تعبیر خواب حلوا
اگر کسی در خواب دید حلوای تازه می خورد، سود زیادی عاید او می شود یا صاحب فرزندی صالح می شود و اگر حلوای خشک و مانده می خورد، به او زیان می رسد. اگر ببیند که حلوا خیرات می کرد، امواتش از او رضایت دارند.
امام صادق (ع) می فرماید: حلوا در خواب، مال فراوان و دین خالص است و خوردن آن دلیل بر فرزند و خوردن حلوایی که مغز بادام در آن به کار رفته باشد، دلیل است که به قدر آن از شخصی بخیل به او چیزی می رسد.
جابر مغربی می گوید: حلوا خوردن در خواب، دلیل است که به قدر آن مال حاصل گردد چون زردی زعفران در آن نباشد. اگر سفید بود بهتر است و حلوا فروش در خواب مردی لطیف زبان و خوش طبع است.
اگر تعبیر خواب خود را پیدا نکردید آن را از ما بپرسید. لطفا به موارد زیر دقت فرمایید:
لطفا هر خواب را در صفحه تعبیر خواب مرتبط با آن سوال کنید.
حتما خواب خود را با حروف فارسی بنویسید. کامنت های انگلیسی تایید نخواهند شد.
تعبیر خواب شما به صورت عمومی در بخش دیدگاه اضافه خواهد . لطفا از نوشتن ایمیل، اطلاعات شخصی خودداری کنید.
ارسال تعبیر خواب به ایمیل امکان پذیر نمی باشد و تعبیر ها فقط در سایت نوشته می شود.
تعبیرهای درخواستی در سریع ترین زمان ممکن نوشته خواهند شد اما ممکن است به دلیل درخواست های زیاد این زمان گاهی طولانی شود.
در صورتیکه خواب ارسالی شما بیشتر از ۷۵۰ کاراکترباشد، به ازای هر ۷۵۰ کاراکتر یک حق خواب از شما کسر خواهد شد!
فقط اعضای وب سایت می توانند تعبیر خواب خود را سوال کنند. اگر قبلا عضو شده اید ورود و برای ثبت نام عضویت را کلیک کنید. ورود عضویت برای دریافت تعبیر خواب از طریق تلگرام به آی دی @yotaabcom پیام دهید.
آسمان : سلام مجدد. با عرض پوزش، ببخشید واقعا قصد اذیت شما را ندارم. واقع حلالم کنید خانم هراتی بزگوار.
فریبا هراتی
: سلام. خواهش می کنم. بله به نظر من هم بهتر است که شما لااقل نصف هزینه ی ایشان را بپردازید چون 99 درصد از همان اول نظرتان منفی بوده. این کار به انصاف نزدیک تر است. در پناه خداوند متعال و موفق باشید.
آسمان : ببخشید ولی دوست قدیمی من متاهل است
فریبا هراتی
: شما با دوست قدیمتان خصوصیات مشترکی دارید؟ اگر اینطور است، نصف این مشکلاتی که دارید به خاطر این خصوصیات مشترک است. با توجه به این که او را سالهاست ندیده اید و متاهل است، دوستی شما به خصلت های مشترک شما اشاره می کند و همینها باعث این شده که به دردسر مواجه شوید. دوست خوبم اگر می خواهید تعبیر خوابتان بی عیب و نقص باشد باید به این نکته توجه کنید که من فقط از روی صحبت ها و نوشته های شما خوابتان را تعبیر می کنم و علم غیب ندارم. اگر فکر کنید که با مختصر نوشتن ، و از مسائلی که به خیال خودتان به من ربطی ندارد، پرهیز کردن، خوابتان را ارسال کنید همین می شود که مرتب مجبور می شوید تند تند کامنت بگذارید و توضیح اضافه دهید. با توجه به حجم بالای کاربران، برای من هم خوشایند نیست که چندین بار کامنت های شما را توضیح دهم تا بتوانیم نتیجه ی معقولی از خوابی که دیده اید داشته باشیم. پس لطفا منبعد توضیح کامل و جامع بنویسید. شاید خوابهای شما برای دیگران مهم نباشد و نخواهید که کسی آنها را ببیند ولی اگر می خواهید من تعبیرشان کنم، از من نباید چیزی را مخفی کنید. تشکر.
آسمان : ببخشيد این خواب ربطی به او دارد
آسمان : ببخشيد من با آن خانم ارتباطی ندارم،
فریبا هراتی
: در این صورت برای او هم مورد مشابهی مانند شما پیش آمده و او هم با کسی درگیر است که به بهانه ی خیر رسانی به شما ، می خواهد به زندگی تان وارد شود. کسی مثل این خواستگار سمج شما به خواستگاری او هم می رود. کاسه به احساس امنیت شما اشاره می کند و در رابطه با طرز رفتار طرف مقابلتان بیان می کند که شما قبلا از آن یک انگشت خورده بودید ، یک بار مزه ی ملاقات با او را چشیده اید و دیگر دست نزده اید و کاسه دست نخورده باقی مانده. لازم به تذکر است که هر دو بار که شما کامنت ارسال می کنید یک حق خواب ار شما کسر می شود.
آسمان : سلام. با تشکر
فریبا هراتی
: سلام. ارتباط شما با این خانم در تعبیر خوابتان بسیار موثر است که بنده از آن خبری ندارم. حلوا به مال و نعمت و سودی اشاره می کند که شما به خاطر کاری دریافت می کنید و باید از چیزی که عایدتان می شود به کسی که گفته اند ببخشید. تعبیر دوم این است که نصف این روزی مال شماست و بعد از مدتی آن خانم کاری که شما بدست دارید را به دست می گیرید و بعد از مدتی روزی امروز شما، به او می رسد. با توجه به زندگی امروزتان و منبع درامدی که دارید و ارتباطی که با آن خانم دارید، خودتان باید تشخیص دهید که کدامیک صدق می کند. تشکر از همراهیتون.
هما : سلام خانم هراتي عزيزم ❤️
خواب ديدم به جنوب ايران سفر كردم هرجارو ميديدم دريا آبي بود و خوشحال بودم سوار قايق موتوري شدم كه فقط خودم مادرم بوديم از كنار يه مسجد رد ميشدم يهو دوتا خانوم( انگار خادم مسجد بودن)جلو قايق موتوري گرفتن گفتن بيا قسمتت كه حلوا بخوري قسمت هركسي نميشه.رفتم جلوي در مسجد داخل مسجد آينه كاري پر از نور بود همه دعا ميخوندن.دوتا دختر با خوشحالي شروع كردن به ريختن حلوا براي من و مدام تنوع حلوا توي ظرف بيشتر ميشد(حلواها هم تنوع رنگ تنوع مزه بادام پسته شيره خرما خود خرما داشت...)من از خوردنش خيلي لذت ميبردم اما ديدم اون دخترا با اكراه به بقيه حلوا ميدن يا خيلي كم ميريزن همه اعتراض ميكردن چرا حلواي اين انقدر زياد براي اين ريختي واسه ما كم اونا ميگفتن قسمتش اينه...در آخر همه حلوا رو خوردم ديدم توي بشقاب ام يه دسته كلفت موي مشكي بلند زنونه بوده كه خانوم گفت بيا كمك كنم اينو جمع كني ببري با خودت
فریبا هراتی
: سلام. شما حتی در بدترین شرایط و سخت ترین موقعیت ها که قرار بگیرید، ارامش و راحتی خواهید داشت و احساسات مثبت در زندگی تان جریان خواهد داشت. به رفاه و خوشحالی و ثروت زیاد می رسید و از هر جهت احساس رفاه خواهید داشت. قدرت و افتخار، غرور و سلامت به شما می رسد و شما را خوشبخت تر از آنکه هستید جلوه خواهد داد. تشکر از همراهیتون.
Ommolbanin : سلام وقت بخیر شهره هستم خواب دیدم تو خونه پدریمون تعداد زیادی خانم هستیم( پدر و مادرم به رحمت خدا رفتن) رو اپن آشپزخونه کلی وسیله هست و همه در حال کار کردن هستن سه تا ظرف شیشه ای در اندازه و شکلهای مختلف ( یه ظرف تتگ شیشه ای ماهی و یکی ظرف شیشه ای پایه کوتاه مخصوص بستنی خوری و یکی دیگه) که توشون نصفه و نیمه حلوا هست تازه پخته شده و زرد رنگ وزعفرونی .من حلوا خیلی دوست دارم ولی اصلا نخوردم اما یه قاشق تو شیشه ارده بود که درش آوردم و قاشق ارده ای رو خوردم تا تمیز شد . بعد من می گمبدین همه حلوا ها رو رو تو یکی بریزم اینجا خلوت بشه مامانممی گه باشه و من همه رو توی ظرف تنگ شیشه ای ماهی می ریزم یکی از همکارانم هم که خیلی باهاش ارتباط نداشتم هم هست و به من کمی کمک می کنه و بعد با یه تیکهنون لواش که کمی هم سوخته هست روی ظرف رو دارم می گیرم که هوا و خاک نگیره در همین حین بابامکه یه کنار کاملا زیر لحاف خوابیده بود ناله می کنه و من با بغض می گم ای جانم و گریه ام می گیره و با دستم اشکمو پاک می کنم . ساعت ۵:۴۵ دقیقه بعنی بعد از اذان صبح این خواب رو دیدم
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. روحشان شاد. شما با خانمهایی در ارتباط و یا دوست هستید که یکی از آنها خیلی احساس می کند که دور باطل می زند و به اهدافش نرسیده و دیگری خیلی ثروتمند و خوش و خرم و خونسرد است و شما به کسی که به اهدافش نرسیده کمک مالی می کنید که او هم احساس رضایت از زندگی داشته باشد و خودتان هم از زندگی رضایت دارید. ثواب این کمک کردن به دوست یا خواهر یا فامیلتان که فقیر است را تقدیم روح پدرتان می کنید که او به آرامش برسد. تشکر از همراهیتون.
بهار : سلام وقت بخیر.
خواب دیدم خونه مادر شوهر بودیم چند تا ظرف حلوا تو اشپزخونه جلوش بود که میگفت همسایه شون براش آورده (حلوای قهوه ای با شکل فانتزی مثلا لاک پشت و ...)گفت من به هر کدوم از بچه هام یدونه میدم ببرن.بقیه شو نگه میدارم تولد حضرت فاطمه (س)خونه هر کدوم از همسایه ها که میرم یکی برای اونا هم میبرم.من خوشحال شدم حلوارو دیدم چون انگار سال قبل هم خونه شون خورده بودم و میدونستم خوشمزه س.سریع یکی از دیس ها رو برداشتم همسرم هم یک دیس که شکلش شبیه مال من بود برداشت(مطمعن نیستم فکر میکنم خرس بود شکلش)بعد من گفتم اینا به این خوشمزگی (توخواب نخوردم البته حلوا رو فقط میدونستم خوشمزه س)خودتون بخورید خونه همسایه ها که میرید شکلات ببرید مادرشوهر گفت نه حلوا بهتره
فریبا هراتی
: سلام. تشکر. مادر شوهرتان برای همه ی شما آرزوی سعادت و سلامت و خوشبختی و ثروت زیاد دارد. شما شخصیتی محافظه کار دارید و به سعادت خانواده می اندیشید. درونگرا هستید و متفکر، مستقل و قوی. تا اندازه ای پرخاشگر هستید و سعی می کنید که خشمتان را کنترل کنید. عملگرا، مادیگرا و آرامش طلب هستید. تشکر از همراهیتون.
Sara : اینم اضافه کنم که در خوابم هیچ ردی از شوهرم نبود و ایا ممکنه در این در تعبیرخوابم من مشکلاتی اساسی برای همسرم پیش بیاد.
Sara : با سلام اواخر تابستان 97 این خواب را دیدم و الان به تعبیرخوابم نیاز دارم.خواب دیدم با مادرشوهرم و دخترم سوار یک ماشین شاسی بلند بودیم که راننده مادرشوهرم بود و من کنار او نشسته بودم که یک دفعه ماشین خراب شد و مادرشوهرم و دخترم در ماشین ماندند و در جلوی آن ماشین دیدم دایره وسیع زمین گود شده و همه گل و لای بود و من آرام آرام از روی جاهای امن و پاک و کوچه های بدون گل می گذشتم تا به اداره ای رسیدم .ولی وقتی رفتم داخل کفش هایم را دراوردم و داخل رفتم جمع زیادی خانم محجبه و مومن نشسته بودند و پر از شیرینی و حلوا بود.سینی های حلوا قشنگ تزئین شده بودند.به من تعارف کردند گفتم اینجا چه خبر است گفتند ما جشن داریم و بعد یک دفعه مادرشوهرم به موبایلم زنگ زد. با ترس برداشتم چون می دانستم او ناراحت است از این که با وارد جایی بدون اطلاع او شوم.وقتی تلفن را برداشتم با ترس و اضطراب گفت که بیا دخترت را بگیر ومن دخترم را از او گرفتم.
و در واقعیت من از دی ماه با شوهرم دعوایم شده تحت دخالتهای مادرشوهر و خواهر شوهرم و در خانه پدری ام هستم و دخترم را به من نشان نمی دهند.تیرماه هم دادگاه داریم .می گویند این خواب ربط به ان موضوع دارد لطفا تعبیر خوابم را بکنید ممنون
فریبا هراتی
: سلام. مادر شوهر شما می خواهد که اختیار و کنترل زندگی شما و دخترتان را به دست بگیرد و نقشه ای کشیده که می خواهد بر طبق آن نقشه پیش برود. اما ایجاد گودال در کف خیابان، یعنی جهت گیری او اشتباه است و او برای رسیدن به اهدافش با مشکلات بزرگی روبرو خواهد شد. مشکلات غیر قابل انتظار و موانع و تاخیرات زیادی وجود دارد که او نمی تواند زندگی شما را کنترل کند و همینطور خودش هم روحیه و فکر درستی ندارد و کنترل زندگی اش را از دست می دهد. شما سعی می کنید که راه زندگی تان را جدا کنید و با مشکلات دست و پنجه نرم کنید. محتاطانه عمل می کنید و در نهایت حق را به شما خواهند داد و از خدای بزرگ می خواهید که کمکتان کند تا در حق شما انصاف رعایت شود. خودتان را به خدا می سپارید. انشالله حقتان را خواهید گرفت و با شما تماس می گیرند و خواهند گفت که سرپرستی دخترتان را به خودتان می دهند. خوابتان اطلاعی از شوهرتان نمی دهد نه از این میگوید که او جه نقشه ای دارد و نه از اینکه چه بر سر او خواهد آمد. تشکر از همراهیتون.