تعبیر خواب رفتن به مکه
اگر کسی در خواب دید که به حج می رود، یا موفق به زیارت خانه خدا می شود و یا عملی را انجام می دهد که برای او ثواب حج کردن می نویسند. اگر بیمار این خواب را ببیند شفا می یابد و اگر مقروض ببیند، دین و قرضش ادا می شود. اگر از دشمنی نا ایمن است، از وی ایمنی خواهد یافت، یا سفری که در آن خیر و برکت وجود دارد، نصیب او می شود.
اگر کسی دید که حج بر او واجب است ولی از رفتن به حج خودداری می کند، نسبت به امانتداری، خیانتکار است و اگر کسی خود را در حال احرام شدن مشاهده کرد، قصد انجام کاری دارد که صوابش کمتر از حج نیست. اگر در خواب در نیت داشته باشد که از استطاعت و توانایی خود در راه انجام امور عام المنفعه استفاده کند، رضای خدا را به دست خواهد آورد و این نیت را اگر در بیداری به انجام رساند، با صواب حج برابر است.
اگر خواب ببینید کسی از نزدیکان شما یا کسی که او را می شناسید به زیارت خانه خدا مشغول است، امنیت خاطر و سلامتی برای او حاصل خواهد شد. دیدن افرادی که غریبه هستند و به زیارت خانه خدا مشغول هستند بنا به شرایطی که آنان را می بینید، تعابیر مختلفی دارد.
اگر ببینید مردم با آرامش و اطمینان خاطر به زیارت خانه خدا مشغول هستند و ذکر می گویند، برای همه گویای ایمان زیاد و صفای باطن است اما اگر کسانی را که به حج خانه خدا مشغولند به صورتی زشت و یا شبیه حیوانات مشاهده کنید، حج آنان باطل و عبادت آنان از روی نفاق و دورویی و برای رسیدن به مال دنیاست.
تعبیر خواب قصد رفتن به مکه
اگر کسی در خواب قصد رفتن به مکه را داشته باشد و آرزویش این باشد که به مکه برود، کاری برای او پیش می آید که ثواب رفتن به حج خانه خدا را برای او می نویسند و یا در کاری که در بیداری انجام می دهد، برای او خیر و برکت زیادی وجود خواهد داشت.
تعبیر خواب دیدن کعبه (خانه خدا )
اگر خواب ببینید که با ذوق و شادی به دیدن خانه کعبه مشغول هستید، خداوند به شما نظر خاص خود را نشان خواهد داد و در زندگی خوشبخت خواهید بود و به راه راست هدایت خواهید شد.
اگر خواب ببینید که بی تفاوت و بدون خوشحالی به دیدن خانه خدا مشغول هستید، کاری را انجام می دهید که در نظر اذهان مردم بسیار نیکو و پسندیده است ولی آن کار را صرفا از روی وظیفه انجام می دهید یا از انجام آن احساس شادی نمی کنید. در این گونه کارها، هر چند که خداوند راضی به انجام اعمال خیر است ولی شرط قبول آن اعمال تلاش برای کسب رضای خداست. پس اگر کاری را به منظوری جز رضای خدا انجام دهید، ثواب حج رفتن برای شما نوشته نخواهد شد.
تعبیر خواب از مکه برگشتن یا از مکه آمدن
اگر خواب دیدید که از مکه برگشته اید، کار خیری را به انجام و پایان می رسانید که ثواب زیارت خانه خدا را برای شما قرار می دهند. از مشکلات ایمنی یافته و برای شما آسانی در کارها و خیر و برکت وجود خواهد داشت. اگر بیمار هستید شفا یافته و اگر مقروض باشید، قرض شما ادا خواهد شد.
تعبیر خواب در راه مکه بودن
اگر خواب ببینید درراه مکه هستید، در حال انجام عمل خیری هستید که خیر و برکت دنیا و آخرت را برای شما به همراه خواهد داشت. هر اقدامی دردست عمل دارید برای شما بی خطر خواهد بود انشاالله.
تعبیر خواب مکه رفتن مرده
اگر خواب ببینید که کسی که مرده است به مکه رفته است، تقرب و نزدیکی روح او به خداوند به شما نشان داده شده و گناهان او آمرزیده و از مقربان درگاه خداوند متعال خواهد بود.
تعبیر خواب نماز خواندن در مکه
اگر خواب ببینید که برای تقرب خدای متعال در حال نماز خواندن در مکه هستید، در کاری که در دست انجام دارید موفقیت حاصل خواهید کرد و رضای خدا در آن کار همراه شماست. در کار خود موفق خواهید شد و خدا را سپاس و شکرگذاری خواهید کرد.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
سایه : کلمه احرام هم تو خواب از دهان من درآمد
سایه : سلام دیشب نیت کردم توحید خوندم و خوابیدم در مورد آدمی که بهش شک دارم
خواب دیدم داریم می ریم مکه ، مناسک حج را دارم به جا میارم یک جایی مثل وان حموم بود و پر از آب ، نمی دونم خودم دراز کشیده بودم یا دخترم ، ولی رو به شکم روی آب دراز کشیده بودم و آداب حج این بود که باید به سمت راست رو به بالا کج می شدیم داخل آب زلال
فریبا هراتی
: سلام. شما باید به خدای بزرگ توکل کنید و فقط عشق او را در دل داشته باشید. فقط خداست که می تواند به شما آرامش بدهد. شما می خواهید همه ی نگرانیهایتان را بشویید برود. صرفا به خدا توکل کنید. تشکر از همراهیتون.
zahra : سلام بر بنده مشکل گشا،خانم هراتی.خداقوت.شب عید قربان خواب دیدم با خانواده ام عازم سفر به خانه خدا شدیم.سفره پهن بود.وبه مردم غذا میدادیم.وسایل را جمع وجور میکردیم.که آدم هایی که نمیشناختم برای بدرقه ما آمدن.خوشحال بودم.بالاخره وارد عربستان شدیم.از اینجا به بعد،فقط من ومادرم بودیم.دور میز کوچکی با مادرم نشته بودم.دو ورق کوچک مثل ویزا دستم بود.نگاه کردم اسم خودم را روی آن دیدم.مواظب بودم.گمش نکنم.ولی وقتی به خودم آمدم.ویزای مادرم وخودم را گم کرده بودم.میترسیدم مامور ها بهم گیر بدن چرا بدون ویزا وارد عربستان شدم.بالاخره ویزای خودم را پیدا کردم.خانه کعبه در نظرم جلوه کرد.خودم را به خدا خیلی نزدیک حس میکردم.وگفتم برم طواف خانه خدا وبغل کنم به خانه اش ودعا کنم.حتما حاجت میگیرم.توی همین فکر بودم که بیدار شدم....ممنون از بزرگواریتون
فریبا هراتی
: سلام. تشکر عزیزم. خداوند شما را دوست دارد و رحمت و برکتش را بر شما گسترده است. شما کار خیری انجام داده اید و ثواب زیارت خانه ی خدا برای شما نوشته شده است. خیر شما به مردم می رسد و دعای خیر خیلی از مردم پشت سر شماست که آدمی خیر و نیکوکار هستید. شما و مادرتان به خاطر عصبانیت و فشار و استرس کارهایتان داغ کرده و جوش می آورید و از کوره در می روید و از ثوابتان کم می شود. شما توبه می کنید و از خداوند می خواهید که به خاطر اینکه عاشق او هستید، از گناهتان بگذرد و توبه ی شما پذیرفته می شود و قلبتان به سمت کعبه متمایل می شود و عشق خدا در وجودتان تجلی می یابد. شما حاجت روا خواهید شد. التماس دعا و تشکر از همراهیتون.
هما : سلام خانوم هراتي عزيزم ❤️
من خواهرم مامانم وسايل جمع میکردیم که بريم مکه.چند دست لباس و مانتوی رنگی شاد من و خواهرم برداشتیم که در حال حاضر نداریمشون.خواهرم با مامانم بحث میکرد كه من میخوام برم ریاض دریا رو هم ببینم. مادرم نمیذاشت.من از یه صندوق کوچولو(که واقعا دارمش)5 تا سکه کمی از کف دست کوچیکتر نقره ایی براي خرج سفر خودمو خواهرم برداشتم.بعدم خیلی محو خانه خدا و لباس احرام و سفیدی دیدم. تا اینکه یهو خودمون رو بالای دریا سبک عین پر و خوشحال در حال پرواز میدیدم. نسیم خنک روی صورتم رو کامل حس میکردم . تا چشم کار میکرد دریا سبز آبي خوشرنگ و شفاف .یه جا من پامو کردم تو آب خیلی سرد بود . خیلی حال خوبی با هم داشتیم
فریبا هراتی
: سلام. شما کار خیری انجام خواهید داد که ثواب زیارت خانه خدا را برایتان می نویسند و به این وسیله برای خودتان هم دعا می کنید که حاجت روا شوید و به آرزوهایتان هم خواهید رسید. شما مسیر زندگی تان را عوض خواهید کرد و مشکلاتتان را دور می ریزید. بلند پروازانه و جاه طلبانه با مسائل احساسی مواجه خواهید شد و احساس رضایت و خوشی در زندگی به شما خواهد رسید. انشالله حاجت روا می شوید. تشکر از همراهیتون.
هما : سلام روز به خير
من خواهرم مامانم وسايل جمع میکردیم که بريم مکه.چند دست لباس و مانتوی رنگی شاد من و خواهرم برداشتیم که در حال حاضر نداریمشون.خواهرم با مامانم بحث میکرد كه من میخوام برم ریاض دریا رو هم ببینم. مادرم نمیذاشت.من از یه صندوق کوچولو(که واقعا دارمش)5 تا سکه کمی از کف دست کوچیکتر نقره ایی براي خرج سفر خودمو خواهرم برداشتم.بعدم خیلی محو خانه خدا و لباس احرام و سفیدی دیدم. تا اینکه یهو خودمون رو بالای دریا سبک عین پر و خوشحال در حال پرواز میدیدم. نسیم خنک روی صورتم رو کامل حس میکردم . تا چشم کار میکرد دریا سبز آبي خوشرنگ و شفاف .یه جا من پامو کردم تو آب خیلی سرد بود . خیلی حال خوبی با هم داشتیم
فریبا هراتی
:
سلام. طبق قوانین سایت و به علت کثرت و ازدیاد کاربران عزیز و حجم بالای تعابیر، شما فقط مجاز به ثبت 1 خواب در 24 ساعت هستید و یک خواب شما برای تعبیر ثبت شد. در نوبت هستید و باید خواب دومتان را یک روز دیگر ارسال کنید. این قوانین هنگام ثبت نام در سایت در جایی که علامت زده اید که با قوانین موافقم به شما اطلاع رسانی شده است. تشکر از همراهیتون
Mona : سلام.تو خواب دیدم دارم می رم خونه پدربزرگم که اونجا جشن بود همه خوشحال بودن و میخندیدند ما هم رفتیم تو بعد فهمیدم که پدربزرگم (یا میخواست بره مکه یا رفته بود دقیقا یادم نیست)ولی همه فامیل اونجا بودن خوشحال بودن می گفتن و میخندیدند و شیرینی میخوردم بعد من تو خواب گفتم چه جالب بردارها باهم رفتن یعنی بردار پدربزرگم اول رفته بود مکه بعدم پدربزرگم رفته بود (دوتا خیلی پیر هستند یعنی حتی اگر خودشون بخوان برن مکه بخاطر مشکل قلبی اجازه ندارن برن).ممنون
فریبا هراتی
: سلام. خانواده ی شما با اصالت است و به ریشه ها و اعتقادات خودتان افتخار می کنید و شاد هستید. پدر بزرگتان و برادرش کار خیری کرده اند که الان که پیر شده اند، ثواب زیارت خانه ی خدا را برایشان نوشته اند ( شاید به خاطر گرد هم آوردن خانواده ای خوب و مهربان و تربیت صحیح فرزندانشان). تشکر از همراهیتون.
رويا : سلام خانم هراتي عزيز، خواهر بزرگ من خواب ديده كه خواهر دومم داره مادرم ( كه به ر حمت خدا رفته ) و پدرم رو ميبره براي سفر حج. يعني همراه اونها ميره چون سالمند هستن كه در واقعيت هم همين خواهر دومم چند سال پيش همراه اونها به مكه رفته بود و زن عموي من هم كه فوت شده اومده براي بدرقه پدر و مادرم ولي با مقتعه و چادر سفيد احرام اومده بدرقه كنه. ميخواستم تعبير اين خواب رو بدونم.
فریبا هراتی
: سلام. روح مادرتان شاد. خواهر دوم شما اعمال خیری انجام می دهد که ثواب زیارت مکه را می برد و او این ثواب را تقدیم به روح مادرتان می کند و به او می گویند خدا پدرت را بیامرزد و بنابراین او هم ثواب حج برایش نوشته می شود.خانم عمویتان هم روحش شاد. برای او هم دعای بزرگی کرده اند که ثواب زیارت حج را برده است. خدا انشالله خیرتان بدهد که قدر پدر و مادرتان را می دانید و به ایشان محبت می کنید. تشکر از همراهیتون.
سحر : سلام وقتتون بخیر
این خوابو مامانم دیده، خواب دیده من و بابام و همسر سابقم داشتیم میرفتیم مکه و چمدون و وسایلمون دستمون بوده و مامانم دم در داشته باهامون خداحافظی میکرده و حتی تو خواب با خودش میگفته همسر سابقم که طلاق گرفته چرا داره با من و بابام میاد مکه و دیده من صورتم خیلی سفید و شفاف بوده و محجبه بودم خاله م هم بوده موقع خداحافظی و داشته میگفته این چادر رو که سوراخ سوراخ بوده رو نگه دارید که وقتی معجزه شد نشونه باشه که ببینید چه جوری درست میشه
ممنون میشم تعبیر کنید
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. احتمال قوی همسر شما کار خیری انجام خواهد داد که ثواب زیارت خانه ی خدا را برایش می نویسند و دعای شما و پدرتان هم مستجاب خواهد شد. اصلا بعید نیست که شما با همسرتان آشتی کنید و زندگی تان دوباره از نو ساخته و ترمیم شود. شما از غم فارغ خواهید شد و شادی می شوید. تشکر از همراهیتون.
Sara : سلام روزتون بخیر و شادی
من دیشب خواب دیدم که با خانواده رفته بودیم بیرون
نزدیک جایی که نشسته بودیم انگار خانه خدا بود (اونجا که نشسته بودیم شبیه به کعبه نبود ولی میدونستیم که اونجا خانه خداست) من رفتم اونجا که زیارت کنم یه ضریح اونجا بود که انگار درش رو فقط برای من باز کردن هیچکس دیگه ای اونجا نبود من چندبار سوره حمد رو خوندم همون موقع خواهر کوچیکترم هم اومد اونجا اون سوره حمد و توحید رو خوند و من هم دوباره سوره حمد رو خوندم بعدش هر دو چندبار تعظیم کردیم وقتی داشتیم میومدیم بیرون خواهر بزرگترم هم اومد رفتیم بیرون پیش مادر و پدرم که بیرون نشسته بودن از ما پرسیدن که زیارت کردین و ماگفتیم بله
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما و خانواده تان می خواهید آگاهی و دانشتان را زیاد کنید و به آرامش و آرزوهایتان برسید. شما دلتان پیش خدای بزرگ است و خداوند این را می داند. پس از هر جایی که هستید او را بخوانید و آغوش او به روی شما گشوده و باز است. شما از نظر مادی و معنوی به خواسته هایتان خواهید رسید و خواهرتان هم سعادت دنیا و آخرت را خواهد یافت. شما دختران از پدر و مادرتان قلبتان پاکتر است و دعایتان زودتر از آنان مستجاب خواهد شد. هر چند که آنها هستند که شما را خوب تربیت کرده اند پس باید برای هدایت و سعادت آنها هم از خدای بزرگ تقاضا کنید که آنان را بیامرزد و هدایتشان کند. تشکر از همراهیتون.
چکاوک : سلام خانم هراتی عزیز روزتون بخیر و شادی ....من مدتی پیش خواب دیدم که به مکه رفتم و با کاروانمو بروی فرشی که اونجا پهن هست نشستم و گاهی میرم اعمالی انجام میدم برمیگردم میشینم دفعه ی آخر که بلند شدم برم دیدم دمپاییهام نیست جا خوردم یعمی دزدیدن؟؟!!!حیران و پابرهنه دنبال دمپاییها گشتم چادر روشنی هم سرم بود با ناراحتی میگفتم حالا چجوری اعمالمو بجا بیارم ...جایی ایستادم که از بالا بهم نوری میتابید با غصه به پاهام نگاه کردم با تعجب دیدم یه جفت دمپایی نقره ای نو به پام هست!!!هاج وواج موندم با حالت شکرگژاری گفتم اگه خدا بخواد مشکل کسی حل شه جوری حل میکنه که خودشم نفهمه ...و رفتم دنبال اعمالم که دیدم دختر جوونی چادر بسر نشسته و گریه میکنه دلم سوخت رفتم جلو علت گریه رو پرسیدم گفت کفشهام گم شده من ترسیدم نکنه من حواسم نبوده و دمپاییهای اونو پوشیدم ...با چادر روی دمپاییهام رو پوشوندم و ازش دور شدم اصلا حاضر نبودم دمپاییهام رو ببینه و ادعا کنه اونارو برای خودم میدونستم ...اما به خودم گفتم حداقل میتونم دلداریش بدم که ارزش نداره اینطور گریه کنی برگشتم بهش بگم که دیدم زنی اومد دستشو گرفت و بردش .....با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. شما کار خیری انجام می دهید که ثواب زیارت حج را برایتان می نویسند و شما می خواهید که از چیزی که به شما می گویند پیروی کنید و آرامش داشته باشید. اما شما چنان غرق عبادت خداوند هستید که احتیاجات خودتان را نادیده می گیرید و زمانی احساس می کنید که عشق خداوند را دارید اما پس زندگی دنیایی تان چه می شود؟ جاپایتان قرص نیست و دلتان شور می زند و به دنبال امنیت و راحتی در این دنیا هم هستید. اما عشق خداوند، عشقی است که برای شما می ماند!! جایگاه دنیایی شما به واسطه رحمت او بر شما برقرار خواهد بود و نباید اصلا دلتان شور برند که آینده چه می شود و نباید بترسید که تنها بمانید چون خدا با شماست. او عادل است و عشقش نسبت به شما خالص است و از شما حمایت می کند. اگر کسانی در دنیا هستند که غصه ی دنیا را می خورند و نگران هستند، یا باید به خدای بزرگ رو بیاورند که آنان را حمایت کند ( مثل شما) یا باید دنیا پرست شوند و بروند دنبال رسیدن به خواسته های خودشان ( مثل دختری که دیده اید). شما اما ایمانتان را با هیچ چیز عوض نمی کنید چون جاپای شما با ایمانتان قرص است!! تشکر از همراهیتون.