نداریم.
تو خواب دیدم عمه من بهم میگه ما با عموت رابطه و معاشرت زیادی نداشتیم اما خوب الان فوت کرده و ناراحتیم چون بچه داشته و الان هم زن عموت چهار قلو بارداره(در واقعیت باردار نیست) و ما ناراحت اون بچه ها هستیم که هنوز حتی به دنیا نیومدن.منم خیلی تو خواب به خاطر بچه های عموم ناراحت شدم اما بعدش به عمم گفتم حقتونه هر کسی که به ناحق به من بدی کرده به سزای کارهاش میرسه و اون به سزای کارهاش رسیده تو هم منتظر باش.
فردا صبح که از خواب بیدار شدم خواب دیدم عروس دوم خانواده همسرم در حال جدایی از همسرشه و این ها خیلی سعی کردن این اختلاف رو از همه قائم کنن حتی همین عموم که تو خواب دیدم فوت کرده رفته و خواهش کرده که اون برگرده سر زندگیش.ببخشید طولانی نوشتم خواستم دقیق بگم همه چیزو ممنون از تعبیرتون.
فریبا هراتی
: سلام. دوست خوبم از شما خواهش می کنم توجه داشته باشید که طبق قوانین سایت شما فقط مجاز به ثبت یک خواب در هر 24 ساعت هستید و اگر در یک شب چند خواب ببینید هم مجاز به ثبت فقط یکی از خوابهایتان هستید. چنانچه در ادامه از این قانون سایت تبعیت نکنید از تعبیر خوابتان معذور خواهم بود و الان به خاطر دو خوابی که ارسال کرده اید و فردا هم تعطیل است هردو خوابتان را با حق کسر دو خواب از شما، تعبیر می کنم. تعبیر خواب شما این است که روحیه ی عموی شما بسیار خراب است و خانم او خیلی خیلی غصه می خورد. از هر جهت که شما فکر کنید، اینها با مشکل مواجه شده اند و خودشان هم می دانند که تقاص کاری که با شما کردند را دارند پس می دهند. عروس دوم خانواده ی همسرتان هم نسبت به اولویت بندیهای زندگی اش با همسرش مشکلات زیادی دارد و استرس و ترس در وجودشان ایجاد شده. عمویتان سعی می کند که زندگی ایشان را حفظ کند تا آشتی کنند. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام خسته نباشید. من چند روز پیش خواب دیدم که با کل خانواده ام به یک باغ رفتیم برای گردش. توی باغ به همه گفتم که من حامله هستم و خوشحال بودم. یک پیرمردی که نمیشناختمش ولی از فامیل بود گفت این بچه میاد ولی بعدی سقط میشه. با خواهرم راه میرفتم و در رابطه با این حرف پیرمرد باهاش درد و دل میکرم. و نگران شدم که نکنه این بچه هم سقط بشه.
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما نگرانی های فکری تان را با خانواده تان مطرح می کنید و از حرفهایی که در دل دارید، و مشکلاتتان با آنها سخن می گویید. خرد و عقلانیت به شما هشدار می دهد که این مشکل شما حل خواهد شد و به هدفتان می رسید ولی اگر دوباره این اشتباه یا این ریسک را بکنید، کارهایتان خوب پیش نخواهد رفت. شما باید برای آینده مسیر زندگی تان را عوض کنید و مجددا اشتباه نکنید. تشکر از همراهیتون.